Results 91 to 105 of 107
Thread: μπερδεμενη...πολυ.....
-
02-08-2007, 12:55 #91
Originally posted by Sofia
πολύ πιθανό να ειδε κάτι. Κατα την ταπεινή μου ομως γνωμη ήταν ατυχές το παράδειγμα του.
- 02-08-2007, 12:58 #92
Originally posted by ex_hus
ΑΝ λεκτικά εκφράστεις επί της ομορφιάς ΚΑΙ στραβολαιμιάσεις να βλέπεις το υπέροχο θέαμα σημαίνει ότι πολύ θα ήθελες να το βλέπεις κάθε μέρα.
Για σένα τι θα σήμαινε?
02-08-2007, 13:06 #93
Παντως για να κλείσω τη μικρή μου συμμετοχή, δεν στραβολαίμιασα, απλά το είπα με μια ελευθερία. Λες και δεν με κρατούσε τίποτα από το να μην το πω. Μετά δικαιολογήθηκα και του είπα ότι το είπα για να τον εντυπωσιάσω. Είμαι ακόμα δυστυχώς μερικές φορές ένα μικρό παιδί μπροστά του που θέλει να ευχαριστήσει τον πατέρα του που δεν τον έχει δει σχεδόν ποτέ. Και έχω τις δικές μου διαστρεβλωμένες ιδέες για το τι θα τον ευχαριστούσε. Ένα από αυτά είναι \"πολλές επιτυχίες με τις γυναίκες γιατί εμείς είμαστε μπλα μπλα μπλα\".
Όμως επειδή ηλίθιος δεν είμαι, ξέρω ότι αυτό συμβαίνει μέσα μου, και ξέρω επίσης ότι πολλές φορές προβάλουμε στους άλλους πράγματα τα οποία εμείς ουσιαστικά δεν θέλουμε, ή θέλουμε. Εγώ πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή ο πατέρας μου απλά είδε αυτό που συνέβαινε. Κι αυτό που αισθανόμουνα εγώ ο ίδιος. Ότι δηλαδή με τη συγκεκριμένη κοπέλα είχε τελειώσει το θέμα, μου την είχε σπάσει κι ήθελα να πάω γι\' άλλα. Τώρα \"αυτό θα ήθελε ο πατέρας μου\" είναι δικαιολογίες για τον εαυτό μου.
02-08-2007, 13:06 #94
Originally posted by alexandros3
Δεν ξέρω. Εμένα μου έκανε εντύπωση η σιγουριά του μετά από αυτό. Ότι τώρα ποιόν κοροϊδεύεις...;
Εσύ οταν εισαι ερωτευμενος κοιττάς ή όχι? αυτο το κοιτταγμα σου λεει κάτι πέρα παραπανω ή οχι (π.χ. οτι ακομα ψαχνεσαι)? ή απλα ειναι ενδειξη θαυμασμου? κλπ....Αυτες τις ερωτήσεις δεν σου τις κανω για να απαντησεις εδώ, απλά ειναι ενδεικτικες \"ψαξιματος\" δικου σου, εσωτερικου....
02-08-2007, 13:10 #95
Κι όμως Σοφία, κι αυτή η σιγουριά για μένα κάτι σήμαινε.
Του στιλ ξεμπέρδευε, μην βασανίζεσαι.
02-08-2007, 13:13 #96
ποτέ δεν εχω στραβολαιμιασει απεναντι στο ωραιο. δεν μου λεει σχεδον τίποτα.
υποθετικα θα απαντήσω πως οτι με εντυπωσιάζει σήμερα δεν ειναι υποχρεωτικο οτι θα με εντυπωσιαζει καθημερινα. κ το πιο ωραιο πράγμα μπορώ να το βαρεθώ, αν δεν εχει κάτι άλλο να μου προσφέρει πέρα απο μια ωραια εικονα.
02-08-2007, 13:16 #97
Κι όμως Σοφία, κι αυτή η σιγουριά για μένα κάτι σήμαινε.
Του στιλ ξεμπέρδευε, μην βασανίζεσαι.
02-08-2007, 13:25 #98
Αυτό ή ήταν μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Δηλαδή αφού έτσι λέει ότι είναι έτσι θα το κάνω να είναι.
Πάντως σε κακό δεν μ\' οδήγησε. Μετά έκανα καπάκι άλλη σχέση με μια κοπελιά που γούσταρα πολύ περισσότερο. Εκεί χάλασε χωρίς βοήθεια του πατρός :D
Δε βαριέσαι, καλά να αισθανόμαστε.
Τώρα το έχω στο μυαλό μου γιατί τη συγκεκριμένη την άκουσα να μιλάει για μένα στη μάνα της χωρίς να ξέρει ότι ακούω... Κι εντάξει... μπροστά μου κάνει τη δύσκολη, στη μάνα της είπε ακριβώς αυτά που ήθελε από μένα. Η πλάκα είναι ότι ποτέ δεν τα είχε πει ΣΕ ΜΕΝΑ. Κι επίσης παραδέχθηκε και τα δικά της κακώς κείμενα που ενώ της τα είχα επισημάνει ποτέ δεν τα δέχθηκε.
Τέλος πάντων.
02-08-2007, 13:28 #99
αν ειναι το δεύτερο, γιατί τόση εξάρτηση απο τον πατέρα σου?αν δεν κάνεις οτι θα κανε κι αυτος πιστεύεις οτι δεν θα σαι αποδεκτος απο τον ιδιο?
02-08-2007, 13:37 #100
Ως ένα βαθμό ναι. Βασικά είναι πίκρα που δεν ήτανε δίπλα μου καθώς μεγάλωνα. Οπότε έχω ανεπτυγμένο το αίσθημα του να κάνω αυτό που νομίζω ότι θέλει μπας κι αυτή τη φορά μείνει. Κι από την άλλη τις ελάχιστες φορές που έχουμε ειδωθεί μόνο που δεν έχουμε σκοτωθεί επειδή του ζητάω να αποδεχθεί το τι έχει κάνει ότι με έχει εγκαταλείψει δηλαδή και να με βοηθήσει σε κάποια πράγματα που χρειάζομαι και δεν το κάνει.
Είμαστε πολύ ισχυρογνώμονες γενικά κι οι δύο. Απλά εγώ πληρώνω και το χωρισμό από πάνω.
Η πρώην κοπελιά μου είχε κι αυτή καταστάσεις με τον πατέρα της. Πολύ πιο άγριες από μένα.
Αρχικά αυτό μας ένωσε με τρομερό πάθος κτλ κτλ. Ή μάλλον αυτό που μας ένωσε ήταν μία πολύ μεγάλη ξαφνική έλξη από την πρώτη στιγμή που ειδωθήκαμε.
Αλλά αν εγώ έχω να δω τι θέλει ο πατέρας μου από μένα, φοβάμαι ότι εκείνη βλέπει τον πατέρα της σε μένα, κι ο πατέρας της ήταν ένας πολύ άγριος και βίαιος άνθρωπος. Οπότε ακόμα και κάτι παρόμοιο να γίνει, στο επίπεδο ότι εγώ θέλω το κομοδίνο να είναι δεξιά κι όχι αριστερά στο κρεβάτι, τότε λέει α όπως ο πατέρας μου. Και με μπερδεύει μ\' αυτόν.
Με τον δικό μου έχω βγάλει τα απωθημένα μου. Και τώρα πλησιάζει η επαναπροσέγγιση. Δηλαδή, τι δίνεις; αυτό; οκ. Δεκτό αυτό.
Η κοπελιά μου, η πρώην μην ξεχνιόμαστε, σαν να προβάλει σ\'εμένα τον πατέρα της. Κάτι άδικο για μένα. Αφού δεν είμαι αυτός.
Κάποια στιγμή μου είχε πει, ας με χτύπαγες, ας με έβριζες απλά να μην έφευγες. Τα δύο πρώτα έκανε ο πατέρας της. Εκεί τα είχα δει όλα. Γιατί απλά για μία στιγμή πέρασε από το μυαλό μου το δεύτερο. Αλλά από την άλλη ξέρω ότι επειδή δεν είχα ποτέ βία στο σπίτι μου αλλά αγάπη και κατανόηση δεν μπορώ να γίνω κάτι τέτοιο. Δεν το θέλω κι όλας. Δεν ξέρω κατά πόσο έχει συνδέσει τέτοιες συμπεριφορές με \"αγάπη\" κάτι που βέβαια δεν ισχύει. Και κατά πόσο τα έχει λύσει μέσα της.
02-08-2007, 13:44 #101
ποτέ δεν εχω στραβολαιμιασει απεναντι στο ωραιο. δεν μου λεει σχεδον τίποτα.
