μπερδεμενη...πολυ..... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 107
    Senior Member
    Yes!!!

Κορίτσια, ακούστε το ίδιο πράγμα και από μία ακόμα μαμά, που παρέμεινε στον γάμο της αρκετά χρόνια μετά την γέννηση της κόρης της και τελικά πήρε την απόφαση και την υλοποίησε και άλλαξε την ζωή της. Σας τρομάζει πολύ η ιδέα του να αποχωρήσετε από αυτό στο οποίο βρίσκεστε τώρα. Είναι λογικό. Εμένα από την άλλη με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να βρισκόμουν ακόμη στο τέλμα από το οποίο ξέφυγα αν δεν είχα κινητοποιηθεί. Κι αυτό λογικό είναι. Ο χρόνος αλλάζει. Κάποια στιγμή σας εύχομαι από καρδιάς να βρεθείτε και σεις στο ίδιο σημείο που βρίσκομαι εγώ σήμερα. Χρονικά και ψυχολογικά. Αξίζει.

Senior Member
    Μαργαρίτα, αν νοιώθεις τόσο χάλια στο γάμο σου, -\"μαύρο τουνελ\" τον περιγράφεις - οφείλεις να το πεις στον άντρα σου για να πάψετε να ζείτε στο ψέμα, πράγμα που δεν ωφελεί κανέναν σας.

Τουλάχιστον ταρακούνησε βρε παιδί μου τα θεμέλια της σιγουριάς του!!! Κάνε κάτι!!!

Senior Member
    Και ο δικος μου γαμος καπως ετσι ειναι αλλα του τα εχω πει πολλακις! τωρα αν αυτος θελει να κανει την στρουθοκαμηλο τι να του κανω? Οτι βρει ομως μπροστα του θα ειναι αξιος της μοιρας του.
    Μαργαριτα χτυπησε του καμπανακια, μην τον αφηνεις στο σκοταδι. Με το μυαλο του αυτος μπορει να νομιζει πως εισαι κι ευτυχισμενη.

Senior Member
    Τελικά ρε κορίτσια τι γίνεται? Όλες απο προβληματικούς γάμους είστε? Αχ! αυτά τα ψυχολογικά...

Και εσύ Μαργαρίτα μια ψιλοκατάθλιψη πρέπει να την έχεις...

Μόνο η Tass αποδείχτηκε γενναία τελικά?

Junior Member
    καλησπερα...
    κοριτσια....καλα τα ειπατε....αλλα οπως ειπε και η ΤΑΣΣ...με τρομαζει η ιδεα του χορισμου...απο καθε αποψη...

Και εσύ Μαργαρίτα μια ψιλοκατάθλιψη πρέπει να την έχεις...
    ναι βρε Μιχαλης....αν δεν ειχα δεν θα ζητουσα βοηθεια εδω ...ηθελα να ακουσω συμβουλες ...

Senior Member
    Κάποτε, όταν ήμουν 12-13 χρονών Μαργαρίτα, μετά από ένα σοβαρό καγβά των γονιών μου, ο πατέρας μου, μού είπε:

Αν δεις ότι σε μία σχέση δεν ταιριάζεις σήκω φύγε. Μη περιμένεις ποτέ τα πράγματα να αλλάξουν.

Αυτό το κράτησα μέσα μου και το τήρησα σε όλες τις σχέσεις μου. Αν αισθανόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά απλώς... έφευγα. Και δεν έλεγα ποτέ το λόγο.

Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να είναι η σωστή τακτική ή όχι.

Απλώς σήμερα μετά από 10ετή σχεδόν αρμονική συμβίωση με τη γυναίκα μου αισθάνομαι δικαιωμένος...

Junior Member
    Μιχαλη μου....αν δεν ταιριαζα δεν θα ειχα παντρευτει...ερωτευτηκα τρελα ...
    αλλα μετα απο 13\'14 χρονια γαμο καπου χασαμε την μπαλα..και εμεις....φταιμε και οι 2 για αυτο
    αλλα αγαπιομασται ακομα...
    δεν ειναι τοσο ευκολο οπως το λες...σηκω και φυγε...
    αν δεν κανω και το τελευταιο μου προσπαθια να φτιαξω το γαμο μου δεν θα φυγω...
    θα μου πεισ ..τοτε γιατι το εφτιαξα με το φιλο μου;;;;
    εμμμ...την ειχα αναγγη ...

