Results 16 to 30 of 51
Thread: Κακοποιητική σχέση
-
14-03-2013, 22:59 #16
Δεν αγαπούσες αυτόν αλλα εκείνο που είχες στο μυαλό σου πως θέλεις να γίνει. Είναι καλό που το θυμάσαι γιατί στο μέλλον θα ξέρεις πώς πρέπει να αγαπάς αυτόν που έχεις δίπλα σου και όχι αυτό που πλάθει το μυαλό σου.. Να αγαπάς την πραγματικότητα για να μην έρχεται η πραγματικότητα και σου σπάει τα μούτρα.. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αγάπησες και δε σε αγάπησαν το ίδιο είπαμε μπορεί να είναι και έτσι το παιχνίδι ... Σιγά σιγά θα πας παράκάτω και όλο αυτό θα είναι μια κακή ανάμνηση ... http://tokleidi.wordpress.com/2013/0...5%CF%81%CE%B7/
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
- 15-03-2013, 01:09 #17
Βρεσυ Νικη! τι σου συμβαινει? Πρεπει να εισαι καλος ανθρωπος,να εχεις καλη και ευαίσθητη ψυχουλα! η καρδια σου δειχνει να μπορει να συγχορα και να αγαπα ταυτοχρονα ακομα και οσους σε πικραναν πολυ! αυτο ειναι αρετη και μπραβο σου που την εχεις, ομως οπως και πολλες αλλες αρετες ετσι και αυτη ειναι χαρισματική αλλα και καλη προς τους γυρο σου μονο οταν ειναι μεσα στο μετρο ,δεν πρεπει να ειναι υπερβολη οχι των ακρων.
Αν και θα μπορούσα να κατηγορήσω ευκολα τον προιν σου για τα ολα οσα σου εκαμε ,και θα το κανω! αφου ειναι τουλαχιστον σκατοψυχος αμα φερθηκε ετσι!, απλα καταλαβαινεις πως δεν εχουμε ακουσει την δικη του εκδοχη για τα γεγονοτα! ποσο μαλον οταν ευκολα μηλας για "βιασμο" πραμα που ειναι σοβαρο και εγκληματικο! ο βιασμος ειναι κατι που πρεπει να καταγκηλεις ! οχι μονο για σενα αλλα γιατι εαν ειναι ετσι ο τυπος θα το ξανα κανει συγουρα!! ποσο μαλον που βλεπει οτι την γλιτωνει!! Χωρις να θελω να σε πω ψευτρα, θα σε ρωτησω εαν οντως σε βιασαν αυτοι οι δυο τυποι! καποιοι γιατροι λεν οτι ο βιασμος ειναι πολυ πιο περιπλοκο ,ειναι και το θεμα με τον κολπο ,αφου δεν ειναι ευκολο να γινει η πραξη εαν δεν εχει καπως ερεθιστει πρωτα,ο βιασμος εχει να κανει και με τον τρομο ,τον φοβο να μην χασει την ζωη της που εξαναγκαζει την γυναικα να δεχτει ολα αυτα τα ασχημα πραματα ,ειναι μεγαλο και πολυ λεπτο θεμα δεν το συνεχιζω για να μην παρεξηγηθω!
Ετσι λοιπον στη δικια σου περιπτωση ισως ηταν κατι που δεχομαι οτι δεν ηθελες αλλα εξαναγκαστηκες να κανεις για να κρατησεις τον τυπο σε επαφη με σενα, του εκανες το βιτσιο του, τα χατιρια του και ας μην σου αρεσαν αλλα τα εκανες για να τον εχεις, αρα δεν ειναι βιασμος με την εννοια του εκγληματος .
Ζητω συγνωμη αμα ειπα κατι που σε πικρανε, πιστευω οτι το καλο για σενα ειναι να βρεις καποιον ψυχολογο, τα παιδια παραπανω ειπαν πολυ σωστες ιδεες ,πρεπει να αγαπησεις τον εαυτο σου !! πρωτα και πανω απο ολα!!!
15-03-2013, 14:07 #18
Στον Δ μπορούσα μόνο να συγχωρώ τα πάντα όχι όμως γι'αυτό που μου έκανε με τον φιλο του και ντρέπομαι γι'αυτό που λέω. Κάποια στιγμή όταν είχαμε χωρίσει πριν 3 χρόνια επειδή του έκανα αναπάντητη μου είπε αν θέλω να μου δώσει τον αριθμό του φίλου του Τ, του είπα όχι αλλά μετά του είπα ναι για σπάσιμο, έδωσε τελικά τον αριθμό μου στο φιλο του λέγωντάς ότι είμαι απλά φιλη του εγώ είπα την αλήθεια στον Τ κι ότι δεν θέλω να μπω ανάμεσα τους.Ένα μήνα μετά κι αφού είχα μάθει ότι είχε εμένα και κάποια άλλη παράλληλα αποφάσισα να βγω με τον Τ μιλούσαμε στην αρχή μετά όμως με πίεζε ο Τ να κάνουμε σεξ μου είπε ότι γι'αυτό βγήκε κι ότι είχε καιρό να κάνει κι ότι μετά θα έβγαινε με τον Δ τον ρώτησα αν ο φίλος του έχει άλλη και μου είπε ναι μετά όμως το άλλαξε και είπε ότι απλά τον είδε με κάποια κάπου. Εγώ απλά είχα βγει για να το μάθει ο Δ μόνο όχι για να κάνω κάτι άλλωστε μου είχε πει ότι θα πηγαίναμε κάπου για καφέ αλλά δεν πήγαμε όταν με πίεζε του έλεγα όχι πολλές φορές κι εκείνος άρχισε να με αγγίζει.
15-03-2013, 14:10 #19
Τον έπαιρνε τηλέφωνο ο Δ συνέχεια ένιωθα να μην εχω δύναμη να αντιδράσω άλλο ήμουν πολύ στεναχωρημένη όταν άρχισε μαζί μου ενώ μου έβγαζε τα ρούχα και συνέχιζα να λέω όχι άγγιζε το στήθος μου και μου έλεγε ότι το στήθος σου αλλά λέει. Μετά τον πήρε τηλέφωνο ο Δ κι αυτός του είπε ότι ξεκίνησε δουλειά μαζί μου κάποια στιγμή ήρθε ο φίλος του μέσα στο σκοτάδι και τρόμαξα με έπιασε πανικός τον ρώτησα τον Τ ποιος είναι και δεν μου απαντούσε. Αυτα έγιναν ενώ είχα περίοδο άρχισα να φωνάζω του έλεγα να φύγει ενώ ήταν πάνω μου ο φίλος του είπα και σ'αυτόν να με αφήσει μετα βγήκε έξω από το αυτοκίνητο και ψυθηριζαν με τον φιλο του και χαμογελούσε ενώ μιλούσαν κι εγώ ντύνομουν μετά είπε ο Δ να φύγω μαζί του κι ο φίλος του μου είπε πήγαινε ενώ δεν ήθελα.
15-03-2013, 14:12 #20
Όταν μπήκα στο αυτοκίνητο του πάλι φώναζα δεν ήμουν καλά πρώτη φορά με είχε πιάσει τόσος πανικός μετά μου είχε πει ότι δεν είχε άλλη άρχισε να λέει αγάπη μου κάτι που το είπε πρώτη φορά κι ότι του έλειψα άρχισε να με αγγίζει στα γεννητικά μου όργανα πάνω από το παντελόνι και του τραβούσα με δύναμη το χέρι γιατί δεν ήθελα το τράβηξα 3 φορές μετά του είπα ότι εχω περίοδο και μου είπε και τον Τ πως πηγες μετά τον ρώτησα αν είναι σίγουρος και μου λέει ναι ύστερα όταν τελείωσε μου λέει μη λες τίποτα σε κανένα γι'αυτό που έγινε. Όταν έφυγα δεν του μίλησα έκλεισα την πόρτα πηγα στο σπίτι με τα αίματα η μπλούζα μου ήταν γεμάτη την επόμενη φορά που είχαμε συναντηθεί μου είπε αν μείνεις έγκυος θα το ρίξεις ξέρω ότι φταίω εγώ και νιώθω βρώμικη. Για καιρό ήμουν πολύ άσχημα δεν μπορούσα να ηρεμήσω με ενοχλούσε να με ακουμπάει
Last edited by nikiii; 15-03-2013 at 16:12.
15-03-2013, 14:43 #21
Ρε Νικη με τι αποβρασματα συναναστρεφεσαι...
Εγω τα διαβασα και χαλαστηκα....
Εσυ που τα εχεις ζησει κιολλας νιωθεις ακομα πραγματα γιαυτον τον ανθρωπο;;;;
17-03-2013, 12:16 #22
Απλά με στεναχωρεί πολύ ο τρόπος που μου φέρθηκε και με άλλους που βγαίνω εχω πρόβλημα με το ότι δεν είμαι και πολύ εκδηλωτική
17-03-2013, 12:42 #23
18-03-2013, 15:06 #24
Πως να μιλάω περισσότερο και να είμαι πιο πολύ εκδηλωτική; γιατί δεν είχα δικαίωμα να είμαι έτσι με αυτόν που είχα
21-03-2013, 13:40 #25
Επίσης με είχε χτυπήσει τρεις φορές και ήθελε να με δώσει σε ένα φιλο του ακόμα αλλά και σε έναν ξαδέρφο του κι εγώ λέω ευτυχώς που τελείωσε κάποιες φορές
21-03-2013, 19:23 #26
υπομονή και όλα θα περάσουν.... Δες κ αυτό και μακάρι να σε βοηθήσει http://tokleidi.wordpress.com/2013/0...C%CE%BF%CF%8D/
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
25-03-2013, 22:01 #27
Σήμερα αισθάνομαι πολύ άσχημα
26-03-2013, 01:14 #28
γιατι νιωθεις ασχημα;
26-03-2013, 02:38 #29
26-03-2013, 03:03 #30
Εγώ λέω να τ κανείς καταγγελία γτ μάλλον δεν κρίνεις καλά τα πράγματα κ αυτός σε εκμεταλεύτηκε πρέπει να πληρώσει κάπως
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))