υποθετικα θα απαντήσω πως οτι με εντυπωσιάζει σήμερα δεν ειναι υποχρεωτικο οτι θα με εντυπωσιαζει καθημερινα. κ το πιο ωραιο πράγμα μπορώ να το βαρεθώ, αν δεν εχει κάτι άλλο να μου προσφέρει πέρα απο μια ωραια εικονα.
Επί το σοβαρότερο τώρα. Πιστευώ λοιπόν ότι
Το ωραίο (ως υποκειμενική έννοια) είναι επιζητούμενο, να μη πω απαραίτητο. (και εδώ διαφωνώ μαζί σου ότι δε μου λέει (έστω και ) σχεδόν τίποτα)
Όπως επίσης και πολλά άλλα (στο οποίο συμφωνώ μαζί σου)
Θα τολμούσε δε να πω ότι
Στην αρχή το ωραίο είναι πιο πάνω στην κλίμακα των επιζητούμενων. Αργότερο πέφτει κάποια σκαλιά αλλά ποτέ δεν παύει να υπάρχει σαν ανάγκη.
Κάτι το υποκειμενικά άσχημο λοιπόν (ειδικά σε σχέσεις και μάλιστα εκτός φιλικών σχέσεων) δεν νομίζω να το κρατήσω για πολύ δίπλα μου.
ΥΓ (η wonder άραγε για πόσο θα μας ανέχεται??)
02-08-2007, 13:59 #102
μιλουσα για το ωραιο στα πλαισια του αντικειμενικου.όσο γίνεται....
ενας ομορφος αντρας εμενα προσωπικα δεν μου λεει κατι (ούτε στην αρχή, ούτε μετά). το ωραιο ειναι απαραίτητο για μενα σε άλλα επίπεδα. η αναγκη μου για το ωραιο ειναι αλλου κ οχι στο αντικειμενικά ωραιο.
02-08-2007, 14:03 #103
Ως ένα βαθμό ναι. Βασικά είναι πίκρα που δεν ήτανε δίπλα μου καθώς μεγάλωνα. Οπότε έχω ανεπτυγμένο το αίσθημα του να κάνω αυτό που νομίζω ότι θέλει μπας κι αυτή τη φορά μείνει. Κι από την άλλη τις ελάχιστες φορές που έχουμε ειδωθεί μόνο που δεν έχουμε σκοτωθεί επειδή του ζητάω να αποδεχθεί το τι έχει κάνει ότι με έχει εγκαταλείψει δηλαδή και να με βοηθήσει σε κάποια πράγματα που χρειάζομαι και δεν το κάνει.
Είμαστε πολύ ισχυρογνώμονες γενικά κι οι δύο. Απλά εγώ πληρώνω και το χωρισμό από πάνω.
02-08-2007, 14:08 #104
Ούτε στο ελάχιστο δεν τις αναλαμβάνει δυστυχώς. Αυτό βέβαια γινόταν συνέχεια επί 3 δεκαετίες άρα μάλλον δεν αλλάζει σήμερα. Μία ρομαντική ιδέα που είχα παλαιώτερα ήταν ότι θα μπορούσε να αλλάξει. Δεν σημαίνει ότι δεν μ\' αγαπάει απλά ότι είναι πολύ ανώριμος. Αλλά δεν παύει να είναι ο πατέρας μου. Έστω, μόνο κατ\' όνομα. Απλά πλησιάζω τη φάση που είμαι έτοιμος να δεχθώ αυτά, τα λίγα, που έχει να δώσει. Αλλά θα πάρει και λίγα.
02-08-2007, 14:21 #105
Βρε αλεξανδρε εισαι πλεον μεγαλος. Κοιτα εσυ να εισαι ενταξει με τους γυρο σου.
Ο πατερας σου οτι ηταν να σου δωσει το εδωσε.
Το κενο βεβαια που νοιωθεις ειναι μεγαλο αλλα νομιζω οτι μπορεις να τα καταφερεις.
Ετσι δεν ειναι?
Και ας παμε στο θεμα μας
Το ωραιο ειναι παντοτε ωραιο και ειναι για να το βλεπουμε και να το αναζητουμε
Βεβαια το θεμα ειναι οτι με τα χρονια αυτο φευγει, ΤΟ ολο ζητημα ειναι να καταλαβουμε οτι το ωραιο μεσα μας ειναι αυτο που πρεπει να αποζητουμε............
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....