Results 31 to 39 of 39
Thread: Kαλοκαιρινο φλερτ
-
04-03-2013, 14:55 #31
Μα δεν μετανίωνω που δεν ανταποκριθηκα όπως επρεπε ή οπως θα θελαν...εγω μέχρι εκει μπορεσα...ήταν ένα πολύ όμορφο ,τονωτικο φλερτ καλοκαιριου..μου αρεσε και δε με χαλασε που δεν πηγε παρακατω τοτε το όλο θεμα...θα μου βγαινε σιγουρα πολυ ασχημη συμπεριφορα,ανακουφιστικα κιολας που δεν με πηρε στη συναυλια τοτε...
Καλά να τον φλερταρω δεν παιζει :D
Το είπα κυρίως απ την πλευρα της φίλης μου,οτι αν εγω το χειριζομουν ετσι σιγουρα θα τη χαλαγε,θα την ξινιζε και κεινη
Κ δεν μπορώ να το δεχτω αυτό τοσο χαλαρα,μαλλον εσεις σαν αντρες το βλεπετε ετσι χλιαρα με τις γκομενες...
- 04-03-2013, 15:18 #32
Τωρα αμα βρεθειτε και σε προσεγγισει παλι, τι θα κανεις?
04-03-2013, 15:24 #33
04-03-2013, 22:28 #34
η φίλη σου και το παλικάρι είναι ζευγάρι ή απλά έγινε κάτι μεταξύ τους???
05-03-2013, 07:39 #35
Τον γουσταρεις και μετανοιωνεις για όλα αυτα που δεν έκανες. Πάνε τοσοι μηνες απ το καλοκαιρι. Αν δεν ησουν σιγουρη γι αυτον δε θα ανοιγες θεμα εδω τοσους μηνες μετα. Ακομα, καθημερινα πηγαινοερχεται εντονα στη σκεψη σου. Για το τωρα, μαθε περισσοτερα γι αυτον, που συχναζει κλπ και βρες τροπο να κανεις την προσπαθεια. Αλλιως δεν ωφελα σε τιποτα το να το αναμασας ακομη.
Και της φιλης σου, τοτε, με τη συμπεριφορα σου (αυτο που εβγαζες προς τα εξω δλδ) ισως της εδωσες την εντυπωση ότι δεν ενδιαφερεσε για το ατομο, ότι δεν θελεις, αφου οπως ειπες ειπες σε παρακινουσε να δειξεις ενδιαφερον, κι ετσι με τον τροπο αυτο την εξουσιοδοτησες να προχωρησει για την παρτη της. Το παιδι δεν σε πηρε τηλ, ίσως δεν ηταν και τοσο σιγουρος για σενα, ισως ειναι ντροπαλος (αυτο θα μας το πεις εσυ) πάντως όχι τρελλα ερωτευμενος, όμως με τις καταλληλες κινησεις απο αμφοτερες πλευρας μπορουσε να εξελιχθει σε κατι τετοιο. Εφαρμοσε τωρα την αρχη που σου ξαναπα που λεγεται, εχω τα ματια συνεχεια ανοιχτα.γιάννης
06-03-2013, 11:23 #36
ioannis αχ...όχι δεν το γουστάρω το παιδί..Δεν θα είχα κανένα θέμα να το ομολογήσω και να το παραδεχτώ σε ένα ανωνυμο forum...Μου κέντρισε το ενδιαφέρον,μου δωσε αυτη τη χαρά που προκαλεί ένα όμορφο και αθωο φλερταρι,με τόνωσε αλλα μου υπενθύμησε και όλους τους λόγους που με κράταγαν στο να μην κάνω κάτι παραπάνω,προσωπικοι λόγοι δεν είχαν να κανουν με το παιδί..
και μάλιστα με την σοφη ερωτηση που μου έκανε το kerasi αν με προσεγγιζε ξανα τι θα έκανα,συνειδητοποίησα οτι ουτε τωρα είμαι ετοιμη,γενικά...κ ας μου αρέσει σαν αντρας εμφανισιάκα και σαν προσωπικότητα(αυτό το ελάχιστο που γνωρισα)...
Ζούμε σε διαφορετικές πόλεις,και δεν έχει νόημα να ψάξω,να μάθω κλπ είναι δώρον άδωρο..
Ντροπαλός δεν νομίζω οτι είναι,δε του το χω..όχι οτι είναι χύμα...τωρα τρελλά ερωτευμένος δεν είναι σε καμία περίπτωση,δε θα μπορουσα να πιστεψω κατι τετοιο ,ενα βράδυ περάσαμε μαζί(η όλη παρέα εννοω) και μέχρι εκεί..απο κει και πέρα,τηλ γιατι δεν πηρε εκεινος ξέρει...και ξαναλέω,με ανακουφισε πολυ αυτό..παράκαλαγα απο μέσα μου να μην πάρει..δε ήμουν σε φάση να βγω "ραντεβουδακι"
Και το όλο θέμα μου ξεκινάει με τη φίλη μου,όπως το χειρίστηκε...Με στεναχώρησε η στάση της..τωρα,μετα απο καποιες μέρες καταλαβένω οτι σε αυτο έχει να κανει ο χαρακτηρας μου και έχω εκεινη...
Εκεινη το είδε χαλαρά ,φλέρταρε ,γουσταρε ,ειναι μόνη και ψάχνεται όχι με την κακη ένοια...
Εγω δεν είμαι σε φάση για να κάνω οτιδήποτε τετοιο,αλλά ακόμα και στα καλύτεροτερα μου αν ημουν πάλι δε θα με ενδιεφερε ένας γκόμενος που αρέσει σε μια κολλήτη μου...
μας συγκρινα και αυτο είναι τελείως λάθος..ο καθε ανθρωπος είναι και λειτουργει διαφορετικα, έχει άλλα όρια...
Αν και συνεχίζω να πιστεύω μέσα από δίαφορες συζητήσεις που έχουμε κάνει οτι δεν θα λειτουργούσε έτσι σε φίλη της που αγάπαει πολύ και σέβεται...
Το προσπερνάω,και αν είναι τα παιδία να καταλήξουν μαζί ,σίγουρα δεν θέλω να είμαι εγώ εκείνη που θα σταθεί εμπόδιο....
06-03-2013, 17:51 #37
Φοβαμαι πως αυτο που σου συνεβει το καλοκαιρι και στη συνεχεια με την φιλη σου και το αγορι αυτο ,φοβαμαι πως θα σου γινει αποθυμενο ,κατι σαν κομπλεξ. Ειδη βγαινει απο το τροπο που γραφεις οτι εχεις πικραθει, σε εχει ξενερωσει ολο αυτο το πραμα.
Ολα αυτα τα συναισθηματα που βγαινουν στα μηνυματα σου ειναι φυσιολογικα ,στον καθενα θα μπορουσε να γινει,σε οποιον ζει την ζωη του,κυκλοφορα ,φλερταρει η φλερταρετε μπορει να γινουν ολα αυτα ,και σε εμενα εχει τυχη, στα σχολικα μου χρονια θυμαμαι ηταν δυο αδ υ καθοταν κοντα μου,ηταν πανεμορφες και οι δυο τους! ολα τα αγορια ειχαμε ονειρο να τα φτιαξουμε με αυτες! και οχι μονο ονειρα αλλα και ονειροξεις!¨) χεχε, καναμε φαντασιωσεις με τις αδελφες! Με το καιρο ,οταν πιασαμε την κουβεντα και καναμε παρεα ,ηθελα να την πεσω δεν με ενοιαζε ποια απο τις δυο¨), ηταν και αξιολογες κοπελες και οι δυο τους! καποιες μερες ειχα τοσο αγχος, ελεγα αυριο θα την πεσω στην ταδε! οταν ομως επρεπε κολονα!! πηρα το θαρρος να πλησιασω την μια απο τις δυο ! πανω στην κρισιμη στιγμη με επιασε ενα αγχος!! κολησα! μηναμε παγομενοι και οι δυο να κοιτιομαστε!! ωσπου εμφανιστηκε ο πατερας της - ηταν καθηγητης - εμφανιστηκε λοιπον και με πολυ αυστηρο υφος μας διεκοψε! αργωτερα εμαθα οτι δεν με συμπαθουσεπολυ,¨) ημαρτον!! τι καθηγητες !! παιδι γυμνασιου ειμουν!! Το θεμα ειναι οτι δεν ξανα εκανα ουτε προσπαθεια! αφου ειμουν σχεδον βεβαιως πως η χυλοπυτα με περιμενε ζεστη ζεστη ,με κοκα κολιτσα για να την χονεψω!¨)χεχε, ελεγα πως τετοια κουκλαρα συγουρα θα θελει καποιον εμπιρο ανδρα! οχι αγορακι γυμνασιου οπου ειμουν!! Μετα απο πολλα χρονια, οταν ετυχε να βρεθουμε καποιοι συμμαθητες ,η κολητη της φιλη μου ειπε οτι η κοπελα αυτη με γουσταρε πολυ!! πως περιμενε πως και πως να της την πεσω!! και οτι ειχε μηρασει αρκετες χυλοπιτες σε μεαγαλητερους της περιμενοντας εμενα! και εγω?? σαν βλακας! σαν απιρος πιτσιρικας χωρις πιστη στον εαυτο μου,χωρις σεξουαλικη αναγνωριση εχασα τον μεγαλο ερωτα των παιδικων μου χρονων!! Αυτο , οχι ακριβως ετσι εγινε και στα χρονια λιγο μετα τον στρατο, οπου σε μια παρεα γνωρησα ενα πανεμορφο κοριτσι, ενω ειχαμε ανταλαξει πολλα βλεματα κι γελακια ,οταν ειχαμε πολυ καλη κουβεντα ,την επομενη φορα που βρεθηκαμε και ειμουν φουλ ετοιμος να της την πεσω! εμαθα απο εναν συμφοιτητη της οτι κανει φωτογραφισεις για ενα περιοδικο ,οτι εχει αρχησει να κανει μοντελινκ- ειχε πανεμορφο σωμα κι προσωπο,πλεον ειναι μοντελο και διαφημιζει μια γνωστη μαρκα εσωρουχων - ετσι λοιπον οταν μου ειπε αυτος ο βλακας! οτι θα φαω τα μουτρα μου, οτι μπορει να εχει οποιον θελει κι οτι ιγα μην παει μαζι μου,εγω επιρεασμενος απο αυτον τον αποδειγμενα υστερα απο καιρο ζηλιαρη! κολοσα! δεν εκανα ουτε φλερτ, και εχασα αυτην την μεγαλη ευκερεια! Το πιο ασχημο ομως συναισθημα ηταν οταν μετα απο ενα χρονο εμαθα απο την παρεα πως με γουσταρε! πως με εβρισε που δεν της την επεσα! μαλιστα σχηματισε και κακη αποψη για μενα λογο του οτι μου εδωσε τα "σηματα" για να κανω την κινηση! την κινηση που σαν ανδρας επρεπε να κανω αλλα δεν εκανα γιατι ακουσα αυτον τον ΒΛΑΚΑ! τον ζηλιαρη!! .
Συγνωμη για τα τοσα πολλα που σου γραψα,ηθελα να σου πω μεσα απο δικιες μου εμπειριες οτι ολα οσα νιωθεις και που σε εχουν πικρανει ειναι πολυ λογικα αρα δεν πρεπει να σε περνει απο κατω! το μονο που θα σε συμβουλευα σε φιλικο υφος ειναι να μην κρινεις τις φιλες σου και ολο τον κοσμο με τις δικες σου αρχες και ηθικες! ο καθε εχει δικες του! και τελος σχετικα με το αγορι ,τι θα εχανες αμα του γελαγες? αμα δεχοσουν το φλερτ του, αμα πλαγιαζες μαζι του ,αμα περναγες ενα υπεροχο και ερωτικο καιρο το καλοκαιρακι στην παραλια με το αγορι αυτο ε? τι κακο θα εκανες?
06-03-2013, 18:40 #38
πινκο δε λεω, εχεις ενα δικιο, δηλαδη αν μιλαμε για κολητη φιλη και οχι απλα γνωστη, ε αμα μαθεις οτι κανει κατι με καποιον που παλιοτερα φλερταρες, λιγακι νιωθεις ενα τσιγκλισμα. Απλα πρεπει να σε απασχολησει για λιγο καιρο αυτο. Πιστευω οτι για σενα το φλερτ αυτο ηταν μια ανανεωση, δεν ηθελες να προχωρησεις παρακατω για προσωπικους σου λογους, αλλα ειναι σαν να αναχαιτηστηκε αυτη η ανανεωση απο τη φιλη και σου κακοφανηκε. Μεχρι ενα σημειο δηλαδη ειναι ανθρωπινο. Το πιο βασικο παντως ειναι να ξεπερασεις τα οποια προβληματα σε ταλανιζουν ακομα και να ερθει η μερα που θα πατας στα ποδια σου αυτοδυναμα και θα μπορεις να χαραξεις μια πορεια οπως την επιθυμεις και στα προσωπικα και σε ολα. Ειναι και εξ αποστασεως το παλικαρι οποτε και οι τελειες συνθηκες να υπηρχαν δε γινεται.
07-03-2013, 08:20 #39
Φίλε, διαβασα με προσοχη το μηνυμα σου. Σε πολλα του σημεια θυμίζει εμενα και τις ευκαιριες που εχασα απο τετοιες ωραιες κοπέλες σαν αυτες που περιγραφεις, που μου εκαναν σημα αλλά δεν εκανα τιποτα. Δεν με αφηνε η μολυσμενη μου σκέψη, ητοι, χαμηλη αυτοεκτιμηση, πρόβλεψη βεβαιης απόρριψης και αποτυχίας, μια εμπεδωμενη αντίληψη ανικανοτητας χωρις καν να δοκιμάσω, φόβος, λόγια των αλλων σαν κι αυτα τα αρνητικα που περιγραφεις τα οποια αποδεχομουν ότι ημουν τετοιος σαν αυτα που με περιεγραφαν, αισθηση ότι όλοι θα γυρνουν να με κοιταζουν και θα ντρεπομαι και θα με σχολιαζουν, το μυαλο να ειναι επικεντρωμενο σε αλλες υποτιθεται προτεραιτητες και να πιστευει πως μια σχεση θα του τις καταστρεψει, κι αλλο κεφαλαιο ότι αυτες τις αλλες προτεραιοτητες δεν τις χειριζοταν και με τον πλεον καταλληλο τροπο. Κι οταν το μυαλο ειναι κυριολεκτικα θολωμενο απ αυτα δεν κανεις τιποτα. Βεβαια η κατασταση αυτη μου ειχε στερησει τη δυνατοτητα της εμπειριας, οποτε σαν απειρος στις σχεσεις δεν ηξερα καν πως να χειριστω τετοια φλερτ και τετοια φλερτ τα χειριζεσαι στη στιγμη, κυριολεκτικα στη στιγμη που σου εμφανιζονται αλλιως τα χανεις για πάντα, όπως επαθε η Πίνκο...Κι οταν στο τωρα κυνηγας τετοιες ευκαιριες δεν βρισκεις απολύτως τιποτα. Απλα ανακαλυπτεις ότι οι καλες ευκαιριες σου εμφανιστηκαν σε λαθος για την ψυχολογια σου timing.
Πινκο, σου μιλανε ανθρωποι που εχουν ζησει τετοια στη ζωη τους. Ευκαιριες που δεν ξερεις πως να τις χειριστεις τις βλεπει ο αλλος στη γωνια που παραμονευει και ξερει τον τροπο και τις αρπάζει μεσα απ το χερι σου!, όπως επαθες με τη φιλη σου. Συμφωνω με τον Κροσνι οτι κατα βαθος εχεις πικραθει, απο το υφος με το οποιο μιλας, το παραπονο που βγαζεις, στο βαθος υπάρχει η πικρια την οποια ακομα και εδω δεν εκφραζεις. Η πικρια σου αφορα τη συμπεριφορα της φιλης σου κατα πρωτον λόγο και το ότι εχασες μια καλη ευκαιρια, δεν ειναι κατ αναγκη η μεγαλη πικρια για τον αντρα που εχασες. Σου ξαναπα, αν γουσταρεις, επεδιωξε να σαι κοντα τους, να σε βλεπει, να σαι εκει περιποιημενη και να βγαζεις προς τα εξω το ότι καλύτερο σου, σου κανε την μαλακια η φιλη σου, και τοτε αν δεις οτι αυτος σου κανει σημα δώσε μεσα και μην κολώνεις ουτε να σε νοιαζει τι θα γινει με τη φιλη σου με τον Χ και με τον Ψ, αυτη δεν την εγνοιαξε πρώτα και πάνω απ όλα, αν σε αγαπουσε θα σε υποβοηθουσε να τα φτιαξεις μαζι του.
Και κατι αλλο απο τη δικη μου εμπειρια, αμα θελουμε να πάμε καπου για να φλερταρουμε πάμε μόνοι μας! όπως μονοι μας παμε με την κοπελα μας στο κρεβατι! Δεν παιρνουμε κανενα μαζι μας επειδη ειτε θα τρεξει να μας αρπαξει την ευκαιρια και εμεις τελικα θα χαζευουμε ειτε θα μπαινει στη μεση και θα μας κανει χαλαστρα. Καποτε που παω σε κλαμπ μονος δεν περναω ασχημα.γιάννης