Results 1 to 8 of 8
Thread: o erwtas argei
-
27-11-2013, 00:55 #1
o erwtas argei
kalhspera se olous sas :)
shmera 8a h8ela na anafer8w se ena 8ema pou me kaiei pragmatika.eimai 18.5 etwn prwtoeths foithths kai par'olo pou sthn emfanisi eimai mia xara kai exw genikws poly kalh syberifora den exw kataferei ola ayta ta xronia na kanw mia sxesh kai den exw dwsei akoma to prwto mou fili kan.kai gia na sas pw thn amartia mou otan vlepw allous nearous sthn hlikia mou me tis kopeles tous den antexw kai zhlevw.doksa to 8eo ola phgainoun kala exw thn ygeia mou exw filous ola kala alla einai terastio to keno gia mena na mhn exw mia kopela konta mou kai ayto mou rixnei orismenes fores thn psyxologia katakoryfa k den niw8w kala ponaw poly.8ewrw oti eimai tromera adikhmenos se ayto to 8ema.kai den mporw episis na pw oti eimai akoinwnhtos.eimai apla koinwnikos milaw dhladh.episis exw filous p 8eloun oi idioi na me voh8hsoun na ta ftiaksw me mia p mou aresei alla den exw ta kotsia akoma na kanw opoiadhpote kinhsh.epipros8eta gia na kserete eimai ntropalos arketes fores kyriws me omorfes kopeles k paradexomai oti exw elleipsh aytopepoi8hshs se megalo va8mo.ti pistevete pragmatika oti prepei na kanw gia na fygei ayto to terastio varos apo panw mou na vrw kopela kai na alafrynw psyxologika.perimenw apopseis
yg:den einai toso shmantiko to 8ema antikeimenika kai to gnwrizw kala alla gia mena einai
- 27-11-2013, 10:16 #2
Γειά σου!είμαι 18 μισό και εγώ.
αυτό με την αυτοπεποίθηση το είχα και εγώ...
ώσπου ξέρεις κάτι?αλλαξα,σκεφτηκα.. γεννηθήκαμε..όλοι το ίδιο..η ζωή είναι μια διαδρομή και έχει ένα τέλος..στην διαδρομή πρέπει να περνάμε καλά,να νιώθουμε καλά,να παίρνουμε ρίσκα..
λοιπόν δεν υπάρχει άσχημος/όμορφος άνθρωπος!τέλος!όλοι είμαστε όμορφοι σε διαφορετικά μάτια!είναι λογικό να ζηλεύεις,αλλά μικρός είσαι έχεις χρόνια μπροστά σου ,μην απελπίζεσαι,δεν χάθηκε και ο κόσμος!εγώ πάντα έλεγα τι ένιωθα σε αγόρια!σκέψου πως ο απεναντί σου είναι κ αυτός άνθρωπος με κόμπλεξ κτλπ..δεν ειναι κακο να πεις τι νιωθεις στην αλλη.'ξερεις κατι? μ'αρεσεις τον τελευταιο καιρο,απλα ηθελα να στο πω κτλπ κτλπ'και μην φοβασαι την απόριψη..αν δεν ρισκαρεις δεν θα μαθεις..και μην μενεις με αποθημενα!ειναι δυσκολη η αρχη,το ξερω απο μενα,αλλα αν το κανεις θα σου μεινει!
27-11-2013, 11:29 #3
αγαπητέ μου τι είναι αυτά που διαβάζω...18 χρονών παληκάρι και δεν έχεις καν φιλήσει ένα κορίτσι;
θα σε απογοητεύσω αλλά έχεις ήδη αργήσει...μάλλον έχεις πολύ άγχος γι αυτό ντρέπεσαι τόσο πολύ...χαλάρωσε λίγο τώρα ξεκινάει η καλή ζωή..μην αφήνεις ούτε μέρα ανεκμετάλλευτη και μην διαβάζω χαζομάρες ότι νέος είσαι ακόμα και έχεις χρόνο μπροστά σου κ άλλα τέτοια.Ξεκινάς τώρα για να αποκτήσεις και κάποιες εμπειρείες στη ζωή σου..τι περιμένεις τον κούκο;Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
27-11-2013, 12:17 #4
katerina,despoina
katerina milas swsta apo oles tis apopseis eyxaristw.apo thn allh exeis kai esy poly dikio despoina alla nomizw proswpika oti eisai ligo ypervoliki kai ligo piestiki(me thn kalh ennoia mhn parekshgeis) egw gnwrizw k paidia p den exoun filhsei kan sta 20 kai sta 23 akoma.de shmainei vevaia oti koitaw tous allous oxi vevaia mhn paei ekei to myalo sou alla sou lew pragmatika paradeigmata apo th zwh.esy me liga logia m les episis na parw prwtovoulia apo twra gia na exw empeiria pou 8a m xreiastei argotera kai to dexomai apolyta giati to les swsta.eyxaristw kai gia to diko sou sxolio
27-11-2013, 13:27 #5
καταρχήν σε συγχέρω για την ευγένεια σου..ίσως να είμαι υπερβολική γιατί είμαι άνθρωπος που απολαμβάνω τη ζωή και μου αρέσει να περνάω καλά,γι αυτό κ μέσα από τις εμπειρείες μου δημιούργησα μια μέχρι στιγμής τουλάχιστον πολύ όμορφη σχέση γάμου παρόλο που τα επαγγέλματα μας έχουν πολλούς πειρασμούς.τελοσπάντων για να μην μακρυγορώ με εμένα κ να κλείσω γράφοντας σου πως τα χρόνια περνάνε πολύ γρήγορα κ κοίτα να περνας χαρούμενα.
27-11-2013, 13:44 #6
Γεια σου bagmad!!Εγω ειμαι 20...ο αδερφος μου ειναι 22 και ειχε κ αυτος το ιδιο θεμα!!Καταρχας εγω θα σου πω μην αγχωνεσαι δεν τρεχει κατι..δεν σε πηραν τα χρονια!!Εγω εχω συμφοιτητριες που ουτε εκεινες εχουν κανει ακομα σχεση..ε και??Μια χαρα παιδι εισαι απο οτι καταλαβα...οποτε οταν θα βρεθει καποια που να σου αρεσει,μην διστασεις να κανεις πραγματα να παρεις πρωτοβουλιες,να της μιλησεις...!!Οσο κ αν ντρεπεσαι να σκεφτεσαι οτι δεν εχεισ να χασεις τιποτα με το να δοκιμασεις..αλλα αν δεν δοκιμασεις σιγουρα υπαρχει η πιθανοτητα να χασεις!!Κ ετσι κ αλλιως να ξερεις οτι και τα κοριτσια ντρεπονται το διο...κ γιαυτο περιμενουν τις περισσοτερες φορες εσας να κανετε την πρωτη κινηση!!!Οποτε μην χαλιεσαι και μην στεναχωριεσαι...με την πρωτη ευκαιρια τολμησε κ ας φας κ τα μουτρα σου!!!ολοι τα φαγαμε!!!:D
27-11-2013, 14:25 #7
@thalia
thalia respect sthn teleytaia protash giati ta idia mou lene kai oi filoi mou xaaxxaaxxaaxaxaxax eyxaristw k se sena gia to sxolio sou ;)
27-11-2013, 16:46 #8
αγορι μου γλυκο εισαι πολύ μικρος για να μην εχεις αυτοπεποιθηση και να φοβάσαι, το λεω αυτό με την εννοια ότι η κοπελα που θα ασχοληθείς μαζι της θα είναι και εκεινη μικρη ποσ εμπειρια να εχει και αυτή πια? μπορει και καθολου
επισης δεν είναι όλα θεμα εμφανισης, βεβαια στις ηλικιες σας την βάζαμε όλοι βασικο κριτηριο αλλα ενας ανθρωπος είναι όλο το πακετο είναι τι σου βγάζει ο άλλος
μπορει καποιος να είναι πολύ ωραιος και να βγεις μαζι του και να λες παναγια μου να μην εχει να σου πει τιποτα περα από το ότι είναι ενας ωραιοπαθης
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)