μπερδεμενη...πολυ..... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 107
    Senior Member
    για καθε κακο, υπάρχει λενε ενα καλο...Το πιστεύω ΠΑΡΑ πολυ αυτο...μόνο που το καλο που βλέπεις εσύ πίσω ειναι μόνο ενα....να τα ξαναβρεις με τον αντρα σου...και να ειστε κ καλύτερα κι απο πριν...κι αν αυτο σε κανει ευτυχισμενη, ειλικρινα στο εύχομαι.

Ομως σκεψου οτι το καλο μπορει να χει κι αλλες μορφές κ οχι αποκλειστικα μία μορφή. Κι αυτή ειναι να ανακαλύψεις το τί πραγματικα θές, να το διεκδικήσεις κ να το αποκτήσεις....:) όπως επίσης μπορει κ να χεις μια καλύτερη σχέση με τον άντρα σου εκτος γάμου.οσο περιεργο κ αν σου ακουγεται αυτο...

Senior Member
    Μαργαρίτα καλημέρα,
    Θα είμαι από αυτούς που ΔΕΝ θα σου πουν τι να κάνεις παρόλο που το ζήτησες

Originally posted by margarita32
    .......
    εσεις τι λετε??? τι να κανω ???? θελω πολυ να σας ακουω...
    Σορρυ εξαρχής αλλά πιστεύω ότι όσο ο καθένας από εμάς γράφει και σου προτείνει τι να κάνεις (άμεσα ή έμμεσα) βάσει των προσωπικών του εμπειριών τόσο σε μπερδεύει.

Λοιπόν εγώ θα ήθελα, αν μου επιτρέπεις και το θες και εσύ, να μου απαντήσεις στις εξείς ερωτήσεις.
    1) Κλείνοντας τα μάτια σου και σκεφτόμενη τον άντρα σου αν βγάλεις μία φωτογραφία το πρόσωπό σου τι έκφραση θα έχει?
    2) το αυτό σκεφτόμενη τον φίλο σου.
    3) Αν γράψεις 5 λέξεις για τον άντρα σου υπάρχει μέσα η λέξη αγάπη? Μήπως η γνωστότατη ελληνική τρισύλαβη λέξη από μ?
    4) Το αυτό για τον φίλο σου.

Αν κάτι θα είχα να σου προτείνω αυτό θα ήταν να σου προτείνω να ξεκόψεις από τις ενοχές. Με τον άντρα σου ή και με την σχέση σου δε θα σου προτείνω τίποτα αλλά από τις ενοχές να ξεκόψεις. Για το παρελθόν δεν αξίζει να βασανίζεσαι. Για το μέλλον έχει αξία να βλέπεις το παρελθόν. Αφού λοιπόν σε βασανίζει (έτσι κατάλαβα εγώ) ότι διατηρείς παράλληλα και σχέση και γάμο φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις και κυνήγησέ το με όλη σου τη δύναμη. Μην αναλώνεσαι.

Για το τέλος άφησα κάποιες δυσάρεστες για τα αυτιά σου σκέψεις αλλά πίστεψέ με είναι καλοπροαίρετες.
    Ίσως να είμαι ο τελευταίος που θα σου πεί πως καλά κάνεις και έχεις και παράλληλη σχέση και γάμο. Διαφωνώ κάθετα με όποιον πιστεύει ότι σε αυτό το κόσμο ήρθαμε μόνο και μόνο για να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί. Υπάρχει και ο άλλος είτε αυτός είναι ο άντρας σου είτε ο φίλος σου ο οποίος άλλος έχει δικαίωμα να γνωρίζει αν και κατά πόσο είσαι μαζί του. Η απιστία έχει αιτίες σε κάθε περίπτωση, όμως αυτές οι αιτίες δεν μπορούν να είναι δικαιολογίες για την μη αποκάλυψη της απιστίας. Η σχέση με έναν άνθρωπο είτε λέγετε άντρας είτε φίλος έχει την ιδιαιτερότητα της αποκλειστικότητας όταν δεν είναι απλή φιλική σχέση αλλά έχει και σεξουαλικό προσανατολισμό. Ε λοιπόν αφού αυτή η αποκλειστικότητα έχει σπάσει καλά θα κάνεις να ξεκαθαρίσεις την στάση σου αν όχι για να μη βασανίζεσαι εσύ για να μη βασανίζεις τους άλλους δύο εμπλεκόμενους.

Senior Member
    Τα παρακάτω τα έχω γράψει εδώ και μέρες αλλά αναλογιζόμουν αν θα έπρεπε να σου τα γράψω. Anyway.
    Μην εκλάβεις επαναλαμβάνω τίποτα ώς παραίνεση ή ως συμβουλή. Απλά θα χαιρόμουν αν σε βοηθούσαν τα όσα γράφω διαβάζοντάς το θέμα σου.

καλισπερα..μπαινω εδω και καιρο εδω μεσα και διαβαζω πολλα και μου αρεσουν γενικα ΟΛΑ τα θεματα....αποφασισα να κανω εγγραφι επειδη θελω πολυ να ακουσω ...ασ πουμε τισ συμβουλεσ σασ....
    ειμαι πατρεμενη εδω και 13 χρονια..απο τα 19 μου...με 2 παιδια 11 και 9 χρονων με τον ανδρα μου τα παμε γενικα καλα με αγαπα αλλα και εγω τον αγαπω ...αλλα εχουμε και εμεις τα προβλιματα μας ...πριν απο λιγο καιρο γνωρισα 1 ανδρα 37 χρον. μιλισαμε και με εχει κερδισει..σαν ανθροπος ...δεν ειναι πατρεμενος...αλλα με καταλαβενει , μα προσεχει, με σεβεται πολυ,και μετα απο αυτο καναμε για προτι φορα εροτα....
    απο τοτε δεν ξερω τι μου συμβενει....
    τον σκευτομαι συχνα..και αυτος..μιλαμε καθε μερα στο ΜΣΝ...ομωσ το ξερουμε και οι 2 οτι ι σχεση αυτι δεν εχει ΜΕΛΛΟΝ...γιατι ΠΟΤΕ δεν θα χορισα απο τον ανδρα μου...θα μου πειτε γιατι το εκανα...? επειδι ειχα χασει το παθος μου ...και να σας πω και κατι αλλο..ειναι η πρωτη φορα που απατισα τον ανδρα μου και νιοθω ενοχη ...αλλα μου αρεσε ειδα οτι ειμαι ακομα ζοντανη...κατι που δεν ηξερα...η μαλλον ειχα ξεχασει...
    εσεις τι λετε??? τι να κανω ???? θελω πολυ να σας ακουω...
    Προσοχή – σεβασμός – κατανόηση. Αυτά όλα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το πάθος.

εχουμε χασει την επικοινονια μας...δεν μιλαμε οπως παλια...ειναι κουρασμενος , λεει οταν προσπαθω να του μιλησω ...δεν βρισκει πια καιρο για μενα...ειναι ολη μερα δουλεια...και μετα σπιτι ξεκουραση, και μετα ασχολιτε λιγο με τα παιδια οταν μπορει....ενω το βραδι με θελει...αλλα εγω δεν μπορω να ξεχσαω τοσο ευκολα..και εκει προσπαθω να του μιλησω αλλα δεν γινετε ΤΙΠΟΤΑ...μου λεει οτι λεω βλακιεσ και ολεσ οι γυναικες το περνουν αυτο...
    Επικοινωνία. Αν δε προσπαθήσει ο καθένας να τη διατηρήσει αυτή θα χαθεί. Ενίοτε απαιτούνται περισσότερες προσπάθειες από τον έναν.

γιατι δεν θελω να χορισω και ουτε αυτος δεν θα ηθελε ..καποτε που μιλησαμε για χορισμω μου ειπε το εξης....αν θες να με δεις ΠΕΘΑΜΕΝΟ χορισε με......
    και δεν θελω να τα παιδια να βιοσουν το χορισμο...
    και παντα προσπαθω τα παιδια να μη μαθουν τα προβλιματα μασ...
    και το εχω καταφερει ...
    Για τα παιδιά, για αυτόν ή για ΕΣΕΝΑ δεν θές να χωρίσεις?

Originally posted by anitak
    Ωραιότατα! και βρε καλή μου, λύσε μου μια απορία: ενοχές γιατί νοιώθεις;;;;
    επειδη δεν πιστευα ΠΟΤΕ οτι θα εφτανα σε αυτο το σημειο...παντα μεσα μου νομιζα οτι τα πραγματα μεταξη μας θα γινονταν καλυτερα...ελπιζα.....μεχρη την μερα που γνωρισα τον αλλον...
    Συμβαίνει και στις καλίτερες των οικογενειών. Το παραπέρα όμως έχει σημασία

Σοφια...φισικα δεν περιμενα να αλλαζαν ολα δια μαγειασ....προσπαθησα ...(δεν ξερω ομως αν ιταν αρκετο)μαλλον δεν ιταν αφου εφτασα μεχρι εδω....
    η σχέση σας τελειωσε πρίν τον απατήσεις).....οντως ετσι ειναι....αλλα δεν θελω να βαλω ενα τελος στο γαμο μου....οχι μονο για μενα....αλλα για τα παιδια πρωτα..για μενα ..και για τον ανδρα μου..
    πρεπει να τον κρατησω και να γινομαστε οπως παλια...
    θα μου πειτε αφου θεσ γιατι τον απατησα;
    ειναι δυσκολο αλλα μεσα μου ηθελα...μαλλον να αποδιξω στον εαυτο μου οτι εχω ακομα παθοσ για ερωτα....για να με ακουνε.... για να με προσεχουν....
    Στο δημοτικό είχα μία δασκάλα που έλεγε όπου υπάρχει ένα ΘΕΛΩ υπάρχει και ένα μπορώ.

ξερω οτι αυτο που εκανα δεν ηταν το καλυτερο και για αυτο εχω και νιοθω τοσες ενοχες...και για αυτο αποφασισα να σας γραψω ........
    καθε μερα που περναει ειμαι χειροτερα.......
    οσο αφορα τα παιδια..ΠΟΤΕ δεν ενιωθαν οτι κατι συμβενει μεταχι μας ...εχουν πολλυ αγαπη απο μας....μας λατρευουν και εμεις το ιδιο...παντα προσπαθουμε να τα συζηταμε καθε τι οταν ειμαστε μονοι ..και ΠΑΝΤΑ με λογικι χορισ να υψονουμε τη φωνη...
    ασχετα αν καταφεραμε να βρουμε 1 λυση....

ενα ευχαριστω... σε ΟΛΟΥΣ... που απαντησατε ....το εκτιμω πολυ αν και ενιωθα οτι μερικοι με εκριναν αυστιρα ...
    αλλα καταλαβενω..και σεβομαι καθε αποψη...
    Ενοχές ενοχές ενοχές. Η μαφία των αισθημάτων.

Το να κρινουμε τους αλλους ειναι το πιο ευκολο πραγμα. Η μαργαριτα εκανε ενα και μοναδικο λαθος. Παντρευτηκε πολυ μικρη. Δεν εζησε τιποτα, δεν χαρηκε σαν παιδι. Να φλερταρει, να παθιαστει, να ερωτευτει ξανα και ξανα ωσπου να καταλαγιασει σε καποιον. Μπηκε κατ\' ευθειαν στα βαθεια. Απο πολυ μικρη με την ευθυνη 2 παιδιων.....
    gramle...θα συμφονισω απολυτα με σενα...οντωσ παντρευτικα πολυ μικρη..αλλα ημουν ερωτευμενη πολυ ...παρα πολυ....
    και να φανταστιτε οτι ηταν η πρωτι μου σχεση...τον γνωρισα 16 χρ. και ο ανδρασ μου 23.

Τωρα ωριμη πλεον αναζητα αυτο που στερηθηκε. Το παθος και τον ερωτα

ΝΑΙ...αλλα δεν το βρηκα εκει που επρεπε ..στον ανδρα μου...
    και αυτο ειναι το προβλιμα μου...και αυτο που ρωταω ΓΙΑΤΙ....γιατι πρεπει να μου το δοσει καποιος αλλος????
    προσπαθησα να το αποφευγω...αλλα ηταν κατι που δεν μπορεσα να αντισταθω...η λογικη μου ελεγε ΟΧΙ..αλλα τελικα δεν ακουσα τη λογικη....μαλλον ..ηθελα να γινει....
    κατι αλλο που πρεπει να πω....ΔΕΝ μιλαμε για χορισμο...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ...
    αλλα φοβαμε να του μιλησω μετα απο αυτο...δεν εχω το θρασος...
    μαλλον ΔΕΝ θα το μαθει ΠΟΤΕ....
    πως θα συνεχισω ομως μετα απο αυτο???
    και κατι αλλο που θελω να σας πω ....
    δεν περιμενα να νιοθω αυτο το συναισθιμα με το φιλο μου....ηταν κατι που δεν μπορω να το ξεχασω....

