ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΣΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σε εχει δεδομενο εντελως απο οτι καταλαβα
    Αυτό το εχω καταλάβει αλλά μάλλον είμαι πολύ ζώον που δέχομαι αυτή την συμπεριφορά... Γενικώς σαν άνθρωπος κάνω παρά πολύ υπομονή και μου ειναι δύσκολο να αλλάξω κάποιες καταστάσεις...ίσως περιμένω την ώρα που θα ξενερωσω πολύ...

Senior Member
    Αχ βρε γλυκοτσουτσουνοι αντρες, τι κανετε βρε στα κοριτσοπουλα και τα τρελενετε ετσι? Δημητρα, μεινε οπως εισαι μην αλλαζεις τιποτα. Ολα αυτα τα παραπονα που μας λες εδω, τα λες σε μας για να ξεδωσεις. Μια χαρα αρχηγοπουλο εισαι αλλα σ αρεσει να παραπονιεσαι. Γουσταρεις και το ξερεις μεσα σου. Ασε λοιπον τα τρελα σου και αφου ξερεις οτι τον πειραζει η ζηλεια, κανε αυτα που σου λεει και θα εισαι οκ.Ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αχ βρε γλυκοτσουτσουνοι αντρες, τι κανετε βρε στα κοριτσοπουλα και τα τρελενετε ετσι? Δημητρα, μεινε οπως εισαι μην αλλαζεις τιποτα. Ολα αυτα τα παραπονα που μας λες εδω, τα λες σε μας για να ξεδωσεις. Μια χαρα αρχηγοπουλο εισαι αλλα σ αρεσει να παραπονιεσαι. Γουσταρεις και το ξερεις μεσα σου. Ασε λοιπον τα τρελα σου και αφου ξερεις οτι τον πειραζει η ζηλεια, κανε αυτα που σου λεει και θα εισαι οκ.Ολα τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες.
    Δηλαδή μου λες ότι θέλω και τα παθαινω....ναι έτσι ειναι...αλλά δεν θέλω να κλαίω κάθε μέρα....ως ποτέ όμως θα κρατήσει αυτό....;;;η ζήσεις όμως έχει και τα όρια της...δεν γίνεται πχ να είμαι με την μάνα μου και να λέει ότι είμαι με γκομενο...ε έλεος....αλλά θες και τα παθαινεις θα μου πείτε....όντως μιλάω εδώ για να ξεδωσω...γιατί πέτρα από αυτό τραβαω λουκι...τεσπα....

Senior Member
    Πες τα εδω να ξεδινεις και οταν εισαστε με τον τυπα, εχεις τους κωδικες να συννενοησαι.

Junior Member
    Ναι.... Κάπως έτσι... Ξέρω γω...

Senior Member
    Και αφου ξερεις οτι ζηλευει κοιτα να μη του δινεις δικαιωματα. Υπαρχουν αλλα θεματα για τα οποια τσακωνεστε?

Senior Member
    το να χωρίσεις το σκέφτηκες;

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    πιο σεξ εδω ειναι ο ενας εδω και ο αλλος εκει απο το τροπο που μιλας μου δινεις την εντυποση οτι δε τον αγαπας καθολου η τουλαχιστον αυτη την εντυπωση εχω μου φαινεσαι πολυ ψυχρη απεναντι του και αυτος πολυ ψυχρος με εσενα... τον αγαπας?
    εδώ η κοπέλα ανέχεται τέτοια συμπεριφορά και την ρωτάς αν τον αγαπάει? προφανώς, αν όντως συμπεριφέρεται τόσο σκάρτα αυτός και συνεχίζει να είναι μαζί τοιυ, τον αγαπάει.

απορώ πως τον κρατας με τέτοια συμπεριφορά. τα μισά να κάνει από αυτά που είπες ειναι... δεν μπορώ να πω!

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Και αφου ξερεις οτι ζηλευει κοιτα να μη του δινεις δικαιωματα. Υπαρχουν αλλα θεματα για τα οποια τσακωνεστε?
    μα δεν εχω δωσει ποτε δικαιωμα... η με το να ειμαι με την μανα μου του δινω το δικαιωμα να λεει οτι ειμαι με γκομενο. 1 χρονο μαζι και εχω βγει μονο 2 φορεσ μονη μου και αυτεσ τισ 2 φορες του ειπα να ερθει μαζι μου. δεν ηρθε και στο τελοσ μου ειπε κιολασ να χωρισουμε. για πολλα πραγματα τσακωνομαστε.τωρα πια που δεν βγαινω δεν εχει να πει και πολλα...αλλα κατι εχει να πει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    το να χωρίσεις το σκέφτηκες;
    πολλεσ φορες. ειδικα οταν μου μιλαει ασχημα...:(

Page 2 of 2 FirstFirst 12