Results 1 to 9 of 9
Thread: Πολλα πολλα προβληματα.
-
07-03-2013, 13:42 #1
Πολλα πολλα προβληματα.
Δεν ξερω πωσ να ξεκινησω και πωσ να καταφερω να ανεβασω ενα μικρο ποστ για να μπορειτε να το διαβασετε.
τελος παντων να σας πω οτι με λενε Γωγω , και εχω σχεση με ενα Νικο εδω και ενα χρονο και 5 μηνες.
Τον πρωτο χρονο ειχαμε γενικοτερα πολλα προβληματα.. ειμαστε 17 και 18 εκεινος.... και οπως μπορειτε να καταλαβετε ευκολα γινονται παρεξηγησεις σε αυτην την ηλικια απο αλλα ατομα που μπλεκονται και διαφορα..
το θεμα ειναι οτι τα χριστουγεννα χωρισαμε. για ενα μηνα... εγω ημουν χαλια... δεν προχωρησα... εκεινος τα εφτιαξε με μια για μια βδομαδα... πηδηχτηκε και μετα απο αυτο... εγω προσπαθουσα αφου αυτοι χωρισαν να τα βρουμε. εκεινος δεν ηθελε. οποτε αποφασισα να προχωρησω οσο μπορουσα δηλαδη απλωσ να μην τον ενοχλω να τον αφησω.... ομωσ εκεινοσ μολισ εμαθε οτι μιλαω με εναν αλλον μπλεχτηκε παλι και μου ειπε να βγουμε και καπωσ ετσι σιγα σιγα τα ξανα βρηκαμε.
το θεμα ειναι οτι εκεινοσ ειναι πολυ χαλαροσ τυπος και εγω πολυ αγχωτικος τυπος... εγω ειμαι παρθενος στο ζωδιο αν μπορειτε δηλαδη να καταλαβετε κατι απο αυτο και αν πιστευετε σε αυτα.... τελος παντων εγω ειμαι πολυ τυπικη προσπαθω να φερομαι σωστα οσο μπορω νευριαζω ευκολα και με βλακειες και εχω πολυ αγχος.....
εκεινος ομωσ ολο αυτο το θεωρει πιεση.... και ειναι απολυτα λογικο.. θελω να βοηθησω την σχεση μου να γινει καλυτερη και πιστευω οτι σε πολλα φταιω εγω επειδη καποια πραγματα με ενοχλουν και με πειραζουν ενω δεν θα επρεπε.... με λιγα λογια για να λειτουργησει αυτη η σχεση θα πρεπει εγω να ηρεμησω γιατι ειμαι και σε χρονια πανελληνιων και δεν μπορω να εχω συνεχεια σκαμπανευασματα...
η συμβουλη που θελω ειναι αν μπορειτε να μου πειτε πωσ να ηρεμησω και να τον εμπιστευτω ισωσ ετσι ωστε να μην αγχωνομαι και τα παιρνω πχ οταν δεν μου απανταει σε καποιο μηνυμα η αμα δεν ειναι σπιτι και δεν μου το εχει πει απο μονοσ του..... αυτα τα θεωρω παραλογα και εγω... απλωσ δεν ξερω πωσ να τα αποβαλλω.... και φοβαμαι την αλλαγη απο αυτο που ειμαι σε κατι πιο χαλαρο... φοβαμαι οτι θα με κοροιδεψουν ;/
δεν ξερω τι αλλο να πω νομιζω αυτα φτανουν οτι ερωτησεις εχετε μου λετε.... ευχαριστω πολυ για το χρονο και την προσπαθεια οσων το διαβασουν και μου απαντησουν!!
- 07-03-2013, 14:41 #2
πρεπει να τον γραφεισ ετσι κολλανε ολοι κ να μη φοβασαι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-03-2013, 16:26 #3
δεν νομιζω οτι μπορω να τον γραψω... βασικα μπορω να τον γραψω αλλα δεν μπορω ασ πουμε να ειναι εξω και να το δω εγω μετα επειδη ασ πουμε θα ειμαι φροντηστηριο και να μην μου το χει πει τρελαινομαι.. τωρα ασ πουμε απο της 11 η ωρα μεχρι τωρα ειναι στην σχολη του... εχει κλεισει το ^&*$κινητο του και δεν του εχει παει ουτε ενα μηνυμα απο αυτα που του εχω στειλει... δεν μπορω εγω ετσι και ο μονος τροποσ για να ειμαστε μαζι ειναι η εκεινοσ να αλλαξει αυτο και διαφορα αλλα τετοια παρομοια η εγω να προσαρμοστω και αμφιβαλλω αμα θελω να προσαρμοστω και να γινω τοσο χαλαρη... δεν μου αρεσει... την αλλη φορα μαλιστα μου προτεινε επειδη λεει γινονται παρεξηγησεις μεσω fb επειδη δεν φαινεται ο τροποσ που μιλαει καλα.. μου ειπε να μιλαμε λιγοτερο... τοσο απλα και τοσο ευκολα... και εμενα αυτη η απαθεια και η ηρεμια με τρελαινει δεν μπορω...... νιωθω οτι δεν τον ενδιαφερει καθολου....
07-03-2013, 18:36 #4
gogoulini εισαι μικρη ακομα γιατι ασχολεισαι τοσο?βασικα το μικρη που σου λεω ασ το οι αντρες παντα ετσι ειναι οσο κ να μεγαλωσεις ετσι θα ναι αυτο ειναι το στυλ τους η μη του δινεις σημασια η το καλυτερο αμα μπορεις παρα τον τωρα που ειναι νωρις σκεψου οτι του χρονου θα περασεις σε μια σχολη κ θα γνωρισεις ενα σωρο παιδια...
07-03-2013, 23:29 #5
07-03-2013, 23:52 #6
gogo οταν χωρίσατε τα χριστούγεννα, για ποιο λόγο έγινε? Τι εννοείς οτι μπαίνουν άλλα άτομα στη μέση?
08-03-2013, 00:18 #7
ελεος
εισαι για κλαματα
κοιτα τα μαθηματα σου και
ασε τις σχεσεις για αλλους
08-03-2013, 23:16 #8
08-03-2013, 23:17 #9
σε ευχαριστω για την απαντηση σου και εγω θα το ελεγα αυτο αμα ημουν χαλαρη και ελευθερη για καποια που εχει σχεση σε αυτην την ηλικια αλλα οταν νιωθεισ πραγματα δεν νομιζω οτι μπορεις να το αποφυγεις... τωρα δεν ξερω αν εσυ μπορεις μαλλον εχεις καποια ικανοτητα παραπανω απο μενα!!