Results 91 to 105 of 139
Thread: Δίλημμα
-
09-03-2013, 16:02 #91
Δύσκολη μέρα σήμερα. Κάτι ο καιρός που έχει τα πάνω του και τα κάτω του, κάτι η δουλειά που λόγω του ότι έχω αρχίσω να βαραίνω πια και κουράζομαι πιο εύκολα κι ένα περιστατικό που συνέβη στη δουλειά και με τάραξε με έκαναν να θέλω απλά να γυρίσω στο σπίτι μου, να πάρω το βιβλίο μου και να χαλαρώσω στον καναπέ μου. Έτσι κι έκανα. Κάποιος όμως είχε άλλη γνώμη. Μετά απο 6 μήνες που βρίσκομαι εδώ ξανάκουσα τη φωνή του, ένιωσα την ανάσα του μέσα απο το ακουστικό. Όταν απάντησα και κατάλαβα ποιος ήταν στην άλλη γραμμή ήταν σα να κατάπια τη γλώσσα μου, δε μπορούσα να βγάλω μιλιά. Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν γιατί έφυγα, γιατί δεν έδωσα κανένα σημείο ζωής τόσο καιρό. Ύστερα μου ζήτησε να τα πούμε μέσω σκάιπ, ήθελε να κοιταζόμασταν όταν θα μιλούσαμε για το μωρό. Χωρίς να το πολυσκεφτώ δέχτηκα. Ήθελα να τον δώ, ήθελα όμως περισσότερο να βλέπω τις αντιδράσεις του, ήθελα να προσπαθήσω να δώ αν μέσω των κινήσεών του αν υπήρχε περίπτωση να είναι ειλικρινείς. 5 λεπτά αργότερα τον ε'ιχα μπροστά μου. Έβλεπα έναν άλλο άνθρωπο. Έχει χάσει πολλά κιλά, δεν ήταν χοντρός, ίσα ίσα είχε πολύ γυμνασμένο σώμα μιας και υπήρξε αθλητής στο παρελθόν. Είχε αλλάξει τα μαλλιά του, δεν ήταν αυτός που είχα αφήσει πίσω. Μου ζήτησε να μη μιλήσω, ήθελε να τον ακούσω. Μου είπε τόσα πολλά και όσο τον άκουγα ένιωθα το κεφάλι μου έτοιμο να εκραγεί. Αναρωτιόμουν συνέχεια αν "τώρα λέει αλήθεια"? Μου είπε πως αν δε καταφέρει να έρθει τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έρθει σίγουρα τον επόμενο μήνα και θα μείνει μέχρι να γεννήσω και να επιστρέψουμε μαζί με το μωρό μας στην Ελλάδα. Άρχισε να κατηγορεί τον εαυτό του, πως φέρθηκε σα μ@λ@κ@ς, πως ήταν ότι πιο χυδαίο μπορούσε να μου κάνει. Μου είπε ακόμα πως μάγαπάει, πως είμαι η μοναδική γυναίκα που που ερωτεύτηκε και μπλα μπλα όλα αυτά τα ωραία. Όσο για τη νέα του σχέση δεν υπάρχει, ήταν ένα ψέμμα που σκέφτηκε σε συνεργασία με τους φίλους μας για να με κάνουν να εμφανιστώ κάτι το οποίο εξακρίβωσα απο τους φίλους μου με τους οποίους μίλησα αργότερα. Μου ζήτησε σαφώς να είμαστε ξανά μαζί, να το αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό που έγινε και να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Δε μπορούσα να απαντήσω σε τίποτα απ'όλα αυτά, έμενα απλά εκεί και τον κοιτούσα, τον άκουγα. Του είπα απλώς πως έχουμε καιρό γι'αυτά και πως τώρα έπρεπε να μιλήσουμε για το παιδί. Θέλει να είναι εκεί στη γέννα, δε μπορώ να του το αρνηθώ. Ζήτησε λεπτομέρειες για το πού μένω έτσι ώστε να βρει ένα ξενοδοχείο πολύ κοντά στο σπίτι μου. Ήθελε να δεί όσο μπορούσε τα υπερυχογραφήματα του μωρού ΄και γενικότερα ρωτούσε για την εγκυμοσύνη μου. Αγχώθηκε πολύ με τη δουλειά μου γιατί φοβάται οτι βάζω σε κίνδυνο εμένα και το μωρό γιατί δουλευω σε γυμναστήριο. Έδειξε αρκετό ενδιαφέρον για το μωρό για να μη σας πω οτι έδειχνε κι ενθουσιασμένος. Αυτό το πιστεύω πως δεν το υποκρίνεται....
- 09-03-2013, 17:08 #92
Aγαπη εγω χαρηκα πολυ με αυτη την εξελιξη..!Θα σου πω κατι..Αν ηταν ενας μαλακας και μισος θα αδιαφορουσε πληρως,ισως να αρχιζε και να σε κατηγορει για τα παντα!Δεν θα κατσω να κρινω την πραξη που εκανε,ουτε να στον βρισω γιατι και δεν εχει καμια ουσια και ξερω πως οταν αγαπαμε καποιον,ακομα και ο χειροτερος να ειναι δεν θελουμε να ακουμε ασχημα πραγματα για το προσωπο του(που δεν ειναι και ο χειροτερος)
Προτεραιοτητα εχει το μωρακι σας τωρα και εχει δικαιωμα ΝΑΙ να ειναι κοντα σας :) ειμαι σιγουρη οτι το θες και εσυ πολυ αυτο ανεξαρτητα απο το τι συνεβη..Ζηστε λοιπον αυτο το θαυμα και βλεπεις στην πορεια την μεταξυ σας σχεση. :)
09-03-2013, 17:10 #93
Kαι να θυμασαι εσυ ξερεις καλυτερα τον ανθρωπο σου,οτι και να σου πουμε εμεις απο εδω που θα τον κρινουμε απο ενα γεγονος..Εσυ εζησες μαζι του,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ και οχι εμεις.
09-03-2013, 20:05 #94
Ας έρθει με το καλό και ο χρόνος θα δείξει την σωστή απόφαση... Θα το δεις και εσύ όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν ψυχή, καρδιά, μυαλό και σώμα συνεργαστούν η απόφαση θα βγει φυσικά απο μέσα σου...
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
09-03-2013, 22:36 #95
τα λεσ καλα κ θα σου προσθεσω μερικα δεδομενα στη απο τη σκεψη μου με 2 πηγε ηταν πληρωμενεσ κανεισ ποτε δεν πηγε ταξιδι να βγαλει 2 γκομενεσ κανονικα με τη μαγκια του ο τυποσ ειναι πουτανιαρησ η παρασυρθηκε με 2 δεν παρασερνεσαι το χεισ ξανακανει κι αλλη φορα αρα μαλλον ειναι πουτανιαρησ καταλαβαινω σαν αντρασ οτι μπορει να αγαπαει τη γυναικα του απλα να θελει τα πληρωμενα για αλλαγη αυτα ειναι τα δεδομενα που πρεπει να ξερει η αγαπη23 για να τα δεσω με τισ προηγουμενεσ απαντησεισ μου οποιοσ ξερει τον κοσμο αυτα τα ξερει αυτη ειναι μικρη κ δεν ξερει παρολαυτα αφου τον αγαπαει εγω τα λεω για να τη βοηθησω να παρει τη σωστη αποφαση κ να μη χτυπαει το κεφαλι τησ στον τοιχο μετα απο λιγα χρονια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-03-2013, 11:26 #96
Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ...!!!Για να είμαι ειλικρινείς δε περίμενα να μην είναι σωστός σε ότι αφορά το παιδί. Ήμουν σχεδόν σίγουρη πως θα έπραττε ανάλογα και όσο απίστευτο κι αν ακουστεί αυτό που θα πώ, έχει τρομερές αρχές μιας κι έχει καταπληκτικούς γονείς οι οποίοι απο την πρώτη στιγμή που με γνώρισαν με αγκάλιασαν και με αποκαλούσαν δικό τους παιδί. Γενικά όλη του η οικογένεια είναι φανταστικοί άνθρωποι. Σήμερα μάλιστα μου τηλεφώνησαν οι γονείς και τ'αδέρφια του. Οι δε γονείς του, που δε γνωρίζουν τί ακριβώς συνέβη και χωρίσαμε, ξέρουν μόνο οτι υπεύθυνος του χωρισμού μας ήταν ο γιος τους μου ζήτησαν 100φορές συγγνώμη για ότι μου έκανε. Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του απο την άλλη που φυσικά και τα ξέρουν όλα μου είπαν πως του έδωσαν ένα χέρι ξύλο για να στρώσει και μου είπαν πως πργματικά ντρέπονται για εκείνον. Μου είπαν πως ότι και να γίνει θα είναι στο πλευρό μου και πως για ότι χρειαστώ να μη διστάσω να τους τηλεφωνήσω. Οι γονείς του είναι πολύ ενθουσιασμένοι για το 5ο εγγονάκι τους απλά η μητέρα του ήταν πολύ στενοχωρημένη που έρχεται κάτω απο αυτές τις συνθήκες. Οι φίλοι μου απο την άλλη αφού μου έριξαν ένα γερό κράξιμο που εξαφανίστηκα και δε τους είπα τίποτα για την κατάστασή μου αλλά μετά απο 5 λεπτά ήταν όλα καλά και ανυπομονούν να γυρίσω για να τα πούμε όλα απο κοντά.
Αυτές τις δύο μέρες νιώθω τόσο ευγνώμων. Είμαι πολύ τυχερή κι ευλογημένη που έχω τόσους ανθρώπους στη ζωή μου οι οποίοι με αγαπούν και είναι δίπλα μου. Νιώθω πολύ άσχημα για την αναστάτωση που τους προκάλεσα αλλά νομίζω οτι τη χρειαζόμουν αυτή τη φυγή. Έπρεπε να απομονοθώ για να ηρεμήσω και να συνηδητοποιήσω την πραγματικότητα. Νομίζω πως εαν δε το έκανα η όποια αντίδραση θα είχα τότε θα ήταν πολύ άσχημη και ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά. Σιγά σιγά όμως μπαίνουν όλα στη θέση τους κι έτσι η ψυχολογία μου έχει αρχίσει ν'ανεβαίνει και δειλά δειλά εμφανίζεται το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Τώρα όσο γι'αυτό που λες πως εγώ τον ξέρω καλύτερα απ'όλους απ'ότι φαίνεται δεν τον ήξερα τόσο καλά...
10-03-2013, 11:46 #97
Με το παραπάνω μου μήνυμα δε θέλω να νομίσετε πως τον έχω συγχωρέσει και τώρα είναι όλα μέλι γάλα. Ούτε πως είμαι καμιά επιπόλαια που αλλάζει εύκολα αποφάσεις. Δε τον έχω συγχωρέσει φυσικά. Ναι, το λέω και το ξαναλέω, τον αγαπώ, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν έχω ξεχάσει ότι μου έκανε και δυστυχώς δεν ξεχνάω εύκολα. Αν εξαιρέσουμε όλο αυτό που έκανε σε μένα ναι, που ήταν ότι χειρότερο και πραγματικά εύχομαι να μη τύχει σε καμία άλλη, είναι πολύ ωραίος τύπος. Στα δύσκολα ήταν πάντα εκεί δίπλα μου να μου κρατάει το χέρι, έκανε πολλά πράγματα για μένα. Είχαμε πολλά κοινά, είμαστε και οι δύο μέλη τρίτεκνης οικογένειας όπου έχει πέσει πάνω μας όλη η προσοχή των γονιών μας ως οι μικρότεροι που είμαστε μιας και τ'αδέρφια μας έχουν φτιάξει τις ζωές τους, έχουν τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους. Έχουμε την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό καθώς έχουμε υπάρξει και οι δύο αθλητές, αγαπάμε τη μουσική, τα ταξίδια. Κάναμε πολλά πράγματα μαζί και πολλοι μας έλεγαν πως είχαμε βρεί ο ένας το μισό του άλλου. Έχει κάνει πολλές τρέλλες για εμένα, όπως αστείες σκηνές ζηλοτυπίας που πραγματικά γέλασα πολύ μαζί τους (δεν ήταν η άσχημη ζήλεια που σε πνίγει). Όλα αυτά τα θυμάμαι και χαμογελάω, αλλά σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί ότι έκανε και δε διευκολύνει τη θέση του. Προς το παρόν θέλω να μείνει μακρυά μου (ως σύντροφος), αλλά να μείνει δίπλα μου ως πατέρας του γιού μας.
Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστώ κάθε μέρα, όλες σας οι συμβουλές και απόψεις μου έδωσαν πολύ δύναμη ώστε να πράξω το σωστό. Σας ευχαριστώ πολύ ξανά και ξανά, να είστε όλοι καλά κι εύχομαι όλα μας τα προβλήματα να λήξουν σύντομα...
10-03-2013, 11:47 #98
10-03-2013, 12:56 #99
Απ οτι φαινεται αγαπη ο φιλος σου δεν ειναι καποιο ρεμαλι που σε κακοποιουσε κλπ κλπ. Οπως θα γνωριζεις ο ανδρας ειναι πιο επιρρεπης να κανει μια λαδια σε σχεση με τη γυναικα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν σε αγαπει. Ισως φαινεται καπως παραξενο αλλα ισχυει. Σκεψου ομως και κατι αντιστοιχο για σενα. Εστω οτι οταν εισασταν μαζι με το παλικαρι, ερχοταν ο τζορτζ κλουνει και σου ελεγε αγαπη ελα να παμε μαζι στο χολιγουντ. Τι θα εκανες? Ειλικρινα ομως. Ειναι μια προκληση αυτο για τον καθενα μας. Απο κει κ περα αν στα υπολοιπα τωρα δειξει μια καλη συμπεριφορα που ετσι φαινεται, εγω θα σου λεγα δωστου μια ευκαιρια.
10-03-2013, 14:33 #100
Δεν είπα ποτέ πως ήταν ρεμάλι και πως με κακοποιούσε ίσα ίσα, το οτι ήταν αυτός που ήταν μ'έκανε να έχω αυτή την αντίδραση. Τώρα όσο αφορά το παράδειγμά σου αν αλλάξουμε τον Κλούνει και βάλουμε τον τζόννυ ντεπ, εννοείται πως θα υπέπεπτα στον πειρασμό. Τί θές, να σου πώ ψέματα? Αλλά έλα όμως που στη δική μας περίπτωση δεν ήρθε ούτε η σαρλίζ θερόν, ούτε η τζολί αλλά δύο τσ@ντες (ξέρω άρχισα τις κατινιές) αλλά για να μπεις στη διαδικασία να πας με κάποιον μαζί με μιαν άλλη και μάλιστα να το βιντεοσκοπήσεις, νομίζω αυτός ο χαρακτηρισμός είναι λίγος...
10-03-2013, 14:50 #101
xaxa! Γελαω με τον ντεπ! Μα τι του βρισκετε ολες οι γυναικες αυτου του ανθρωπου?
11-03-2013, 02:46 #102
Αγάπη, καταρχήν οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές και χαίρομαι που όχι μόνο επικοινώνησες τελικά μαζί του, αλλά είχε και καλό αποτέλεσμα!
Και είναι πολύ καλό που το παιδάκι σας θα ξεκινήσει τη ζωή του μέσα σε ένα καλό οικογενειακό περιβάλλον.
Τώρα, σχετικά με το τι θα κάνετε εσείς οι δύο σαν ζευγάρι.... καταρχήν θα πρότεινα να μην βιαστείς και να αφήσεις να περάσει το πρώτο διάστημα μετά τη γέννηση του παιδιού, ώστε να μην υπάρχει το επιπρόσθετο στρες των ορμονικών και των υπόλοιπων πολύ έντονων αλλαγών της ζωής. Εξάλλου ο χρόνος, η απόσταση και τα νέα δεδομένα, βοηθούν πάντα να δούμε πιο ξεκάθαρα μια κατάσταση.
Κατά τ' άλλα... εεε ναι το βίντεο και το όλο σκηνικό ήταν κάπως... αλλά αν δεν υπήρχε το βίντεο, δεν θα είχες πιθανότατα μάθεις τίποτα, κι αν δεν είχες μάθει τίποτα, ναι μεν θα συνέχιζαν τα πράγματα απρόσκοπτα, αλλά δεν θα είχες μάθει μια πλευρά της προσωπικότητας και συμπεριφοράς του συντρόφου σου, ένα κομμάτι του που ίσως είναι σημαντικό ίσως όχι, οπωσδήποτε όμως είναι δικό του. Η γνώση μπορεί να μας πληγώνει, αλλά αν υπάρχει η θετική διάθεση, μπορεί να ανοίξει δρόμους για καλύτερη επικοινωνία, αυτογνωσία, κατανόηση, για κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό, για εξέλιξη ατομική και στη σχέση. Εσένα σου ήρθε λίγο απότομα και σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά σκέψου πόσοι άνθρωποι στρουθοκαμηλίζουν, αυταπατώνται, ή εξαπατώνται και μάλιστα, δεν νιώθουν ή δεν δείχνουν ευτυχισμένοι, χωρίς όμως να ξέρουν το γιατί. Θα έλεγα να σκεφτείς καταρχήν ότι όλοι, ναι όλοι μπορεί να βρεθούμε στη θέση του άλλου κι άσχετα αν πιστεύουμε ότι οι αρχές μας κλπ θα μας εμπόδιζαν να φερθούμε το ίδιο, η ζωή είναι μεγάλη, οι άνθρωποι αλλάζουν και ποτέ δεν ξέρεις. Γι' αυτό καλό είναι να μην είμαστε πολύ αυστηροί κι επικριτικοί... χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδεχόμαστε και να εγκρίνουμε τα πάντα, αλίμονο... Προσωπικά εκτιμώ πολύ την ειλικρίνεια σε τέτοιες περιπτώσεις, οπότε ελπίζω να μην είναι από τους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να πουν 'αγάπη μου δεν ήταν αυτό που νόμιζες' :p. Αλλά επειδή (εν απουσία άλλων αποδείξεων πλην του βίντεο) δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι νόμιζες και τι είναι η πραγματικότητα, αν τελικά θελήσετε να συνεχίσετε σαν ζευγάρι, κοίτα μπροστά και δες αν από εδώ και πέρα μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη μεταξύ σας.
11-03-2013, 17:13 #103
Σ'ευχαριστώ πολύ...!!!!
Ναι, οι εξελίξεις είναι καλές. Έχω καθημερινή επικοινωνία με όλους στην Ελλάδα και πραγματικά δε βλέπω την ώρα να γυρίσω. Τέλη αυτού του μήνα θα έρθει ο Δ. και θα μείνει μέχρι να είμαι σε θέση να επιστρέψουμε μαζί. Ένα θέμα που έχει προκύψει είναι πως δε θα μπορέσει να έρθει η μαμά μου γιατί έσπασε το πόδι της αλλά θα τα καταφέρουμε. Ναι, αυτή η στιγμή δεν είναι η καταλληλότερη για να τον συγχωρήσω ή όχι. Αυτή τη στιγμή οι κουβέντες μας περιορίζονται σε ότι έχει σχέση με την εγκυμοσύνη μου, το μωρό και την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Ας γεννηθεί ο μπέμπης με το καλό, ας γυρίσουμε στην Ελλάδα, ας βρούμε και τους ρυθμούς μας και βλέπουμε. Η μετά γέννας περίοδος έχω διαβάσει ότι είναι και η πιο δύσκολη για τη γυναίκα και δε θέλω να ρισκάρω. Μαρίννα δε θέλω να ζώ με αυταπάτες, ούτε να είμαι και δυστυχισμένη. Πρέπει να γίνει μια πολύ σοβαρή και ξεκάθαρη συζήτηση μεταξύ μας για να καταλήξουμε κάπου αλλά επίσης πρέπει να δώ και πράξεις. Μέχρι στιγμής εκτιμώ πολύ το όλο ενδιαφέρον του για το μωρό αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Εκτός απο μάνα του παιδιού του είμαι και η γυναίκα που πλήγωσε, που κορόιδεψε και θέλω πράξεις για να με πείσει να είμαστε ξανά μαζί, αν είμαστε ξανά μαζί...
13-03-2013, 12:02 #104
αγαπη, τι ευχαριστο νεο ηταν αυτο!!!
μπραβο κοριτσακι, πολυ χαρηκα για σενα :)
ξερεις τωρα οτι ολο το δικο του κομματι ειναι μια χαρα, δεσμευσεις αλλες δεν υπαρχουν, ο τυπος ειναι τρελλα ερωτευμενος μαζι σου, και θελει ακομα με παθος την επανενωση! και βεβαια το πιο επειγον και αγχωτικο: θελει το παιδι και θα ειναι εκει οποτε, οπως και οταν τον θελεις :)
οτι μπορουσε να λυθει, λυθηκε δηλαδη! φοβερα νεα !! :)
μενει το δικο σου κομματι, η απαντηση σου για την συνεχιση της δικης σας ερωτικης σχεσης.
τωρα εσυ, χαλαρωσε απο τα πολλαπλα αγχη που σε ταλανιζαν ολους αυτους τους μηνες, ηρεμησε για τα περι του παιδιου και αφουγκρασου τον εαυτο σου.
την απαντηση θα στην δωσει η ευτυχια..
αν και οταν ξανανοιωσεις ευτυχισμενη μαζι του, αν το παθος μαζι του ειναι στα υψη, το σεξ απογειωτικο και πανω απ ολα αν και οταν ΝΟΙΩΣΕΙΣ εμπιστοσυνη, αφοσιωση και ειλικρινεια εκ μερους του, θα ειναι η στιγμη να πεις το ναι, ειτε γινει αμεσα με την συναντηση σας, ειτε αργησει.
μην κανεις τιποτε που δεν θα σου υπαγορευσει η ψυχη σου και το κορμι σου. και μην σκεφτεις κανενα παιδι και κανενα σοι, αν εσυ δεν εισαι ευτυχισμενη μαζι του.
αστον να σε κερδιζει με την αγαπη και την αφοσιωση του, μερα με τη μερα, αν τα καταφερει.
και για την καλη συνεχεια, οπως λες και μονη σου, μονο ο χρονος μπορει να δειξει.
25-03-2013, 16:25 #105
Πρίν μερικές μέρες μπήκα στον 8ο μήνα. Ενθουσιασμός, χαρά, λίγο ακόμα έμεινε μέχρι να κρατήσω στην αγκαλιά μου τον μπέμπη μου. Στο μεταξύ ήρθε και με βρήκε ο Δ. Μένει στο σπίτι μου (στον καναπέ κοιμάται) γιατί θέλει να με φροντίζει. Είμαι καλά, το αντέχω, κάναμε μια πολύ μεγάλη συζήτηση και αποφασίσαμε πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας είναι ο γιός μας. Μου ζήτησε να ξαναείμαστε μαζί. Θέλω χρόνο να δώ αν όλο αυτό μπορώ να το συγχωρήσω, να το καταπιώ. Το δέχτηκε και μάλιστα μου είπε πως έχω όσο χρόνο θέλω. 'Εχει αλλάξει πολύ. Δεν είναι αυτός που ήξερα. Μου φαίνεται σα να ωρίμασε. Δε ξέρω τί να πώ. Είναι πολύ διακριτικός στη συγκατοίκησή μας. Δε νιώθω να με πιέζει να ξαναείμαστε μαζί όσο είναι εδώ. Μιλάμε συνέχεια για το μωρό, θέλει να το ακούει, να το νιώθει. Δίχνει πολύ ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό για τον μπέμπη κι αυτό με καθησυχάζει αρκετά. Είμαι ακόμα πληγωμένη, το ότι ήρθε και με βρήκε και ότι δέχτηκα να μείνουμε μαζί δε σημαίνει πως τον συγχώρησα κιόλας απλώς προσπαθώ να κάνω το σωστό και να μη του στερήσω όλη αυτή τη γλυκιά προσμονή. Προχθές σταμάτησα και απο τη δουλειά γιατί σιγά σιγά βαραίνω και δε μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της δουλειάς μου. Αφού τελείωσα το πρωί λοιπόν απο τη δουλειά, ήρθε ο Δ. να με πάρει να πάμε να ξεκινήσουμε τα ψώνια για τον μπέμπη μας μιας και τοσο καιρό δεν είχα καταφέρει να πάρω τίποτα. Εκεί που περπατούσαμε μέσα στο εμπορικό κέντρο γλύστρησα στο τελευταίο σκαλοπάτι κι έπεσα. Αποτέλεσμα? Ευτυχώς ελαφριά αποκόλληση πλακούντα. Δόξα τον Θεό δεν ήταν κάτι πάρα πάρα πολύ σοβαρό κι έτσι πρέπει να παραμείνω σε ακινησία μέχρι να γεννήσω. Μέχρι να σιγουρευτώ οτι το μωρό μου δεν έπαθε τίποτα δε μπορούσα να ηρεμήσω, έκλαιγα, φώναζα. Ο Δ. ήταν εκεί δίπλα μου συνέχεια. Τον έβλεπα, ήταν αναστατωμένος, ρωτούσε συνέχεια το γιατρό αν όλα ήταν καλά. Και τώρα εδώ στο σπίτι είναι συνέχεια δίπλα μου, δε μ'αφήνει μόνη, είναι εκεί, μου μαγειρεύει, μου παίζει κιθάρα όπως τότε. Τρόμαξα πολύ. Και μόνο στην ιδέα ότι θα χτυπούσα σοβαρά και θα έχανα το μωρό μου τρελλαίνομαι. Έχω δεθεί πολύ μαζί του, δεν έχει γεννηθεί ακόμα και ήδη το αγαπάω πολύ. Είναι η συντροφιά μου όλον αυτό τον καιρό. Ήταν η αιτία που δεν έκανα κακό στον εαυτό μου τόσο καιρό. Ευχαριστώ κάθε λεπτό τον Θεό που δε μου το πήρε. Όσο για τον Δ.? Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του ακόμα....