Δίλημμα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 139

Thread: Δίλημμα

Quote Originally Posted by Κλειδί Σκέψης View Post
    Κάθε παιδί έχει κάθε δικαίωμα να γνωρίζει τον πατέρα του. Τώρα για τον έρωτα και την σχέση σας τα πράγματα είναι ρευστά.. αν αυτός ο ερωτάς σε κάνει ευτυχισμένη και θα προσφέρει ευτυχία και στο παιδί σου να το προσπαθήσετε ! Αν η σκιά της δυστυχίας είναι απειλητική πάνω απο τον έρωτα σου να προφυλάξεις τον εαυτο σου και το παιδί σου απο συγκρούσεις.. ο έρωτας ειναι μια φωτιά που ποτέ δε ξέρουμε αν θα μας ζεστάνει την καρδιά η θα μας κάψει το σπίτι ... Εύχομαι κάθε ευτυχία απο εδώ και πέρα..:)
    Σ'ευχαριστώ πολύ, ναι συμφωνώ απόλυτα, πρέπει να προσπαθήσουμε για τον μπέμπη μας... Επειδή εμείς τα κάναμε σκατά δε πρέπει να κάνουμε και τη δική του ζωή σκατά... Έφτασε η στιγμή που πρέπει όλα να μπουν στη θέση τους. πρέπει να φερθώ ώριμα και να αναλάβω κι εγώ τις ευθύνες μου...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Η αγαπη ειναι ζαλη, πραγματικα! Διαβαζοντας αυτο το νημα ζαλιστηκα!

Καταρχας, σιγα μη βγεις και φταιχτρα που ο μπιπ τα κοπαναγε και πηγαινε με τις θαυμαστριουλες δυο δυο και το γραφε και σε βιντεο, δεν παμε καλα!
    Κατα δευτερον θες πισω τετοιον αντρα? Οου μι τζι που λεει κι η νεολαια.
    Τριτον, στο μονο σημειο που συμφωνω στα οσα αναφερθηκαν ειναι οτι θα πρεπε να εχεις πει στον πρωην οτι θα γινει πατερας. Αλλα δεν ειναι αργα, μην αγχωνεσαι. Ομως, με τετοιο σοκ που εφαγες ηταν αναμενομενη μια απροσδοκητη αντιδραση, ειναι και οι ορμονες στη μεση, οποτε εγινε το ανακατεμα! Μην αισθανεσαι ενοχες. Αλλοι θα επρεπε, και τους γλιτωσες απο τον κοπο με αυτη σου τη σταση.
    Τεταρτον, να προσεχεις τον εαυτο σου, εκει μονη στα ξενα ειναι το καλυτερο για σενα και το παιδι? Χεστον πρωην, αλλα μηπως η οικογενεια και οι φιλοι σου χρειαζονται στη ζωη σου?
    Πεμπτον, διαβασα μια αποψη παραπανω αλλου μελους οτι πολλοι ερωτευμενοι αντρες και πολυ καλα παιδια τα κανουν αυτα, και δεν εχουν σχεση με τον ερωτα, απλα πανε με το καθε μπαζο απο περιεργεια, για να γελασουν μαζι του, και αλλα τετοια που δειχνουν τον υπεροχο χαρακτηρα τους, και ειναι ολα κουλ με την κοπελα τους και αυτη να τα ηξερε δλδ θα επρεπε να τον συγχωρεσει τον μπιπ, ακομα και να γελασει μαζι του με το καημενο το μπαζο και να πεσει στην αγκαλια του, θα ξερασω πραγματικα! Ανακατευομαι με αυτα που διαβασα και δεν ειμαι εγκυος!
    ΣΥμπερασματικα, χαλαρωσε, και κοιτα τι ειναι το καλυτερο για σενα και τον μπεμπη. Ασε τους πληγωμενους εγωισμους στην ακρη, αυτο δε βοηθαει, αλλα αγαπησε τονε αυτο σου πραγματικα. This one helps..

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post

Καταρχας, σιγα μη βγεις και φταιχτρα που ο μπιπ τα κοπαναγε και πηγαινε με τις θαυμαστριουλες δυο δυο και το γραφε και σε βιντεο, δεν παμε καλα!
    Τριτον, στο μονο σημειο που συμφωνω στα οσα αναφερθηκαν ειναι οτι θα πρεπε να εχεις πει στον πρωην οτι θα γινει πατερας. Αλλα δεν ειναι αργα, μην αγχωνεσαι. Ομως, με τετοιο σοκ που εφαγες ηταν αναμενομενη μια απροσδοκητη αντιδραση, ειναι και οι ορμονες στη μεση, οποτε εγινε το ανακατεμα! Μην αισθανεσαι ενοχες. Αλλοι θα επρεπε, και τους γλιτωσες απο τον κοπο με αυτη σου τη σταση.
    Τεταρτον, να προσεχεις τον εαυτο σου, εκει μονη στα ξενα ειναι το καλυτερο για σενα και το παιδι? Χεστον πρωην, αλλα μηπως η οικογενεια και οι φιλοι σου χρειαζονται στη ζωη σου?
    Πεμπτον, διαβασα μια αποψη παραπανω αλλου μελους οτι πολλοι ερωτευμενοι αντρες και πολυ καλα παιδια τα κανουν αυτα, και δεν εχουν σχεση με τον ερωτα, απλα πανε με το καθε μπαζο απο περιεργεια, για να γελασουν μαζι του, και αλλα τετοια που δειχνουν τον υπεροχο χαρακτηρα τους, και ειναι ολα κουλ με την κοπελα τους και αυτη να τα ηξερε δλδ θα επρεπε να τον συγχωρεσει τον μπιπ, ακομα και να γελασει μαζι του με το καημενο το μπαζο και να πεσει στην αγκαλια του, θα ξερασω πραγματικα! Ανακατευομαι με αυτα που διαβασα και δεν ειμαι εγκυος!
    ΣΥμπερασματικα, χαλαρωσε, και κοιτα τι ειναι το καλυτερο για σενα και τον μπεμπη. Ασε τους πληγωμενους εγωισμους στην ακρη, αυτο δε βοηθαει, αλλα αγαπησε τονε αυτο σου πραγματικα. This one helps..
    Καλησπέρα λίλιουμ και σ'ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου. Πάντα το είχα απορία αυτό με τους ανθρώπους. Δηλαδή οκ θες να ξετσουτσουνίζεις απο εδώ κι απο εκεί, ωραία, μαζί σου αν αυτό σε ευχαριστεί. Γιατί όμως μπαίνουν στον κόπο οι περισσότεροι απο αυτούς/ές να κάνουν ότι κάνουν και ταυτόχρονα να βρίσκονται σε σχέσεις. Δε μποροόυμε να τα έχουμε όλους και όλα. Κάνε ότι κάνεις μόνος/η σου, δε σου φταίνε οι άλλοι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σου επειδή εσύ το επέλεξες να είναι δίπλα σου να τους πληγώνεις.

Δε ξέρω αν τον θέλω δίπλα μου ως σύντροφο, δε τον έχω δει απο τότε, δεν τον έχω ακούσει οπότε ο χρόνος θα το δείξει αυτό. Τον θέλω όμως δίπλα μου ως πατέρα του μπέμπη μου.

Σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον ωστόσο. Ναι, δόξα το Θεό προσέχω αρκετά και είμαι καλά σωματικά τουλάχιστον. Τα χρωστάω όλα στον μπέμπη μου, γι'αυτόν κρατήθηκα και δεν έκανα κακό στον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι δυνατή για το μωρό μου... Ο Δ. θα τα μάθει όλα πολύ σύντομα...

Senior Member

λιλι μαλλον δεν διαβασες η δεν καταλαβες καλα.η αγαπη το καταλαβε ομως.
    ο φιλος που πηγε με το (κατα τη γνωμη του) "μπαζο" δεν ειχε καμια ορεξη να παει με μπαζο και να κοροιδευει. πηγε γιατι η κοπελα εκεινη του παινευοταν οτι ολοι τρελαινονται για την παρτη της και επηρεασμενος απο τον παλιο του φιλο και τις ψευτικες φωτος, νομιζε οτι θα εχει την εμπειρια της ζωης του. οταν ειδε την πικρη αληθεια, απογοητευτηκε ,αλλα δεν εκανε πισω. το τι κανει με την κοπελα του και αν η σχεση τους περιεχει σεξ με αλλους, δεν το ξερω και δεν με αφορα.δεν τον εχω ρωτησει ποτε .
    εγω απο δικη μου περιεργεια τον ρωτησα πως τα καταφερε ενω ειναι τοσο ερωτευμενος να παει με αλλη και μαλιστα οχι του γουστου του.
    η απαντηση ηταν οτι δεν εχει να κανει ουτε με το αν εχεις αισθηματα, ουτε με το αν εχεις ελλειψεις στο σεξ και μια απλη περιεργεια για μια τοσο διαθεσιμη γυναικα, αρκει.
    το ΠΟΛΥ καλος το κρινω σαν φιλη και σαν ατομο. σαν συντροφος ουτε ξερω τι ειναι, ουτε και με ενδιαφερει. δεν με αφορα ουτε εμενα ουτε κανεναν αλλον.

στην αγαπη ειπα ξεκαθαρα οτι το οτι πολλοι και πολλες πηδιουνται με αλλους-ες χωρις αισθηματα και χωρις ιδιαιτερο καημο, δεν πρεπει να αφορα την ιδια, αλλα θα πρεπει να την αφορα το πως θελει ΕΚΕΙΝΗ τον συντροφο της, γιατι το να ειναι ερωτευμενος μαζι της και να πηδαει αλλες, επισης δεν μπορει να την καλυψει (φανταζομαι).
    ελπιζω τωρα να το καταλαβες
    Last edited by Remedy; 06-03-2013 at 18:39.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λιλι μαλλον δεν διαβασες η δεν καταλαβες καλα.η αγαπη το καταλαβε ομως.
    ο φιλος που πηγε με το (κατα τη γνωμη του) "μπαζο" δεν ειχε καμια ορεξη να παει με μπαζο και να κοροιδευει. πηγε γιατι η κοπελα εκεινη του παινευοταν οτι ολοι τρελαινονται για την παρτη της και επηρεασμενος απο τον παλιο του φιλο και τις ψευτικες φωτος, νομιζε οτι θα εχει την εμπειρια της ζωης του. οταν ειδε την πικρη αληθεια, απογοητευτηκε ,αλλα δεν εκανε πισω.
    Mιλαμε για νοημων ον τοση ωρα? ΤΙ ακουω.. Οχι μια χαρα καταλαβα και διαβασα. Ο τρελα ερωτευμενος και καλο παιδι που εχει την κοπελα του κορωνα στο κεφαλι του ξεγελαστηκε ο αβουλος και απειρος και αθωος, και μετα αν και ειδε τα χαλια επεσε στο κρεβατι της γιατι βαριοταν να πατησει φρενο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το τι κανει με την κοπελα του και αν η σχεση τους περιεχει σεξ με αλλους, δεν το ξερω και δεν με αφορα.δεν τον εχω ρωτησει ποτε .
    εγω απο δικη μου περιεργεια τον ρωτησα πως τα καταφερε ενω ειναι τοσο ερωτευμενος να παει με αλλη και μαλιστα οχι του γουστου του.
    η απαντηση ηταν οτι δεν εχει να κανει ουτε με το αν εχεις αισθηματα, ουτε με το αν εχεις ελλειψεις στο σεξ και μια απλη περιεργεια για μια τοσο διαθεσιμη γυναικα, αρκει.
    το ΠΟΛΥ καλος το κρινω σαν φιλη και σαν ατομο. σαν συντροφος ουτε ξερω τι ειναι, ουτε και με ενδιαφερει. δεν με αφορα ουτε εμενα ουτε κανεναν αλλον.

στην αγαπη ειπα ξεκαθαρα οτι το οτι πολλοι και πολλες πηδιουνται με αλλους-ες χωρις αισθηματα και χωρις ιδιαιτερο καημο, δεν πρεπει να αφορα την ιδια, αλλα θα πρεπει να την αφορα το πως θελει ΕΚΕΙΝΗ τον συντροφο της, γιατι το να ειναι ερωτευμενος μαζι της και να πηδαει αλλες, επισης δεν μπορει να την καλυψει (φανταζομαι).
    ελπιζω τωρα να το καταλαβες
    Εγω αμα μου ελεγε τετοια ο φιλος μου/γνωστος μου θα τον εεεεεκραζα, δε θα τον εφερνα και σαν παραδειγμα (εκτος αν ηταν προς απο φυγην)...

Banned
    Quote Originally Posted by Αγάπη23 View Post
    marina38 1ον όσον αφορά τον νέο μου ρόλο είμαι εντελώς συνειδητοποιημένη για αυτό που θα συμβεί, θα έρθει και η μαμά μου να με βοηθήσει οπότε σε αυτό το θέμα είμαι εντάξει.
    2ον Θα σου πώ την αλήθεια. Δε με νοιάζει ποιος θα αναστατωθεί και ούτε το παίζω Θεός και ειλικρινά όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται χέστηκα τί θα πει και η καινούρια του η σχέση. Με νοιάζει μόνο η δική μου ψυχική ηρεμία πια και η ηρεμία του μωρού μου. Δεν είμαι κακομαθημένη και θέλω να πιστεύω ούτε και κακιά απλά είμαι πληγωμένη, προδωμένη, θυμωμένη. Ναι, το σκέφτηκα, πρέπει ν'αναλάβει τις ευθύνες του, το μωρό δεν ήρθε μόνο απο τον έναν μας, χρειάζομαι λίγες μέρες ν'αποφασίσω πως και τί θα του πω.

Όσο για το τί θα μου πει όταν του το πώ, συμφωνώ, δε μποροόύμε να είμαστε βέβαιοι για τις αντιδράσεις του άλλου, έχεις απόλυτο δίκιο απλά ίσως καταβάθως εγώ να θέλω να μου το πει αυτό...
    Δεν αμφιβάλλω καθόλου, η σκέψη σου μοιάζει συγκροτημένη, η επιθυμία σου ξεκάθαρη, κι αφού θα έχεις και βοήθεια, στο κομμάτι 'φροντίδα μωρού', θα πάνε όλα μια χαρά πιστεύω :) Παρόλα αυτά όμως, ο νέος σου ρόλος είναι μέρος του εαυτού σου... και ο εαυτός σου είναι όπως λες πληγωμένος, προδωμένος, θυμωμένος. Γι' αυτό πιστεύω ότι ίσως σε ωφελούσε να ζητήσεις και μια περαιτέρω βοήθεια... ιδίως τη στιγμή που λόγω του μωρού ο χρόνος θα τρέχει με τρελούς ρυθμούς και δεν θα έχεις ίσως τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου στον βέλτιστο χρόνο και βαθμό.

Ναι έχεις κάθε λόγο να νιώθεις έτσι. Και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι είναι δική σου δουλειά να ασχοληθείς με τρίτους. Όμως ο τελικός αποδέκτης μιας μεγάλης αναστάτωσης στον περίγυρο, θα είσαι πάλι εσύ και το μωρό, γι' αυτό είναι νομίζω και προς το δικό σου συμφέρον η όσο το δυνατόν πιο σύντομη και 'αναίμακτη' διευθέτηση. Από την άλλη, φυσικά και δεν πιστεύω ότι είσαι κακομαθημένη, αντιθέτως. Αλλά ο φίλος σου αν κατάλαβα καλά, θεώρησε ότι χωρίσατε οριστικά και χωρίς προοπτική επανασύνδεσης, χωρίς τίποτα να σας ενώνει. Υποθέτω λοιπόν ότι και η νέα κοπέλα τον γνώρισε ως χωρισμένο άνευ υποχρεώσεων. Καταλαβαίνω ότι σου είναι πολύ δύσκολο (για τον καθένα μας είναι πολύ δύσκολο) να κάτσεις να σκεφτείς τα συναισθήματα των άλλων σε μια τόσο δύσκολη φάση για τη δική σου ζωή. Εξάλλου δεν είσαι και υποχρεωμένη. Γι' αυτό ας γίνει τουλάχιστον το μίνιμουμ, να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να ξέρει ο καθένας που πατά και πού βρίσκεται.

Εύχομαι να συμβεί αυτό που επιθυμείς εσύ, αλλά και γενικά κάτι που θα είναι προς το καλό όλων :) Πάντως είναι πολύ θετικό που επεξεργάζεσαι τα γεγονότα και τις σκέψεις σου και δεν έμεινες εγκλωβισμένη στην αρχική σου φυγή. Κι αν μιλήσετε και τα βρείτε, θα έλεγα να κοιτάξεις μπροστά κι όχι στο τι πιθανόν έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά να θέσεις ξεκάθαρα τα όρια και τις προϋποθέσεις της επιθυμητής για εσένα σχέσης.

Banned
    .....επεσε στο κρεβατι της γιατι βαριοταν να πατησει φρενο.
    Μήπως έπεσε απλά για ύπνο? Μήπως μέθυσε και ταβλιάστηκε? Μήπως απλά σκόνταψε? Μήπως έπεσε τίποτα άλλο και δεν σηκωνόταν? Μήπως εντέλει η κάθε μορφής ανεπάρκεια, μειονεξία, απόρριψη μεταφράστηκε σε 'βαριεστημάρα'? Εντάξει, έλεος... όσα δεν φτάνει η αλεπού.

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Δεν αμφιβάλλω καθόλου, η σκέψη σου μοιάζει συγκροτημένη, η επιθυμία σου ξεκάθαρη, κι αφού θα έχεις και βοήθεια, στο κομμάτι 'φροντίδα μωρού', θα πάνε όλα μια χαρά πιστεύω :) Παρόλα αυτά όμως, ο νέος σου ρόλος είναι μέρος του εαυτού σου... και ο εαυτός σου είναι όπως λες πληγωμένος, προδωμένος, θυμωμένος. Γι' αυτό πιστεύω ότι ίσως σε ωφελούσε να ζητήσεις και μια περαιτέρω βοήθεια... ιδίως τη στιγμή που λόγω του μωρού ο χρόνος θα τρέχει με τρελούς ρυθμούς και δεν θα έχεις ίσως τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου στον βέλτιστο χρόνο και βαθμό.

Ναι έχεις κάθε λόγο να νιώθεις έτσι. Και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι είναι δική σου δουλειά να ασχοληθείς με τρίτους. Όμως ο τελικός αποδέκτης μιας μεγάλης αναστάτωσης στον περίγυρο, θα είσαι πάλι εσύ και το μωρό, γι' αυτό είναι νομίζω και προς το δικό σου συμφέρον η όσο το δυνατόν πιο σύντομη και 'αναίμακτη' διευθέτηση. Από την άλλη, φυσικά και δεν πιστεύω ότι είσαι κακομαθημένη, αντιθέτως. Αλλά ο φίλος σου αν κατάλαβα καλά, θεώρησε ότι χωρίσατε οριστικά και χωρίς προοπτική επανασύνδεσης, χωρίς τίποτα να σας ενώνει. Υποθέτω λοιπόν ότι και η νέα κοπέλα τον γνώρισε ως χωρισμένο άνευ υποχρεώσεων. Καταλαβαίνω ότι σου είναι πολύ δύσκολο (για τον καθένα μας είναι πολύ δύσκολο) να κάτσεις να σκεφτείς τα συναισθήματα των άλλων σε μια τόσο δύσκολη φάση για τη δική σου ζωή. Εξάλλου δεν είσαι και υποχρεωμένη. Γι' αυτό ας γίνει τουλάχιστον το μίνιμουμ, να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να ξέρει ο καθένας που πατά και πού βρίσκεται.

Εύχομαι να συμβεί αυτό που επιθυμείς εσύ, αλλά και γενικά κάτι που θα είναι προς το καλό όλων :) Πάντως είναι πολύ θετικό που επεξεργάζεσαι τα γεγονότα και τις σκέψεις σου και δεν έμεινες εγκλωβισμένη στην αρχική σου φυγή. Κι αν μιλήσετε και τα βρείτε, θα έλεγα να κοιτάξεις μπροστά κι όχι στο τι πιθανόν έχει γίνει στο παρελθόν, αλλά να θέσεις ξεκάθαρα τα όρια και τις προϋποθέσεις της επιθυμητής για εσένα σχέσης.
    Τελικά αυτό που έχω καταλάβει για τον εαυτό μου είναι πως δρώ εντελώς παρορμητικά. Παρορμητικά τα μάζεψα κι έφυγα απο το σπίτι μας, παρορμητικά έφυγα για το εξωτερικό και μόλις πριν λίγο παρορμητικά μίλησα για την κατάστασή μου στον άμμεσα ενδιαφερόμενο. Έφτιαξα ένα βίντεο όπου μιλάω για το μωρό, δε του ζήτησα τίποτε, ήθελα μόνο να ξέρει, του έδωσα επίσης το τηλέφωνό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου εαν θέλει. Δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμα και δε ξέρω τί θα γίνει απο εδώ και πέρα, το μόνο που ξέρω είναι ότι έκανα ένα βήμα. Ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, νιώθω τόσο υποχρεωμένη. Μου έχετε δώσει πολύ κουράγιο και δύναμη. Να σας έχει όλους ο Θεός καλά. ..

Senior Member
    Λες οτι λειτούργησες παρορμητικά. Δηλαδή τι διαφορετικό θα κανες αν γυρίζαμε το χρόνο πίσω?
    Τι του είπες τελικά στο βίντεο?

Νομίζω πως δε θα έφευγα και θα έμενα να το αντιμετωπίσω με τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου...
    Δεν είπα πολλά, όσα χρειαζόντουσαν, ότι σε δύο μήνες έρχεται το μωρό και οτι δικαιούται να το μάθει. Δε του ζήτησα κάτι, του έδωσα το τηλέφωνό μου να επικοινωνήσει μαζί μου εαν θέλει. Αυτά... it's up to him now...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αγάπη23 View Post
    Τελικά αυτό που έχω καταλάβει για τον εαυτό μου είναι πως δρώ εντελώς παρορμητικά. Παρορμητικά τα μάζεψα κι έφυγα απο το σπίτι μας, παρορμητικά έφυγα για το εξωτερικό και μόλις πριν λίγο παρορμητικά μίλησα για την κατάστασή μου στον άμμεσα ενδιαφερόμενο. Έφτιαξα ένα βίντεο όπου μιλάω για το μωρό, δε του ζήτησα τίποτε, ήθελα μόνο να ξέρει, του έδωσα επίσης το τηλέφωνό μου για να επικοινωνήσει μαζί μου εαν θέλει. Δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμα και δε ξέρω τί θα γίνει απο εδώ και πέρα, το μόνο που ξέρω είναι ότι έκανα ένα βήμα. Ειλικρινά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω, νιώθω τόσο υποχρεωμένη. Μου έχετε δώσει πολύ κουράγιο και δύναμη. Να σας έχει όλους ο Θεός καλά. ..
    αγαπη, εισαι απολυτα δικαιολογημενη για τον συγκεκριμενο παρορμητισμο. δεν ειναι λιγο να αποφασιζεις να φερεις στον κοσμο ενα παιδι μετα απο τετοια γεγονοτα.
    μην αυτομαστιγωνεσαι γι αυτο, κοιτα μονο να κανεις το καλυτερο για τον εαυτο σου και για το παιδι σου.
    εισαι βεβαιη οτι θα το δει οπως το εστειλες? μηπως ηταν καλυτερη η αμεση επικοινωνια? δεν θα εχεις αγχος για το ποτε και αν θα το δει?

Senior Member
    Mιλαμε για νοημων ον τοση ωρα? ΤΙ ακουω.. Οχι μια χαρα καταλαβα και διαβασα. Ο τρελα ερωτευμενος και καλο παιδι που εχει την κοπελα του κορωνα στο κεφαλι του ξεγελαστηκε ο αβουλος και απειρος και αθωος, και μετα αν και ειδε τα χαλια επεσε στο κρεβατι της γιατι βαριοταν να πατησει φρενο.

Εγω αμα μου ελεγε τετοια ο φιλος μου/γνωστος μου θα τον εεεεεκραζα, δε θα τον εφερνα και σαν παραδειγμα (εκτος αν ηταν προς απο φυγην)...
    χαχαχαχαχαχαχαχα!
    αμαν βρε λιλι, μαρεσει που καταλαβες κιολας :p
    ΦΥΣΙΚΑ προς αποφυγη!
    σιγα μη τον κραξω ωρε. τι με κοφτει τι κανει στο κρεβατι του ο καθε γνωστος και φιλος? ο παπας της ενοριας ειμαι η γκομενα του? ας παει και με 100 πουτανες :)
    εννοειται οτι ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα λιλι, απλα μου εξηγουσε ποσο επιδερμικο και ανωδυνο ειναι για εναν ανδρα (κατ αυτον για ολους τους ανδρες, εγω διαφωνω) το να πηδηξει μια ευκολη γυναικα , ακομα και ασχημη η ξενερωτη στο σεξ, μονο και μονο επειδη ειναι διαθεσιμη και οτι η κοπελα που το εκανε αυτο με τον καθενα και κυνηγουσε αλλους 4-5 που δεν την ηθελαν, ταυτοχρονα, του παραπονιοταν για την προσφατη χιλοπιτα που εφαγε , γιατι δεν μπορουσε να την χωνεψει ουτε να καταλαβει πως φευγουν ολοι τρεχοντας ενω ειναι τοσο αξιολογη και τοσο ωραια... :)

και ναι, ο τυπος οχι απλα ειναι νοημον ον, αλλα σε διαβεβαιω ως επιστημων οτι ειναι υψηλης νοημοσυνης και επιστημονικης μορφωσης. δεν εχει να κανει αυτο με την σεξουαλικη συμπεριφορα, μην μπερδευεσαι.
    ουτε αβουλος, ουτε απειρος, ουτε αθωος ειναι, με την θεληση του πηγε.
    απλα, ουτε του αρεσε, ουτε προβληματιστηκε παραπανω. επανηλθε στον ερωτα του, μιλωντας για την καψουρα του με την κοπελια του (οντως ωραια) και την σεξουαλικη ικανοποιηση μαζι της που ομοια δεν εχει ματαδει. αν ρωτας γιατι με τοση ικανοποιηση πηγε με μια ξεπετα, η απαντηση του ηταν απο απλη περιεργεια...
    τοσο καλα...
    Last edited by Remedy; 07-03-2013 at 14:38.

Αγάπη, το παιδι θα το αναγνωρισει ειτε θελει ειτε όχι ασχέτως ποτε θα το μάθει. Πάντως μπραβο σου για το κουραγιο να το κρατησεις, καλα εκανες! Το παιδι μπορει να αποτελεσει και το λόγο για να ξανασυνδεθειτε. Βεβαια με αυτο που σου εκανε χλωμο το βλέπω. Για να πάει με δυο παει να πει πως το χει ξανακανει με αλλες παρα πολυ πιθανο και οταν ησασταν σε σχεση, και για να πενευεται για εμπειρια παει να πει πως δεν ειναι αποκλειστικα μεσα απο την εμπειρια του μαζι σου. Ορκους θα σου δινει οτι δεν θα το ξανατολμησει, δε θα μπορεις όμως ποτε να του εχει εμπιστοσυνη διοτι συνεχως θα υποψιαζεσαι το παραμικρο και τετοιοι αντρες πολύ δυσκολα ξεκοβουν, απλα στην πορεια μαθαινουν τον τροπο να μην κινουν υποψίες και να παιζουν καλο θεατρο μπρος στη γυναικα τους. Το ζητημα δεν ειναι αν θα αλλάξει ή αν θα τον αλλάξεις αλλα αν τον αποδεχεσαι όπως ειναι με αυτα που κανει. Απλα τη δεδομενη στιγμη εκανε το λαθος και αφησε αποδειξεις.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αγάπη, το παιδι θα το αναγνωρισει ειτε θελει ειτε όχι ασχέτως ποτε θα το μάθει. Πάντως μπραβο σου για το κουραγιο να το κρατησεις, καλα εκανες! Το παιδι μπορει να αποτελεσει και το λόγο για να ξανασυνδεθειτε. Βεβαια με αυτο που σου εκανε χλωμο το βλέπω. Για να πάει με δυο παει να πει πως το χει ξανακανει με αλλες παρα πολυ πιθανο και οταν ησασταν σε σχεση, και για να πενευεται για εμπειρια παει να πει πως δεν ειναι αποκλειστικα μεσα απο την εμπειρια του μαζι σου. Ορκους θα σου δινει οτι δεν θα το ξανατολμησει, δε θα μπορεις όμως ποτε να του εχει εμπιστοσυνη διοτι συνεχως θα υποψιαζεσαι το παραμικρο και τετοιοι αντρες πολύ δυσκολα ξεκοβουν, απλα στην πορεια μαθαινουν τον τροπο να μην κινουν υποψίες και να παιζουν καλο θεατρο μπρος στη γυναικα τους. Το ζητημα δεν ειναι αν θα αλλάξει ή αν θα τον αλλάξεις αλλα αν τον αποδεχεσαι όπως ειναι με αυτα που κανει. Απλα τη δεδομενη στιγμη εκανε το λαθος και αφησε αποδειξεις.
    Θα συμφωνήσω. Ειδικά στο περιβάλλον που κινείται, αυτό είναι ο κανόνας. Αν θέλεις κάποιον που θα σου είναι πιστός, ψάξε σε άλλο περιβάλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Θα συμφωνήσω. Ειδικά στο περιβάλλον που κινείται, αυτό είναι ο κανόνας. Αν θέλεις κάποιον που θα σου είναι πιστός, ψάξε σε άλλο περιβάλλον.
    +1
    επισης η ευκολια που το εκανε και η ανεση να το δικαιολογησει αυτο δειχνουν

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast