Results 1 to 15 of 63
Thread: σοβαρη σχεση και απιστια...
-
27-02-2013, 08:48 #1
σοβαρη σχεση και απιστια...
γεια σας.. καλημερα σε ολα τα μελη του φορουμ.. ας ποροχορισω στο θεμα μου εχω σχεση 7 χρονια με ενα κοριτσι εγω 29 αυτη 28.τα παμε πολυ καλα αγαπιομαστε καναμε πολα πραγματα μαζι και περασαμε τελεια.. οστοσο επιδη ειχε καπια δυσαρεστη εμπειρια με ενα αντρα πριν απο μενα δε μπωρεσαμε να κανουμε σεξ οστοσο καναμε ολα τα υπολυπα της συμπαρασταθηκα πολυ.επιδη εχω αμεση σχεση με τη ψυχολογια μετα απο ωρες μερες μηνες ψυχαναλυσης την επεισα οτι πρεπει να κοιταξει μπρωστα πολες φορες μου εχει εκφρασει την αγαπη της για μενα τοσο για οσα εκανα για αυτη οσο και για τη κατανοηση που εδειξα. 7 χρονια μετα ανακαλυψα οτι εκανε σεξ με αλλο ανδρα τη ρωτησα και τωρα τι καταλαβες? και μου απαντησε πονεσα... τη βλεπω επισης να εχει ενοχες για αυτο που εκανε.. αν και ειμαι βεβεος οτι δεν ενιοσε τιποτα εγω τωρα αισθανομαι τον εγωισμο μου να μπαζει νερα και τα νευρα μου τσαταλια οσο σκεφτομαι οτι εγω την βοηθησα να πλησιασει αντρα και μετα αυτη δοθηκε σε αλλον... την αγαπω αλλα αισθανομαι και θυμομενος:mad: το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι να κανω θελω να προχορησουμε αλλα αυτη βρισκεται σε μια παθητικοτητα και δε λεει τιποτα.. ουτε ναι ουτε οχι:confused:
- 27-02-2013, 10:08 #2
μάλλον ένιωσε ότι την έβλεπες σαν ασθενή και όχι σαν γυναίκα, οι γυναίκες θέλουμε να αισθανόμαστε ποθητές, της το είχες δείξει ποτέ ή φοβόσουν την αντίδραση της, αλλά επτά χρόνια είναι πολλά χωρίς να υπάρχει κάποια επαφή, με τον άλλον πήγε όσο ήσασταν μαζί η πριν και στο εκμυστηρεύτηκε τώρα.
27-02-2013, 11:00 #3
βασικα υπαρχει επαφη και πολυ δυνατη μαλιστα σε φιλια απλα δεν την ολοκληροσαμε μαλιστα της αρεσει πολυ να τη φυλαω αφου την ακουμπαω και λιωνει τα αισθηματα της για μενα τα βλεπω δε μπωρω να πω οτι πεθανα επιδη δε καναμε σεξ αλλα οταν καταλαβα οτι πηγε με αλλον φρικαρα.αυτη μου ειπε σε αγαπω σε θελω εσυ αξιζεις μονο εσυ μου σταθηκες.το θεμα ειναι οτι τα νευρα μου εχουν σπασει απο τη μια την αγαπω και απο την αλλη εχω θυμωσει.αυτο ομως εχει καπια βαση που λες δε το ειχα σκεφτει.τωρα τελευταια αφου εστιψα το μυαλο μου αρχισα να της το διχνω.. εχεις δικιο πλακωθηκαμε στη ψυχαναλυση και ξεχασα να της το διξω.τωρα τελευταια το κανε και το ειδα
Last edited by αλεξανδρος_77; 27-02-2013 at 11:26.
27-02-2013, 11:25 #4
και μια αλλη φορα μου πε εγω οταν θελω να κανω κατι θα το κανω δε μπα να φαω τα μουτρα μου δηλαδη το εκανε επιτηδες σα να μου λεει δε θα με κανεις οτι θες υπαρχουν ωρες που θα ξεφευγω απο σενα μη νομιζεις οτι εσυ θα με εξουσιαζεις επιδη εσυ εισαι το αλφα και το ωμεγα.το θεμα ειναι οτι ανυσιχω για τη ψυχικη της υγεια.εχω δικιο?
27-02-2013, 11:45 #5
Αυτο το οταν θελω να κανω κατι θα το κανω δν το καταλαβΑ αν εισαι σχεση και μάλιστα τοσα χρονια πριν κανείς αυτό που θες σκέφτεσαι κ τον άλλο.με τον άλλο πως εκανε κατι δν μπορω να καταλάβω εσενα δν σκέφτηκε οτι θα σε πληγώσει?και να σου πω κατι οκ μπορει να μην της έδειξες οτι ειναι ποθητή κ ασχοληθήκατε περισσότερο με το ψυχολογικό κομμάτι στη τελική όμως γυναίκα ειναι κ εχουμε το τρόπο μας πιστευω αν θέλουμε να επιζητούμε την προσοχή του συντρόφου μας
27-02-2013, 12:17 #6
Γιατι το κανες εσυ αυτο;μου δινεις την αισθηση οτι μονο σαν ασθενη την εβλεπες ηθελες να τη κανεις καλα κ να κρατησεις το επιτευγμα σου..αφου ασχολεισαι μ την ψυχολογία δν καταλαβες οτι ηταν λάθος
αυτό?ηθελες να ναι διπλα σου από ανάγκη και οχι να το θέλει η ίδια..
