Results 1 to 5 of 5
-
15-11-2013, 22:25 #1
εγκυμοσυνη ιδεοψυχαναγκασμος ιδεοληψιες
Καλησπερα σε ολους, εχω καιρο να γραψω και να δω τι κανετε! Μπαινω συχνα βλεπω τι γραφετε... Απορια και φοβος που μου εχει κολλησει τοσο καιρο.
Περσι ξαφνικα μου ηρθε μια φλασια οτι θα τρελαθω και θ αυτοκτονησω. Πηγα σε ψυχιαρο διεγνωσε υποχονδριακο ιδεοψυχαναγκασμο. Τελος παντων κανω θεραπια με σεροξατ εδω και 8 μηνες ειμαι καλυτερα. Οχι εντελως καλα βεβαια.
Το αγχος μου τωρα και το κολλημα μου ειναι οτι θελω να κανω δευτερο παιδι και φοβαμαι τοσο πολυ. Τι θα γινει αν κοψω τα σεροξατ? Θα μου ξαναρθει αυτη η σκεψη? Και τι μια ζωη με αντικαταθλιπτικα θα ειμαι? Και τι αμα μεινω εγκυος δεν θα μπορω να κανω καμια θεραπεια. Κι αν μεινω τελικα και γεννησω κα πανω στη λοχεια που σιγουρα θα ειμαι ανω κατω μου ρθει η ρελα και αυτοκτονησω? Γιατι να μην μπορω να ζω φυσιολογικα ρε γαμωτο? Γιατι τοσα χρονια παλευω με την λερναια Υδρα? Τελειωνω με την μια φοβια και το ενα κολλημα και τσουπ μου ρχετε αλλο. Και οσο προσπαθω να το διωξω τοσο κολλαω. φιλια και υγεια σε ολους[B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]
- 16-11-2013, 00:09 #2
Θα πρέπει να μας εξηγήσεις πώς σου ξεκίνησε ο ψυχαναγκασμός με τις αυτοκτονίες....τί σκεφτόσουν;
16-11-2013, 13:31 #3
γενικα εχω προβλημα με τα κολληματα που τρωω κατα καιρους βεβαια ολα επικεντρωνονται στο οτι φοβαμαι μην πεθανω. Ακουσα οτι πολλες φορες ευθυνονται τα αντικαταθλιπτικα για αυτοκτονιες. Ξεκινησα λοιπον να παιρνω τα σιμπαλτα και την πρωτη μερα που το πηρα ξυπνησα μες την νυχτα και φοβηθηκα οτι θα αυτοκτονησω χωρις να το θελω. και μετα μου εγινε εμμονη. να σημειωσω οτι τα σιμπαλτα τα ειχα παρει κι αλλες φορες και ποτε δεν ειχα τιποτα. Εγω οφειλω το γεγονος της φοβιας μου στο οτι ακουσα οτι μπορει να φερουν τασεις αυτοκτονιας τα αντικαταθλιπτικα.
[B]μπορει να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα αλλα τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον[/B]
16-11-2013, 18:24 #4
Redwood εχεις σκεφτει να κανεις ψυχοθεραπεια?
18-11-2013, 04:47 #5
Απαντηση στην τελευταια σου ερωτηση. Γιατί για καποιο λόγο, φοβάζαι να ζήσεις χωρίς να φοβάσαι. Γι αυτό παντα βρίσκεις κατι να εχεις να φοβάσαι. Κανε ψυχοθεραπεια να βρεις τη ριζα. καλη τυχη