πως προσπερασα τα ψυχολογικα αδιεξοδα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Banned

πως προσπερασα τα ψυχολογικα αδιεξοδα

πριν μπω εδω μεσα ειμουν ενα βημα πριν την ολοκληροτικη ψυχολογικη καταρευση ειμουν σε τοσο κακη ψυχολογια τοσο αποδιοργανωμενος και τοσο αποσυντονισμενος που δε ξερω και εγω τι θα γινοταν αν δε σκεφτομουν να μπω εδω μεσα εκτος οτι τα ειπα και ξεθυμανα τελικα κατελιξα στο εξης συμπερασμα...
    ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ειναι το καθαρο μυαλο οταν το μυαλο δεν ειναι καθαρο δε μπωρει κανενα προβλημα να λυθει.. εκτος αυτου ειχα τοσα πολα νευρα που δεν... με αντεχε κανενας... εγω παντα πιστευα οτι 2 ειναι οι επιστημες που μπωρουν να σε κανουν να αποκτισεις υπερανθρωπες δυναμεις οταν συνδιαστουν μεταξυ τους η πρωτη ειναι η διπλωματια και η δευτερη η ψυχολογια....η ζωη μου συμαδευτικε οριστικα απο μεγαλα παθη φοβερες αδυναμιες εντονα συναισθηματα καταπληκτικους φιλους θανασιμους εχθρους...
    ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ οτι το παν ειναι να ξερεις πως να μιλας στους ανθρωπους που σε καταλαβενουν εκει στιριξα και προσαρμοσα ολη τη ζωη μου αυτο που με ενδιεφερε παντα ειναι πως να ειμαι κοντα σε αυτον που με καταλαβενει με τη μια πιστευω οτι αυτο ειναι και ο νοημα της ζωης... και αυτο θα συμβουλευα το καθενα
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ τους ανθρωπους που συνενοηστε μαζι τους αυτοματα δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευτυχια απο αυτο...τα παντα εξαρτονται απο τη ταχυτητα συνενοησης οσο καλυτερα συνενοησαι τοσο πιο ευτυχισμενος θα ζησεις... αφου αν πρατηρισουμε καλυτερα το κυριο χαρακτηριστικο της δυστιχιας ειναι η ασυνενοησια... και η μοναξια

Senior Member
    Μπράβο σου! Όντος το μυαλό μας πρέπει να είναι καθαρό ώστε να μπορέσει να λύσει τα όποια προβλήματα. Επίσης θα έλεγα ότι χρειάζετε και η υπομονή και η πίστη μας ότι όλα θα περασουν Οπως λέει κι ο Ηράκλειτος τα πάντα ρει..τίποτε δε μένει το ίδιο όλα αλλάζουν. Αρα για να μη κολλάμε σε σκέψεις ή ιδέες καλό είναι να το εφαρμόσουμε αυτό. Τα ψυχολογικα είναι πολύ επιπονα και κάποτε θα ξεσπάσουν κι αυτός που θα υποφέρει θα είναι ο εαυτός μας..έτσι κι εγώ επεσα σε κατάθλιψη. Δε σκοπεύω να το ξαναπαθω και να χάσω τη καθημερινότητα μου και βελτιώνοντας την όσο μπορώ. Κι αν δε σε καταλαβαίνουν ορισμένοι ε και? Πρέπει όλοι να συμφωνουν με σένα? Ακόμη κι αν έχεις δίκιο? Ασε που υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που έχουν ως ιδιότητα να σπανε νεύρα αλλονών, ειδικά αμα σε πάρουν είδηση ότι θα σε πειράξει. Πρόσεχε τον εαυτούλη σου, κανέις δε θα το κάνει για σένα.

http://s15.postimage.org/5zhnbdrcr/1...61777078_n.jpg

Senior Member
    Αν στον κόσμο σήμερα υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε τη δυστυχία των άλλων, σε μερικά χρόνια θα είχαμε έναν παράδεισο.

Μπερτραντ Ρασελ

Banned
    Quote Originally Posted by elli1 View Post
    Μπράβο σου! Όντος το μυαλό μας πρέπει να είναι καθαρό ώστε να μπορέσει να λύσει τα όποια προβλήματα. Επίσης θα έλεγα ότι χρειάζετε και η υπομονή και η πίστη μας ότι όλα θα περασουν Οπως λέει κι ο Ηράκλειτος τα πάντα ρει..τίποτε δε μένει το ίδιο όλα αλλάζουν. Αρα για να μη κολλάμε σε σκέψεις ή ιδέες καλό είναι να το εφαρμόσουμε αυτό. Τα ψυχολογικα είναι πολύ επιπονα και κάποτε θα ξεσπάσουν κι αυτός που θα υποφέρει θα είναι ο εαυτός μας..έτσι κι εγώ επεσα σε κατάθλιψη. Δε σκοπεύω να το ξαναπαθω και να χάσω τη καθημερινότητα μου και βελτιώνοντας την όσο μπορώ. Κι αν δε σε καταλαβαίνουν ορισμένοι ε και? Πρέπει όλοι να συμφωνουν με σένα? Ακόμη κι αν έχεις δίκιο? Ασε που υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που έχουν ως ιδιότητα να σπανε νεύρα αλλονών, ειδικά αμα σε πάρουν είδηση ότι θα σε πειράξει. Πρόσεχε τον εαυτούλη σου, κανέις δε θα το κάνει για σένα.

http://s15.postimage.org/5zhnbdrcr/1...61777078_n.jpg
    και για μα ακομα φορα διαπιστωνω πως τιποτα μα απολυτως τιποτα δεν ειναι τυχαιο..γιατι στη φωτογραφια που εχεις στο προφιλ σου συμπτωματικα βλεπω το ιδιο ακριβως σωμα με τη κοπελα που εμινα μαζι της 7 ολοκληρα χρονια...

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    και για μα ακομα φορα διαπιστωνω πως τιποτα μα απολυτως τιποτα δεν ειναι τυχαιο..γιατι στη φωτογραφια που εχεις στο προφιλ σου συμπτωματικα βλεπω το ιδιο ακριβως σωμα με τη κοπελα που εμινα μαζι της 7 ολοκληρα χρονια...
    Για να έχεις στη ζωη σου μια τετοια κοπέλα πρέπει πρωτα, όπως λες πιο πάνω, να έχεις καθαρο μυαλο. Αν δεν έχεις, απλα θα την βλέπεις όπως την βλεπεις τωρα στη φωτο και δε θα κατορθωσεις να την ζησεις απο κοντα. Αν δεν εχεις καθαρο μυαλο δεν μπορεις να εχεις υγιεις διαπροσωπικες σχεσεις και το τελικο αποτελεσμα ειναι όπως λες και συ η μοναξια. Χωρις καθαρο μυαλο δυσκολευσαι να αποφασισεις ακομα και για τα πιο απλα στη ζωη. Υπαρχουν μεθοδοι ψυχολογιας για να αποκτησεις καθαρο μυαλο, η εφαρμογη τους όμως δεν ειναι ευκολη υποθεση.
    γιάννης