Κενο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: Κενο

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Απ οτι θυμαμαι δε μπορεις να το συντηρησεις το σπιτι αυτο, σωστα? Αρα και οι 2 πρεπει να πατε αλλου?
    Σωστα θυμασαι, οσοι φιλοι μεινανε διπλα μου μου λενε να μην μετακομησω, αλλα να ζητησω χαμηλοτερο ενοικιο. γιατι στην ουσια αυτο το σπιτι μονη μου το διαλλεξα και μονη μου το εφτιαξα οταν εκεινη ειχε μεινει ανεργη... ο λογος που την ρωτησα ειναι για να νιωσω ασφαλεια οτι οντως ειναι φιλη. οπως ολοι οι αλλοι που μου δωσανε τις συμβουλες τους ετσι και εκεινη που με ξερει καλα, θα μπορουσε να με καθοδηγησει.

Senior Member
    Γιατι δε ρωτας τη φιλη σου που θα μεινει?

Senior Member
    Γιατι δε ρωτας τη φιλη σου που θα μεινει?
    Ειπε οτι θα μεινει στο πατρικο της. δεν μπορω να το επιβεβαιωσω διοτι δεν ειμαι ευπροσδεκτη εκει..

Senior Member
    Η συγκατοικος που ειχατε που μενει τωρα?

Senior Member
    Η συγκατοικος που ειχατε που μενει τωρα?
    Εχουμε που λύσαμε αυτην την συγκατοικιση ενα χρονο τωρα. Απο τοτε εχει αλλαξει 3 σπιτια. Μαλλον στο πατρικο της ειναι και αυτη... Ειναι ενα απο τα ατομα που δεν θελω να ξαναδω..

Banned
    να σε ρωτησω κατι το λεω με τη καλη ενοια μου θυμιζεις παρα πολυ το κοριτσι που ζω μαζι του χρονια πραγματικα εκπλησομαι... εχεις σκεφτει ποτε να μπεις σε 2 δρομους ταυτοχρονα και να κανεις πραγματα παραληλα δηλαδη να εχεις 2 δρομους και να πηγενεις μια στον ενα και μια στον αλλο μηπως αυτο σου αρεσει μηπως η λεξη ποικιλια σου αρεσει πολυ δε ξερω αλλα μου δινεις την εντυποση οτι αυτο που θα εκανε τη ζωη σου καλυτερη ειναι να βρεις πολα και διαφορετικα ενδιαφεροντα απο αυτα που λες δε ξερω αν ετσι νομιζω αλλα δυσκολευομαι να σε φανταστω σε ενα χορο αποκλειστικα μου δινεις την εντυποση οτι εισαι ανθρωπος που του αρεσει να ζει τα ωραια και τα ασχημα αυτης της ζωης... εχω πετυχει κατι απο ολα αυτα?
    Last edited by αλεξανδρος_77; 02-03-2013 at 14:54.

