Λυπάμαι... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    έχεις φτιάξει τη καλύτερη βάση φίλε μου... την αυτογνωσία!!! Θεωρώ ότι ήδη είσαι σε καλύτερο δρόμο και δε το έχεις καταλάβει!!! Είχα πολλές συναναστροφές με εξαρτημένα άτομα και κανείς τους ποτέ δε παραδέχτηκε κλασσικά ότι υπάρχει πρόβλημα. Συνέχισε τη προσπάθειά σου!!! Δε θες να δεις τη συνέχειά σου στη ζωή?!!! Είναι υπέροχο να καταφέρνεις κάτι... Καλή δύναμη!!!!!!!!!!
    Ρόδα είναι και γυρίζει... Εγώ φοβάμαι ότι όταν τη δω θα χαρώ και αυτή θα με πατήσει!!! :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick musharius View Post
    Ποιο φάρμακο εννοεις;
    αμα σου κατσει το ψυχοφαρμακο γινεσαι οπωσ πριν με καποια προβληματακια μικρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Stimulants... Χρειαζόμαστε και προσδοκούμε να δούμε να έρχεται στη ζωή μας μια άλλη, ανώτερη μορφή ευτυχίας για να τα αφήσουμε. Μια που θ' αγγίξει όχι μόνο το μυαλό, αλλά και την καρδιά μας. Την αγάπη. Δυστυχώς δεν ξέρουμε ούτε πότε ούτε αν αυτή θα έρθει.
    Όμως... δεν είναι πάντα έτσι. Κάποιοι στην πορεία της ζωής, κοιτώντας πίσω μας, τη βλέπουμε να απομακρύνεται, και συνειδητοποιούμε ότι οι δρόμοι μας είχαν συναντηθεί, ότι μας άπλωσε το χέρι, μα εμείς γυρίσαμε εγωιστικά το κεφάλι και συνεχίσαμε να βαδίζουμε. Τώρα, όσο δυνατά και αν φωνάζουμε, δεν μας ακούει. Όσα δάκρυα και αν κυλούν στο πρόσωπό μας, δεν τα βλέπει. Τότε, μένουμε χωρίς να έχουμε τίποτα να περιμένουμε από το αύριο. Χωρίς να ξέρουμε αν θα πούμε ποτέ όχι στο επόμενο high. Αλλά και χωρίς να μετανοιώνουμε... Ίσως γιατί έχουμε ήδη μάθει ότι η μετάνοια δεν είναι παρά μια στάση κενή περιεχομένου.

Senior Member
    Κουραγιο φιλε μου κ προσπαθησε το αμεσα προτου καταστρεψεις τον εαυτο σου παθαινοντας ανεπανορθωτη ζημια,Εγω περασα κατι ιδιαιτερα τραυματικο που με οδηγησε παθω καταθλιψη ομως το αγορι μου καποιος πνευματικος εκκλησια κ η ειδικος μου σταθηκανε κ τωρα μετα απο αρκετο καιρο ολα καλα,Μονο που σε καποια φαση πηρα καποιο φαρμακο μου με εκανε να νιωσω εντελως σαν ζομπι ομως με δικη μου αποφαση το εκοψα κ τωρα ειμαι γεματη ενεργεια

Senior Member
    φίλε τα διεγερτικά τα θέλεις γτ είναι ψηλά ο πιχισ των πραγμάτων που θέλεις αμα τον κατεβάσεισ όλα είναι τέλεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    καλη δυναμη φιλε,γινεται να καθαρισεις αρκει να το θελεις.ημουνα χρηστης ηρωινης και χαπιων κυριως και που και που επινα και τα δικα σου,εχασα μια δεκαετια και κατι χρονια με αυτες τις μαλακιες.πλεον ειμαι 3 χρονια καθαρος ακομα και απο το αλκοολ.δεν ειναι ολα ροδινα στη ζωη μου αλλα τωρα ειμαι καθαρος και μπορω να κανω τη ζωη μου καλυτερη,απο το να κολυμπαω μεσα στα σκατα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ασ μου πει κάποιος τι παθαίνεις στην αποτοξίνωση γτ εγώ δεν το βλέπω τόσο δύσκολο κ δεύτερον αδερφέ αν σε πιάσει το φάρμακο καλά σε ένα μήνα γίνεσαι περδίκη πιθανότητα τριαντα τα εκατό έχει αυτό εμπειρικά
    αναλογα με τι εχεις εθιστει.με πρεζα πχ αν ειναι και νοθευμενη με μαλακιες ακομα χειροτερα

ξεκιναει με κρυαδες,δακρυα και συναχι..πονοι στα κοκκαλα,διαροια,εμετοι,αυπ� �ιες,ριγος,μυικοι πονοι,κραμπες,πυρετος..αναλ ογα βεβαια και ποση χρηση κανεις και ποσο καιρο και με πιο τροπο..ολα αυτα κρατανε απο 3,4 μερες μεχρι και βδομαδα.εγω που επινα αρκετα ειχα ενα απτα συμπτωματα που εγραψα πιο πανω για κανα μηνα.

η αποτοξινωση οσο και δυσκολη να φαινεται,με βοηθεια φαρμακων κουτσα στραβα περναει..το θεμα της απεξαρτησης ειναι το πιο δυσκολο κομματι,γιατι εκει εχεις να κανεις με το μυαλο..οποτε εκει χρειαζεται ψυχολογικη υποστηριξη και καθοδηγηση απο ειδικους.

Banned
    Καλή αρχή....!!

Ελπίζω να τα πηγαίνεις καλύτερα και να ξαναμπείς να το γράψεις.
    Είχα κάνει στο παρελθόν περιστασιακά χρήση. Ξέρεις Χριστούγεννα Πάσχα διακοπές στη Μύκονο. Μετά αποχή , δουλειά και τα κεφάλια μέσα . Ήταν σαν δωράκι στις διακοπές. Τα 2 γραμμάρια την ημέρα είναι πάρα πολύ και το ξέρεις. Εμείς 2 άτομα βγάζαμε ένα ολόκληρο ΣΚ. Τι να θυμηθώ … ο σύντροφός μου για να αντέξει το κατέβασμα έπινε μπάφους , εγώ που και να το μυρίσω δεν μπορώ έπινα ξύδια. Κάθε φορά που φέρνω αυτό το γαμήδι στο μυαλό μου θυμάμαι πόσο πολύ δεν άντεχα το κατέβασμα, κυρίως όταν τελείωνε και πάπαλα μετά. Πως αντέχεις; Μετά από πολύ καιρό βρέθηκα σε ένα περιβάλλον και είπα όχι ευχαριστώ , ούτε για πλάκα. Τώρα εαν δω κανέναν φτιαγμένο απλά χαμογελάω. Εκείνο το διάστημα της χρήσης βέβαια είχα θέματα διάφορα με τον σύντροφό μου κι από όλο αυτό το έργο μου έμεινε το αλκοοοοόλ. Θέμα το οποίο παλεύω καθημερινά, και δίνω μεγάλο αγώνα με τους δαίμονές μου. Άτομα σαν τον stelio68 μπορούν να σε στηρίξουν στην προσπάθειά σου εάν το αποφασίσεις. Το θέμα είναι ότι με τη δουλειά που κάνεις θα το χεις συνέχεια μες στα πόδια σου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό εάν σκεφτείς πως υπάρχει λόγος που το ΚΕΘΕΑ είναι μέσα στα εξάρχεια. Εύχομαι ολόψυχα να βρεις τη δύναμή σου.

Senior Member
    Eπειδή έχω μια μικρή (και άσχημη) εμπειρία από τέτοιου τύπου ''ουσίες'' (βέβαια δεν βρέθηκα ποτέ στη θέση σου, ευτυχώς είναι ακριβή η γαμημένη και λεφτά δεν παίζουν , αλλιώς θα είχα κάνει τεράστια ζημιά στον εαυτό μου), ξέρω πως μετά γίνεσαι πολύ ευάλωτος συναισθηματικά και η κατάθλιψη μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα κι αρκετό καιρό μετά αφού νομίζεις πως έχεις κόψει και είσαι καλά.

Όπως και να 'χει χρειάζεται μεγάλη ψυχική δύναμη για κάτι τέτοιο και σου εύχομαι ολόψυχα να τη βρεις και να ξεμπερδεύεις όσο γίνεται γρηγορότερα.
    Υou don't know the power of the darkside...

Junior Member
    Έχεις δυνατό insight, elis. :)

Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω, πάντως, πώς γίνεται να έχεις μετανοιώσει για κάτι και να το συνεχίζεις. Να έχεις μετανοιώσει ουσιαστικά όμως. Όχι επειδή υπάρχει περίπτωση να πεθάνεις και τέτοια. Άλλωστε... αργά ή γρήγορα όλοι θα πεθάνουμε. Αντίθετα, μέσα από μια διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης και σκέψης, να έχεις καταλήξει πως είναι λάθος επειδή υπάρχει κάτι που θέλεις στη ζωή, μια καλύτερη πορεία, και το οποίο δεν μπορείς να διεκδικήσεις ακριβώς λόγω των ουσιών αυτών. Γιατί απλά η δυνατότερη επιθυμία υπερνικά την ασθενέστερη.

Ανυπομονώ να συγκρίνω το speedy high της μεθυλφαινιδάτης με το euphoric high της κοκαϊνης. Κάτι μου λέει ότι και πάλι θ΄ ακούσω το ίδιο τραγούδι...

ο φίλος μας έχει θέμα μόνον με το αλκοόλ. από τις προηγούμενες δηλώσεις του εγώ αυτό κατάλαβα. Ας μην μπλέξουμε άλλο το κουρασμένο του μυαλό.

Page 2 of 2 FirstFirst 12