Αlterego.....fisika ftaime kai oi 2 ..pou ftasame mexri edw...alla egw prospathisa na tou milhsw me to tropo mou alla panta elege oti einai kati pou to pernane OLOI..kai me auto nomise oti i lusi tha erxontan apo mono tou....kai to lathos mou einai oti egw stamatisa meta kathe prospathia..kai to apotelesma ...na kanw apistia....
    to monadiko pragma pou misousa ..
    ela omws pou to ekana kai egw...
    Το πάθος και τον έρωτα και την ζωντάνια της ψυχής την βρίσκεις. Το να τα διατηρήσεις όμως απαιτεί και πολύ προσπάθεια. Θυμίσου το και θύμισέ το και στον άντρα που θα συνεχίσεις την ζωή σου (αν τελικά καταλήξεις σε κάποιον από τους δύο)

δεν ξερω αν κρινω αυστηρα τον εαυτο μου...
    δεν νομιζω...
    τι με οδηγησε...?
    ξεκινισε σαν φιλια....με ακουγε, με καταλαβενε, με ρωτυσε συχνα τι με προβληματιζει, μου μηλουσε τρυφερα , με λιγα λογια αυτα που δεν επαιρνα απο το συζυγο μου..
    Μηπως (λέω εγώ τώρα) δεν τα έδινες κιόλας? Μήπως εκεί που τα έδωσες τα πηρες πίσω?

anitak......πως το ξεπερασες?? Μηλησες στον ανδρα σου???
    Η δεν το ξερει ακομα...
    και αν ειχες τα κοτσια τι θα εκανες???
    Η αναζήτηση της προσωπικής ευτυχίας δεν νομίζω να θέλει κότσια.

Sofia μου....εισαι πατρεμενει???? αν ναι τοτε θα μπορεις να καταλαβεις οτι σε 1 γαμο συμβενουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ......
    δεν θελω να διατηρησω την παρουσα κατασταση...θελω να αλλαξουν τα πραγματα μεταχι μας...θελω να ειμαι οπως παλια....αν και δυσκολο το βλεπω ..αλλα θα προσπαθισω... δεν ξερω τι θα κανω....και αν θα τα καταφερω...θα δειξει.....
    οσο αφορα τα παιδια θα μαθουν ..οτι τα πραγματα δεν ειναι παντα ροδινα..και θα μαθουν επισεις οτι με προσπαθια και επιμονη μπορουμε να καταφερουμε καθε τι στι ζωη μας..οσο δυσκολο να ναι... ετσι σκευτομαι εγω....
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. Δεν είναι κακό.

Originally posted by gramle
    Μαργαριτα, η σχεση με τον αλλον συνεχιζεται ή την εκοψες?
    καλιμερα....
    οχι....δεν συνεχιζεται και αυτο γινεται μονο απο μενα...γιατι ο (φιλος) μου συνεχιζει να με ψαχνει αλλα εγω (κριβομαι)
    αλλα και για αυτο κανω μεγαλες προσπαθιες...
    γιατι κατα βαθος θελω να του ΜΗΛΗΣΩ...
    Ε τώρα δε μπορώ θα γίνω κακός. Δηλαδή ποια κατανόηση και ποιο σεβασμό όταν δεν σου δίνει τον απαραίτητο χωροχρόνο να σκεφτείς και να βάλεις σε μία σειρά τα αισθήματά σου?

Τι εννοεις κρυβεσαι? Δεν του εχεις εξηγησει? ετσι απλα εξαφανιστηκες?
    gramle...προσπαθω να μεινω μονη μου και να σκευτω χωρις να να με επειραζει..ΤΙΠΟΤΑ....και του το ειπα αυτο ασχετο που αυτος δεν θελει...
    Originally posted by Tass
    Μαργαρίτα,

Νιώθεις ερωτευμένη με τον άνθρωπο αυτό? (και εννοώ τον φίλο σου). Αν η απάντησή σου είναι θετική τότε μην δοκιμάσεις καν να εξηγήσεις όλα όσα νιώθεις και τον τρόπο που αντιδράς με βάση την λογική. Μου φαίνεται πως τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου. Από την μία έχεις τα πρέπει σου και αυτά που σου υπαγορεύει η λογική και η ανατροφή σου. Από την άλλη έχεις τα θέλω σου και αυτά που επιθυμείς να ζήσεις γιατί τόσα χρόνια από δική σου βέβαια επιλογή δεν τα έζησες. Με το να κρύβεσαι τόσο από τον σύζυγό σου όσο και από τον συντροφό σου τελικά δεν βοηθάς κανέναν και πολύ περισσότερο τον εαυτό σου. Παραδέξου πρώτα στον ίδιο σου τον εαυτό τι ψάχνεις μέσα από αυτή την παράλληλη σχέση που δεν το βρίσκεις στον γάμο σου. Επειτα δες αν αυτό που λείπει τελικά υπάρχει και στον γάμο σου αλλά για κάποιο λόγο το έχεις χάσει ή δεν μπορείς να το δεις. Κατόπιν καθόρισε αν μπορείς και αν θες να το έχεις με τον σύζυγό σου ή αν προτιμάς να το παλέψεις με τον σύντροφό σου. Και τέλος δες τι ακριβώς θες εσύ και με ποιό τρόπο θα νιώσεις όμορφα και σε ισορροπία με τον εαυτό σου. Εσύ Μαργαρίτα, τι θέλεις ακριβώς?
    ΤΑΣΣ ....εχεις δικιο σε αυτα που ειπες....
    σκευτομαι και σκευτομαι..
    δυστικως ατο που βλεπω ειναι το εξης...
    θελω να ειμαι με το φιλο μου...
    με κανει να νιοθω τοσο ΚΑΛΑ....
    αλλα η λογικη....δεν με αφηνει....
    αυτο ειναι που παλευω...τοσες μερες...

ενα μεγαλο ευχαριστω σε ΟΛΟΥΣ ....με κανετε να σκευτω και να δω τα πραγματα αλλιος....να εισαστε ΟΛΟΙ καλα....
    Δεν διάβασες ΟΛΑ όσα σου έγραψε (προσωπικά πιστεύω) με τόση σοφιά η Τασσ

Οταν εχεις βρει κατι αλλο που ειναι πολυ δυνατο σε βοηθαει πολυ να βαλεις ενα Χ και να πας μπροστα. Σου δινει μια ωθηση, μια κλωτσια να ξυπνησεις................

οντως ετσι εγινε .....ξυπνησα και ειδα οτι υπαρχουν ακομα πραγματα που με κανουν να ειμαι ΚΑΛΑ....
    και οπως ειπε και η anitak...ημουν σε ενα μαυρο τουνελ και αγωνιουσα να βρω φως και εκει ειδα και βρικα τον φιλο μου.....που θα παει ??? πως θα παει????????αν θα εχω τι δυναμη να συνεχιζω...αν θα βρω το θαρος να μηλησω στον ανδρα μου....??? δεν ξερω ..αυτο που ξερω τωρα ειναι οτι θελω να να ειμαι με τον φιλο μου...οσο κι egoistiko akougete ....
    mou aresei i parea tou...
    Γλυκιά και η σοκολάτα είναι αλλά άμα σου αρέσει πολύ πρέπει να κόψεις τη ζάχαρη από τον καφέ.

ΥΓ Κάποτε πρέπει να μάθω να κάνω λιγότερες παραθέσεις αλλά όχι σήμερα.

Junior Member
    ex_hus.....diabaza polles fores auto pou mou egrapses...kai na pw tin alitheia mou ekane polu entuposi o tropos pou ekfrazese kai pws analuneis OLA auta.....

ekleisa ta matia mou....skeutika ton andra mou....kai to apotelesma.....eida kai eniotha AGAPI...
    ton agapw.....an ebgaza 1 fotog. to prosopw mou tha eixe 1 xamogelo....

gia ton filo mou ekana to idio...kai to apotelesma......gia kapia stigmi....me epiase 1 anatrixila...kai meta san na itan kapou bathia mesa mou mesa stis skepseis mou san 1 anamnisi pou den tha ksexasw ....kai an ebgaza 1 fotog. ...skeutiki tha imoun ....
    kai 5 lekseis gia auton......kalos...triferos..............

giati den thelw na xorisw?????

gia olous mas...alla kserw oti den exei xathei i agapi metaxi mas...ligi ..i mallon pio sosta polu prospathia thelei kai apo tous 2 mas...

enoxes enoxes enoxes i mafia twn asthimatwn.......:)))))))
    mou arese auto...

kai oso gia ta alla pou grafeis .....EXEIS DIKIO....
    den thelw na polulogo edw grafontas...ta gnosta giati ta exw pei...alla kati thelw na pw...

meta apo auto ta blepw diaforetika ta pragmata...
    ksekinisa 1(agona) sto spiti gia na anoiksw ta matia tou suzigou mou .....gia auto pou xreiazomai...
    me to filo mou ......tou eipa oti TELEIOSAME....
    alla san FILOS kai to ennow auto san FILOS mporoume na milame kai na ta leme...alla mexri ekei ....tipota parapano ...an tha to dextei kalos an oxi ....tha to kseperasw kai auto....perimenw ti tha mou pei...

sas euxaristw OLOUS.....tha sas grapsw pws pane ta pragmata apo do ki pera an fisika thelete ....
    me polu agapi pros olous ...MARGARITA....

Senior Member
    Μαργαρίτα σταμάτα να θεωρείς ότι έκανες κάτι το ανεπανόρθωτα κακό.
    Φυσικά και θέλουμε να σε ακούσουμε (έστω εγώ για να μη μιλώ για άλλους)

Και να σω πώ και τα εξής όχι για να σε μπερδέψω και άλλο αλλά για να εξηγηθώ καλίτερα προς εσένα

Όλοι όσοι σου γράψαμε εδώ έχουμε δίκιο. Ο καθένας/μία από την πλευρά που βλέπει. Εσύ όμως είσαι η μόνη που θα πράξεις ότι πιστεύεις καλίτερο για σένα. Και μπορεί στην πορεία να αλλάξεις ίσως και εντελώς.
    Ακόμα ακόμα και αυτό που έγραψε αλλού ο Δον. Για σκέψου το. Τι σημαίνει για σένα?
    Originally posted by dodoni
    Κάλλια,
    είμαι βέβαιος ότι αν ψάξεις θα βρεις άπειρα παραδείγματα στα οποία οι συμβουλές δεν έπιασαν τόπο! Είναι όπως όταν επιχειρείς να διαβάσεις ένα βιβλίο σχετικό με κάτι που σε απασχολεί. Το διαβάζεις, αναγνωρίζεις πόσο ωραία τα λέει... αλλά δε κάνεις τίποτα από όσα λέει ή έστω τα κάνεις μόνο πρόσκαιρα.
    Ανάλογο παράδειγμα, πολύ κοινό και χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας δίαιτας. Αυτός που θέλει να χάσει κιλά, ξέρει 3000 δίαιτες, έχει δοκιμάσει τις περισσότερες από δαύτες. Όλες δουλεύουν, αλλά για λίγες μόνο μέρες. Ολοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να χάσουν κιλά, όμως το 85% αυτών, δε κάνει αυτό που πρέπει.

Έτσι είναι και οι συμβουλές. Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνουν τα παραπάνω είναι γιατί επιχειρούμε εγκεφαλικά, λογικά, νοητικά να μάθουμε τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε. Ο ανθρώπινος οργανισμός όμως (ψυχή και σώμα) δε λειτουργεί με βάση το \"πρέπον\". Χρειάζεται να πειστεί και συναισθηματικά/ψυχικά για να δράσει προς μια κατεύθυνση.

Για να επιτευχθεί αυτό, άλλοι άνθρωποι απευθύνονται σε ψυχολόγο ενώ κάποιοι άλλοι, διαθετουν, πως να το πω, το χάρισμα να μη λειτουργούν εγκεφαλικά και να μπορούν να κάνουν \"το παρκάτω βήμα\" μόνο με προσωπική δουλειά.
    Χάρηκα πάντως που αποφάσισες να κινηθείς και να αγωνιστείς.
    Όπως έλεγε μία πολύ καλή ψυχή εδώ μέσα.
    \"Μη τα παρατάς. Αγωνίσου\"

Senior Member
    Originally posted by dodoni
    Χρειάζεται να πειστεί και συναισθηματικά/ψυχικά για να δράσει προς μια κατεύθυνση.
    Από τα ουσιαστικότερα που διάβασα....Όση θεωρία και αν έχω μαζέψει,όσο κι αν ξέρω τα λάθη μου χρειάζεται να πειστώ συναισθηματικά-βιωματικά για να πάω παρακάτω....κι αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς στο φέρνει ο χρόνος-θετικές εμπειρίες......