Άννα, 11 χρόνια σχέσης στα 28 σου, είναι σχεδόν όλη η ενηλικη ζωή σου.
    Είναι λογικό να είσαι πελαγωμένη και έξω από τα νερά σου. Είναι σα να χωρίζεις από τον ίδιο σου τον εαυτό.
    Όλα αυτά που βιώνεις είναι απόλυτα φυσιολογικά και σε "βλέπω" πολύ ισοροπημένη για μια τέτοια κατάσταση.
    Η άποψη μου είναι να μη κουράζεις το μυαλό σου με το τι θα κάνεις στο μέλλον στα συναισθηματικοσεξουαλικά σου.
    Αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζεσαι είναι χρόνο ώστε να μπουν σιγά-σιγά οι βάσεις για τη νέα σου ζωή όποια και αν είναι αυτή.
    Μη πιέζεσαι και μη ζητάς από σένα άμεσες "λύσεις" και απαντήσεις. Είναι πολύ νωρίς και όλα είναι μπερδεμένα μέσα σου, αλλά και έξω, (εννοώ στην καθημερινότητα σου).
    Ασχολήσου λίγο με τα πρακτικά θέματα, τύπου σπίτι κλπ και σιγά-σιγά θα έρθουν όλα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    να σε ρωτησω κατι το λεω με τη καλη ενοια μου θυμιζεις παρα πολυ το κοριτσι που ζω μαζι του χρονια πραγματικα εκπλησομαι... εχεις σκεφτει ποτε να μπεις σε 2 δρομους ταυτοχρονα και να κανεις πραγματα παραληλα δηλαδη να εχεις 2 δρομους και να πηγενεις μια στον ενα και μια στον αλλο μηπως αυτο σου αρεσει μηπως η λεξη ποικιλια σου αρεσει πολυ δε ξερω αλλα μου δινεις την εντυποση οτι αυτο που θα εκανε τη ζωη σου καλυτερη ειναι να βρεις πολα και διαφορετικα ενδιαφεροντα απο αυτα που λες δε ξερω αν ετσι νομιζω αλλα δυσκολευομαι να σε φανταστω σε ενα χορο αποκλειστικα μου δινεις την εντυποση οτι εισαι ανθρωπος που του αρεσει να ζει τα ωραια και τα ασχημα αυτης της ζωης... εχω πετυχει κατι απο ολα αυτα?
    Ειμαι ενας ανθρωπος βαθια σκεπτομενος σε ολη μου την ζωη. Παντα εψαχνα να βρω αντιδρασεις δικες μου, αλλων απο που ερχονται και πως αντιμετοπιζονται. Εμαθα πολλα απο την ζωη μου και κατεληξα στο εξης. Οτι δεν εχει καμια μα καμια σημασια το σωμα του καθε ανθρωπου ή η εμφανηση του ή το φύλο του. Ακομη και η συγγενεια. Σημασια εχει το μυαλο του και η νοοτροπια του. Ολα πιστευω ειναι με βαση την ενεργεια μας. Το συμπαν, εμεις η γη.. Ολα κατα καποιον τροπο συνδεονται κατα την γνωμη μου. Δεν θα ασχοληθω με το σωμα του καθενως αν η ψυχη του με καλυπτει... Θα ασχοληθω μονο αν εχω συγγενεια σε περιπτωση που θελησω να τεκνοποιησω. Ναι εχεις πετυχει ακριβως αυτο που περιγραφεις. Δεν μπορω να καθομαι σε ενα μερος. Και να που ηρθε η στιγμη.. Εχω ορεξη για ζωη και δεν ξερω που να την εκφρασω.. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να κουμπονομαι και να χρονοτριβω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Άννα, 11 χρόνια σχέσης στα 28 σου, είναι σχεδόν όλη η ενηλικη ζωή σου.
    Είναι λογικό να είσαι πελαγωμένη και έξω από τα νερά σου. Είναι σα να χωρίζεις από τον ίδιο σου τον εαυτό.
    Όλα αυτά που βιώνεις είναι απόλυτα φυσιολογικά και σε "βλέπω" πολύ ισοροπημένη για μια τέτοια κατάσταση.
    Η άποψη μου είναι να μη κουράζεις το μυαλό σου με το τι θα κάνεις στο μέλλον στα συναισθηματικοσεξουαλικά σου.
    Αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζεσαι είναι χρόνο ώστε να μπουν σιγά-σιγά οι βάσεις για τη νέα σου ζωή όποια και αν είναι αυτή.
    Μη πιέζεσαι και μη ζητάς από σένα άμεσες "λύσεις" και απαντήσεις. Είναι πολύ νωρίς και όλα είναι μπερδεμένα μέσα σου, αλλά και έξω, (εννοώ στην καθημερινότητα σου).
    Ασχολήσου λίγο με τα πρακτικά θέματα, τύπου σπίτι κλπ και σιγά-σιγά θα έρθουν όλα :)
    Λες ε?? χμμμμ αυτο θα το σκεφτω οπως και την αρχικη αποψη απο τον kerasi Σας ευχαριστω παιδια, πραγματικα. ουλαχιστον ξερω απο που να αρχισω..

Banned
    μα δε το πετυχα απλος συζω χρονια με ενα κοριτσι αυτου του τυπου τα εμαθα αυτα απο πρωτο χερι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μα δε το πετυχα απλος συζω χρονια με ενα κοριτσι αυτου του τυπου τα εμαθα αυτα απο πρωτο χερι...
    Τυχερη ειναι που σε εχει διπλα της. αν και εμενα η συντροφος μου τοσα χρονια ηταν αντρας, θα την ειχα στα πουπουλα... Ομως πρεπει να προσεχεις αν γυριζουν στο μυαλο σου σκεψεις περιεργες. μπορει να μην την αρεσει να μοιραζετε. Δηλαδη αν παρω παραδειγμα απο εμενα, εναν συντροφο επιλεγω. Αν ο κυκλος του τελειωσει παω για αλλα.. το θεμα ειναι οτι αφιερωσα πολυ χρονο στην γκει ζωη και νομιζω οτι ειμαι πολυ πισω οσον αφορα την στρειτ ζωη Σε καμια των περιπτωσεων δεν μπορω να χασω εναν ανθρωπο απλα και μονο γιατι δεν κανω σεξ μαζι του. Οι φιλοι περασαν και αυτοι απο "ελενχο" και δεν με φτανουν ουτε στο νυχακι τους νοητικα....

πάντως πολλές φορές έχω κάνει λάθος με το βλέποντας κάποιον άνθρωπο να τον θεωρήσω επιφανειακό θέλω να σου τονίσω να μην μένεις στην πρώτη εντύπωση ποτέ δεν ξέρεις, καλά είναι αυτά που σου λένε και τα καθημερινά προβλήματα σε κάνουν να ξεφεύγεις και αυτό καλό είναι όπως να δεις τι θα κάνεις με το σπίτι σου, μην αρχίσεις όμως να κλείνεσαι στην καθημερινότητα και στον εαυτό σου, αν αισθανθείς κάποια ευκαιρία μην την αφήσεις άρπαξε την, θα δεις θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Senior Member
    Αυτοι λοιπον ειναι οι προβληματισμοι μου. Νιωθω οτι ειμαι πολυ ξεχωριστη νοητικα για να ασχοληθω με ατομα περιορισμενου νοητικου επιπεδου. Δεν με νοιαζουν οι υλικες αξιες. Σημερα τα εχουμε αυριο δεν τα εχουμε ολα αυτα. Θεωρω οτι τιποτα δεν μπορει να με γεμισει αυτην την περιοδο που η συντροφος μου κουραστηκε να ειναι στο πλαι μου. Ισως να εξελιχτικα περισσοτερο απο οτι εκεινη και να μην μπορει πλεον να με ακολουθησει. Τι κανω τωρα? Πως μπορω να γνωρισω κοσμο περισσοτερο ετσι ωστε να ενταχθω ξανα καπου...? Καταλαβαινεται που σκαλωνω? Νιωθω οτι δεν εχω επιλογες και χανω χρονο... Καθομαι τους γνωριζω. Τους παρατηρω ολους εναν εναν μα κανενας μεχρι στιγμης δεν με πιανει... Νεα προσωπα πως μπορω να γνωρισω? Ολοι βουτηγμενοι σε προκαταληψεις και συμφεροντα ειναι...

κάποια στιγμή το αισθανόμουν και εγώ αυτό και μου έφυγε με την πάροδο του χρόνου αρκέστηκα και στα λίγα ίσως γιαυτό, τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή, δεν θα βρεις άτομα που θα συμπληρώνουν αυτό που σκέφτεσαι κατευθείαν θέλει πρώτα να τους αφήσεις χώρο και χρόνο. Από ότι βλέπω εσύ αισθανόσουν ότι είχες εξελιχθεί πιο πολύ και την είχες αφήσει πίσω ίσως το κατάλαβε.

Banned
    Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Αυτοι λοιπον ειναι οι προβληματισμοι μου. Νιωθω οτι ειμαι πολυ ξεχωριστη νοητικα για να ασχοληθω με ατομα περιορισμενου νοητικου επιπεδου. Δεν με νοιαζουν οι υλικες αξιες. Σημερα τα εχουμε αυριο δεν τα εχουμε ολα αυτα. Θεωρω οτι τιποτα δεν μπορει να με γεμισει αυτην την περιοδο που η συντροφος μου κουραστηκε να ειναι στο πλαι μου. Ισως να εξελιχτικα περισσοτερο απο οτι εκεινη και να μην μπορει πλεον να με ακολουθησει. Τι κανω τωρα? Πως μπορω να γνωρισω κοσμο περισσοτερο ετσι ωστε να ενταχθω ξανα καπου...? Καταλαβαινεται που σκαλωνω? Νιωθω οτι δεν εχω επιλογες και χανω χρονο... Καθομαι τους γνωριζω. Τους παρατηρω ολους εναν εναν μα κανενας μεχρι στιγμης δεν με πιανει... Νεα προσωπα πως μπορω να γνωρισω? Ολοι βουτηγμενοι σε προκαταληψεις και συμφεροντα ειναι...
    γνωριμιες ειναι ευκολο να κανεις το δυσκολο ειναι να αναγνωρισεις τον ανθρωπο που σου ταιριαζει.. απο οτι εχω διαπιστωσει το ποσο πολυ ταιριαζεις με καπιον εξαρταται απο το ποσο γρηγορα θα συνενοηθεις μαζι του για παραδειγμα αν εμφανιστει μπρωστα σου καπιος και σου πει κατι τελειος ασχετο που δε το καταλαβενεις καν αυτο ειναι το πιο μεγαλο σημαδι οτι δε ταιριαζεις καθολου μαζι του... οταν πχ εμφανιστει καπιος και σου πει αυτο που σκεφταισε η σου πει κατι αλλο που δε μπωρει να ξερει αλλα για εσενα αυτο σημαινει κατι αυτο ειναι το καλυτερο σημαδι οτι αυτο τον ανθρωπο πρεπει να επιδιοξεις να του μιλησεις... οχι απαραιτητα ερωτικα αλλα ισως επιδη μπωρει κατι να μαθεις απο αυτον και αυτος κατι να σου μαθει

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast