Results 1 to 9 of 9
Thread: Απόφαση επίσκεψης σε ψυχολογο
-
02-10-2008, 19:09 #1
Απόφαση επίσκεψης σε ψυχολογο
Δε ξέρω γιατί μου συμβαινει αυτό αλλα ενω εχω αποφασίσει να πάω σε ψυχολόγο και έχω το εχω το τηλέφωνο που πρέπει να πάρω εδω και δύο μέρες πάντα βρισκω ενα σωρο δικαιολογιες για να μη κλεισω ραντεβου. Αυτο που με εμποδιζει, νομιζω, ειναι οτι επειδη έχω αγοραφοβια φοβαμαι μη με πιασει καμια κριση μεσα στο γραφειο του. Πρεπει να το αποφασισω όμως και να παω γιατί αρκετα το άφησα.
- 02-10-2008, 19:44 #2
καλη δυναμη
02-10-2008, 21:39 #3
Ki εγώ νιώθω αυτή την αναβλητικότητα με πολλά πράγματα και όταν είναι η ώρα να πάω για ψυχοθεραπεία μου βγαίνει μία αντίδραση και πολλές φορές πηγαίνω καθυστερημένα.
Μπορεί να το αναβάλλεις επειδή δεν θέλεις να έρθεις αντιμέτωπη με αυτά που σε απασχολούν!
02-10-2008, 23:13 #4
Αυτή την αναβλητικότητα την έχω κι εγώ συνέχεια.Συνεχώς αφήνω πράγματα για άλλη μέρα.Ακόμη και σε πράγματα που κανονικά θέλω να κάνω,ακόμη κι εκεί μπορεί να βρω δικαιολογία στον εαυτό μου ώστε να μην τα κάνω.
Δεν υπάρχει όμως λόγος να φοβάσαι μήπως σε πιάσει καμιά κρίση την ώρα που θα είσαι στο γιατρό αφού γι\'αυτό το λόγο θα είσαι εκεί.Οπότε ακόμα και αν σε πιάσει και τι έγινε?Αφού ξέρει απ\'αυτά.
03-10-2008, 15:06 #5
Βασικά ειχα την ιδεα οταν παρω τηλ για ραντεβου να του εξηγησω οτι φοβαμαι μη με πιασει κριση στο γραφειο του, αλλα σκεφτομαι, επειδη ειναι δημοσιο, μη μου πει οτι ειναι βαρια η κατασταση μου και αφου φοβαμαι μεχρι και αυτο να παω σε ιδιώτη. Βλακειες λεω ε?
03-10-2008, 15:37 #6
βασικα μπορεις να βρεις καποιον να σε παει μαρια ισα ισα για να νοιωθεις εσυ περισοτερη σιγουρια;και δεν λες βλακειες,λες αυτα που αισθανεσαι
. να δοκιμασουμε κατι αλλο;σκεψου κατι που θελεις πολυ.και θα το δωσεις στον εαυτο σου αν πας στο γιατρο μια επισκεψη.λιγο τσιγκλισμα χρειαζεσαι,δεν υπαρχει εκει καποιος να το κανει;εεεεεεεεεεεεεεεεεε;
04-10-2008, 21:37 #7
05-10-2008, 21:38 #8
Originally posted by maria198
Δε ξέρω γιατί μου συμβαινει αυτό αλλα ενω εχω αποφασίσει να πάω σε ψυχολόγο και έχω το εχω το τηλέφωνο που πρέπει να πάρω εδω και δύο μέρες πάντα βρισκω ενα σωρο δικαιολογιες για να μη κλεισω ραντεβου. Αυτο που με εμποδιζει, νομιζω, ειναι οτι επειδη έχω αγοραφοβια φοβαμαι μη με πιασει καμια κριση μεσα στο γραφειο του. Πρεπει να το αποφασισω όμως και να παω γιατί αρκετα το άφησα.
Κοιτα πιστευω οτι για την ατομικη ειναι πιο ευκολο να το κανεις. Θελω να πω οι δυο σας θα είστε. Και προσωπικα με εχει πιασει κριση οχι μια και δυο αλλα περισσοτερες σε ατομικη. Κατανοω οτι δεν ειναι καθολου ευχαριστο το εχω ζησει απο πρωτο χερι. Ισως αν επαιρνες ενα ηρεμιστικο πριν πας?
06-10-2008, 14:47 #9
Σας ευχαριστώ ολους που μου απαντησατε.. Ευτυχως εχω καποιον που μπορει να με συνοδευσει και ετσι αισθανομαι λιγο περισσοτερο σιγουρια.
Winston man στην ομαδικη δε θα ειναι ατομα που θα εχουν το ιδιο προβλημα με σενα? Αυτο δε σου δινει λιγο θαρρος? Οτι δηλαδη ο,τι και να παθεις δε θα σε παρεξηγησουν. Εμενα οταν με πιανει κριση εχω ταση για εμετο, αρα αν με πιασει στον ψυχολογο δε θα ξερω τι να κανω γιατι θα φοβαμαι μη κανω εμετο. Το ηρεμιστικο ειναι καλή ιδεα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω. Θα παρω καμια βαλεριανα μου φαινεται..
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία