η σχεση η αμφιφιλοφιλη και τα συμπερασματα που εβγαλα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 76
    Senior Member
    Eχεις σκεφτει το ενδεχομενο να πας κι εσυ με αντρα για να της την σπασεις;;;
    Πιστευω θα κολλησει μετα δε θα ξεκολλαει με τπτ :D

Banned
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Μπα...χλωμο το κοβω χαχαχα...τελικα βρε Αλεξανδρε σε ποναει που σε απατησε με γυναικα??αν το εκανε με αντρα θα ενιωθες το ιδιο?θελω λιγο να μου το αναλυσεις αυτο ...
    οχι δε με πειραζει καθολου τη βρισκω αφου το ηξερα απο την αρχη αμα με πειραζε δε θα ειχα κατσει μαζι της ουτε ωρα το ρεσιταλ υποκρισιας με πειραξε.. βασικα σε λιγο να το κοψεις πιθανο γιατι ετοιμαζω ταξιδι στη αγγλια πολυ δυσκολα θα αντισταθει...

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οχι δε με πειραζει καθολου τη βρισκω αφου το ηξερα απο την αρχη αμα με πειραζε δε θα ειχα κατσει μαζι της...
    Τοτε ασε την γκρινια και κατσε και απολαυσε το..

Banned
    Quote Originally Posted by kramel36 View Post
    Μπα...χλωμο το κοβω χαχαχα...τελικα βρε Αλεξανδρε σε ποναει που σε απατησε με γυναικα??αν το εκανε με αντρα θα ενιωθες το ιδιο?θελω λιγο να μου το αναλυσεις αυτο ...
    βασικα οχι δε με πειραζει το ειχα σαν φαντασιωση οσο περιεργο και αν ακουγετε και το ηξερα απο την αρχη μου το ειπε διακριτιτα το ρεσιταλ υποκρισιας με εκανε εξαλο βασικα αρχισε να το κοβεις γιατι ετοιμαζω ταξιδι στην αγγλια κια πολυ δυσκαλα θα κανει τη δυσκολη στο θειο αλεξανδρο στη αλλη ακρη της ευρωπης

βασικα αρχισε να το κοβεις γιατι ετοιμαζω ταξιδι στην αγγλια κια πολυ δυσκαλα θα κανει τη δυσκολη στο θειο αλεξανδρο στη αλλη ακρη της ευρωπης
    Θειε Αλεξανδρε παρτο αλλιως γιατι στο τελος θα την βρεις..και θα ειναι και απο γυναικα :p

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    χαχαχα βρε Αλέξανδρε, όλο το πρόβλημα τελικά ξεκινάει, επειδή έχεις παρανοήσεις το γνωμικό: " Ουδείς επικινδυνότερος, του ευεργετηθέντος αχάριστου " Αυτό είναι λοιπόν το σωστό.
    Μόνο που η κοπέλα, δεν είναι καθόλου αχάριστη, απένταντί σου κι ούτε σούκανε κάτι.. όταν εσύ τόσα χρόνια δεν την ικανοποιείς. Λογικό δεν είναι να σε "παίζει" τώρα?
    καλα σοβαρολογεις οτι δε μου εκανε τιποτα? πρωτα πατησε πανω στη δυναμη που της εδωσα εγω καβαλησε το καλαμι επιδη υπηρχα εγω ενω πριν με γνωρισει με παρακαλαγε και μου ελεγε ΣΩΣΕ ΜΕ ΘΑ ΑΦΕΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΟΥ μια αχαριστη και μιση ειναι κατεριψε καθε ρεκορ αχαριστιας και χρισιμοποιησε το μυαλο της για να με εξοντοσει ψυχολογικα και να με φτασει στο χειροτερο σημειο ξεχνοντας οτι την αξια την ειχα εγω που αντεξα τα παντα ενω αυτη απλα παταγε πανω μου και για αυτο πουλαγε τρελα επιδη περιμενει εμενα να τη σωσω μονιμος σαν αυτον που παει στη θαλασσα ξερει δε ξερει μπανιο βλεπωντας τον διασοστη στη παραλια

Senior Member
    καπια μερα μου εστιλε τελεξ και μου πε αν δε με ικανοποιησεις δε θα κατσω αλλο μαζι σου ουτε ωρα
    Το τέλεξ πάλι, που το θυμήθηκες; Βρε μπας και είσαι κανένας παππούς που ξεκούτιανε; Αλλιώς δεν εξηγείται τίποτα απ' όλα αυτά...

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Το τέλεξ πάλι, που το θυμήθηκες; Βρε μπας και είσαι κανένας παππούς που ξεκούτιανε; Αλλιώς δεν εξηγείται τίποτα απ' όλα αυτά...
    το ειχα αρχη εγω στη ζωη μου να μη μοιαζω με τιποτα απαιχθανομουν την ομοιογενεια και μου ειναι αδιανοητο να δω τον εαυτο μου ως λεπτομερεια σε μια μαζα

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Eχεις σκεφτει το ενδεχομενο να πας κι εσυ με αντρα για να της την σπασεις;;;
    Πιστευω θα κολλησει μετα δε θα ξεκολλαει με τπτ :D
    ΧΑΑΧΑΧΑχαχχαχαχαχαχα δικιο εχεις!!!!!!!!!

Senior Member
    καλα σοβαρολογεις οτι δε μου εκανε τιποτα? πρωτα πατησε πανω στη δυναμη που της εδωσα εγω καβαλησε το καλαμι επιδη υπηρχα εγω ενω πριν με γνωρισει με παρακαλαγε και μου ελεγε ΣΩΣΕ ΜΕ ΘΑ ΑΦΕΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΟΥ μια αχαριστη και μιση ειναι κατεριψε καθε ρεκορ αχαριστιας και χρισιμοποιησε το μυαλο της για να με εξοντοσει ψυχολογικα και να με φτασει στο χειροτερο σημειο ξεχνοντας οτι την αξια την ειχα εγω που αντεξα τα παντα ενω αυτη απλα παταγε πανω μου και για αυτο πουλαγε τρελα επιδη περιμενει εμενα να τη σωσω μονιμος σαν αυτον που παει στη θαλασσα ξερει δε ξερει μπανιο βλεπωντας τον διασοστη στη παραλια
    Αλέξανδρε, μικρό το κακό σ' όσα λες, αφού τελικά τη γουστάρεις την όλη φάση. :p Χαίρομαι που τα λέμε και δεν παρεξηγείσαι.. :) Είσαι ευχάριστος τύπος και γι' αυτό επιλέγει να μένει μαζί σου.
    Μόνο που όσα σου κοκκίνισα είναι ρε συ, γιατί τα επέτρεψες να γίνουν απ' τη μεριά της, διαφορετικά θα σε σεβόταν και δεν θα ξεπερνούσε τα όρια.. Της έδωσε με τον τρόπο σου, το δικαίωμα
    για να φερθεί όπως φέρθηκε κι αν αγανακτείς τώρα, μπορεί κι αυτή να φταίει κάπου.. αλλά υπεύθυνος κυρίως, που την ενθάρρυνε σε μειωτικές συμπεριφορές είσ' εσύ.
    Εξάλλου, σαν ψυχολόγος που είσαι τα ξέρεις και καλύτερα όλ' αυτά κι αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με.. Πάντως, το σημαντικό είναι ότι και πάλι επαναλαμβάνω μικρό το κακό.. :)
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    ΧΑΑΧΑΧΑχαχχαχαχαχαχα δικιο εχεις!!!!!!!!!
    Μη κολλας μπορει και να γουσταρεις

Banned
    δε το ανακαλυψα εγω αλλα ενα τσακαλι που μου ειπε οτι αυτη η ιστορια δε στεκει αφου δε γινετε να ειναι με εσενα 7 χρονια και να εκανε σεξ με αλλον αντρα και οντος ειχε δικιο ηταν αδυνατον..και μετα μου ειπε αυτο που ανακαλυψες δε το εκανε αντρας αλλα γυναικα με πλαστικη και μετα θυμιθηκα οτι η τρ@@πα ηταν πολυ μεγαλη και δε θα μπωρουσε να γινει απο αντρα και ετσι βεβαιοθηκα... οστοσο δε καταλαβαινω αφου το ηξερα οταν ηταν και λεσβια και το αποδεχτηκα γιατι θελησε να μου κανει τοσο κακο... και επρεπε να πλακοθω τοσους μηνες στη ψυχαναλυση για να μαθω οτι βρισκομαι ακομα με τον ιδιο ανθρωπο που γνωρισα αναρωτιεμαι αν καταλαβε το κακο που πηγε να μου κανει...ουδεις ασφαλεστερος εχθρος απο τον ευεργετιθεντα...
    Τι ηταν μεγαλη??Αν μπορεις να το εξηγησεις λιγο παραπανω..

Banned
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αλέξανδρε, μικρό το κακό σ' όσα λες, αφού τελικά τη γουστάρεις την όλη φάση. :p Χαίρομαι που τα λέμε και δεν παρεξηγείσαι.. :) Είσαι ευχάριστος τύπος και γι' αυτό επιλέγει να μένει μαζί σου.
    Μόνο που όσα σου κοκκίνισα είναι ρε συ, γιατί τα επέτρεψες να γίνουν απ' τη μεριά της, διαφορετικά θα σε σεβόταν και δεν θα ξεπερνούσε τα όρια.. Της έδωσε με τον τρόπο σου, το δικαίωμα
    για να φερθεί όπως φέρθηκε κι αν αγανακτείς τώρα, μπορεί κι αυτή να φταίει κάπου.. αλλά υπεύθυνος κυρίως, που την ενθάρρυνε σε μειωτικές συμπεριφορές είσ' εσύ.
    Εξάλλου, σαν ψυχολόγος που είσαι τα ξέρεις και καλύτερα όλ' αυτά κι αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με.. Πάντως, το σημαντικό είναι ότι και πάλι επαναλαμβάνω μικρό το κακό.. :)
    σε καθε πλευρα του ζητηματος υπαρχει η θετικη πλευρα και η αρνιτικη αφου πατησε πανω στη δυναμη που της εδωσα εγω και αυτο θα το εκανε ετσι και αλλιως μετα ηταν επομενο να καβαλησει το καλαμι αλλα απο τη στιγμη που μου ζητησε να τη βοηθησω και απο τη μια μου αρεσε πολυ το σωμα της και απο την αλλη αγγιξε τις τασεις φιλανθρωπιας που ειχα... ολα αυτα ηταν αναποφεκτα..ειναι νομος της ζωης που λεει οτι οτι σε αναβαζει ψηλα μπωρει μια μερα να σε ριξει στο πατο...μαλον της το επετρεψα γιατι ηξερα οτι αν εγω παθω τιποτα και οντος με σχολασει (μεταφορικα το λεω) δηλαδη φυγω η επομενη που θα εχει σειρα ειναι η ιδια αφου τωρα δε προκειται να επιβιωνε αν δεν ειχα μπει στη μεση εγω το ειχε πει και η ιδια τωρα θα βρισκοταν σε κανενα δαφνι με ψυχοφαρμακα...αφου η ιδια μου ελεγε οτι πριν γνωριστουμε ειχα αρχισει να τρελενομαι.η ζωη βασικα ειναι σαν το τζογο τη μια μερα κερδιζεις την αλλη χανεις την μια μερα πατενε πανω σου την αλλη πατας πανω τους.. πρακτικα ειναι αδυνατον να κερδισεις αν δε χασεις να φτασεις ψηλα αν δεν ακουμπησεις το πατο να σωθεις χωρις να σε σωσουν.. ΑΡΑ ΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ η θα σε φτασει στο χειροτερο σημειο.. η ζωη ειναι ενα παιχνιδι με κερδη χασουρες πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα και αμα κανεις πισω και πεις ας κατσω τωρα στα αυγα μου ετσι απλα δε τη ζεις και προτιμας το κενο απο αυτη...
    Last edited by αλεξανδρος_77; 15-03-2013 at 17:13.

Ρε αλεξανδρε τιποτα λεφτας θα εισαι και καθεται η γκομενα ακομα μαζι σου, δεν εξηγητε αλλιως, τοσα χρονια μαλακιας και το μονο που κανετε ειναι δακτυλακι και κανενα μπουκι?
    Ασε τωρα τα σαπια οτι πηγε με γκομενα αφου ουτε εσυ το πιστευεις...Σορρυ για το χωσιμο δεν με ενδιαφερει τι εισαι αλλα οτι και να εισαι ανοιξε λιγο τα ματακια σου...εκτος και αν εισαι τιποτα γερος οπως ειπε και καποιος πιο πανω...ε δλδ δν βρισκω εξηγηση...εσενα μ φαινεται το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να τν γαμ*****ς....μονο μην πουλας φουμαρα

Banned
    Quote Originally Posted by optic View Post
    Ρε αλεξανδρε τιποτα λεφτας θα εισαι και καθεται η γκομενα ακομα μαζι σου, δεν εξηγητε αλλιως, τοσα χρονια μαλακιας και το μονο που κανετε ειναι δακτυλακι και κανενα μπουκι?
    Ασε τωρα τα σαπια οτι πηγε με γκομενα αφου ουτε εσυ το πιστευεις...Σορρυ για το χωσιμο δεν με ενδιαφερει τι εισαι αλλα οτι και να εισαι ανοιξε λιγο τα ματακια σου...εκτος και αν εισαι τιποτα γερος οπως ειπε και καποιος πιο πανω...ε δλδ δν βρισκω εξηγηση...εσενα μ φαινεται το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να τν γαμ*****ς....μονο μην πουλας φουμαρα
    πραγματικα εισαι το μοναδικο στιλ ανθρωπου που δε θα γυριζα να το κοιταξω ποτε μου αυτουνου που ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΟΠΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ και επισης μη πεδευεσαι τζαμπα να βρεις εξηγιση γιατι καθε φορα που εμφανιστηκε μπροστα μου τυποι σαν και εσενα δε βρηκαν εξηγιση με τιποτα και ουτε προκειτε να βρουν ποτε

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast