Results 1 to 13 of 13
-
01-03-2013, 20:19 #1
φοβαμαι πως θα χωρισω δεω ξερω τι να κανω...
καλησπερα σας,ειμαι καινουρια και πρωτη φορα ασχολουμε με κατι τετοιο απλα εχω την αναγκη να το κανω...δεν ξερω τι να κανω.ειμαι παντρεμενη με ενα μωρακι 6 μηνων και ολα πανε χαλια...η πεθερα μου επαθε μια σοβαρη ασθενεια πριν 3 μηνες και απο τοτε ειναι λες και ζω αλλη ζωη...προσπαθω να στηριξω ψυχολογικα αλλα λυγιζω και εγω καποιες φορες και δεν ξερω τι να κανω...δεν αντεχω θελω να εκραγω...
- 01-03-2013, 20:23 #2
Γιατι αλλαξε τοσο η ζωη σου με το προβλημα της πεθερουλας? Αλλοι στη θεση σου θα πεταγανε τη σκουφια τους...!
01-03-2013, 20:28 #3
χαχαχαχα....με εκανες και γελασα...οχι την αγαπαω περιεργως...απλωσ εχει αλλαξει ο αντρας μου παρα πολυ
01-03-2013, 20:30 #4
Να το χαιρεσαι το μωρακι σου για αρχη. Στη συνεχεια θα προτεινα οσον αφορα την πεθερα, να μηλισεις με τον συζηγο ισως για καποια αποκληστικη νοσοκομα η νταντα ( λεμε τωρα για νταντα για να μην φανει οτι η πεθερα μας ειναι ζορι.) για το παιδι ετσι ωστε να υπαρχει χρονος και για εσενα, ποσο μαλλον και για εσας μετα απο ενα χρονο σχεδον χωρις σεξ λογο της εγκυμοσινης.
Την πεθερα την εχεις σαν μανα. δεν ειναι δυνατον να την πεταξεις στο δρομο. Εκτος αν αρχίσεις να δινεις μεχρι εκει που φτανεις..? Χρησιμοποιησε "το σε λιγο" και κερδισε χρονο οταν ζηταει κατι. Οσο για την ψυχολογικη της κατασταση, δεν μπορει να αλλαξει προς το καλο. 3 μηνες στο κρεββατι?? Αχρηστη θα νιωθει. Πες στον γιο της, η αν εχει αλλα παιδια, να την χαηδευουν περισσοτερο, και να μην αφινουν την αισθηση λυπησης η αδιαφοριας...
01-03-2013, 20:35 #5
σε ευχαριστω παρα πολυ....το μωρακι το κραταει η μητερα μου γιατι εγω αναγκαστικα πηγα να δουλεψω στην δουλεια του αντρα μου(στην θεση της πεθερας μου),αυτος δουλευει καθε μερα,οταν δεν δουλευει ειναι συνεχεια στην μητερα του,δεν προλαβαινω να κανω ουτε μπανιο παρα μονο αν κατσει η μητερα μου παραπανω και τελος απλα εχω φρικαρει...πανε ολα χαλια!!!!νοιωθω εντελως μονη μου...θα με πεις αναισθητη αλλα δεν ειμαι εχω κανει πολλα και δεν το αναγνωριζει κανενας....κατανοω το προβλημα αλλα και εγω ψυχουλα εχω...
01-03-2013, 20:50 #6
Μπραβο σου που τα καταφερνεις τοσο καλα αν και εισαι ακομη απο τοκετο!!Τεραστια ψυχικη δυναμη.
Συγνωμη ομως που δεν σε καταλαβα, αλλα η μαμα σου δουλευει και εκεινη στον αντρα σου? Δεν μπορει δηλαδη αντι να κραταει το παιδι να κραταει την πεθερα.. Νομιζω οτι και ο αντρας σου χρειαζεται τα ιδαι με εσενα...
Αλλαξτε λιγο τους ρολους σας. Μαθε εσυ πχ το ποστο του αν γινετε. Η παρτε για λιγο εναν ξαδελφο στην δουλεια για κανα τετραωρο πχ
01-03-2013, 20:53 #7
οχι η μητερα μου κραταει το μωρο...η πεθερα μου δουλευε μαζι με τον γιο της,τον αντρα μου και τωρα πηγα εγω στην θεση της...δεν εχουμε αλλη βοηθεια απο κανεναν...εξαφανιστηκαν ολοι ξαφνικα...με τον αντρα μου εχουμε απομακρυνθει και τσακωνομαστε συνεχεια τον καταλαβαινω αλλα τι αλλο να κανω?
01-03-2013, 20:56 #8
και ξεχασα να σου πω η πεθερα μου μπορει και περπαταει και να κανει ψιλοδουλειες και να βγαινει πλεον απλα κανει χημειοθεραπειες τωρα
01-03-2013, 21:03 #9
Τι εννοεις εχει αλλαξει ο συζυγος?
01-03-2013, 21:06 #10
ουτε βγαινουμε,ουτε μιλαμε,τσακωνομαστε με το παραμικρο(ευθυνομαι και εγω σε ενα ποσοστο λογω νευρων και μονο),μου την λεει του την λεω και αρχιζει ο καυγας και εκει αστα χοντρεσ μα πολυ χοντρες κουβεντες...μαζι δεν κοιμομαστε λογω του μωρου δεν μιλαμε για τιποτα αλλο περα απο την μητερα του...βεβαια εχουμε και τα καλα μας αλλα χαλανε μεταοταν γινονται αυτα...πληγωνομαι δεν γινεται να μου λεει πως δεν τον εχω στηριξει πουθενα..
01-03-2013, 21:14 #11
αν εισαι καπου κοντα στον πειραια και μπορω να συμμετεχω στο καταστημα εχω ελευθερες καποιες ωρες. Κυριως απογευματα. Τωρα στο θεμα σου, ο αντρας σου ειναι ο πιο πιεσμενος απο ολους. Λογικο να ξεσπαει στα κοντινα του προσωπα. Αν τωρα εχει και αδυναμια στην μαμα, του ειναι πολυ βαρβαρο να την βλεπει ετσι. Οποτε και αυτο που φανταζομαι οτι χρειαζετε ειναι ενας επαινος για τις προσπαθειες του να ειναι 8 χιλιαδες κομματια. Πιστευω οτι σου μιλαει σαν να μιλαει στον εαυτο του μερικες φορες... Λεει αυτα που ο ιδιος νομιζει οτι πρεπει να ακουσει. Εκφραζει σε εσενα την κριτικη του ευατου του... πχ εισαι αχρηστη δεν κανεις τιποτα, δεν προσεχεις την μαμα μου... ακουσε τι λεει υπομονετικα να καταλαβεις πως κρινει τον εαυτο του και στην συνεχεια μην απαντησεις. Σκεψου.... οταν ηρεμησει πιασε και μιλα του τρυφερα. Θα ξανανευριασει ειναι το μονο σιγουρο αλλα δεν πειραζει. Η επομενη φορα θα ειναι με καλυτερο αποτελεσμα!
01-03-2013, 21:22 #12
σε ευχαριστω παρα παρα πολυ αλλα ειμαστε πολυ μακρια σε περιοχες...το ξερω οτι ειναι βαρβαρο....αυτο θα κανω θα το δοκιμασω και θα σου πω τι θα γινει...σε υπερ ευχαριστω ειλικρινα μεσα απο αυτο το λιγο μου εδωσες πολυ δυναμη και κουραγιο....τον αγαπαω πολυ και δεν θελω να χωρισουμε...να σαι καλα γιατι εχω μεινει ολομοναχη στην δυσκολη στιγμη εγκαταλειψαν ολοι και τους 2 μας....πρεπει να φυγω τωρα να κανω νανακια τον μπεμπη μου....θα μπω ομως αυριο παλι...και παλι δεν εχω λιγια να σου πω τι ανασα μου εδωσες....καλο σου βραδυ και θα μιλησουμε και αυριο...φιλια!!
01-03-2013, 21:23 #13
Για ποια θεματα τσακωνεστε? Για πες καποια παραδειγματα.