Results 1 to 15 of 23
Thread: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
-
23-06-2007, 01:01 #1
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
Γεια σας
επανηλθα μετα απο αρκετο καιρο.
θα ηθελα αυτη τη φορα να μοιραστω μαζι σας κατι διαφορετικο.
ειναι αρκετος καιρος, δε θυμαμαι ποσο ακριβως, μπορει ενα χρονο μπορει και παραπανω, που οταν ακουω ενα τραγουδι που μου αρεσει, φανταζομαι οτι το τραγουδαω, οχι μπροστα σε μεγαλο κοινο, αλλα σε ενα μικρο χωρο, οπου το κοινο ειναι οι γονεις μου και αλλοι συγγενεις.Τα τραγουδια αυτα που φανταζομαι οτι τραγουδαω μπροστα τους περιεχουν εχουν καποιο νοημα, περιεχουν καποιο μηνυμα, ειναι τραγουδια που μιλανε για πονο κτλ.Φανταζομαι οτι περνω και το αναλογο βλεμμα.Περα απο αυτο ομως, γενικα με φανταζομαι να τραγουδαω διαφορα τραγουδια, και χαρουμενα, μπροστα στους δικους μου.Νομιζω οχι μονο στους δικους μου αλλα και σε αλλους, αλλα παντα μικρο κοινο, γιατι δε μπορω να με φανταστω με τιποτα σε μεγαλη σκηνη με πολυ κοσμο.Μου αρεσουν τα τραγουδια που βγαζουν αισθημα και που μπορω να παιζω με το βλεμμα και να κανω διαφορα.
Αυτο τον τελευταιο καιρο εχει αρχισει να γινεται παρα πολυ ενοχλητικο και δε μου αρεσει καθολου.
Οχι, δεν ειναι καποιο ονειρο.Ξερω οτι δεν εχω καθολου καλη φωνη ουτε τα προσοντα για να ασχοληθω με το τραγουδι αλλα ουτε ειναι κατι που το θελω.Ουτε μπορω ουτε θελω λοιπον.Ομως το φανταζομαι συνεχεια.Καθε φορα που ακουω ενα τραγουδι φανταζομαι οτι το τραγουδαω εγω.Πολλες φορες με φανταζομαι και σε βιντεο-κλιπ.Εχει γινει πολυ ψυχοφθορο.
Και δεν ειναι μονο το τραγουδι.Φανταζομαι οτι ειμαι ηθοποιος και περνω μερος σε καποια τηλεοπτικη σειρα (κυριως αυτο), καποια ταινια η θεατρικη παρασταση.Μαλιστα, ειναι μια σειρα στην τηλεοραση που μου αρεσε τοσο πολυ, που φανταζομαι οτι την ανεβαζω σαν θεατρικη παρασταση μαζι με αλλα ατομα (μονο που αυτα τα ατομα δεν υπαρχουν) και τη σκηνοθετω εγω, επιμελουμαι το σεναριο εγω, ντυνω τη μουσικη επενδυση και υποδυομαι ενα χαρακτηρα κτλ.Και αυτη την παρασταση τη δινω παλι μπροστα σε κοινο που αποτελειται απο συγγενεις.Φανταζομαι οτι μεσα απο αυτη τη θεατρικη παρασταση τους περναω καποιο μηνυμα αλλα και τους εκπλησσω, σχεδον τους τρομαζω.Σκεφτομαι εντονα τις σκηνες βιας που εχει αυτη η παρασταση.Αυτες τις σκηνες βιας σκεφτομαι περισσοτερο απο καθε αλλη.
Ξερω ομως οτι ουτε θελω να ασχοληθω επαγγελματικα με την υποκριτικη και ουτε εχω τη δυνατοτητα να ασχοληθω ερασιτεχνικα γιατι δεν υπαρχουν τα ατομα.
Και ενω τα ξερω αυτα, ωστοσο παλι εχω αυτες τις καλλιτεχνικες ψευδαισθησεις..και δεν το αντεχω αλλο..δε μπορω και ουτε το θεωρω σωστο να ζω με αυτα τα φαντασματα του νου..
- 23-06-2007, 11:51 #2
μην ανησυχεις
κι εγω το παθαινω αυτο ειναι η αναγκη σου να εκφραστεις ,να δωσεις τα μνμτα σου, στους γονεις σου
οπως ειπες τα τραγουδια εχουν για σενα καποιο νοημα
κι αυτο το νοημαθα θελες να το περασεις σε αυτους που φανταζεσαι για κοινο σουwell keep on tryin
Tread that fine line
till the end of time..
23-06-2007, 16:53 #3
Χαχαχαχαχα...Μου θυμίζεις εμένα! Πολύ όμως!
Να φανταστείς μία φορά δεν άντεχα άλλο και είπα στην πρώην μου να παίξουμε δίαφορους ρόλους. Εκείνη αντίδρασε περίεργα και \'γω κανονίκα έπαιζα τον ρόλο μου. Και πολύ καλά μάλιστα συμφωνά με αυτά που μου έλεγε..!
Άλλες φορές το κάνω μόνη μου με την βοήθεια ενός καθρέφτη.
Άρχισα να νιώθω πολύ καλύτερα όταν άρχισα να με βγάζω διάφορες φωτογραφίες προσδίδοντας τον τόνο που μου άρεσε στην καθεμία. Στο προτείνω λοιπόν!
25-06-2007, 03:07 #4
Originally posted by interappted
μην ανησυχεις
κι εγω το παθαινω αυτο ειναι η αναγκη σου να εκφραστεις ,να δωσεις τα μνμτα σου, στους γονεις σου
οπως ειπες τα τραγουδια εχουν για σενα καποιο νοημα
κι αυτο το νοημαθα θελες να το περασεις σε αυτους που φανταζεσαι για κοινο σου
Θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη ανάλυση...Μπράβο ρε Ίντερ..Ξεφτέρι γίνεσαι σιγά σιγά......Οι φαντασιώσεις κάτι θέλουν να μας πουν.Δεν ρωτάς αυτόν που σε κουράρει;
25-06-2007, 14:43 #5
Πες μου ενα τραγουδι που το φανταζεσαι να το τραγουδας..
"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
25-06-2007, 16:26 #6
έλα ρε σεις όλες οι ψωνάρες εδώ μαζευτήκαμε ; χχαχαχαχαχα
εγώ το κάνω αυτό από την πέμπτη, έκτη δημοτικού αν θυμάμαι καλά...αλλά το κακό είναι οτι δεν με ενδιαφέρουν
οι στίχοι και τόσο, όσο η ένταση του ήχου, η μουσική η ίδια, η έκφραση αυτής και επειδή εγώ είμαι καραψωνάρα από όλους σας, φαντάζομαι να έχω και κατάμεστο γήπεδο για την πάρτυ μου, λολ!!!
Προφανώς είναι η ανάγκη σου να εκφράσεις κάποια πράγματα κυρίως στους δικούς σου γιατί με αυτούς φαίνεται να έχεις αυτό το πρόβλημα, ή σε αυτούς σε ενδιαφέρει να εκφραστείς. Ίσως παράλληλα με τις φαντασιώσεις να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι θέλεις να σου πεις και μετά να πας να το πεις σε αυτόν που πρέπει ανοιχτά.
25-06-2007, 17:40 #7
Agapiti perpatontas min autapatasai xrisi mou, ego eimai H karapsonara kai den sou epitrepo na mou kleveis ton titlo!!.
Fisika emena tha mou aponimoun to vraveio oskar os protou ginaikeiou rolou k fisika mi ksexaso tis xrises sfaires!
ts ts ts...
28-06-2007, 11:31 #8
ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα ειναι πιο σοβαρο απ\' ο,τι νομιζετε.
σας λεω εχει αρχισει να μου γινεται εμμονη.με ενοχλει.δε μου αρεσει που τα φανταζομαι αυτα γιατι ξερω οτι δε μπορουν νσ πραγματοποιηθουν.και βρισκομαι σε ανιαρες καταστασεις και ξερω οτι αυτο που φανταζομαι δε μπορει να γινει.
δεν το αντεχω αλλο.
πως θα το ξεπερασω;
28-06-2007, 14:41 #9
σιγουρα δεν το θελεις? μηπως το θελεις πολυ αλλα νομιζεις οτι δεν θα τα καταφερεις και γι\' αυτο εκφραζεις μια αρνηση?
28-06-2007, 23:41 #10
Κι εμένα αυτή την εντύπωση μου δίνεις.Οτι είναι κάτι που το θέλεις πολύ και επειδή πιστεύεις ότι δεν μπορεί να γίνει θέλεις να το βγάλεις από το μυαλό σου για να μην στεναχωριέσαι.
28-06-2007, 23:54 #11
Οι εμμονές οι εμμονές....Μπορεί Στέφανε να έχουν σχέση με την παθολογία σου..
Κοιτάξτε εγώ το κάνω γιατί απλά είναι το φυσικό μου.Γεννήθηκα με έμφυτη κλίση και ταλέντο στα καλλιτεχνικά..Μια άρια...Είναι αυτό που λένε Κληρονομικό χάρισμα!!!!!!!Η Ορελί Αμούρ της μουσικής...
Οπότε ξεχάστε τις χρυσές σφαίρες αντίζηλες...Είναι δικές μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!! !!!!!
29-06-2007, 00:58 #12
Με το τραγουδι και να ηθελα ερασιτεχνικα να ασχοληθω, δε μπορω με τιποτα, γιατι δεν εχω καθολου καλη φωνη, και το εχω δοκιμασει.
Οσον αφορα στην ηθοποιια, επαγγελματικα δε θελω,αλλα ερασιτεχνικα σιγουρα θελω.Σε κατι ομως που θα ναι φτιαγμενο απο μενα.Οχι σε ο,τιδηποτε.Ξερω ομως οτι δεν υπαρχουν τα ατομα, ουτε ο χωρος,ουτε τιποτα.Και ενω το ξερω δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου.
Επισης θελω να σταθω σε κατι.Αυτη τη θεατρικη παρασταση που φανταζομαι οτι παιζω και σκηνοθετω, αν δεν εχει καποια συγκεκριμενα μουσικα θεματα (τα οποια δεν τα εχω στη διαθεση μου) τοτε δε θελω να την κανω την παρασταση αυτη.Αυτα τα μουσικα θεματα ειναι το παν για μενα.Μονο για να ακουστουν αυτα και να δεσουν καταλληλα με τα λογια και τις σκηνες, θα ηθελα να εκανα αυτη την υποθετικη παρασταση.
Περιμενω σχολια.Πιο ψαγμενα.
29-06-2007, 01:24 #13
Μάντης είμαι ή βοηθός φακίρη;Ο Φρόυντ πάντως δεν είμαι...
Ε,τότε οι εμμονές έχουν να κάνουν με κάτι που δεν μπορείς αλλά θες να πραματοποιήσεις...Τώρα γιατί το θέατρο το θες μιούζικαλ πάλι δεν ξέρω.Πάντως με νιώθεις καλλιτεχνικό παιδί...Και το τραγούδι και το θέατρο τα είχα στο μυαλό μου.
29-06-2007, 01:39 #14
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι σε σταματάει στο να γράψεις το σενάριο της παράστασης σου...γιατί σε σταματάει το οτι δεν έχω εκείνο και το άλλο και μου λείπουν τα άτομα και τέτοια.
Ξεκίνα εσύ να οργανώσεις τη σκέψη σου και να την βάλεις σε χαρτί και μετά βλέπεις....τουλάχιστον θα νιώσεις μια ανακούφιση γιατί θα δημιουργήσεις.
29-06-2007, 01:43 #15
Καλό και πρακτικό σκεπτικό....
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία