Results 16 to 27 of 27
Thread: Τι φάρμακα παίρνετε?
-
14-03-2013, 09:18 #16
εγώ εφεξόρ και τεγκρετόλ. τώρα το τεγκρετόλ θα το σταματήσω γιατί έκανα εξετάσεις αίματος και κάποια αποτελέσματα δεν είναι καλά, βέβαια δεν ξέρουμε αν φταίει το τεγκρετόλ ή η ανθειγιεινή διατροφή που κάνω!
ναι, με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ με την κατάθλιψη. εγώ βέβαια δεν παθαίνω καταθλιψούλες, όταν πέφτω, πέφτω εντελώς. δηλ πλήρης αδιαφορία για τα πάντα, μηδενική όρεξη και επιθυμία για οποιαδήποτε δραστηριότητα, κόπωση, φοβερή άισθηση ματαιότητας, αυτοκτονικές ιδέες και επιθυμία θανάτου στο φουλ, αίσθηση ότι είμαι σαν περιφερόμενη κατάρα πάνω σε αυτόν τον κόσμο. δηλ βαριά κατάθλιψη.
- 14-03-2013, 11:48 #17
Lou μου θυμίζεις τον εαυτό μου..κι εγώ όχι καταθλιψούλες καταθλιψάρες να δεις..αφού ποτέ δε το πίστευα ότι ήταν η κατάθλιψη αυτό που είναι, μέχρι που σταμάτησα τα χάπια απότομα υποτροπίασα και το εμπεδωσα:P Τωρα ειμαι με χάπια ξανά συνήλθα αλλά μείναν κάτι ψιλά, με καταλαβαίνεις φαντάζομαι..με το καιρό θα υποχωρίσουν που θα πάει, αλήθεια απο θεσσαλονίκη είσαι? Θα μπορούσαμε να τα λέμε κιόλας να δίνει η μια κουράγιο στην άλλη
14-03-2013, 12:22 #18
Όσο περναει ο καιρος και δεν αλλάζει τιποτα (και τα περιθωρια ολο στενευουν), αμα προσθεσουμε και τα βαρη του παρελθοντος, τοσο πιο πολυ τα φαρμακα πλησιαζουν. Τοτε δε θα ναι για να μας αλλάξουν αλλά η εξαρτηση για να νιωθουμε καλα.
γιάννης
14-03-2013, 23:30 #19
Αυτη την περιοδο παιρνω (μόνο) effexor, αλλα εχω περασει απο παρα πολλα, ladose, wellbutrin, cymbalta, remeron, stedon. Τα φαρμακα με εχουν βοηθησει αρκετα, ωστοσο εχουν φερει στο περασμα τους πολλα αλλα. Θεωρω οτι συναισθηματικα με εχουν μπλοκαρει αρκετα, σε σημειο που ηθελα να κλαψω αλλα δε μπορουσα. Δηλαδη, γεγονοτα και καταστασεις που παλαιοτερα θα με εριχναν, πλεον δε με αγγιζουν. Ετσι πιστευα λοιπον, μεχρι πριν λιγες μερες, που εκλαψα ξανα και στεναχωρεθηκα πολυ. Απο τοτε νιωθω παλι καποιες φορες την καταθλιψη να φλερταρει μαζι μου, οχι ότι σταμάτησε και ποτε, απλα την ειχα καπως κουκουλωσει.
14-03-2013, 23:48 #20
αυτό που περιγράφεις καλό δεν είναι; εσύ το θεωρείς αρνητικό;
κι εγώ προ φαρμάκων μπορούσα να κλαίω και να θλίβομαι υπέρμετρα με το παραμικρό, αλλά τώρα με τα φάρμακα αντέχω πολύ περισσότερο, και τα ίδια γεγονότα δεν με πληγώνουν τόσο πολύ. με ενοχλούν, αλλά δεν θα βάλω και τα κλάματα. εκτός κι αν συμβεί κάτι πάρα πολύ δυνατό.
παλιά, με το που μου έλεγε μια χοντράδα ο πατέρας μου, έκλαιγα. τώρα με ενοχλεί, αλλά δεν με πληγώνει ιδιαίτερα.
επίσης τα φάρμακα με βγάλανε με μαγικό τρόπο από μια βαριά κατάθλιψη που έπεσα τα χριστούγεννα που ήταν σαν μαύρη τρύπα. σαν να αποκόπηκα από τον κόσμο και να μην με ενδιέφερε τίποτα πια. άλλαξα δόσεις και αγωγή και μετά από μία εβδομάδα συνήλθα με τρόπο μαγικό, λες και έγινε κάποιο θαύμα!
15-03-2013, 00:03 #21
Χαιρομαι που σε βοηθησαν και ειδες τετοια βελτιωση. Ωρες ωρες θα ηθελα να τα παρατησω, αλλα με καθε σταδιακη προσπαθεια υποτροπιαζα. Απο την αλλη νιωθω αρκετα φλατ. Υπαρχουν μερες που μπορει να αισθανομαι καλα, αλλα ειναι λιγες. Τις περισσοτερες μερες νιωθω απλα αδιαφορα, οχι ασχημα, αλλα αδιαφορα. Οταν κανω απολογισμο των πραγματων πολλες φορες θελω να κλαψω, αλλα ειναι αδυνατον. Ομως προχθες εκλαψα, εκλαψα γιατι ενιωσα ενα κομματι του εαυτου μου να πληγωνεται, και ξερω, συνειδητα, οτι δεν αλλαζει αυτο.
12-04-2013, 00:48 #22
..προσθέτω και τα xanax απο εχθες
12-04-2013, 01:36 #23
Παίδες, βάλτε άλλον ένα για Effexor ή μάλλον για την ακρίβεια Serosmine που
είναι το γενόσημο του. Δοσολογία 150mg από 225mg που ήταν πέρσι... καλά πάμε!
12-04-2013, 02:07 #24
Στην αρχή Remeron, μετά effexor και κάτι κάψουλες με ω3, ανεβάζοντας σταδιακά τη δοσολογία.
Εδώ και λίγο καιρό τα έχω σταματήσει γιατί μου δημιούργησαν προβλήματα και δουλειά δεν κάνανε.
Και μάλλον θα συζητήσουμε με τον γιατρό για κάτι καινούριο.Υou don't know the power of the darkside...
12-04-2013, 02:30 #25
Fluoxetin ( ελληνιστι ladose ). Tα παιρνω περιπου ενα μηνα , τωρα ειμαι στα 20mg ημερησιως και θα το παμε σε 40 mg.
Διαφορα ιδιαιτερη δεν εχω δει , κοιμαμαι καπως καλυτερα ( αλλα με ηλιθια ονειρα ) ,εχω ελαφρως λιγοτερο αγχος , εχω πολυ λιγοτερους καταναγκασμους , αλλα ιδεοληψιες οπως παντα .
Απο παρενεργειες ειχα για δυο εβδομαδες τρελο πονολεφαλο , στομαχοπονους ,ναυτιες και περιεργα ονειρα.
12-04-2013, 11:01 #26
εδω και 10 χρονια εχω παρει τα παντα -ladose , effexor , cymbalta φετος για λιγο cipralex τα οποια δεν μου εκαναν τιποτα
και τωρΑ αλλαζω σε seroxat.Ολα αυτα σε συνδυασμο με xanax.Eχουν υπαρξει περιοδοι που ημουν καλα -κυριως με τα cymbalta,
τα ειχα σταματησει ολα μαλιστα για 1 χρονο ,αλλα ξανακυλισα.Εχω γενικευμενη αγχωδη διαταραχη που μου φερνει πονους σχεδον παντου
και με οδηγει σε συνεχεις εξετασεις-που φυσικα βγαινουν καθαρες...
12-04-2013, 12:24 #27
exw megaloutsiki lista gia tin dipoliki diataraxi mou ... lithio seroquel abilify wellbutrin citalopram kai topamax alla douleuei mia xara kai dn exw parenergies opote eimai mia xara.
You don't need to be jewish or gay to make it in Hollywood , just bipolar! :cool: