Results 1 to 15 of 32
Thread: Κενο
-
02-03-2013, 09:06 #1
Κενο
Ειμαι γυναικα και ειχα 11 χρονια σχεση με γυναικα. Απο τα 17 ως τα 28.
Εκανε τον κυκλο του και τωρα εδω και 15 μερες προχωράμε σαν φιλες. Μην φανταστειτε οτι εχουμε καθημερινη επικοινωνια, αλλα τουλαχιστον ξερω οτι ειναι καλα και αν κατι ποτε χρειαστει δεν θα διστασει.Αντιστοιχα και εγω. Το θεμα μου ειναι η συνεχεια της πορειας μου. Δεν ξερω αν θελω να κανω σχεση ξανα με γυναικα η να κανω μια οικογενεια που απο μικρη ηθελα. Δεν ξερω αν πρεπει να μετακομισω σπιτι (γιατι σε αυτο μεναμε μαζι) η οχι. Οι φιλοι που ειχαμε ηταν κοινοι και σκορπιστηκαν σε "στρατοπεδα". αλλοι μου μιλανε και αλλοι οχι. Αλλα και που μου μιλανε τους βαριεμαι πλεον.
Αυτο που με φοβιζει ειναι η ζωη μου. Δεν ξερω πως να γεμισω τον χρονο μου η πως να κανω νεες παρεες. Ολοι μου μοιαζουν ανουσιοι. Θεωρω οτι δεν μου τεριαζουν. Ακομη και στην δουλεια που ειμαι (δεν μου αρεσει κιολας αυτη η δουλεια) ολοι μου μοιαζουν βυθισμενοι στην κοσμαρα τους και εγω δεν βρισκω τροπο να τους πλησιασω. Επισης, δεν μπορω να βρω κατι που να με ευχαριστει. Δεν ειχα ποτε χομπι να ξερω τι μου αρεσει και τι οχι... Το ενα μου ξινιζει, το αλλο μου βρωμαει... Οι ωρες περνανε αργα, υποσιτιζομαι χωρις να ξερω γιατι,και κοιμαμαι λιγοτερο. Παλευω με ενα τερας μεσα μου χωρις να μπορω να προσδιορισω την μορφη του. Ωρες ωρες νομιζω οτι καποιος μου πριονιζει την καρδια και προσπαθει να την τραβηξει εξω απο το κορμι μου. Δεν ξερω απο που να το πιασω για να αλλαξει ολο αυτο. Θελω να αλλαξει η ζωη μου ομως οταν πχ κανουμε καποια εκδηλωση στο μαγαζι ενω λεω ναι θα παω, πιανω τον εαυτο μου να απανταει απο ευγενεια,η πολλες φορες να μην συμμετεχει καν στην συζητηση γιατι κανεις δεν μου απευθηνει τον λογο, και στην συνεχεια δεν εμφανιζομαι ποτε. Αυτη η πλευρα του χαρακτηρα μου ηταν και οταν ημουν μεσα σε σχεση. Η συντροφος μου ισως καλυπτε αυτα τα κενα και τωρα που χωρισαν οι δρομοι μας νιωθω οτι ειμαι στο κενο και δεν μπορω μονη μου...
Τι μπορω να κανω:confused:
- 02-03-2013, 10:56 #2
Aννα αυτο που μπορω να σε πω ειναι οτι η ζωη συνεχιζεται και οτι πρεπει να προχωρησεις.... Οι ναθρωπινες σχεσεις ειναι δυσκολο πραγμα γιαυτο κοιταξε να αφιερωσεις χρονο στον εαυτο σου και να βρεις να κανεις πραγματα που σου αρεσουν... Εαν δεν εχεις κατι υποψην , πειραματισου στο να βρεις κατι που να σε αρεσει...
02-03-2013, 11:20 #3
δεν μπορώ να σου μιλήσω εκ πείρας για την σχέση σου γιατί ενδεχομένως δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο όσον αφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά μπορώ να σου συμπαρασταθώ και να σε ρωτήσω γιατί έντεκα χρόνια σχέση είναι πολλά και σε μία τόσο νεαρή ηλικία, έχεις προσδιορίσει το φύλο σου όσον αφορά με το τι θες να προχωρήσεις; όπως το να κάνεις οικογένεια; πως ήρθε ο χωρισμός ήταν από την μεριά σου ή από την δική της; πάντως αυτό που περνάς μου θυμίζει τα δικά μου συμπτώματα έτσι άρχισε η κατάθλιψη μου μην το αφήσεις πρέπει να πας σε κάποιο ιδικό μην είσαι αδρανείς, το καταλαβαίνω ότι ήταν η σύντροφο σου και η καλύτερη σου φίλη συγχρόνως, έτσι είμαι και εγώ με την σχέση μου και ας μην είμαστε στο ίδιο φύλο,
02-03-2013, 11:57 #4
Ο χωρισμος ηρθε απο μερους της. Απλα το σεβαστηκα γιατι δεν θελω να την χασω απο φιλη. Ονειρο το ειχα παντα να κανω οικογενεια. ΔΕν εχω προσδιορισει ακομη αν εχω καποια ταυτοτητα οπως λες καθως με το σεξ εμενα ευχαριστιμενη και με τα δυο φιλα. ( τα εχω δοκιμασει) Απλα ο ανθρωπος που με κερδισε ηταν γυναικα. Πηγα σε ειδικο και μου ειπε οτι περνω τα σταδια ιδια με του πενθους αλλα δεν με βοηθησε να δω την θετικη πλευρα..
Ειναι καλο που θελω να κρατησω επαφες? Με ενοχλει που επιλεγει να περασει ωρες με την υπολοιπη παρεα και εγω ειμαι στην απεξω και ας ηταν επιλογη μου να ριξω μαυρη πετρα σε ολους τους φιλους γιατι ειναι ολοι γκει... για να βρω τον εαυτο μου. Εκει δυσκολευομαι! πως θα τον βρω τον εαυτο μου?Last edited by Anna M.; 02-03-2013 at 12:19.
02-03-2013, 12:19 #5
μπορεί να ήθελε να σε αφήσει για να προχωρήσεις στην ζωή σου γιατί καταλάβανε ότι ήθελες αλλά πράγματα όπως οικογένεια, δες να προχωρήσεις και να κάνεις μια καινούργια σχέση χωρίς να την βάλεις σε καλούπια π.χ πάω για γάμο, κοίτα να σε γεμίσει σε όλους τους τομείς, όσο για τις φιλίες σου φαίνεται ότι θέλεις κάτι διαφορετικό άρχισε να αποκτάς φιλίες και με ανθρώπους με οικογένεια, να κάνεις καινούργιες φίλες για να δεις πως τις βλέπεις, μην απομονώνεσαι δεν θα σου κάνει καλό, με το άλλο φύλο είχες σεξουαλικές επαφές αλλά λογικά επειδή ήσουν μικρή σε ηλικία όταν έκανες την σχέση σου δεν έζησες μια σχέση, δοκίμασε το έτσι θα φανεί η ταυτότητα σου, έχω διαβάσει ότι στα ζευγάρια του ίδιου φύλου πάλη υπάρχουν ρόλοι όπως του άντρα και της γυναίκας εσύ βρήκες αυτό τον ρόλο; αν όχι προσπάθησε να τον βρεις μην αφήνεις τα χρόνια να περνάνε, η κοπέλα σου λογικά βρήκε τον ρόλο της και είναι του άντρα.
02-03-2013, 12:28 #6
α! συγνώμη δεν είναι κακό να θέλεις να μαθαίνεις νέα τις τόσα περάσατε μαζί σε αυτά τα χρόνια, αλλά δεν θα σου κάνει καλό η συχνή επαφή γιατί πάντα θα σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένη για το τι θέλεις.
02-03-2013, 12:35 #7
Μαριαννα σε ευχαριστω παρα πολυ που με καθοδηγεις. Εχεις εστιασει το θεμα πολυ καλυτερα και απο τον ψυχολογο που πηγα... Στην σχεση μας σαν ζευγαρι δεν ειχαμε ρολους. Δεν ξεραμε τι θα πει ρολος. Νομιζαμε οτι ολα ειναι αμιβαια.. Στην συνεχεια γνωριζοντας και αλλο γκει κοσμο καταλαβαμε ρολους. Εγω ως επι το πλειστον τα τελευταια χρονια ημουν το θυλικο που λενε και εκεινη ο αντρας. λες αυτο να μας εφερε την αποσταση? το οτι τελικα δεν ειμαι γκει? Δεν ξερω που να απευθυνθω για να γνωρισω κοσμο. Ντρεπομαι να συναναστραφω. Φερνω τον εαυτο μου σε μια κατασταση πχ να με ρωταει ενας νεαρος για τις προιγουμενες σχεσεις μου... τι να του πω? δεν ξερω πως διαολο θα ενταχτω στην στρειτ ζωη για να την δοκιμασω οπως μου λες...
