Νευροαναδράση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΕΛΑΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΣΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ Σ ΠΩ ΓΤ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ Σ ΑΠΟΦΑΣΗ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΛΔ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΟΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ
    Καλημέρα. Σήμερα λοιπόν πήγα σε ραντεβού, για νευροαναδραση.
    Ο τρόπος λειτουργίας,
    Μεταξύ των νευρώνων,ο ένας παράγει πολύ ηλεκτρικό φορτίο,με αποτέλεσμα ο άλλος νευρώνας να φτιάχνει περισσότερους υποδοχείς για να δεχτεί τους νευροδιαβιβαστες
    Αυτή ή θεραπεία, είναι ότι προσπαθούν να δώσουν να καταλάβει ο πρώτος νευρώνας,ότι δεν πρέπει να παράγει τόσο πολύ ηλεκτρικό φορτίο.
    Είναι ένα εγκεφαλογράφημα, το οποίο λένε ότι βλέπουν τα κύματα του εγκεφάλου,γνωριζοντας πο τα κύματα αυτά ,ποιο σημείο βγάζει τα περισσότερα κύματα.και έτσι στοχεύουν σε εκείνα τα σημεία ,όπου υπάρχει παραπανισια λειτουργία
    Κοστολογιο
    80 € ή χαρτογράφηση του εγκεφάλου
    25 € ή κάθε συνέδρια

Μετά από κάποιες συνεδρίες ,μου είπαν,ότι ο εγκέφαλος ,αρχίζει να μαθαίνει να διαχειρίζεται το stress ,και μετά από λίγο αρχίζει να αδρανοποιεί τις περισσότερες υποδοχές που έχει φτιαξει.
    Δεν ξέρω
    Καλή συνέχεια, και περιμένω απόψεις

Senior Member
    ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ
    ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ
    ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Κάποιος που να το δοκιμάσε????

Page 2 of 2 FirstFirst 12