διαίσθηση ή παράνοια??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Σκέφτεσαι κ αλλά που δεν τα δίνεις σημασία κ τα δίνεις μόνο όταν τα πετυχαίνεις πχ αν εγώ αρχίσω κ παρατηρώ τα γκρι αυτοκίνητα όλο γκρι αυτοκίνητα θα βλέπω παίρνανε κ αλλά πολλά αλλά εγώ κόλαω στα γκρι το χω πάθει αυτό παλιά σαν άρωμα ψυχανάγκασμου μου κάνει αυτό μάλλον σκέφτεσαι πολύ κ ζωντανα με εικόνες δλδ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    και εγώ θα έλεγα οτι έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση... αντιλαμβάνεσαι αρκετά καλά αυτο που λέμε συλλογικό ασυνείδητο ... Ελπίζω και εύχομαι να διαισθάνεσαι μόνο καλά πράγματα!
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Οποτε οι μισοι πιστευουν πως προκειται για αναπτυγμενη διαισθηση και οι αλλοι μισοι για παιχνιδια του μυαλου. Δεν ξερω τι να πιστεψω και δεν περιμενω να με πιστεψουν πολλοι.

Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 View Post
    δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς, καμιά φορά αυτά τα βλέπεις και στον ύπνο σου και συμβαίνουν; συμβαίνουν πάντα ή τις περισσότερες φορές; κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα συμβαίνουν για κάποιο διάστημα και μετά υποχωρούν. Εγώ όταν ήμουν πιο μικρή μπορούσα να προβλέψω από τα μάτια ποιος θα πεθάνει και μου είχαν τύχη και κάποια γεγονότα φοβήθηκα και μετά μου έφυγε το άφησα στο πίσω άκρο του μυαλού μου, καλό είναι να απευθυνθείς σε κάποιο ψυχολόγο που κάνει και υπνοθεραπεία να δεις από που πηγάζει.
    Δεν εχει καμια σχεση με τον υπνο. Συμβαινουν σε ακαθοριστες στιγμες( εκει που τρωω, μιλαω, διαβαζω) . Εξαφανιζονται τα παντα γυρω μου κ το βλεπω μπροστα μου.
    Μεχρι τωρα παντα συμβαινει κτ. Απο το πιο ασημαντο μεχρι και πιο σοβαρα γεγονοτα

Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    και εγώ θα έλεγα οτι έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση... αντιλαμβάνεσαι αρκετά καλά αυτο που λέμε συλλογικό ασυνείδητο ... Ελπίζω και εύχομαι να διαισθάνεσαι μόνο καλά πράγματα!
    φιλε πως και ονομαστικες ετσι?μου κεινει η ονομασια σου πολυ την περιεργεια διοτι εγω ψαχνω κλειδι στην σκεψη και μαλιστα μου ειχε ερθει η ευκαιρια και την εχασα και ετσι επαθα ψυχωση.εσυ?

γενικά μετά την ψύχωση αλλάζει ολοκληρωτικά η δομή της σκέψης μετατοπίζεται.
    ψάχνεις να βρείς νέους εαυτούς νέους κανόνες ασυνειδήτου νέες δομές σκέψης και αν τους προσεγγίσεις σαν να βρήκες δεν είναι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12