Δίλημμα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 139

Thread: Δίλημμα

Banned
    Moνο να χαμογελασω θελω με τα νεοτερα σου ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ..!!Αλλα δοξα τον Θεο πηγαν ολα καλα!Ρομαντικη ταινια ειναι η ιστορια σου ρε Αγαπη και απο οτι φαινεται θα εχει πολυ ωραιο φιναλε!!Οσο για τον Δ σε αγαπαει παρα πολυ και παρε τον χρονο σου εσυ με την ηρεμια σου!Καλη λευτερια :)

Γεια σου Αγάπη, πρώτη φορά που διαβάζω τ θέμα σου! Δε μπόρεσα να διαβάσω οοοολά τ μνμτα είναι τόσα πολλά!! Ενιωσα την ανάγκη να σου γράψω.. Αρχίκα να σου πω ένα μπράβο που κράτησες το παιδί και αποστασιοποιήθηκες για λίγο γ να δείς τ θα κάνεις τελικά! Θέλω αρχικά να σου πω πως όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθοι σημαντικό είναι να τα αναγνωρίζουμε και να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε μου άρεσε που ο φίλος σου το πάλεψε τι με ψευτικες σχέσεις και σου ζήτησε συγνώμη.. οι άντρες είναι σα τα κοκοράκια, λίγο ο ανδρισμός λίγο η βλακεία το ότι πηγε με δυο δίχνει πόσο φθηνό και πόσο ανούσιο ήταν αυτό που έκανε... φυσικά δεν είναι μια θεμητή συμπεριφορά αλλά και οι δεύτερες ευκαιρίες είναι γ τους ανθρώπους! Είμαι 21 και στη σχολή μου ξεκίνησα να κάνω παρέα με μια συμφοιτήτρια μου η οποί είχε παρόμοια ιστόρια με τ δική σου! έμεινε έγκυος λίγο πριν τις πανελλαδικές έδινε εξετάσεις με τ κοιλία στο στόμα και ο φίλος της είχε πάει με άλλη, χωρισμένη, έγκυος έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα μου που έχει αρκετά υψηλή βάση. Του το είπε πως είναι έγκυος ( νομίζω πως αυτή είναι και η πιο σωστή απόφαση, ασχετα από όσα κάνατε στη σχέση σας άσχετα από το αν θα τα ξαβρείτε πρέπει να ξέρει όχι για διατροφες και χαζά που χρησιμα είναι και αυτα άλλα και αυτός έβαλε το χεράκι του ή καλυτερα κατι αλλο γ αυτο τ μωρό).. Δε τα ξαναβρήκαν παρόλα αυτα επικοινωνούν για το παιδί τους σα πολιτισμένοι άνθωποι, αυτ΄να φανταστείς μένει σε άλλη πόλη και έρχετε μόνο στα υποχρεωτικά και τα πάει περιφημα! Ελπίζω να μη σε κουρασε απλά ήθελα να πω αυή την ιστορία που είναι κοντά στη δική σου και να πω πως πάντα λέω ποση δυναμη είχε μέσα της και έσυ με τ σειρά σου γ να κάνετε όλα αυτά και να πάρετε τόσο σημαντικές αποφάσεις! Σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη, το μωρό να είναι γερό και δυνατό να το δείτε όπως ΑΥΤΟ επιθυμει , είτε είσαι είτε όχι με το φίλο σου εύχομαι να συνηπάρξετε γ τ πλάσμα αυτό και να του σταθείτε που αυτό είναι το πιο σημαντικό δίχως εγωισμούς! Καμία αλλή δυσκολία να μη σε βρει! Καλή ζωη :)