Ο ψυχίατρος/ψυχολόγος δεν μπορεί να γίνει η εμπειρία σου..Σου δείχνει απλά,αχνοφέγγοντάς σου ένα πιο ανοιχτό μονοπάτι....για να την αποκτήσεις!

Senior Member
    Μαργαρίτα για πές,
    No news is good news (το ότι δεν υπάρχουν νέα είναι καλό νέο) ή το αντίθετο?

Junior Member
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
    Ήμουν εδώ κάθε μέρα και σας παρακολουθούσα
    Δεν έγραφα για 1 και μοναδικό λόγω
    Τα πράγματα στην οικογένεια μου είναι οπός παλιά
    Δεν υπάρχει αλλαγή…μίλησα με το άνδρα μου δεν του είπα όμως ότι γνώρισα άλλον αλλά του είπα ότι αν η σχέση μας συνεχιστεί έτσι πολύ πιθανών να το κάνω
    Φυσικά δεν του άρεσε μου είπε ότι με αγαπά πολύ και ο τι θα κάνει ότι είναι πιθανών να είμαι καλά και να νιώθω ευτυχισμένη
    Αλλά μετά από αυτό δεν βλέπω αλλαγή
    Πάντα η δουλειά στη πρώτη γραμμή
    Δεν θέλει να πάει 1 βόλτα
    Μου είπε να πάω αν θέλω στη μητέρα μου για διακοπές επειδη δουλεύει και να μη νιώθω μονή
    Δεν ξερω Δεν νομίζω ότι πάμε καλά Έτσι νιώθω

Senior Member
    Κατι μου θυμιζουν ολα αυτα!

Junior Member
    Originally posted by gramle
    Κατι μου θυμιζουν ολα αυτα!
    φαντασομαι ....kai to allo einai ton erota pou zeis esu kati mou thimizei ...ki emena.......

Senior Member
    Εσυ ομως βρε Μαργαριτα μου λες οτι καποτε τον ερωτευτηκες τρελλα. Ισως αξιζει να προσπαθησεις. Εγω ομως δεν τον ερωτευτηκα ποτε. Μου εκανε και πολλες στραβες οποτε μου εφυγε και η αγαπη που του ειχα. Να ειναι καλα, αλλα τον θελω μακρυα μου!

Junior Member
    nai gramle.....itan o protos mou erotas...eroteutikame trela kai oi 2 zisame 1erota gemato pathos ....ta 2 mas paidia irthan apo ena tetoio erota
    ta teleutea xronia den kserw pou,pws,kai ti egine pou kataliksame etsi(ta exw ksanapei alloste)....
    ti na sou pw ..alitheia den kserw
    eimai apelpismeni
    isos na eimai ligo makria tou mporei na mou kanei kalo...
    opote apofasisa na parw ta paidia kai na paw st mama mou gia diakopes
    autos tha erthei se 2 weeks
    tha doume an tha mou leipsei kai an tha tou leipsw....
    :((

Member
    δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω πως οταν αγαπας καποιον κανεις και αλλες σχεσεις παραλληλα...μου ειναι λιγο δυσκολο

Senior Member
    τον αγαπουσα σαν ανθρωπο, σαν φιλο. Θα θελα και θελω να ειναι καλα. Αλλά η ερωτικη αγαπη ειναι κατι εντελως διαφορετικο. Οταν εισαι ερωτευμενη με καποιον ουτε σου περναει απο το μυαλο μια αλλη παραλληλη σχεση.

Senior Member
    Κάποια στιγμή, από τις σπάνιες, είχα βγει με τον πατέρα μου έξω. Τότε ήμουνα με μια κοπέλα και τα λέγαμε με τον πατέρα μου. Και του έλεγα ότι έχουν γίνει πολλά μου την έχει σπάσει κτλ αλλά είμαι ερωτευμένος. Σε κάποια φάση περνάει μια σερβιτόρα και λέω: ωραίος κώλος.
    Η απάντηση του πατέρα μου: είσαι ερωτευμένος και κοιτάζεις το κώλο μιας άλλης;
    Μετά από 3 μέρες χώρισα.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast