H zhleia poy telika katalhgei se eidos fovoy
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Junior Member

H zhleia poy telika katalhgei se eidos fovoy

Καλησπερα,ειμαι νεο μελος στο e-psychology

Ειμαι 20 χρονων...εχω σχεση 3 χρονων με ενα ατομο το οποιο το αγαπαω παρα πολυ,το εκτιμαω ,το ιδιο και εκεινος !
    Επειτα απο καποια προσφατα,σχετικα,γεγονοτα,� �ρκετα θα ελεγα σοβαρα που εχουν να κανουν με τ απιστο παρελθον το δικο μ καθως και το δικο του,εχω αρχισει να ζηλευω πολυ! Η ζηλεια μου, με φτανει να κανω εικασιες μονη μ,σεναρια και ολο αυτο που καταληγει ? Προφανως στο φοβο....και λεω στο φοβο,διοτι καθε φορα που θα βγει με τη παρεα του,οποτε βγαινουν τελος παντων,εγω ζηλευω τρελα...ειναι τρελα αυτο ! Τοσο ζηλιαρα,δεν υπηρξα ποτε σε σχεσεις μου...ποτε δεν εχω νιωσει τοσο φοβο,οταν ο συντροφος μου θα βγει εξω,για ενα ποτο η εναν καφε... Πραγματικα,δε ξερω τι να κανω γ ν τ αποβαλλω...γτ εκτος τουοτι τρελαινει κ αυτον,κυριως ομως πιεζει ελεινα εμενα...Αλλαζω συμπεριφορα απο τη μια στιγμη στην αλλη.κανω σεναρια..τρωγομαι μονη μου...ειναι πολυ κουραστικο ! και οταν δε ειναι εξω? χα! καρναβαλι....φοβαμαι τι καθε του κινηση...το καθε του βλεμμα που μπορει να ριχνει εκει που θα ειναι...ωες ωρες νομιζω πως αγγιω τα ορια της ΤΡΕΛΑΣ ! και δε το κοροιδευω κθλ !

Senior Member
    athina διορθωσε το κειμενο γιατι δεν εμφανιζεται ολοκληρο. Κανε μια ρεπετισιον...

Senior Member
    καψουρακιιιι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))