02-03-2013, 12:44 #8
δεν είναι ανάγκη να του το πεις με το καλημέρα σας ότι είχες σχέση με γυναίκα θα του ανοιχθείς στην πορεία δεν σου λέω μετά από χρόνια γιατί δεν θα είναι σωστό, στην δουλεία σου δεν συναναστρέφεσαι με κόσμο; δεν είναι τίποτα το να κάνεις μια γνωριμία μην σου φαίνεται βουνό, υπάρχουν πολύ άνθρωποι που αισθάνονται μόνοι σαν εσένα, ήξερα ένα ζευγάρι γυναικών γκέι όπου χώρισαν γιατί η άλλη κοπέλα βρήκε κάποια άλλη φαντάσου πως είχε αισθανθεί αυτή και όμως συνέχισε.
02-03-2013, 12:54 #9
Ναι εχω γνωρισει και εγω πολλες γκει ιστοριες. Καταλαβαινω απολυτα το πως μπορει να νιωθει ο καθε ανθρωπος. Στην δουλεια μου ειναι ολες γυναικες (καφετερια) και ειναι αφιερωμενες στην ζωη τους και στα ονειρα τους. Η μια θελει να γινει ηθοποιος, η αλλη να παρει πτυχιο απο την σχολη της, η αλλη να κατακτησει ξανα τον πρωην της... Δεν εχω με καμια απο αυτες κοινα. Αν και εφοσον κανουμε μια συζητηση θα ειναι περι ανεμων και υδατων. Σε προταση που εχω κανει για καποια εξοδο για καφε η κατι αλλο οι απαντησεις ηταν αναλογες με τα ονειρα της καθε μιας. Η μια ειχε προβα, η αλλη να διαβασει, η αλλη να κατσει σπιτι να κλαψει τον πρωην... και εκει χαθηκα στον χρονο. Καταλαβα πως διατηρουν μια καθαρα επαγκελματικη συνεργασια...
02-03-2013, 13:19 #10
σε καταλαβαίνω και είναι και δύσκολο να πιάσεις συζήτηση με πελάτες, αλλά για να δουλεύεις σε καφετέρια είσαι εμφανίσιμη κοπέλα οπότε θα έχεις ευκαιρίες με το άλλο φύλο απλά δεν τις βλέπεις, πολλοί καταφεύγουν στο facebook ή σε chat αλλά δεν θα ήθελα να σου το πρωτινό δεν το έχω δοκιμάσει γιαυτό, μετά από την δουλειά γιατί δεν κάθεσαι στην καφετέρια να πιεις εκεί έναν καφέ ή να πας πιο νωρίς θα έρθουν σιγά σιγά οι επαφές και δεν πειράζει να ακούς και πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι.
02-03-2013, 13:37 #11
Αννα να σου πω εγω τι πιστευω. Σε επιασε η επιθυμια ή ησκεψη αν θες για οικογενεια, επειδη με τον προσφατο χωρισμο σου βιωνεις μια συναισθηματικη ερημωση, επομενως μια οικογενεια θα σου καλυπτε αυτο το κενο. Ισως επειδη και απ τους γονεις σου δεν ειχες την απαραιτητη στηριξη, οποτε τωρα δεν εχεις απο που να πιαστεις και να νιωσεις εναν ανθρωπο διπλα σου. Οι φιλοι, συναδελφοι κλπ δε σε καλυπτουν γτ ειναι επιφανειακοι, για να περναει η ωρα, δεν εχετε μπει σε βαθυτερα θεματα και αρα δε μπορεις να ξεδωσεις και να πεις τα εσωψυχα σου. Για τη σεξουαλικη σου ταυτοτητα πρεπει να κατασταλαξεις για να μην παρεις κ κανεναν στο λαιμο σου. Και γενικα αυτο το μου φταινε ολα, οι υπεραναλυσεις και ολη αυτη η μανουρα οφειλεται στο χωρισμο κυριως. Μπορεις ομως να δεις το χωρισμο και σαν ευκαιρια αναδιοργανωσης και ανανεωσης. Ειδες ο παντελιδης τι εκανε. Στο ερωτημα αν υπαρχει κατι ωστε να σου φυγει ολη αυτη η μανουρα μονομιας, η απαντηση ειναι οχι γτ ο χωρισμος ειναι μια διαδικασια. Οταν ερωτευεσαι οι νευρωνες στον εγκεφαλο σου δημιουργουν συναψεις που πριν δεν υπηρχαν και απ ορισμενους αδενες εκρινοντε χημικες ενωσεις που σε κανουν να νιωθεις αυτο που λεμε ερωτα και στη συνεχεια δεσιμο. Οπως ειναι δυσκολο να ερωτευτεις και να δεθεις με καποιον, ετσι ειναι και δυσκολο να ξε-ερωτευτεις, να ξεμαθεις ουσιαστικα. Δεν πιστευω στη φιλια με πρωην αλλα αν σε παρηγορει να εχεις μια επαφη κρατα τη. Στη θεση σου ομως θα κανα το εξης. Μαλλον για πες πρωτα τι επαφη εχετε κ που μενει ο καθενας?
02-03-2013, 13:38 #12
Ειναι ενα καφε εστιατοριο με κουστουμαρισμενους πελατες. Να παω νωριτερα δεν γινετε γτ εχω σταθερη βαρδια 8 το πρωι με 5 το απογευμα καθημερινα και το καταστημα ανοιγει στισ 7:30. Μου εχουν αναθεσει ολες τις εξωτερικες δουλειες, σαν να μην με θελουν μεσα στα ποδια τους... Εχω καθησει ομως αρκετες φορες παραπανω. Δεν βρηκα νοημα, ενιωθα σαν γλαστρα. Δεν ειχα τι να απαντησω πχ για τις προβες ουτε για το πτυχιο της αλλης. Αν καποια απο τις συναδελφους σχολασει, η θα φυγει αμεσως ειτε θα καθησει σε ενα τραπεζι με μια φιλη της,η με καποιον καθημερινο πελατη (για τα μπουρμπουαρ) οποτε και δεν εχω θεση σε ολο αυτο. Ισα ισα που μερικες φορες ακουω: Αννα εχεις σχολασει, γιατι δεν φευγεις? πφφφφ εχω πελαγωσει.. Δεν μπορω να ενταχθω στο συνολο με τιποτα.. Σε ευχαριστω που με βοηθας, ειλικρινα...
02-03-2013, 13:46 #13
Εχεις και εσυ τα δίκια σου... Στο τηλεφωνο μιλησαμε και ειχαμε μια συναντηση για να παρει τα πραγματα της. απο τοτε ενα μηνυμα για καλο μηνα υπηρξε απο μερους της και ανταποκριθηκα.απο μερους μου υπηρχε τηλεφωνο με ερωτηση τι να κανω με το σπιτι. και η ανταποκριση Γυρνα στο πατρικο σου αποψη μου αλλα γενικα κανε οτι θες. Δεν ξερω που μπορει να μενει, λεει στο πατρικο της αλλα δεν εχω εικονα. Εγω ειμαι ακομη εδω και παλευω με τον εαυτο μου.
02-03-2013, 14:05 #14
Απ οτι θυμαμαι δε μπορεις να το συντηρησεις το σπιτι αυτο, σωστα? Αρα και οι 2 πρεπει να πατε αλλου?
02-03-2013, 14:10 #15
πρώτη φορά συμφωνώ με αυτά που λέει το κεράσι, εγώ έχω περάσει μία ασθένεια και έβλεπα ότι όλα ήταν επιφανειακά και μάταια ότι κανείς δεν μπορεί να με αντιληφθεί αλλά σιγά σιγά είπα στον εαυτό μου όχι, κάνε μία προσπάθεια να καταλάβεις τους άλλους και θα αρχίσουν και αυτοί να σε καταλαβαίνουν και εγώ όταν μιλάω με κάποιον μιλάω περί ανέμων και υδάτων, ο φίλος μου μιλάει για την μουσική δεν ανοιγόμαστε ούτε εμείς κατευθείαν, τα εσώψυχα τα κρατάμε για μεταξύ μας και βλέπουμε τον άλλον και ανοιγόμαστε σιγά σιγά φυσικό δεν είναι; δεν ξέρεις ο καθένας τι κουβαλάει μέσα του.