Results 1 to 15 of 37
-
04-01-2013, 20:51 #1
Είμαι εδώ για να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ όσους το χρειάζονται!!!
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά με υγεία,αγάπη και ότι καλύτερο για τον καθέναν σας!Το όνομά μου είναι Γωγώ!Γράφτηκα εδώ πριν από πολλούς μήνες,όταν περνούσα κατάθλιψη στα χειρότερα σταδιά της!Κρίσεις πανικού,πονάκια,τσιμπηματά κια,κακή αναπνοή,έβαλα αρκετά κιλά,κακές σκέψεις και όλα τα άλλα που οι περισσότεροι από εδώ γνωρίζετε!!!Τον λογαριασμό μου δεν τον έσβησα ποτέ γιατί είχα δώσει υπόσχεση σε αυτούς που με στήριξαν από δώ,πως όταν θα γίνω καλύτερα και θα ξεπεράσω τα περισσότερα που με βασανίζουν θα είμαι εδώ για να τους το πω!Και με μεγάλη χαρά γράφω πως πέρα από μερικά πονάκια αριστερά,δεν έχω τπτ αλλό παιδιά!!!!!!!!Και σας στο γράφω με μεγάλη συγκίνηση!Τώρα βγαίνω,πάω για καφεδάκια,τρώω χωρίς να κομπλάρω με αρκετό κόσμο στο τραπέζι και πολύ σπάνια πια αντιμετωπίζω σοβαρά συμπτώματα!Κρίση πανικού έχω να πάθω πάρα πολλούς μήνες!Δεν είμαι ούτε γιατρός,ούτε ψυχολόγος,ούτε ειδικός!Απλά ήθελα να ξέρετε όλοι όσοι θα διαβάσετε την δημοσίευσή μου,πως είμαι εδώ για να ''βοηθήσω'' με την δική μου εμπειρία και όσες εμπειρίες έχω από τη ζωή μου,όποιον θελήσει να μιλήσει μαζί μου για το οτιδήποτε!Για την κοπέλα του,για την κατάθλιψη που μπορεί να περνάει,για τα επαγγελματικά του ή τα οικογενειακά του,πραγματικά για το οτιδήποτε!Και αν δεν θέλετε κάτι να φανεί δημόσια,θα χαρώ να δω εσωτερικό σας μήνυμα!!!Είμαι πολύ κοινωνικό στοιχείο και δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν θα μπορέσει να συζητήσει με μένα!!!Και να μην ξεχνάτε πως μπορεί να ακούγετε κάτι σε κάποιους χαζό....αλλά σε σας να είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο!!!!Γι αυτό να το εμπιστευτήτε εκέι που νομίζετε εσείς καλύτερα!!!!Να περνάτε όλοι σας καλά και να χαμογελάτε!!!!!!!!!!!!
- 04-01-2013, 21:10 #2
χρονια πολλά και καλή χρονιά
χαιρόμαστε πολύ για αυτήν την εξέλιξη!!!!
04-01-2013, 22:35 #3
σε ευχαριστω γιαννη μου!να εισαι καλα!!!!!
04-01-2013, 22:50 #4
Πώς λοιπον πιστεύεις οτι καθώς περνούσε ο χρόνος μπόρεσες να βλετιωθείς και να νιώθεις καλύτερα? Τι έκανες δηλαδή πρακτικά.
04-01-2013, 23:10 #5
υπηρχαν τραγικες και δυσκολες νυχτες κερασι μου!βασικα για να κοιμαμαι περα απο τα φαρμακα,εβαζα το λαπτοπ στο κρεβατι και ακουγα η χαραλη μουσικη ή ταινιες!κυριως μεταλγωτισμενες που μου αρεσουν!και προσπαθουσα να ακουω την ταινια κ ετσι σιγα σιγα μου εφευγαν οι εννοιες και οι κακες σκεψεις!καθε μερα πηγαινα και πηγαινω ακομα μιση ωρα για περπατημα!χαζευα βιτρινες και ονειρευομουν τη μερα που θα ξαναδουλεψω για να σηκωσω ολα τα μαγαζια,κ ετσι χαμογελαγα!για να εχω κατι να απασχοληθω ξεκινησα να φτιαχνω παζλ που παντα μου αρεσαν!εχω κανει δεκα!!!!!!!!!!!!μαγειρευα πολυ κ ας μην μπορουσα να φαω!εκανα βαρακια στο σπιτι!και γενικοτερα οτι μου αρεσε μεχρι εκει που αντεχα βεβαια χωρις να πιεστω προκειμενου να κουραζομαι και να μην εχω συνεχεια εννοια στο μυαλο μου!σε εσενα μπορει να αρεσει κατι αλλο!οποτε και προτειμησε αυτο!επισης δν αφηνα κανενα να με πρηζει με τηλεφωνα και τετοια!επικοινωνουσα εγω με αυτους που νομιζα πραγματικους φιλους!οχι για να πω για το προβλημα μου!αυτο πολοι λιγοι το ξεραν!απλα για να πω νεα και χαζομαρες!κανε οτι μπορεις για να χαμογελας!κ οτι θες εδω ειμαστε.......
05-01-2013, 09:09 #6
μπραβο σου γωγω για την σκέψη να βοηθήσεις εδώ μέσα τα μέλη.
αφού έχεις εμπειρία με κρίσεις πανικού κ.τ.λ είναι ωραίο να μπορείς να συνεισφέρεις παίρνοντας γνώση από
τις δικές σου εμπειρίες.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
05-01-2013, 20:58 #7
Το μονο που μπορω να πω ειναι ενα ΜΠΡΑΒΟ και ευχομαι να μασ βοηθησεις και εμας να τα καταφερουμε. Δυστηχωσ ειμαι ενας απο τους πολλους με κρισεις πανικου εδω και 1,5 χρονο!! ευτυχως ειμαι πολυ καλυτερα απο οτι στην αρχη χωρις να παρω κανενα φαρμακο, μονο με ψυχοθεραπεια.
05-01-2013, 23:06 #8
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Gypsy Cello,για τα καλά σου λόγια!Και πραγματικά το θέλω πάρα πολύ αυτό που κάνω γι αυτό και κάθε μέρα θα είμαι εδώ και θα απαντάω όσο πιο συγκεκριμένα μπορώ και στα δημόσια μηνύματα και στα εσωτερικά!Να φανταστείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διάφορα θέματα και θέλουν να με γνωρίσουν!Αυτό με συγκινεί αφάνταστα!Να περνάς όμορφα και θα τα λέμε!!!!!
05-01-2013, 23:09 #9
Μπράβο και σε σένα Γιάννη μου για την προσπάθεια που κάνεις!!!!Και ένα δεύτερο μπράβο που προσπαθείς χωρίς φάρμακα!Εγώ χρειάστηκε και πήρα αλλά εμένα με παιδεύανε πολλά πράγματα ταυτόχρονα!!!Εννοείται ότι χρειαστείς ή χρειαστείτε είμαι εδώ και θα είμαι για πολύ πολύ καιρό ακομα!!!!Να κάνεις πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο!Από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο!!!!!Και οι ασκήσεις αναπνοών θα σε βοηθήσουν πολύ γλυκέ μου!!!!Και για όποια απορία ή ερώτηση εδώ είμαστε!!!!!
07-01-2013, 19:53 #10
Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από giorgos889
γεια σας θελω να ρωτησω κατι επειδη εχω στραβο διαφραγμα με αποτελεσμα να κοιμαμε με ανοιχτο το στομα αυτο μου δημιουργει ξηροστομια φαρυγγιτιδα λιγο δυσκολια στην καταποση και ενα αισθημα ξενου σωματος στο λαιμο ο γιατρος μου ειπε οτι η μονη λυση στο προβλημα μου ειναι το χειρουργειο.ειχε κανεις απο σας το ιδιο θεμα
07-01-2013, 21:02 #11
07-01-2013, 21:10 #12
μπραβο Γωγω ,αλλα δεν ειδα κατι εκτος απο λογια εδω μεσα !
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
07-01-2013, 21:49 #13
12-01-2013, 09:34 #14
Συγχαρητήρια Gogo για τον τρόπο σκέψης σου και πολύ περισσότερο για την επικεφαλίδα του θέματος που άνοιξες. Με συγκινούν πάντα άτομα με εναν αλτρουιστικό κ αλληλέγγυο τρόπο έκφρασης. Δεν ξέρω αν το ακούς συχνά, αλλά μπράβο. Να είσαι καλά
Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.
~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797
17-01-2013, 16:58 #15
Γωγω μπραβο σου!!
Ειδες οτι τιποτα δν ειναι ακατορθωτο κ τιποτα δν διαρκει για παντα, ειτε καλο ειτε κακο!!
Ευχομαι να σου πηγαινουν ολα απο δω κ στο εξης οπως τα θελεις!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."