δεν μπορω να ηρεμησω σε μια αγκαλια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Banned
    Quote Originally Posted by adriana View Post
    Και ntouvroutza οχι δεν μας κανουν οι σχεσει ξαφνικα καλα-δεν περιμενω τον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ για να λυθουνε ολα ως δια μαγειας!
    Και το θεο τον ιδιο αν ειχα διπλα μου, αν εγω δεν ειμαι καλα δεν μου φταει κανενας αλλος.
    Οι ερωτες δεν μας λυνουν ξαφνικα τα προβληματα μας
    -εμεις τα λυνουμε και ερωτευομαστε!
    Κάνεις μεγάλο λάθος....κι ειλικρινά έχω μια περίπτωση που ταιριάζει στο 99% ...!!!Οπότε είναι ο λόγος που είμαι απόλυτος...!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by adriana View Post
    aeolus74 σε μαρεσει ο τροπος που το θετεις οσο αναφορα τη σχεση μου με τους γονεις μου.
    Νομιζω πως με βοηθαει αν το ξεδιαλυνω
    Θεωρω λοιπον πως μια λυση ειναι να επαναπροσδιορισω τη σχεση μου με τη μητερα μου
    Τωρα τελευταια της εκανα μια κουβεντα
    Θελω αν την εχω στο μυαλο μου σαν μια γυναικα που μπορει να μου προσφερει μια αγκαλια ηρεμη και γεματη αγαπη.
    Ποιος αλλος τροπος υοαρχει να επαναπροσδιοορισω και να επαναπρογραμματισω αυτη τη σχεση?
    Δεν υπάρχει τρόπος να επαναπροσδιορίσεις ή να επαναπρογραμματίσεις την σχέση με τους γονείς σου. Το μόνο που μπορείς να επαναπροσδιορίσεις είναι ο τρόπος με τον οποίο θα σταθείς απέναντι στην αλήθεια σου αφού την δεις πρώτα. Είναι προτιμότερο κατά την άποψή μου, να έχεις στο μυαλό σου την μητέρα σου, όχι όπως θέλεις να την έχεις αλλά όπως πραγματικά είναι. Το να προσπαθούμε να κερδίσουμε ως ενήλικες την αγάπη που είχαμε ανάγκη ως παιδιά είναι μία μεγάλη ψευδαίσθηση και μια μεγάλη παγίδα. Διότι την ανάγκη για άνευ όρου αγάπη την έχουν τα παιδιά και όχι οι ενήλικες. Το να έχει λοιπόν ένας ενήλικας τις ανάγκες ενός παιδιού σημαίνει ότι συναισθηματικά έχει παραμείνει παιδί. Για σκέψου...πως θα μπορούσε όλο αυτό να συσχετίζεται με το άγχος που νιώθεις σε μία αγκαλιά?

Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Ήσουν αγοροκόριτσο μικρή? Λειτουργείς δίνοντας βάση στα "πρέπει" και στους κανόνες? Είσαι γενικώς αυστηρή και απαιτητική με τους άλλους?
    Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ σε τι συσχετίζεται με αυτά που ρώτησες; γιατί πιστεύω ότι ήταν καίριες ερωτήσεις και κάπου υπάρχει μία κατάληξη.

Junior Member
    aeolus74 χμμμμ.
    Αυτο που κανω τις τελευταιες μερες ειναι να ζηταω απο τη μητερα μου να με ''νταντευει''- ναι ειμαι 24 χρονων !!!! εφηβη-και φυσικα το κανει!συνειδητοποιει μαλλον πως καποιο λαθος εχει γινει οντως.
    Περναω την εφηβια μου με χρονοκαθυστερηση ( αυτα ειναι)!!!
    Ωστοσο αυτη η ετεροχρονισμενη καλυψη συναισθηματων δεν ξερω πως μπορει να με βοηθισει
    Εγω τι πρεπει να κανω για το προβλημα μου το βασικο για το οποιο ξεκινησα και το τοπικ??
    ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 λες πως εχεις το ιδιο ζητημα και εσυ
    Τι ενοεις ακριβως???

Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 View Post
    Το παθαίνω και εγώ αυτό δεν είναι τίποτα, απλά όταν θέλω να κοιμηθώ θέλω να είμαι σε πλήρη ηρεμία και έχω και μία οργάνωση, γιατί είμαι πολύ υπέρ κινητική, προπαντός το καλοκαίρι δεν μπορώ με τίποτα, μία με πιάνει φαγούρα, μία θέλω να γυρίσω από την άλλη, γενικός είναι κάτι σαν αγχό φοβία, έχουμε βρει την λύση όμως αγκαλιά μέχρι πριν κοιμηθούμε μετά αφηνόμαστε, βέβαια είναι θέμα και συνήθειες το πως έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι δεν είναι κάτι κακό δεν πρέπει να σε αγχώνει δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει έρωτας, αυτά είναι συνήθειες και πράγματα της καθημερινότητας, από την αρχή το είχα αυτό δεν είναι η φθορά του χρόνου.
    adriana γιαυτό ρώτησα aeolus74 γιατί ενδεχομένως έχω το ίδιο πρόβλημα και αυτά που σε ρώτησε τα είχα και εγώ, ήμουν αγοροκόριτσο κτλ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 View Post
    Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ σε τι συσχετίζεται με αυτά που ρώτησες; γιατί πιστεύω ότι ήταν καίριες ερωτήσεις και κάπου υπάρχει μία κατάληξη.
    Τα χαρ/κα αυτά αποτελούν ενδείξεις ταύτισης με τον πατέρα. Συνήθως οι κόρες που είχαν συναισθηματικά αδιάφορες μητέρες στράφηκαν προς τον πατέρα για να καλύψουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Αυτό συνήθως έχει ως αποτέλεσμα το κορίτσι να υοθετήσει και τα χαρ/κά του πατέρα. Ο πατέρας συμβολίζει την δύναμη, τους κανόνες, τα όρια, την ασφάλεια

Page 3 of 3 FirstFirst 123