Results 61 to 75 of 139
Thread: Δίλημμα
-
07-03-2013, 13:02 #61
[QUOTE=ioannis2;426486]Αγάπη, το παιδι θα το αναγνωρισει ειτε θελει ειτε όχι ασχέτως ποτε θα το μάθει. Πάντως μπραβο σου για το κουραγιο να το κρατησεις, καλα εκανες! Το παιδι μπορει να αποτελεσει και το λόγο για να ξανασυνδεθειτε. Βεβαια με αυτο που σου εκανε χλωμο το βλέπω. Για να πάει με δυο παει να πει πως το χει ξανακανει με αλλες παρα πολυ πιθανο και οταν ησασταν σε σχεση, και για να πενευεται για εμπειρια παει να πει πως δεν ειναι αποκλειστικα μεσα απο την εμπειρια του μαζι σου. Ορκους θα σου δινει οτι δεν θα το ξανατολμησει, δε θα μπορεις όμως ποτε να του εχει εμπιστοσυνη διοτι συνεχως θα υποψιαζεσαι το παραμικρο και τετοιοι αντρες πολύ δυσκολα ξεκοβουν, απλα στην πορεια μαθαινουν τον τροπο να μην κινουν υποψίες και να παιζουν καλο θεατρο μπρος στη γυναικα τους. Το ζητημα δεν ειναι αν θα αλλάξει ή αν θα τον αλλάξεις αλλα αν τον αποδεχεσαι όπως ειναι με αυτα που κανει. Απλα τη δεδομενη στιγμη εκανε το λαθος και αφησε αποδειξεις.QUOTE]
ianni2 Σ'ευχαριστώ πολύ και για τη δική σου στήρηξη. Όλα αυτά τα ερωτήματα με βασανίζουν τόσο καιρό. Αν το ξανάκανε, πόσες φορές το ξανάκανε και κυρίως γιατί το έκανε. Εαν υπάρχει κάποια περίπτωση να είμαστε ξανά μαζί που δε ξέρω ακόμα τί θέλω πάνω σ'αυτό δε θα είμαστε όπως πριν. Θα μου λέει "πάω στο περίπτερο για τσιγάρα" και απο το δικό μου μυαλό θα περνάνε ύποπτα πράγματα. Δε θέλω να καταντήσω υστερική και να ελέγχο ότι κάνει. Βέβαια ας μη λεω μεγάλα λόγια, μπορεί να μην επικοινωνήσει μαζί μου, μπορεί να μη το θέλει όλο αυτό. Δε πρόκειται να τον αλλάξω εγώ και δε θέλω, θέλω να μείνει αυτός που είναι γιατί αυτό αγάπησα σ'εκείνον. Εννοείται πως αν είναι να είμαστε μαζί πρέπει να μου είναι απόλυτα πιστός. Θέλω όμως να είναι ο Δ. που γνώρισα κι ερωτεύτηκα αλλά αυτό δε ξέρω αν είναι εφικτό. Πια θα είναι εκείνος που μ'έκανε να κλάψω πολύ, να πονέσω πολύ. Δε ξέρω αν θα μορέσω να δω στα μάτια του ξανά εκείνον που μ'έκανε να γελάω, που με έκανε να ονειρεύομαι, να ελπίζω...
- 07-03-2013, 13:11 #62
Με τη δουλειά του δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, είχα συμβιβαστεί με αυτό. Ναι, είμαι πολύ ζηλιάρα αλλά είμαι και τόσο εγωίστρια που δε πρόκειται να λυγίσω και να σου δείξω οτι ζηλεύω και φοβάμαι μη σε χάσω. Ναι η δουλειά του είναι "δύσκολη", έχει πολλούς πειρασμούς, πρέπει να είναι κοινωνικός και ν'ακούει την οποιαδήποτε τον πλησιάζει. Βέβαια δε μου είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ή τουλάχιστον έτισ φαινόταν. Αλλά κι εκείνος σεβόταν τη δική μου δουλειά. Είμαι γυμνάστρια κι εγώ καθημερινά ερχόμουν σ'επαφή με άνδρες στη δουλειά μου οι οποίοι είχαν πολύ ωραία εμφάνιση και ναι άκουγα κι εγώ τα λόγια μου αλλά τουλάχιστον εγώ το ξέκοβα, ήξεραν οτι ήμουν σε σχέση οπότε είχα το ταμπελάκι don't touch πάνω μου.
07-03-2013, 13:49 #63
Αγάπη, :) αυτός απ' ότι φαίνεται βρίσκει διασκεδαστικό το να κυνηγά διαρκώς.. Βέβαια, η ανάγκη αυτή, όταν χορταίνει κανείς σταματά, φαίνεται όμως πως ο συγκεκριμένος
χρειάζεται συνέχεια και την αυτοεπιβεβαίωση, το ενδιαφέρον και την προσοχή του άλλου μ' αποτέλεσμα να κάνει και γι' αυτό το λόγο περιστασιακές σχέσεις με κάθε ευκαιρία.Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
07-03-2013, 14:05 #64
μερικες φορες δεν σταματα ποτε, αλλες φορες φορες σταματα οταν χορτασει κι αλλες ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο που δεν του αρεσε, το μετανιωνει και δεν το επαναλαμβανει ποτε.
το θεμα ειναι οτι το περιβαλλον αυτο με απειρο αλκοολ, μουσικη και θαυμαστριες ειναι πολυ επιβαρυντικο για να πιστεψει κανεις οτι θα ειναι πιστος στο μελλον η οτι ηταν κατι μεμονωμενο και ασημαντο που δεν τον ενδιαφερει να επαναλαβει.
07-03-2013, 16:08 #65
μαρκελα Το συζυτήσαμε και πιο πάνω αυτό. Αρνούμαι να το δεχτώ αυτό, δε μπορώ να το καταλάβω. Πήγαινε π@δα αβέρτα απο εδώ κι απο εκεί, κάνε οτι θες. Το άτομο που υποτίθεται οτι αγαπάς γιατί το έχεις δίπλα σου?? Δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σ'αυτή τη ζωή κρίμα. Υπάρχουν και κάποια όρια πια....
07-03-2013, 16:10 #66
το θεμα ειναι οτι το περιβαλλον αυτο με απειρο αλκοολ, μουσικη και θαυμαστριες ειναι πολυ επιβαρυντικο για να πιστεψει κανεις οτι θα ειναι πιστος στο μελλον η οτι ηταν κατι μεμονωμενο και ασημαντο που δεν τον ενδιαφερει να επαναλαβει.[/QUOTE]
ο χρόνος θα τα δείξει όλα... Εγώ θέλω απλά να ακούσω το τηλέφωνο να χτυπάει....
07-03-2013, 17:01 #67
- In this old house where every door is open
Aνακατευομαι με αυτους τους αντρες.. Πραγματικα. Η νοημοσυνη και η επιστημοσυνη δεν εχει καμια σχεση με τον σεβασμο και την αγαπη, το ξερω.
Απλα στο πρωτο σου μνμ, αν το διαβασεις, φαινεται να υποστηριζεις ή εστω να δικαιολογεις αυτη τη συμπεριφορα των αρσενικων, ειδικα σε αντιπαραθεση με το κραξιμο που ριχνεις στην κοπελα που την επεφτε στους φιλους σου. Το θεωρω ανισο αυτο, και οι δυο εχουν τις ευθυνες τους, και μαλιστα ο ζευγαρωμενος εχει περισσοτερες. Καταλαβαινω ομως οτι ολο αυτο ειναι επειδη προφανως τα πηρες μαζι της ή σε πληγωσε αφου την επεσε λες και στον δικο σου.
07-03-2013, 17:39 #68
οχι παιδι μου, δεν καταλαβες καλα.
ουτε την υποστηριζω ουτε την δικαιολογω αυτη την συμπεριφορα. αυτο μας ελειπε!
απλα δεν με αφορα οταν ο αλλος δεν ειναι συντροφος μου.
εσυ ανεφερες την νοημοσυνη, εγω το ξερω καλα οτι δεν εχει καμια σχεση ;)
απλα ξερω οτι υπαρχει απο πολλους αυτη η νοοτροπια κι ελπιζω οχι απο ολους οπως υποστηριζει ο φιλος-μαθ.
η απαξιωση στην κοπελα δεν εχει να κανει με το πως φερθηκε αυτος στην κοπελα του, αλλα με την δικη της κακοηθεια να κυνηγαει δεσμευμενους ανδρες που την εφτυσαν και να κλαιγεται κιολας στον φιλο μου για τις κλωτσιες που τρωει απο δεσμευμενους, ενω απλα δεν την γουσταρουν. σιγα μη της ζητησουν και συγνωμη για την χιλοπιτα :)
και βεβαια ποσως με ενδιαφερει αν πληγωθηκε απο την απαξιωση ενα τετοιο ατομο.
φυσικα και τα πηρα με το θρασσος της, γιατι επι 2 χρονια μου ειχε κολλησει σαν στρειδι να μου κανει την φιλη, ηθελε να γνωριστουμε και μου ζητουσε καθημερινα συμβουλες για τους ανδρες που δεν την ηθελαν!!!σιγα μην πληγωθω επειδη κυνηγησε και τον δικο μου. αυτος, "πατσαβουρα" την ανεβαζε, "σιχαμενη" την κατεβαζε (την ακαταμαχητη). αστην να της τρεχουν τα σαλια.
απελπισμενες θα βρεθουν πολλες και θα κυνηγησουν εναν ωραιο ανδρα. το θεμα ειναι ΑΥΤΟΣ τι κανει, οχι η αυτη που τον κυνηγαει.
ευθυνες στην συντροφο του, εχει οποιος παει μαζι της ενω εχει δεσμο, αλοιμονο αν εχουν ευθυνες κι αυτοι που τους παρακαλουσε και την εφτυσαν :)
ευθυνες απεναντι της δεν εχει κανεις απολυτως, γιατι εν γνωσει της προσπαθει να χωθει σε ζευγαρια.Last edited by Remedy; 07-03-2013 at 19:47.
07-03-2013, 17:49 #69
07-03-2013, 18:30 #70
πραγματικα βρε αγαπη23 σε θαυμαζω μπραβο σου τι κουραγιο κ αυτο..ειλικρινα εγω θα του σπαγα τα μουτρα για αυτο που εκανε..περα απο αυτο για το παιδι οκ το σωστο ειναι να το πεις το θεμα ειναι του αξιζει?αξιζει να ξερει οτι εχει ενα παιδι ενας τετοιος ανθρωπος που φερθηκε ετσι στη μανα του παιδιου του?
07-03-2013, 20:57 #71
αγαπη κανε τη ζωη σου σαν να μην υπαρχει αυτοσ κι οταν μεγαλωσει λιγο το παιδακι κι αυτοσ κανει τα δικα του του το λεσ δε θα σε πιστεψει του κανεισ τεστ δνα κ αρχιζεισ κ τραβασ χρηματα οχι γτ τα θελεισ αλλα για να τον γαμησεισ αφου εισαι γυμναστρια ξερεισ απο αυτα οσο πιο πολλα εχει τοσο πιο πολλα θα τ φασ ψαξε αμα μπορεισ να το κυνηγησεισ κ νομικα απο τη χωρα που εισαι αν ειναι πιο πολιτισμενη απο ελλαδα θα εχει τετοια αμα πραγματικα δεν τα χρειαζεσαι τα λεφτα βαλτα σε ενα λογαριασμο κ βαλε το ονομα του παιδιου να τα παρει οταν μεγαλωσει γαμησετον το δικαιουσαι κ ασε τισ ανωτεροτητεσ κ τισ παπαριεσ που ολοι λενε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-03-2013, 04:54 #72
Σ'ευχαριστώ πολύ... Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή κι εγώ ήθελα να του σπάσω τα μούτρα, τ'αμάξι, τις κιθάρες του αλλά είχα παγώσει, είχα γίνει σαν φυτό εκείνες τις μέρες. Ναι, σπο την πρώτη στιγμή αυτό σκεφτόμουν, αν του αξίζει να μάθει για το μωρό. Μέσα απο πολύ σκέψη όμως και διαβάζοντας τις απόψεις και τις συμβουλές όλων εδώ κατέληξα στο ότι πρέπει να προσπαθήσω για το παιδί μου...
08-03-2013, 04:55 #73
08-03-2013, 05:01 #74
08-03-2013, 16:01 #75
Αγάπη αν θες βάζουμε στοίχημα ό,τι θες ότι θα το ξανακάνει, έτσι για να βγάλω
και γω κάποια εύκολα λεφτουλάκια!
Ρε συ, εδώ πήγε με δύο (2) γκόμενες ταυτόχρονα και συ το σκέφτεσαι ακόμα ότι
μπορεί να αλλάξει και αν θα σου είναι πιστός και τέτοιες αηδίες; Μάλιστα σε άλλο σου
μήνυμα αναρωτιέσαι αν φταις εσύ που έφυγες, λες και το 95% των ανθρώπων δεν
θα έκανε ακριβώς το ίδιο!
Λοιπόν, άκου, το μόνο που μπορείς να "απαιτήσεις" όχι ευθέως αλλά με διαλλακτικότητα
είναι μια διατροφή, τίποτα παραπάνω. Αν δε, θέλεις σώνει και καλά να γυρίσεις πίσω,
τότε να το έχεις δεδομένο ότι θα τρέχουν τέτοιες ιστορίες από πίσω... ορισμένες γυναίκες
είναι οκ με αυτό, εσύ το μπορείς; Ψάξε τον εαυτό σου και πράξε αναλόγως