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Moνο να χαμογελασω θελω με τα νεοτερα σου ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ..!!Αλλα δοξα τον Θεο πηγαν ολα καλα!Ρομαντικη ταινια ειναι η ιστορια σου ρε Αγαπη και απο οτι φαινεται θα εχει πολυ ωραιο φιναλε!!Οσο για τον Δ σε αγαπαει παρα πολυ και παρε τον χρονο σου εσυ με την ηρεμια σου!Καλη λευτερια :)
    Λές να γράψω βιβλίο...??χαχα...!!
    Σ'ευχαριστώ πολύ για όλα. Το ξέρω πως μ'αγαπάει αλλά με έναν δικό του τρόπο. Κι εγώ νομίζω πως όλα θα πάνε καλά αλλά μιλάω εκ του ασφαλούς. Τώρα είμαστε μόνοι σε μία ξένη χώρα και είναι συνεχώς απο πάνω μου. Όταν γυρίσουμε Ελλάδα θα φανούν όλα. Αφού θα έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα δλδ μωρό, ευθύνες κλπ και βρούμε τους ρυθμούς μας όπου εκείνος θα δουλεύει, θα βγαίνει, τότε θα φανεί αν όσα λέει είναι αληθινά. Για να είμαστε μαζί πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη μου κάτι που ακόμα δεν έχει κερδίσει. Ναι, εκτιμώ όλα όσα κάνει και χαίρομαι που όλο αυτό πια το περνάμε μαζί και που θα είναι στη γέννα δίπλα μου (την οποία γέννα μπορεί να περιμένω πώς και πώς αλλά η αλήθεια είναι πως όσο πλησιαζει ο καιρός άλλο τόσο με φοβίζει, η διαδικασία της δλδ) αλλά αυτό δε σβήνει τις εικόνες που είδα. Τον αγαπώ πολύ, είμαι όσο δε πάει ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν είμαι έτοιμη ακόμη να τον εμπιστευτώ. Να περάσει λίγος καιρός και βλέπουμε. Και πάλι σ'ευχαριστώ πολύ, τα μηνύματά σου πάντα με κάνουν να χαμογελώ λίγο... :)

Quote Originally Posted by moby View Post
    Γεια σου Αγάπη, πρώτη φορά που διαβάζω τ θέμα σου! Δε μπόρεσα να διαβάσω οοοολά τ μνμτα είναι τόσα πολλά!! Ενιωσα την ανάγκη να σου γράψω.. Αρχίκα να σου πω ένα μπράβο που κράτησες το παιδί και αποστασιοποιήθηκες για λίγο γ να δείς τ θα κάνεις τελικά! Θέλω αρχικά να σου πω πως όλοι οι άνθρωποι κάνουμε λάθοι σημαντικό είναι να τα αναγνωρίζουμε και να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε μου άρεσε που ο φίλος σου το πάλεψε τι με ψευτικες σχέσεις και σου ζήτησε συγνώμη.. οι άντρες είναι σα τα κοκοράκια, λίγο ο ανδρισμός λίγο η βλακεία το ότι πηγε με δυο δίχνει πόσο φθηνό και πόσο ανούσιο ήταν αυτό που έκανε... φυσικά δεν είναι μια θεμητή συμπεριφορά αλλά και οι δεύτερες ευκαιρίες είναι γ τους ανθρώπους! Είμαι 21 και στη σχολή μου ξεκίνησα να κάνω παρέα με μια συμφοιτήτρια μου η οποί είχε παρόμοια ιστόρια με τ δική σου! έμεινε έγκυος λίγο πριν τις πανελλαδικές έδινε εξετάσεις με τ κοιλία στο στόμα και ο φίλος της είχε πάει με άλλη, χωρισμένη, έγκυος έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα μου που έχει αρκετά υψηλή βάση. Του το είπε πως είναι έγκυος ( νομίζω πως αυτή είναι και η πιο σωστή απόφαση, ασχετα από όσα κάνατε στη σχέση σας άσχετα από το αν θα τα ξαβρείτε πρέπει να ξέρει όχι για διατροφες και χαζά που χρησιμα είναι και αυτα άλλα και αυτός έβαλε το χεράκι του ή καλυτερα κατι αλλο γ αυτο τ μωρό).. Δε τα ξαναβρήκαν παρόλα αυτα επικοινωνούν για το παιδί τους σα πολιτισμένοι άνθωποι, αυτ΄να φανταστείς μένει σε άλλη πόλη και έρχετε μόνο στα υποχρεωτικά και τα πάει περιφημα! Ελπίζω να μη σε κουρασε απλά ήθελα να πω αυή την ιστορία που είναι κοντά στη δική σου και να πω πως πάντα λέω ποση δυναμη είχε μέσα της και έσυ με τ σειρά σου γ να κάνετε όλα αυτά και να πάρετε τόσο σημαντικές αποφάσεις! Σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη, το μωρό να είναι γερό και δυνατό να το δείτε όπως ΑΥΤΟ επιθυμει , είτε είσαι είτε όχι με το φίλο σου εύχομαι να συνηπάρξετε γ τ πλάσμα αυτό και να του σταθείτε που αυτό είναι το πιο σημαντικό δίχως εγωισμούς! Καμία αλλή δυσκολία να μη σε βρει! Καλή ζωη :)

Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σου. Ένα μεγάλο μπράβο στη φίλη σου. Θέλει όντως δύναμη και κουράγιο να το κάνεις όλο αυτό. Εγώ δε ξέρω αν είχα κάτι απο αυτά γιατί ειλικρινά δε ξέρω πως βρέθηκα εδώ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δε το σκέφτηκα πάρα πολύ. Μου έκανε καλό αυτή η απομόνωση. Σκέφτηκα, προσπάθησα να ηρεμήσω, ξέσπασα. Τώρα είμαι έτοιμη ν'αντιμετωπίσω τα πάντα (εκτός της γέννας). Συμφωνώ πολύ σ'αυτό που λες για τις δεύτερες ευκαιρίες. Όμως επειδή πια θα υπάρχει κι ένα παιδάκι έχω τις επιφυλάξεις μου γιατί αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο δε ξέρω πως θ'αντιδράσω και δε θέλω να κάνω κάτι άσχημο και να ταράξω το μωρό μου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Προς το παρόν ετοιμαζόμαστε να γίνουμε γονείς. Σ'ευχασριστώ πολύ που μοιράστηκες την ιστορία της φίλης σου. Με βοήθησες να καταλάβω πως δεν είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο. Σ'ευχαριστώ πολύ και πάλι, καλή ζωή και σε σένα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αγάπη23 View Post
    Πρίν μερικές μέρες μπήκα στον 8ο μήνα. Ενθουσιασμός, χαρά, λίγο ακόμα έμεινε μέχρι να κρατήσω στην αγκαλιά μου τον μπέμπη μου. Στο μεταξύ ήρθε και με βρήκε ο Δ. Μένει στο σπίτι μου (στον καναπέ κοιμάται) γιατί θέλει να με φροντίζει. Είμαι καλά, το αντέχω, κάναμε μια πολύ μεγάλη συζήτηση και αποφασίσαμε πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας είναι ο γιός μας. Μου ζήτησε να ξαναείμαστε μαζί. Θέλω χρόνο να δώ αν όλο αυτό μπορώ να το συγχωρήσω, να το καταπιώ. Το δέχτηκε και μάλιστα μου είπε πως έχω όσο χρόνο θέλω. 'Εχει αλλάξει πολύ. Δεν είναι αυτός που ήξερα. Μου φαίνεται σα να ωρίμασε. Δε ξέρω τί να πώ. Είναι πολύ διακριτικός στη συγκατοίκησή μας. Δε νιώθω να με πιέζει να ξαναείμαστε μαζί όσο είναι εδώ. Μιλάμε συνέχεια για το μωρό, θέλει να το ακούει, να το νιώθει. Δίχνει πολύ ενδιαφέρον κι ενθουσιασμό για τον μπέμπη κι αυτό με καθησυχάζει αρκετά. Είμαι ακόμα πληγωμένη, το ότι ήρθε και με βρήκε και ότι δέχτηκα να μείνουμε μαζί δε