Senior Member
    Τελικά Μαργαρίτα καθόλου μπερδεμένη δεν είσαι...Ξέρεις καλά τι θέλεις. Και τον άντρα σου και τον φίλο σου. Εμάς μας μπέρδεψες...

Junior Member
    τοτε να σου ζητησω συγνωμη ωρε Μιχαλη που σε μπερδεψα....δεν ηταν σκοπος μ. να σε μπερδεψω....

Senior Member
    Απλώς σου έθεσα μία προοπτική που φαίνεται να μην την είχες σκεφτεί.

Γιατί όχι λοιπόν. Παράλληλη σχέση. Αν αισθάνεσαι ότι σου ταιριάζει. Άλλωστε αυτό που σήμερα θεωρείται κατακριτέο σε κάποια μεταγενέστερη εποχή μπορεί να είναι ο κανόνας.

Junior Member
    den mou aresei na exw parallili sxesi...
    an ekana (to lathos kai piga me to filo mou)..niothw enoxes...pou den katafera na kratithw....
    den eipa omws pote oti den mou arese..
    gia auto eimai se dilima ...mperdemenei...kai lew ti mou sumbeni???
    giati apo ti mia thelw na ftiaksw to gamo mou...kai apo tin alli skeutomai to filo mou..
    pistepse me den thelw na to skeutomai..alla oso prospatho na to bgalo apo to mualo mou toso poi polu to skeutomai...

sorry gia to greeklish alla kollise edw...

Senior Member
    δεν νομιζω οτι εχει σημασια η μεταγενεστερη εποχη, αλλά αυτή που ζούμε τώρα...όσο για την προοπτική αυτή των παράλληλων σχέσεων δεν ξέρω αν ισχύουν...αν δεν περναμε καλά σε μία σχέση, αν δεν μας εκφράζει ο ανθρωπος που εχουμε επιλέξει (και δεν μας επέβαλε κανεις παρά μόνο ο εαυτός μας) γιατί να αναζητήσουμε κάποιον άλλο ανθρωπο? πράγμα που - για μενα- σημαινει ότι οταν αυτο συμβει η υπάρχουσα σχέση έχει ήδη πεθάνει ή οδεύει προς τα κει....

Senior Member
    Originally posted by margarita32

giati apo ti mia thelw na ftiaksw to gamo mou...kai apo tin alli skeutomai to filo mou..
    όπως το γραφεις, θα πρεπε να σου λεει κατι...

Junior Member
    Originally posted by Sofia
    δεν νομιζω οτι εχει σημασια η μεταγενεστερη εποχη, αλλά αυτή που ζούμε τώρα...όσο για την προοπτική αυτή των παράλληλων σχέσεων δεν ξέρω αν ισχύουν...αν δεν περναμε καλά σε μία σχέση, αν δεν μας εκφράζει ο ανθρωπος που εχουμε επιλέξει (και δεν μας επέβαλε κανεις παρά μόνο ο εαυτός μας) γιατί να αναζητήσουμε κάποιον άλλο ανθρωπο? πράγμα που - για μενα- σημαινει ότι οταν αυτο συμβει η υπάρχουσα σχέση έχει ήδη πεθάνει ή οδεύει προς τα κει....

Sofia..dld les oti η σχεση με τον ανδρα μου πεθανε...και δεν εχει ελπιδες...;
    δεν αξιζει ομως να προσπαθησω;
    γιατι καθε ΚΑΚΟ..λενε....εχει και 1 καλο ...πισω
    μπορει να ειναι 1 μαθημα για μας αυτο...

Senior Member
    οχι, αν πιστευεις οτι αξιζει να προσπαθησεις, σίγουρα θα αξίζει....αλλα πολύ πιθανο να χεις κολλήσει στο \"πρεπει\"...\"πρεπει\" να κρατήσω το γαμο μου, \"πρεπει να μεινω για το παιδι\"...και μεσα απο αυτά τα πρεπει να χανεις την ουσια....τον εαυτο σου, τη σχέση που εχετε κ οι 2 ΜΑΖΙ με το παιδι....και πολλά άλλα....ειναι καμια πιο βολικο να ειμαστε σε ενα προβλημα μεσα απο τα να προσπαθουμε να το επιλύσουμε...

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast