Results 16 to 30 of 139
Thread: Δίλημμα
-
04-03-2013, 21:19 #16
Μαλιστα. Αφου εσυ ανεξαρτητα με το τι εγινε τον θες ακομα, γιατι ολους αυτους τους μηνες που σε εψαχνε δεν εμφανιζοσουν να τα ξαναβρειτε?
- 04-03-2013, 21:35 #17
kerasi Έχεις ερωτευτεί ποτέ τόσο ώστε να νιώθεις πότε δεν είναι καλά, πότε στεναχωριέται, πότε χαίρεται? Να τον κοιτάς στα μάτια και να βλέπεις εκεί όλα σου τα όνειρα...?? Ε με αυτό ένιωσα ότι μου πήρε όλα μου τα όνειρα, με πλήγωσε, με πρόδωσε, έπαιξε με την εμπιστοσύνη μου. Να ξαναβρούμε τί? Πώς να τον εμιστευτώ ξανά να πάει ακόμα μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα? Τον αγαπάω τόσο που πραγματικά πονάω αλλά δεν είμαι έτοιμη ακόμα να εμφανιστώ κι έπειτα φοβάμαι. Φοβάμαι τις αντιδράσεις όλων και κυρίως τη δική του αντίδραση...
04-03-2013, 23:34 #18
Aγάπη πρεπει να του το πεις....Ακομα και να εχει ετσι η κατασταση!!!!Και αν σε διωξει οπως λες, τοτε δεν αξιζει ουτε γυναικα ουτε παιδι!!!Μεγαλωσε το παιδι σου, βρες εναν ανθρωπο να σε κανει πραγματικα ευτιχισμενη, να γινει ο πατερας του παιδιου σου, και μην τον αφησεις ποτε να μπει στην ζωη την δικη σου και του παιδιου σου!!Γιατι αν πραγματικα σου φερθει ετσι, τοτε αυτο του αξίζει!!!!!!!!!!!!
05-03-2013, 01:57 #19
Αγάπη, καταρχήν με το καλό να γεννηθεί το παιδάκι και να πάνε όλα καλά για αυτό και για όλους σας :). Κατά τ' άλλα.... δεν συμφωνώ καθόλου με τον τρόπο που επέλεξες να κινηθείς... Είναι σίγουρα ένα μεγάλο σοκ και στενοχώρια αυτό που συνέβη... αλλά βρε Αγάπη, τι σημασία έχει αν ήταν με δύο, με εικοσιδύο ή με μία μόνο άλλη κοπέλα? Το τι και αν θα αποδεχτείς στην περίπτωση μιας απιστίας, είναι βέβαια προσωπική υπόθεση κι ο καθένας το σκέφτεται διαφορετικά. Νομίζω όμως ότι κακώς δεν συζήτησες διεξοδικά το όλο θέμα, τη στιγμή που υπήρχε όχι μόνο μια σχέση 4 χρόνων και ένα μωρό καθ' οδόν, αλλά όπως λες αγάπη, πλάνα και κοινή επιθυμία να είστε μαζί. Ένα μέρος της αγάπης είναι και να προσπαθούμε να βγούμε από το δικό μας μικρόκοσμο και το δικό μας πληγωμένο εγωισμό, έτσι δεν είναι? Αν θες γράψε κάποιες σκέψεις σου γύρω από το όλο θέμα και το ξανασυζητάμε... εξάλλου άσχετα αν τελικά τα βρείτε ή όχι με τον πρώην φίλο σου, πάντα καλή είναι η τροφή για σκέψη, για μελλοντική χρήση...
Τώρα για το θέμα του παιδιού, για εμένα έχεις πέρα για πέρα άδικο. Νομίζω ότι κάνεις το ίδιο που έκανε και ο πατέρας του παιδιού σου: βάζεις μπροστά τον (πληγωμένο) εαυτό σου. Εκείνος σκέφτηκε την απόλαυση του και έγινε ό,τι έγινε. Όμως, είχε μια σχέση με έναν άλλο ενήλικο και δεν υπήρχε καθόλου το θέμα 'παιδί' στο προσκήνιο. Εσύ αυτή τη στιγμή, είσαι υπόλογη απέναντι ΚΑΙ σε ένα παιδάκι, που είτε μας αρέσει είτε όχι, έχει και αυτό δικαιώματα. Δεν μπορείς να του στερήσεις τη δυνατότητα να γνωρίζει την προσωπική του ιστορία ή να έχει σχέση με τον πατέρα του. Φυσικά, ούτε και στον πατέρα έχεις κάποιο δικαίωμα να του στερήσεις τη γνώση ότι κάπου στον κόσμο υπάρχει ένα δικό του παιδί, άσχετα αν τελικά τα βρείτε ως ζευγάρι ή όχι, αν έχει ή δεν έχει άλλη σχέση, αν θέλει ή δεν θέλει να παίξει το ρόλο του πατέρα. Όσο για την αντίδραση του.... εδώ βρε Αγάπη μου εσύ έριξες μαύρη πέτρα για δυο (πιθανόν) περαστικές από τη ζωή του συντρόφου σου... λογικό είναι λοιπόν κι εκείνος να έχει μια έντονη αντίδραση, τη στιγμή που θα του σερβίρεις όχι κάτι περαστικό, αλλά μια μόνιμη αλλαγή στα δεδομένα της ύπαρξης του κι ίσως και της ζωής του. Μίλα του κι ας ευχηθούμε να έχει την πιο ευνοϊκή για όλους σας κατάληξη αυτή η ιστορία :)
05-03-2013, 02:24 #20
To ειπα γτ εφοσον τον αγαπας φανταστηκα οτι θα θελες και θελεις να τα ξαναβρειτε. Κακως ομως εχεις συνδεσει το θεμα του παιδιου με το να εισαστε ξανα μαζι. Δε θα του πεις ξερεις γενναω οποτε ασε την αλλη και ελα με μενα να μαστε μαζι. Θα του πεις φιλε πρεπει να ξερεις οτι θα γινεις φαδερ τρομαρα σου. Και μετα αν υπαρχει ενα νορμαλο κλιμα να αναγνωρισει και να βλεπει το παιδι ανα τακτα διαστηματα. Δεν ειστε παντρεμενοι οποτε πρεπει να δεις και νομικα το θεμα, αναγνωριση, διατροφες, ποτε θα βλεπει το παιδι κλπ. Και καλυτερα που δε τον παντρευτηκες γτ ειναι χαζο το ατομο και δεν εχει αρχιδια να πει την αληθεια πριν τον πιασεις, ναι κυρα μου εκανα μια παρτουζα και ειναι κ χαζος που σου δωσε το ipad με το βιντεακι να τον καμαρωσεις. Ας μη μιλησω για το ασκουφωτο κ μαλακια σου κ σενα που δε το απαιτησες, ποιος ξερει με ποια αλλη πηδιοταν και μη σε κολλησε κ τιποτα. Παντως καλα εκανες για μενα που κρατησες το παιδι, δεν ειμαι υπερ της εκτρωσης εν γενει. Επισης πιστευω οτι για να παει με αλλες 2 γυναικες κατι θα ειχε φθαρει στη σχεση σας και δε το βλεπες. Δε θεωρω οτι ο ερωτευμενος ανδρας παρτουζωνεται. Τελος το μεγαλυτερο προβλημα απ ολα ειναι οτι εισαι μεγαλο θυμα και ακομα τον αγαπας το μαλακοπιτουρα. Ηθελα να ξερα με τι κριτηρια επιλεγετε συντροφους και τους κανετε κ πατεραδες να πουμε....Μηπως ειναι μπαρμαν?
05-03-2013, 09:49 #21
ΝΙΚΙ marina38
Σας ευχαριστώ και τις δύο.
Απο χθές που δημοσίευσα την ιστορία μου και άρχισα να διαβάζω τις απαντήσεις σας που και πάλι σας ευχαριστώ που μπήκατε στην διαδικασία να μου εκφράσετε τη γνώμη σας, με έχετε βάλει σε σκέψεις. Έδρασα εντελώς παρορμητικά, χωρίς να το πολυσκεφτώ και νομίζοντας ότι κάνω το σωστό εξαφανίστηκα απο όλους και όλα. Απο την ημέρα που έφτασα εδώ το μετανιώνω. Αλλά τη στιγμή που έγιναν όλα δε σκεφτόμουν λογικά. Πληγώθηκα, ένιωσα ότι με πρόδωσε ο μόνος άνθρωπος που δεν περίμενα ποτέ να με προδώσει. Δε θέλω να διανοηθώ πως υπήρχαν κι άλλες αλλά τώρα πια ότι και να μου πει για μένα θα είναι ψέμμα. Ναι, πρέπει να μάθει για το μωρό αλλά πώς? Ούτε να ταξιδέψω τώρα μπορώ αλλά κι εκείνος αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον ν'αφήσει τη δουλειά του και να έρθει να με βρει. Είμαι πολύ μεγάλη εγωίστρια που το έβαλα στα πόδια και τον έχω αφήσει στο σκοτάδι αλλά όταν πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία συμβαίνει το αντίθετο, κυριεύει το συναισθηματικό και ψυχολογικό κομμάτι και τότε καταστρέφονται όλα. Φέρθηκα πολύ ανώριμα προς όλους, στην οικογένειά μου, στους φίλους μας πού στο κάτω κάτω ήθελαν και θέλουν το καλό μου.Νιώθω τεράστιες τύψεις απέναντί τους. Όποτε μιλάμε στο τηλέφωνο με τους φίλους μου με παρακαλάνε να τους πώ που είμαι, τους λέω μόνο πως είμαι καλά και μόλις νιώσω έτοιμη θα γυρίσω. Ξέρω πως οτι και να τους πω θα το πούν στον Δ. απο καλή πρόθεση, εγώ θέλω ότι μάθει να το μάθει απο εμένα και μόνο.
Δεν αξίζει στο μωρό μου να μεγαλώσει χωρίς τον μπαμπά του και όση αγάπη και να του δώσω εγώ πάντα θα του λείπει και η αγάπη του μπαμπά του. Και ξέρω πως αν δε μιλήσω όλο αυτό θα γυρίσει εναντίον μου στο μέλλον. Πρέπει να βρώ έναν τρόπο να του μιλήσω αλλά πως..???
05-03-2013, 10:02 #22
kerasi Σε όσα λες έχεις απόλυτο δίκιο. Και όχι δεν είναι μπάρμαν, είναι μουσικός κι έχει αρχίσει να πηγαίνει και πολύ καλά. Δε μπορεί να τα αφήσει όλα αυτά και να έρθει να με βρει.Ένας λόγος επίσης που δε θέλω να του πω είναι κι αυτός, θα του δημιοιυργήσω πρόβλημα στη δουλειά του. Το θέμα είναι ότι το ipad το έπαιρνε πάντα μαζί του στη δουλειά κι εκείνο το βράδυ το είχε ξεχάσει. Ώρες ώρες εύχομαι να μην το είχε ξεχάσει, να είχε σβήσει και το βίντεο και να μη μάθαινα τίποτα ποτέ. Ξέρω, καλός μαλάκας είμαι ε...?? Αλλά τώρα δε θα ήμουν όπως είμαι. Αλλα θα μου πεις είναι προτιμώτερο να ζεις σε έναν κόσμο ψεύτικο όπου όλα νομίζεις πως είναι τέλεια ή να ζεις στον αληθινό κόσμο κι ας υποφέρεις...?? Πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα, μόνο έτσι θα μπουν όλα στη θέση τους αλλά αυτό πρέπει να γίνει αφού γεννήσω γιατί τώρα δε μπορώ να ταξιδέψω. Πρέπει να μιλήσω για το μωρό μου....
05-03-2013, 11:02 #23
δεν θα μπω στην διαδικασια να συζητήσω το αν κρατησες ή οχι το μωρο μονο με δικη σου απόφαση.. αυτό είναι πια αργά να αναιρεθει.. Το κράτησες όμως και συνειδητα ή υποσυνείδητα ήθελες ένα κομμάτι του εραστή σου για πάντα.. απο εκεί και πέρα.. σίγουρα παίζει στο μυαλό σου ότι αν το μάθει θα αναγκαστει να απαρνηθεί την νέα του σχέση οποταν θα θυσιασει και αυτός κάτι και θα τιμωρηθει.. και οπόταν θα σου δώσει την δικαιολογία να τον συγχωρέσεις και ίσως να τον ξαναεμπιστευτείς.. τα λέω εγώ για να μην τα πεις εσύ..Όπως και να έχει..
Το έμβρυο μια μέρα θα γεννηθεί θα γίνει βρέφος και αργότερα παιδί και αργότερα έφηβος και αργότερα ενήλικας.. Οτι θα αναγκαστεις μια μέρα να του πεις ποιος είναι ο πατέρας του και ότι θα θέλει να τον ψάξει είναι δεδομένο..
το μόνο που συζητάμε στην πραγματικότητα είναι αν θα το πεις εσύ απο μονη σου ή αν θα είσαι η κακιά που αναγκάστηκε να το κάνει.. Δεν θα ηθελα να φανταστώ ότι θα αφήσεις ένα τέτοιο μυστικο μέσα σου...
Τώρα για το πορνογραφικό περιεχόμενο... πονάω μόνο που το σκέφτομαι.. με θλίβει η ίδέα πως φτάσαμε σε τέτοιες εποχές που μπορολυμε και έχουμε τέτοιους τρόπους για να πληγώνουμε ο ένας τον άλλο.. Την τσόντα την τράβηξε και την είχε.. έβλεπε τον εαυτό του σαν ηθοποιό σε τσόντα.. έλεγε όσα λένε σε τσόντες.. δεν είμαι τόσο σίγουρος ούτε ότι ήταν η πρώτη φορά όυτε ότι ήταν τυχαίο... Ακούγεται πολύ παράξενο ακόμη και για μένα που είμαι 'άντρας να γνωρίσω δύο να πάω μαζί τους και να τραβήξω και βιντεο.. και όχι μόνο παράξενο αλλά ακούγεται να υπάρχει και πιθανότητα χρήσης ουσιών..
Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις ποτέ να ξεγράψεις τις εικόνες απο το μυαλό σου.. λυπάμαι.. προσπάθησε το αν θες..
Για το παιδί πρέπει να το μάθει.. θα το μάθει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο...
Ξεχώρισε τα δύο.. άλλο το ένα και άλλο το άλλο...
05-03-2013, 11:21 #24
05-03-2013, 11:57 #25
ADIAKRITOS Είσαι με κάποιον 4 ολόκληρα χρόνια, ζεις μαζί του, ξυπνάς και κοιμάσαι μαζί του και νομίζεις οτι τον ξέρεις κιόλας. Μέγα λάθος!! Τελικά ούτε στον κ@@ο σου δε μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη πια. Όσο για την απόφασή μου να συνεχίσω την εγκυμοσύνη μου ναι, αυτό το μωρό θα μου θυμίζει σαφώς τον άνθρωπο που με πλήγωσε όσο κανείς αλλά θα μου θυμίζει επίσης πόσο πολύ αγάπησα (και αγαπώ) τον πατέρα του. Είμαι σίγουρη πως όταν του πω για το παιδί θα μου προτείνει να το πιάσουμε απο εκεί που το αφήσαμε αλλά ειλικρινά δε ξέρω τί θα του πώ. Ώρες ώρες πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτομαι πόσο μου λείπει, πόσο θα'θελα να ήμουν στην αγκαλιά του, να κάναμε τις δραστηριότητες που κάναμε μαζί και την ίδια στιγμή έρχεται αυτή η εικόνα στο μυαλό μου(το βίντεο) και με πιάνει δυνατός πόνος, ένα αίσθημα εκδίκησης αλλά τότε αρχίζει και κλωτσάει το μωρό (έχουν δίκιο σ'αυτό που λένε ότι τα έμβρυα λαμβάνουν την αρνητική και την θετική ενέργεια) και τα ξεχνάω όλα. Όλον αυτό το καιρό ψάχνω να βρω τί έκανα λάθος, μήπως φταίω εγώ που με κεράτωσε? Μήπως σ'εκείνες βρήκε κάτι που δεν έβρισκε σε μένα?
Για ουσίες σου λέω κατηγορηματικά πως δεν υπήρχε περίπτωση να είχε πάρει κάτι. Μπορεί στη δουλειά του να υπήρχαν πολλοί "πειρασμοί" αλλά ήμασταν και οι δύο τρομερά αντίθετοι στα ναρκωτικά. Ναι είχε πιεί, ήταν με τους φίλους του αντροπαρέα δίπλα στη θάλασσα, λογικό είναι να ήπιε αλλά όχι να μου θέλει και παρτούζες. Και στο βίντεο φαίνεται ότι μία απο αυτές το έβαλαν να γράφει.
Δε ξέρω αν θα μπορέσω να είμαι ξανά μαζί του, όσο και να τον αγαπάω αυτό που μου έκανε είναι ασυγχώρητο, το μόνο που θέλω είναι να είναι το μωρό μου ευτυχισμένο, να μεγαλώσει σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Δε θα του στερήσω τον πατέρα του αλλά απο μένα θα έχει όση αγάπη θέλει.
Σ'ευχαριστώ πολύ αδιάκριτε, θέλω πολύ να ακούσω και μια αντρική γνώμη, να το δώ και απο τη δική σας πλευρά...
05-03-2013, 12:00 #26
05-03-2013, 12:07 #27
Οτι θες εσυ Αγαπη!!Αν δεν αισθανεσαι ακομα έτοιμη να του το πεις ειναι απολυτα σεβαστο!!!Οποτε εσυ νιωσεις καλυτερα!!Μολις γεννηθει το μωρο σου, και θα το αντικρισεις θα παρεις τοση δυναμη που ουτε εσυ δεν φανταζεσαι!!Αυτο το πλασματι, θα σου απαλύνει τον πονο σου, θα βλεπεις τα αθωα τα ματακια του και θα νομιζεις οτι ολος κόσμος ειναι δικος σου!!!!!!!
05-03-2013, 12:23 #28
Είμαι σίγουρη πως το ταυράκι μου θα μου δώσει δύναμη, ήδη μου έχει δώσει αρκετή να αντέξω. Είναι η μόνη μου παρηγοριά, του μιλάω, τον χαιδεύω. Πέρα απο ένα ζευγάρι που κάνω παρέα μαζί τους και μία ακόμη κοπέλα απο τη δουλειά δεν έχω κάνει άλλους φίλους εδώ. Και σ'αυτούς δεν έχω πει όλη την αλήθεια, ντρέπομαι. Να τους πώ τί...??? Τους είπα ότι ο μπαμπάς του μωρού μου έχει πεθάνει, δεν ήθελα να αναλύσω όλη την κατάστασή μου.
Όταν πέφτω για ύπνο του μιλάω, χαιδεύω την κοιλιά μου και το νιώθω ήρεμο. Ανυπομονώ να τον αγκαλιάσω...
05-03-2013, 14:20 #29
αγαπη23 εχουν μπλεξει πολλα δυσκολα θεματα μαζι και ευχομαι να βγαλεις ακρη συντομα γιατι και βασανιζεσαι και χρονος δεν υπαρχει μιας και εισαι ετοιμη σχεδον να γεννησεις..
οπως ειπαν και αλλοι, για μενα το θεμα του παιδιου, ειναι ξεχωριστο απο το θεμα της οικογενειας μαζι του.
σκεψου μονο οτι καποτε θα το πεις ετσι κι αλλιως. κανεις την σκεψη να το κρυβεις για παντα και να σας δουμε μια ασχημη μερα στο "εχεις πακετο"? ουτε απ το παιδι ουτε απο αυτον μπορεις να το κρυψεις, περα απο το οτι δεν ειναι ουτε δικαιο ,ουτε καλο για το παιδι σου.
οσο αφηνεις τον καιρο να περναει,δεν ξερεις καν τι αλλο μπορει να προκυψει.
αν ο τυπος δεν καταλαβε καν οτι θα μπορουσε και να σε αφησε εγγυο, μπορει να σπερνει παιδια οπως τον περιγραφεις και να ειναι εγγυος και η νεα του σχεση . το ξερει κανεις?
απο την στιγμη που το πεις για να κανονισει ο καθενας την πορεια του, και να αναλαβει και τις ευθυνες του, ακομα και να θελει να συνεχισετε οπως πριν, εσυ θελεις?
περι ανδρικου σκεπτικου στις ξεπετες που ρωτας, να σου πω απο εμπειρια φιλου μου οτι πολλοι ανδρες δεν τις συνδεουν ουτε με τον ερωτα τους ουτε με αισθηματα, και τις εχουν ευκολοτερες απ το κατουρημα . ακριβως οπως στο λεω....
κοντινο παραδειγμα, ενα φιλαρακι, μαθηματικος και ΠΟΛΥ καλο παιδι , πριν ενα χρονο περιπου ηταν πολυ ερωτευμενος με μια κοπελια. ΠΟΛΥ ομως, εκοβε φλεβες και με ζαλιζε γι αυτην σε καθημερινη σχεδον βαση,εκανε ονειρα και χαιρομουν γι αυτον . Ωστοσο εκανε με την μεγαλυτερη ευκολια μια ξεπετα με μια κοπελα που δεν του αρεσε καν εμφανισιακα η σεξουαλικα, μονο και μονο επειδη η κοπελα πηγαινε με τον οποιονδηποτε κι εκανε παρτουζες .
οταν τον ρωτησα πως κι ετσι, με τι σκεπτικο το εκανε αφου ειναι τοσο ερωτευμενος με την κοπελα του και πως του φανηκε η ολη φαση, μου απαντησε οτι δεν συνδεεται ουτε με τον ερωτα τους ουτε με αισθηματα, ουτε με καποια ελλειψη μια τετοια γνωριμια για εναν ανδρα, οτι ο μοναδικος λογος που πηγε ηταν η περιεργεια επειδη η κοπελα με την οποια πηγε ειχε παρει εναν παλιο του φιλο τον Δ. που παινευοταν για το γουστο του στις γυναικες κι ηθελε να διαπιστωσει αν ηταν ειλικρινης... ηταν μαλιστα μια διαδικτιακη γνωριμια και του ειχε στειλει πλαστες γυμνες φωτος ακεφαλες και στο λαιβ ξενερωσε η ζωη του οταν ειδε πως πραγματικα ηταν και οτι καταφερε να παει μαζι της πιωμενος, γιατι μετα απο 3 ποτα μπορει να παει με οποιαδηποτε.....
κατα τα αλλα, ο ερωτας- ερωτας.... δεν του κουνηθηκε ουτε φρυδι ως προς την κοπελα που ποθουσε και συνεχισε να την ποθει τρελα ερωτευμενος, κανονικοτατα και την ξεπετα που ηθελε μια συνεχεια μαζι του, την γειωσε και ουτε γυρισε να την ξαναδει...
αντιλαμβανεσαι πως σκεφτονται καποιοι? κι ειναι πολλοι ανδρες ετσι αγαπη μου και σε πληροφορω και πολλες γυναικες.
αυτο σου απανταει σε τιποτε για το τι θελεις ΕΣΥ να κανεις με τον φιλο σου κι αν του εχεις ΕΣΥ εμπιστοσυνη πλεον, αν και ο δικος σου εκανε την παρτουζα με ενα αντιστοιχο σκεπτικο κι αν υπαρχει περιπτωση να μην το επαναλαβει ειτε με αυτο ειτε με οποιοδηποτε σκεπτικο???
εσυ αποφασιζεις.
05-03-2013, 14:29 #30
Τωρα τι να σου πω.. γιατι ένας άντρας κερατώνει.. θα σου πω οτι σιγουρα ένας άντρας δεν είναι μονογαμικός και θέλει αρετή και τόλμη να παραμείνει μονογαμικός.. αν φταις εσυ.. τι φταις δλδ? που δεν ειχες 2 αιδοια? τωρα ισως να αγχώθηκε με το παιδί και το οτι προχωρουσε η σχέση κτλ.. ισως πάλι να ήταν κάτι που έκανε πάντα και απλά εσύ το ανακάλυψες... στο ξαναλέω.. έχω ζήσει σε χώρες που γίνονται τέτοια και ίσως να τα έχω δοκιμάσει.. δεν προκύπτους έτσι απλά όμως θέλουν μια προετοιμασία.. εκτός και αν ήταν αγοραίος έρωτας.. αλλά πάλι αν ήταν δεν θα του ζητούσαν να το γυρίσει.. εκτός και αν ο ίδιος το ήθελέ ...
Στο ξαναλέω... οι εικόνες που έχεις στο μυαλό σου θα είναι οι πιο βασανιστικές..