τι να κανετε για να αντεξει μια σχεση στο χρονο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Banned

τι να κανετε για να αντεξει μια σχεση στο χρονο

φιλοι φιλες του φορουμ...:D
    σκεφτηκα να ανεβασω αυτο το θεμα για να βοηθησω οπιον το χρειαζεται.τι πρεπει να κανουμε για να αντεξει μια σχεση στο χρονο? αυτα ειναι τα μεγαλυτερα εμποδια που θα συναντουσαμε...
    1) ο εγωισμος ολοι οι ανθρωποι για να μπωρεσουν να κανουν μια σχεση που να κρατησει ειναι αναγκασμενοι να κοιταξουν τον συντροφο τους παραμεριζοντας το δικο τους εγω.ειναι αναποφεκτο καπιες φορες σε μια σχεση να αισθανθουμε το εγω μας πληγωμενο αλλοστε το εγω σε μια σχεση χανετε και γινετε εμεις.η σχεση εχει τα πανω και τα κατω της θα πρεπει να περιμενουμε οτι αλλες φορες θα ειμαστε καλα αλλες φορες θα αισθανομαστε ευχαριστιμενοι αλλες φορες δυσαρεστιμενοι και αλλες φορες μπερδεμενοι.πρεπει να φανουμε ηρεμοι ψυχραιμοι και πανω απο ολα ετοιμοι να παραμερισουμε το δικο μας εγω για χαρη του συντροφου μας ΑΛΛΑ και ο συντροφος μας να μπωρει να παραμερισει το δικο του εγω για μας.
    2)ανυπομονησια ολοι μας ερωτευτικαμε αγαπησαμε και βιαζομαστε να κατακτησουμε καπιον ειναι απολυτα φυσικο οστοσο αυτο δε βοηθαει μια σχεση σε αυτη τη περιπτωση χρειαζεται υπομονη επιμονη παραμενουμε σταθεροι στο στοχο μας με σταθερα βηματα.
    3)ΘΥΜΟΣ το χειροτερο απο ολα οταν θυμονουμε ειναι σα να γκρεμιζουμε καθε γεφυρα επικοινωνιας εισαι θυμομενος με τον/την συντροφο σου? αυτο σημαινει οτι χρειαζεσαι ενα time out για να ηρεμισεις.. βγες μια βολτα πες συγνωμη θα λειψω για λιγο κανε κατι να ξεχαστεις ξεσπασε καπου στη γυμναστικη η κανε κατι δημιουργικο.μολις ηρεμισεις ηρθε η ωρα να συζιτησεις ηρεμα και εξηγοντας στον/την συντροφο σου οτι η συμπεριφορα του σε πληγωσε/στενοχορισε.
    4)δεν ειναι ικανοποιημενος οταν κοιμαστε μαζι.ΠΡΟΣΟΧΗ!!! σε μια σχεση ειναι αναποφεκτο να τη δοκιμασει ο χρονος η ρουτινα και η πληξη ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους εχθρους της.ενδιαφερομαστε ΠΑΝΤΑ να ικανοποιησουμε το συντροφο μας οταν κοιμομαστε μαζι του αν ειναι ικανοποιημενος θα μας προτιμησει και ακομα και αν ξενοκοιταξει καπια στιγμη θα γυρισει κοντα μας.
    5)απιστια το μεγαλυτερο χτυπιμα που μπωρει να δεχτει ενας ανθρωπος σε μια σχεση σε αυτη τη περιπτωση σκεψου.τον αγαπας? αν ναι ηρθε η ωρα να ριξεις πολυ χαμηλα το εγω σου θΥΜΙΣΟΥ η αγαπη αξιζει περισσοτερο απο το εγω μας χωρις αγαπη δεν εχει νοημα τιποτα.δεν τον αγαπας?σηκω και φυγε την ιδια ωρα αυτος ο ανθρωπος δεν αξιζει για σενα.σας ευχαριστω για την αναγνωση:cool:...

Senior Member
    Πρώτα απ' όλα κάνουμε σεξ. Μετά, βλέπουμε...

Banned
    βασικα για να κρατησει μια σχεση δε γινεται να πατησει πανω στο σεξ αποκλειστικα αλλα το σεξ πρεπει να ειναι καλο για να ειναι ευχαριστιμενος ο αλλος:)

Αν οι σχεσεις ηταν μονο σεξ τοτε θα ειμασταν ολοι χωρισμενοι...κατα την δικη μου αποψη η επικοινωνια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας για μια υγιη σχεση..με τα χρονια σιγουρα οι ανθρωποι αλλαζουν αλλα ακομα και αυτες οι αλλαγες ειναι αυτες που μπορουν να κρατησουν μια σχεση ζωντανη...αν μπορεσεις να προσαρμοστεις στις αλλαγες του χαρακτηρα του συντροφου σου τοτε νομιζω οτι η σχεση μπορει να αντεξει..

Banned
    αν ταιριαζεις πραγματικα με καπιον η επικοινωνια ειναι πολυ ευκολη υποθεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα για να κρατησει μια σχεση δε γινεται να πατησει πανω στο σεξ αποκλειστικα αλλα το σεξ πρεπει να ειναι καλο για να ειναι ευχαριστιμενος ο αλλος:)
    δεν σε καταλαβα ..
    Δεν γινεται να πατησει Αλλα πρεπει να ειναι και καλο συγχρονως .
    Μου το εξηγεις λιγακι ,αν θελεις αυτο .
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    φυσικα.. δε μπωρει να πατησει πανω σε αυτο γιατι αν πχ εχεις μια κοπελα η αντρα και τη τον θες μονο για σεξ μετα και αυτος μετα μπωρει να βρει αλλες αλλους να του γυαλισουν και να παει με αυτες αυτους... θα πρεπει να υπαρχει συναισθημα και αγαπη εκτος απο αυτο γιατι αν πχ σορρυ που θα το πω χοντρα καπιος πχ αντρας προσελκιθει μονο απο το στηθος πχ μιας κοπελας θα υπαρξουν αλλες χιλιαδες κοπελες για να κοιταξει και να παει μαζι τους... αλλα αφου μετα υπαρξει συναισθηματικο δεσιμο το σεξ θα πρεπει να ναι καλο για να ειναι ο αλλος ευχαριστιμενος... δηλαδη πρεπει να υπαρχουν και τα 2 συναισθημα κ σεξ αν ενα απο τα 2 λειπει τοτε η υποθεση μπαζει νερα και οταν λεω σεξ δεν ενοω απαραιτητα ολοκληρομενο σεξ μπωρει και οχι το θεμα ειναι να ναι ο αλλος ευχαριστιμενος και ικανοποιημενος μπωρει και με φιλια ακομα

Senior Member
    Αν εχουν θεματα και οι δυο ναι.. θα ειναι ευχαριστημενοι με φιλια μονο ..και θα περιμενουν και για καποιους λογους "το καλο" (και για τον καθενα φαινεται τι θελει στη πορεια )

Αλλα με απλα λογια να σου πω οτι το σεξ ,ειναι ενας καθοριστικος "παραγοντας" σε μια σχεση ,για να μη πω οτι απο κει ξεκινα

Τα υπολοιπα παλι δεν τα καταλαβα .. Αλλα αστο !
    Last edited by soft; 01-03-2013 at 02:43.
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