27-02-2013, 12:27 #7
δεν ισχυει αυτο εγω στην αρχη ειμουν στο κοσμο μου και αυτη μου ελεγε συνεχεια σε χρειαζομαι οσπου με επεισε με κυνηγαγε ενα μηνα σχεδον απλα προσπαθουσα να σου εξηγισω πριν οτι εγω δεν ειμαι αγιος και αυτη η κακια.βασικα την αγαπω πολυ αν δεν την αγαπουσα δε θα ειμουν διπλα της της το εχω πει πολες φορες... οστοσο σε αυτο εχεις δικιο δεν εχω κομπλεξ να το παραδεχτο αυτο ηταν το λαθος μου την αγαπουσα και δε της το εδιξα
27-02-2013, 12:50 #8
εγώ αισθάνομαι ότι ήταν από τους πρώτους σου ασθενείς και την έβλεπες έτσι, ότι αισθανόσουν ότι θα την στρώσεις πολύ άνθρωποι το αισθάνονται αυτό όταν κάνουν κάποια καινούργια σχέση ότι θα αλλάξουν τον άλλον, γιαυτό και δέθηκες συναισθηματικά μαζί της, γιαυτό υπάρχει όμως ο νόμος της ψυχολογίας δεν εμπλέκεται ασθενής με γιατρό. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις γιατί για να πάρεις την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος έκανες αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Πάντως για να πάει με κάποιον άλλον σημαίνει ότι αισθάνθηκε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα, πρόσεξε μην έχει να αρχίσει να σε βλέπει σαν το πατρικό πρόσωπο που ενδεχομένως δεν είχε ποτέ, γιατί συνήθως ταυτίζουμε τους ανθρώπους με τα πατρικά μας πρότυπα.
27-02-2013, 13:10 #9
και εγω επισης μπωρω να σου δωσω το θεμα απο μια αλλη οπτικη γωνια μολις τωρα με βοηθησες να καταλαβω για πιο λογο την αγαπησα τοσο πολυ... επιδη μια ζωη πλακοθηκα στη ψυχολογια κουραστικα και λατρεψα τα δικα της συναισθηματα που ελειπαν απο τη δικη μου ζωη
27-02-2013, 13:23 #10
μην θυμώνεις τότε και προσπάθησε να προχωρήσετε και μαζί, βγάζοντας από το μυαλό σου μια και καλή αυτό που έγινε, πάντως είσαι μεγάλος άνθρωπος και πρέπει να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα του άλλου ακόμα και για το κρεβάτι τι θα γίνει αν τελικά δεν τα βρείτε σε αυτόν τον τομέα το έχεις σκεφτεί είναι και αυτός ένας παράγοντας σε μία σχέση, δεν θέλω να σε αγχώσω, αλλά θα πηγαίνετε και με άλλους ενώ θα είσαστε μαζί γιατί θα υπάρχει αγάπη;
27-02-2013, 13:36 #11
το θεμα ξερεις πιο ειναι εχω και εγω το ιδιο ελλατωμα ακριβως την απιστια απλα εγω μεσω της ψυχολογιας επεβαλα στο δικο μου εαυτο το χαρακτηρα που ηθελα εγω που πιστευα οτι ειναι ο σωστος και ο δικαιος ετσι οτι ελλατωμα ειχα το εσβησα.. το εκλεισα σε ενα σκοτεινο κουτι στο μυαλο μου και εγραψα πανω απαγορευεται η εισοδος για αυτο και σε οσους φιλους γνωστους και γυναικα ειχα εβλεπα το χειροτερα ελλατωματα δικου μου εαυτου..
27-02-2013, 14:06 #12
τελικα κακα τα ψεμματα η ζωη δεν βγενει με επιτευματα ουτε με αθλους.. χωρις συναισθημα η ζωη δεν αξιζει απολυτος τιποτα.. και εγω σας το λεω που εκανα στη ζωη μου ενα σορο αθλους και τι καταλαβα? να υποκυψω απλα σε μια ανελειτη εξαρτηση σε ενα κοριτσι που με εμαθε τι συμαινει συναισθημα...
27-02-2013, 15:17 #13
27-02-2013, 15:46 #14
οτι καναμε το καναμε με τη θεληση μας ενα παραδειγμα εφερα... δεν ενοουσα αυτο ενοουσα οτι ετσι θα με αγαπησει απλα και θα με θελει και με εμενα το ιδιο συμβενει ακριβως δε μπωρω να ξεφυγω απο αυτη γιατι την αγαπω και γιατι με εχει γεμισει συναισθηματα.ειμαι αμοιβαιο εντελος.. δεν ενοουσα οτι την εβαλα να κανει κατι με το ζορι ενοουσα οτι εκανα τα παντα για να με αγαπησει και να θελει να ειναι μαζι μου.εγω τη κερδισα με τη δικη μου αξια. το κακο πιο ειναι?
27-02-2013, 15:57 #15
Έλεος δηλαδή...τι να πω. Καλά 7 χρόνια δεν κάνανε σεξ και πήγε με άλλον και την θες ακόμα; Χώρισε.