σημαίνει πως τον συγχώρησα κιόλας απλώς προσπαθώ να κάνω το σωστό και να μη του στερήσω όλη αυτή τη γλυκιά προσμονή. Προχθές σταμάτησα και απο τη δουλειά γιατί σιγά σιγά βαραίνω και δε μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της δουλειάς μου. Αφού τελείωσα το πρωί λοιπόν απο τη δουλειά, ήρθε ο Δ. να με πάρει να πάμε να ξεκινήσουμε τα ψώνια για τον μπέμπη μας μιας και τοσο καιρό δεν είχα καταφέρει να πάρω τίποτα. Εκεί που περπατούσαμε μέσα στο εμπορικό κέντρο γλύστρησα στο τελευταίο σκαλοπάτι κι έπεσα. Αποτέλεσμα? Ευτυχώς ελαφριά αποκόλληση πλακούντα. Δόξα τον Θεό δεν ήταν κάτι πάρα πάρα πολύ σοβαρό κι έτσι πρέπει να παραμείνω σε ακινησία μέχρι να γεννήσω. Μέχρι να σιγουρευτώ οτι το μωρό μου δεν έπαθε τίποτα δε μπορούσα να ηρεμήσω, έκλαιγα, φώναζα. Ο Δ. ήταν εκεί δίπλα μου συνέχεια. Τον έβλεπα, ήταν αναστατωμένος, ρωτούσε συνέχεια το γιατρό αν όλα ήταν καλά. Και τώρα εδώ στο σπίτι είναι συνέχεια δίπλα μου, δε μ'αφήνει μόνη, είναι εκεί, μου μαγειρεύει, μου παίζει κιθάρα όπως τότε. Τρόμαξα πολύ. Και μόνο στην ιδέα ότι θα χτυπούσα σοβαρά και θα έχανα το μωρό μου τρελλαίνομαι. Έχω δεθεί πολύ μαζί του, δεν έχει γεννηθεί ακόμα και ήδη το αγαπάω πολύ. Είναι η συντροφιά μου όλον αυτό τον καιρό. Ήταν η αιτία που δεν έκανα κακό στον εαυτό μου τόσο καιρό. Ευχαριστώ κάθε λεπτό τον Θεό που δε μου το πήρε. Όσο για τον Δ.? Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του ακόμα....
    κι αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι σου αγαπη μου :) ειναι ολοφανερο.
    το θεμα σου ομως ειναι να σε πεισει οτι ειναι και ειλικρινης και αφοσιωμενος και οτι η απιστια οσο επιδερμικη κι ασημαντη κι αν ηταν για εκεινον, ειναι παρελθον. μονο ο ερωτας, δεν φτανει.
    ζησε ηρεμη την χαρα σας με την γεννηση του παιδιου σας, κι αστον να σου αποδειξει τα υπολοιπα εκεινος, ΑΝ τα καταφερει.
    εσυ θα το καταλαβεις οταν θα εισαι απολυτα ευτυχισμενη και δεν υπαρχει καμια σκια αναμεσα σας, ουτε στην ψυχη σου.
    να πανε ολα καλα και ευκολα απο δω και περα, με την γεννα σου.
    ευχομαι καθε ευτυχια :)

Senior Member
    Άντε με το καλό ο μπέμπης! Και να μας βάλεις και καμιά φωτογραφία αν θες!

Τώρα όσον αφορά τον Δ., ενώ όπως έχω ήδη γράψει, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι
    δεν θα σε ξανααπατήσει (ίσως είναι στην ανδρική φύση), το σίγουρο είναι ότι είναι
    καλός άνθρωπος και οκ με όλη τη σημασία της λέξης. Απ'αυτά που μας γράφεις
    φαίνεται ότι δεν φοβάται την ευθύνη και ότι θα σε στηρίξει εσένα και το παιδί ό,τι
    κι αν αποφασίσεις. Γενικώς, take your time and enjoy life, που λένε και στο χωριό μου!

Quote Originally Posted by masterridley View Post
    Άντε με το καλό ο μπέμπης! Και να μας βάλεις και καμιά φωτογραφία αν θες!

Τώρα όσον αφορά τον Δ., ενώ όπως έχω ήδη γράψει, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι
    δεν θα σε ξανααπατήσει (ίσως είναι στην ανδρική φύση), το σίγουρο είναι ότι είναι
    καλός άνθρωπος και οκ με όλη τη σημασία της λέξης. Απ'αυτά που μας γράφεις
    φαίνεται ότι δεν φοβάται την ευθύνη και ότι θα σε στηρίξει εσένα και το παιδί ό,τι
    κι αν αποφασίσεις. Γενικώς, take your time and enjoy life, που λένε και στο χωριό μου!
    κι αυτος ειναι ερωτευμενος μαζι σου αγαπη μου ειναι ολοφανερο.
    το θεμα σου ομως ειναι να σε πεισει οτι ειναι και ειλικρινης και αφοσιωμενος και οτι η απιστια οσο επιδερμικη κι ασημαντη κι αν ηταν για εκεινον, ειναι παρελθον. μονο ο ερωτας, δεν φτανει.
    ζησε ηρεμη την χαρα σας με την γεννηση του παιδιου σας, κι αστον να σου αποδειξει τα υπολοιπα εκεινος, ΑΝ τα καταφερει.
    εσυ θα το καταλαβεις οταν θα εισαι απολυτα ευτυχισμενη και δεν υπαρχει καμια σκια αναμεσα σας, ουτε στην ψυχη σου.
    να πανε ολα καλα και ευκολα απο δω και περα, με την γεννα σου.
    ευχομαι καθε ευτυχια

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ και τους δυο σας...!!!Μπορώ να πω πια πως έχει επιστρέψει ένα μικρό χαμόγελο στα χείλη μου. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα αλλά μέρα με τη μέρα ο Δ. αλλάζει. Κάποια θέματα που παλαίοτερα έπαιρνε στην πλάκα πια τα αντιμετωπίζει διαφορετικά. Με φροντίζει πολύ τώρα που δε μπορώ να κάνω τίποτα. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως όλο αυτό μας χρειαζόταν. Έπρεπε να γίνει μάλλον για να ανακαλύψουμε ο καθένας πολλές πτυχές του εαυτού μας. 'Ολα για κάποιο λόγο γίνονται δε λένε...???Για να δούμε πώς θα έρθουν τα πράγματα...!!! Και πάλι σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τη θετική σας ενέργεια.... :)

Γεννήσαμε...!!!!!! Ξημερώματα Πέμπτης 25 Απριλίου γεννήθηκε ο μπέμπης μας. Ένας μπέμπης 2,800 με πολλά μελαχροινά μαλλάκια, ολόιδιος ο μπαμπάς του. Όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και κύλησαν ομαλά. Αν και δε περιμέναμε να έρθει τόσο σύντομα. Η στιγμή που πρωτάκουσα το κλάμα του και τον πρωταντίκρισα απλά ανατριχιαστική. Δε το πίστευα κι ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω. Κάθε 5 λεπτά είμαστε απο πάνω του και το κοιτάμε, το αγκαλιάζουμε. Κι ο Δ. είναι ξετρελλαμένος, έκλαιγε για ώρες απο συγκίνηση μόλις τον είδαμε. Χθές ήρθαμε στο σπίτι και αναμένουμε τη στιγμή που θα είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε Ελλάδα γιατι μου έχουν λείψει όλοι και όλα. Κορίτσια ξέρετε κάτι? Τελικά έρχεται ο πρίγκιπας απλά όχι πάνω στο άλογο, τον φέρνει ο πελαργός... Καλή Ανάσταση σε όλους... :)

Senior Member
    Να σου ζησει!!!

Banned
    Να είναι γερό το μωράκι σου!! :)
    Όσο για την ιστορία σου με τον Δ., που διάβασα μόλις τώρα. Τι να πω. Ο χρόνος θα δείξει για τα πάντα. Ναι, πρέπει να κάνουμε αυτό που λέει η καρδιά μας, αλλά πού και πού χρειάζεται και το μυαλό :)

Senior Member
    Γυναικα εισαι συ? Τσιλιμπουρδιζει ο αντρας σου και τον δεχεσαι πισω? Παρτουζες με τυχαρπαστες και βιντεακια? Ο τυπος ειναι πολυ μπροστα. Τωρα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα, μια ευτυχισμενη οικογενεια...τι να πω, αμα νιωθεις τοσο αδυναμη και απελπισμενη κρατα τον το μαλακοπιτουρα. Εγω παντως αν εβλεπα τσοντα της γυναικας μου σε παρτουζα δε θα την ξαναδεχομουν πισω. Τωρα το παιζει καλος πατερας ε? Ο αγιος Ιωσηφ...καλα, περιμενε μεχρι το επομενο βιντεακι. Γονεις δεν εχεις να σε βοηθησουνε?

Senior Member
    Αυτός άλλαξε οκ καντού λίγο τη ζωή δύσκολη να δεις αν είναι πραγματικό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Εγώ διάβασα όλη την ιστορία και χαίρομαι πραγματικά για το κορίτσι. Kerasi γιατί την δηλητηριάζεις … Εντάξει την έκανε τη μαλακία ο τύπος δεν είναι όμως και 70 ετών καρά ώριμος και άμεμπτος ως άλλος δικαστής. Αυτό που πονάει πιο πολύ είναι να είχε φύγει από την σχέση , να ήταν κάπου αλλού, να την είχε απορρίψει. Φαίνεται όμως πως το οικογενειακό περιβάλλον τους έχει δώσει γερές βάσεις κι είναι ευέλπιδο μήνυμα πως μπορούν τόσο νέοι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με πολιτισμό κι αξιοπρέπεια. Ο χρόνος εξ άλλου θα είναι ο καλύτερος κριτής των αποφάσεων τους

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Γυναικα εισαι συ? Τσιλιμπουρδιζει ο αντρας σου και τον δεχεσαι πισω? Παρτουζες με τυχαρπαστες και βιντεακια? Ο τυπος ειναι πολυ μπροστα. Τωρα ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα, μια ευτυχισμενη οικογενεια...τι να πω, αμα νιωθεις τοσο αδυναμη και απελπισμενη κρατα τον το μαλακοπιτουρα. Εγω παντως αν εβλεπα τσοντα της γυναικας μου σε παρτουζα δε θα την ξαναδεχομουν πισω. Τωρα το παιζει καλος πατερας ε? Ο αγιος Ιωσηφ...καλα, περιμενε μεχρι το επομενο βιντεακι. Γονεις δεν εχεις να σε βοηθησουνε?
    Σοβαρά τώρα είδες πουθενά να γράφω οτι είμαστε ζευγάρι και δε το θυμάμαι..???Με φρόντιζε όταν ήμουν στον τελευταίο μήνα και δε μπορούσα να κουνηθώ για κάποιους λόγους και συνεχίζει να μας φροντίζει και τώρα που έχω πολλά να κάνω με το μωρό...!!Γονείς είμαστε, όχι ζευγάρι...!!!Ο άνθρωπος χάρηκε που γεννήθηκε το παιδί του και πίστεψέ με τα συναισθήματά του είναι πέρα για πέρα αληθινά. Και όσο για τους γονείς μου σε πληροφορώ πως είναι δίπλα μου και με στηρίζουν...!!!

Senior Member
    Αγαπη να σου ζησει ο μπεμπης!!!! :)

Το υπολοιπο θεμα δν το διαβασα ωστε να μπορω να εκφερω αποψη, ισως το κανω αλλη στιγμη οταν εχω χρονο, απλα ειδα τα 4-5 τελευταια ποστς..

να τον χαιρεσαι!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast