Results 16 to 27 of 27
Thread: η Στηση αγνοειται
-
06-03-2013, 17:53 #16
Εισαι μαλακοπιτουρας! χαχαχαχα
Απο τωρα (μαλλον εδω και χρονια) και για τα επομενα 80 χρονια η στυση σου θα ειναι ΠΕΤΡΑ!! Σαρεσει η γκομενα? Σε αναβει? Αν οχι τοτε φταιει αυτο... (που στην ηλικια σου μεχρι την μεση ηλικια θα σαναβουν ολες... εμενα γυμνες σχεδον ολες με αναβουν)....
Αν σαρεσει τοτε εισαι αγχωμενος...κατι σε απασχολει... Εξοικειωσου με την κοπελα... κανε προκαταρκτικα και καντο σε μερος που δεν σε αγχωνει...ειλικρινα εγω πχ στο δωματιο μου με τους γονεις να κοιμουνται απεξω δεν αποδιδω πολυ καλα... ή μεσα σε αμαξι στην μεση του πουθενα με τον φοβο να μου ρθει κανενας πρεζακιας με μαχαιρι να με ληστεψει χαχα... Καλυτερα να ναι μερος ουδετερο που δεν σε αγχωνει, επισης την μερα εχουμε πιο πολλες ορμονες ιδιαιτερα με ηλιο, οταν παιζεις εξω μπαλα, κανεις γυμναστικη... τοτε γινεται ΑΚΟΝΤΙΟ χαχα...
Τριτον τουλαχιστον 3-4 μερες πρωτου την απαυτωσεις σταματα να τον παιζεις... και γενικως σταματα τις πολλες τσοντες και την τρομπα γιατι σκοτωνουν τον ερωτα να ξερεις. Οσων ετων και να σαι.
Τεταρτον μην καπνιζεις... τουλαχιστον προσπαθησε για ωρες πρωτου πηδηξεις να μην καπνισεις... γενικως αμα καπνιζεις εισαι μαλακας... αλλα παμε παρακατω... και μην πας να πηδηξεις ντιρλα απο ξυδια.
Αμα ολα αυτα δεν πετυχουν τοτε ισως χρειαστει να επισκεφτεις ψυχολογο (σεξολογο ξερω γω ψαξτο) και να του το πεις... αλλα 99,9% αυτα που λεω εγω ειναι η λυση... Και 99,999999% απο αυτα που λεω το πιο πιθανο ειναι καποια σκεψη στο μυαλο σου που σχετιζεται με την "αποδοση" εκεινη την ωρα.... ισως πιεζεις τον εαυτο σου να ειναι τερμα ερεθισμενος απο υποχρεωση γιατι μπροστα σου γυμνη γκομενα... οχι οι καυλες δεν σε ρωτανε ποτε θα ερθουν ακομα κι αν ειναι εκεινη γυμνη μπροστα σου... ομως εχεις πολυ πιο πολλες πιθανοτητες κανοντας ολα τα παραπανω που ειπα αλλα πανω απο ολα με το να εισαι ηρεμος και να μην παθαινεις εμμονες με το θεμα. Οσο πιο πολυτο βγαλεις απ το μυαλο σου, τοσο πιο εντονα θα σε βαρεσει η καυλα στο κεφαλι την ωρα που θα πας με το γκομενακι!
Μιλαω τη γλωσσα που καταλαβαινουμε καλυτερα οκ? μην σοκαριστειτε μερικοι/μερικες
- 06-03-2013, 20:26 #17
Ναι ενταξει με τν κοπελα δεν ειμασταν και πολυ δεμενοι μου το ειχαν πει και φιλοι μου και εγω ο ιδιος το εβλεπα ισως ετσι ειμαι εγω η ισως ετσι με εκανε η προιγουμενη "σχεση"...Η κοπελα μ αρεσε απο περυσι ειχα κανει και μια σχεση στο ενδιαμεσο το καλοκαιρι που βγηκε τερμα σκαρτη φαντασου τα ειχαμε καμποσες μερες ηταν τερμα *******κι αν και δεν της φαινοταν και μετα που γυρισα στην πολη που σπουδαζω ηταν σαν να ειχα παρει φορα απο την προιγουμενη "σχεση" και τα εφτιαξα με εκεινη τν κοπελα που εγινε το σκηνικο...Νταξει δεν λεω οτι δεν μου αρεσε κ εκεινη τν χρονικη περιοδο αλλα η προιγουμενη πραγματικα αν κ *******κι ηταν μοντελο και αφου εκανε οτι εκανε ημουν σκατα πραγματικα για το υπολοιπο καλοκαιρι λες και μ τρυπισανε την ψυχη ενω δεν την ηξερα και πολυ καλα (2 βδομαδες) κ τα ειχαμε κ καμποσες μερες 2-3...Κ αφου εγινε αυτο ετυχε και το αλλο με την στηση με τν επομενη κοπελα...Επιπλεον ολες οι φορες συνεβρεσης εγιναν σπιτι μου δηλαδη φιλικο προς εμενα περιβαλον....Το καπνισμα τωρα ποσο πια να με επιρεασει αφου καπνιζω λιγοτερο απο 2 χρονια...ποτο δεν πινω πολυ φιλε μου σχεδον ποτε δεν ειμαι ντιρλα παντα προσεχω εκτος απο συγκεκριμενες περιστασεις....
06-03-2013, 20:27 #18
***υποψιν με την προηγουμενη κοπελα δεν ολοκληρωσα οχι οτι δεν ηθελα η δεν μπορουσα απλα δεν προλαβα
06-03-2013, 23:25 #19
Δεν εχει σχεση το ποσο καιρο καπνιζεις, αλλα το αν εχεις καπνισει λιγη ωρα πριν πας γιατι το τσιγαρο "φιλε μου" σκληραινει τις αρτηριες για κανα 20λεπτο μιση ωρα.... βεβαια μου φαινεσαι αρκετα νεαρος για να σε επηρεαζει τοσο.... οποτε ειναι τα αλλα που σου ειπα :)
Αυτα απο μενα! Καλες διεισδυσεις! ;)
07-03-2013, 16:41 #20
να σαι καλα "φιλε μου" :P
07-03-2013, 22:09 #21
θα ειμαι "φιλε μου" χαχαχα κι εσυ να εισαι!
09-03-2013, 16:23 #22
Aν υπαρχει και καποιος αλλος να παραθεσει την συμβουλη του ευχαριστως να τον ακουσω :)
12-03-2013, 11:29 #23
Από όσα λες το πρόβλημά σου είναι ψυχολογικό,ρίξε και μια ματιά εδώ,αν δεν το έχεις κάνει ήδη http://www.e-psychology.gr/forum/sho...893#post373893
13-03-2013, 21:06 #24
ναι το εχω τσεκαρει αυτο...δεν εχω παει ποτε σε οικο ανοχης δεν μ αρεσει να πληρωνω για να γ***σω...και εγω εκει εχω καταληξει οτι ειναι ψυχολογικο πφφ...
12-04-2013, 18:56 #25
μετα απο καιρο λοιπον οι φοβοι μου επαληθευτηκαν η πρωην μου αναφερε το προβλημα που ειχαμε (και για το οποιο ανοιξα το post) σε 1 φιλο μου.....την μερα που το εμαθα αυτο το περιστατικο εμαθα και οτι ειπε σε μια φιλη της οτι της αρεσει ενας....την ρωταει λοιπον η φιλη της ποιος ειναι και ειπε τον φιλο μου...πραγματικα οταν μου τα ελεγε ο φιλος μου αυτα ειχα φρικαρει ηθελα να τν πιασω και να τν πεταξω σε κανενα βοθρο την *******....δεν ξερω πραγματικα τι με πειραξε πιο πολυ το οτι ειπε στον φιλο μου και δεν ξερω και εγω σε ποιον αλλο το προβλημα μου η οτι αρχισε να γουσταρει τν φιλο μου ο οποιος ειναι και σε σχεση....δεν ξερω παιδια με ενοχλησε ιδιαιτερα το οτι αρχισε να γουσταρει τν φιλο μου...πολλες φορες τν σκευτομαι δν μπορω να τν βγαλω απο τ μυαλο μ και μου την δινει αυτο...τεσπα με τα πολλα οταν μου τα ειπε ο φιλος μου αυτα μετα απο καμπωσες μερες βρεθηκα με τν πρωην μου και της ζητησα τον λογο (μονο για το θεμα που ειχα με την στηση δεν αναφερθηκα σε καποιο αλλο θεμα για να μην εκθεσω και τ φιλαρακι μ) και μ ειπε οτι και καλα αναγκαστικε να του το πει διοτι την ρωτησε...και οτι οταν χωρισαμε αυτη εκλαιγε και τν πηρε τηλ και του το ειπε....καλα οταν μου το ειπε αυτο τρελαθικα και της κανω " καλα που κολαει εκεινος ξερω γω και οτι καποια θεματα μενουν μεταξυ του ζευγαριου κλπ" κ μ κανει οτι ηταν πολυ στεναχωριμενη που ειχαμε χωρισει και του το ειπε...αυτα.... πφφ...
12-04-2013, 22:16 #26
Αχ, αυτα τα ορθογραφικα . Πιστευω ειναι fake η ιστορια .
13-04-2013, 01:18 #27
καλα ασε τα ορθογραφικα τωρα τι εναι fake δεν καταλαβαινω?