η σχεση η αμφιφιλοφιλη και τα συμπερασματα που εβγαλα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Banned
    Quote Originally Posted by optic View Post
    θυμασαι οτι θες, ακους οποιον θες ,κανεις οτι θες...στα λογια μ ερχεσαι
    και μαθε επισης οτι υπηρξαν ανθρωποι στη ζωη μου που τους αφησα να με επηρεασουν ολοκληρωτικα και μαλιστα αυτο που ειμαι τωρα που δε καταλαβενει χριστο οπως λες το οφειλω αποκληστικα σε αυτους και ακομα και σημερα δεν εχω σταματησει να τους ευχαριστω για αυτο..τους βοηθησα και με βοηθησαν εγω κοιταω το συμφερον μου οπως λες για αυτο και σημερα απεκτησα τοσες ικανοτητες εσυ που δε το κοιτας κατσε να σκοτωνεις την ωρα σου μαζι μου... αν θες φυσικα δε σε υποχρεωνω..

Banned
    ααα ωστε εσυ κανεις την πλακα σου ε? χαχαχαχα εισαι και χωρατατζης! κανεις πλακα ενω λες οτι εχεις νευρα και θα τα βγαλεις πανω μου? χαχαχααχ εγω οτι ειχα να πω στο πα τωρα εσυ το πας σε πλακες μ αρεσει θα παραμεινω να σε σχολιαζω βλεπεις για να αποκτησεις την εμπιστοσυνη και την αφοσιωση της γκομενας σου πρεπει να βγαλεις μουνι...
    αρα για να με σχολιαζεις συμαινει οτι εχεις φαει καπιο κολημα μαζι μου οπως ελεγα και μετα μου εκανες και τον βαρυ και ασυκοτο? εσυ γουσταρεις να με σχολιαζεις αρα τη βρισκεις να με ακους αλλιως θα χες φυγει αρα αφου τη βρισκεις να με ακους εσυ μου λες τα ψεματα γιατι οπιος διαφωνει με κατι φευγει δε μπωρεις καπιον να τον επικρινεις και μετα να τρεχεις πισω του αυτο λεγετε υποκρισια

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τοσα χρονια με εχει κατασυγκινησει με τη πιστη της σε μενα
    AAAAAυτο ξαναπες το
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    Καλα ρε μλκ μας δουλευεις;;;

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    AAAAAυτο ξαναπες το
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    Καλα ρε μλκ μας δουλευεις;;;
    αν εγω ειμαι μλκ εσυ τι δουλεια εχεις εδω?θα σου πω εγω τι δουλεια εχεις εδω μαλον ειχες πηξει να βλεπεις τα ιδια και τα ιδια και εχεις φαει χοντρο κολημα με ενα τυπο που δεν εχεις ξαναδει ποτε στη ζωη σου και ουτε πρικειται να ξαναδεις μετα απο μενα:cool:

Αλέξανδρε από ότι καταλαβαίνω ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις αν πρέπει να την συγχωρέσεις ή όχι, αν πρέπει πάνω από όλα να συγχωρέσεις τον εαυτό σου και δεν είναι κακό αυτό, απλά αποφάσισε και βάλε προτεραιότητες από ότι καταλαβαίνω από τα μηνύματα σου σε έχει επηρεάσει πολύ το θέμα και πονάς, αλλά θέλεις να το έχεις καλά κριμένο μέσα σου, άνθρωποι είμαστε, έχεις επισκεφθεί καθόλου κάποιον ψυχολόγο ή κάποιον ιδικό, γιατί παλιότερα μου έχεις πει σε κάποιο μήνυμα ότι έχεις περάσει και εσύ ψύχωση και ίσως αυτό επαναδημιουργείται δεν στο λέω με κακία, αν και από ότι κατάλαβα σου αρέσει περισσότερο να μιλάς μόνος σου για να σε ακούμε παρά να ακούς, πιστεύω ότι θα έπρεπε να δεις το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία και βοηθηθείς παρατηρώ τα μηνύματα σου και βλέπω ένα καλό παιδί που είναι λίγο μπερδεμένο και θυμωμένο.
    Last edited by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3; 16-03-2013 at 12:39.

Senior Member
    αδερφε θα στο πω στα ισια μπασ κ το καταλαβεισ ξερεισ αρκετα πραγματα απο ζωη αλλα εισαι πολυ μπερδεμενοσ πανε για ψυχοθεραπεια να τα βαλεισ σε μια τα ξη σε κανα χρονο θα εισαι ωραιοσ επισησ τη γκομενα πρεπει να τη γαμασ και που και που για να ισιωνει να σ ακουει οσο πιο καλα τη γαμασ τοσο πιο πολυ ακουει να σ αγαπησει αποκλειεται αυτα ειναι αμα τα καταλαβεισ καλωσ αμα δεν τα καταλαβεισ μια ζωη μπερδεμενοσ θα εισαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 View Post
    Αλέξανδρε από ότι καταλαβαίνω ούτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις αν πρέπει να την συγχωρέσεις ή όχι, αν πρέπει πάνω από όλα να συγχωρέσεις τον εαυτό σου και δεν είναι κακό αυτό, απλά αποφάσισε και βάλε προτεραιότητες από ότι καταλαβαίνω από τα μηνύματα σου σε έχει επηρεάσει πολύ το θέμα και πονάς, αλλά θέλεις να το έχεις καλά κριμένο μέσα σου, άνθρωποι είμαστε, έχεις επισκεφθεί καθόλου κάποιον ψυχολόγο ή κάποιον ιδικό, γιατί παλιότερα μου έχεις πει σε κάποιο μήνυμα ότι έχεις περάσει και εσύ ψύχωση και ίσως αυτό επαναδημιουργείται δεν στο λέω με κακία, αν και από ότι κατάλαβα σου αρέσει περισσότερο να μιλάς μόνος σου για να σε ακούμε παρά να ακούς, πιστεύω ότι θα έπρεπε να δεις το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία και βοηθηθείς παρατηρώ τα μηνύματα σου και βλέπω ένα καλό παιδί που είναι λίγο μπερδεμένο και θυμωμένο.
    βασικα αισθανομαι πολυ καλυτερα απο πριν δεν εχω καμια σχεση με το πως ειμουν πριν μπω στη σελιδα αυτη...μηλησα και προσοπικα με πολα ατομα γενικα και βρηκα απαντησεις που εγω δε μπωρουσα να φανταστω καν και τους ειμαι και φοβερα ευνομων.. να σου πω... οταν ενα πραγμα σε ποναει του δινεις εσυ το δικαιομα να σε πονεσει... εγω προτιμουσα να παραμινω παιδι μια ζωη ειμουν καλος και οι αλλοι εκαναν τα αδυνατα δυνατα για να με αγριεψουν..

χαχα εισαι σοβαρος ρε στα προηγουμενα ποστ που εκανα οι τελευταιες μου γραμμες ηταν :.δεν λεω τπτ αλλο μακαρι να βγεις απο το αδιεξοδο που εισαι και το αυτα απο μενα αντε γιατι πολυ ασχοληθικα με σενα και στο προηγουμενο post που ειχες κανει....εφοσον λοιπον εγω προσωπικα σε εκεινα τα comments εδωσα ενα τελος στην συζητηση εσυ στα επομενα το συνεχισες... σιγα που τρεχω απο πισω σου...με τον τροπο σου ομως δεν μπορω να κατσω και να τα ανεχομαι οποτε ξανασχολιαζω σ αρεσει δν σ αρεσει και αμα το συνεχισεις θα το συνεχισω και εγω εχω απλετο χρονο αλλωστε

Banned
    χαχα εισαι σοβαρος ρε στα προηγουμενα ποστ που εκανα οι τελευταιες μου γραμμες ηταν :.δεν λεω τπτ αλλο μακαρι να βγεις απο το αδιεξοδο που εισαι και το αυτα απο μενα αντε γιατι πολυ ασχοληθικα με σενα και στο προηγουμενο post που ειχες κανει....εφοσον λοιπον εγω προσωπικα σε εκεινα τα comments εδωσα ενα τελος στην συζητηση εσυ στα επομενα το συνεχισες... σιγα που τρεχω απο πισω σου...με τον τροπο σου ομως δεν μπορω να κατσω και να τα ανεχομαι οποτε ξανασχολιαζω σ αρεσει δν σ αρεσει και αμα το συνεχισεις θα το συνεχισω και εγω εχω απλετο χρονο αλλωστε
    εγω απο οτι παρατηρησα καπιοι αρχισαν να τραβανε καπιο ζορι επιδη πηγα διακοπες που αυτοι δε πηγαν

χαχααχαχ εσυ πρεπει να γινεις αστροφυσικος να παρατηρεις τα φυσικα φαινομενα και οτι αλλο υπαρχει.....αληθεια τωρα πιστευεις οτι ζηλευω ας πουμε που πηγες διακοπες και προσπαθω να σ ριξω την ψυχολογια με τις αληθειες που γραφω και εσυ τα εχεις παρει γιατι κατα βαθος ξερεις οτι εχω δικιο? μπραβοοο εχεις και μυαλο περα απο ολα τα αλλα χαχαχαχα

και γιατι παντα μα παντα αποφευγεις να απαντησεις στις ερωτησεις μου ευθεως και γραφεις συνεχεια περι ανεμων και υδατων?

Banned
    και γιατι παντα μα παντα αποφευγεις να απαντησεις στις ερωτησεις μου ευθεως και γραφεις συνεχεια περι ανεμων και υδατων?
    γιατι πιστευω οτι οι ερωτησεις προσπαθουν να μου αποσπασουν τη προσοχη απο το πραγματικο ζορι που τραβας μαζι μου

μαλιστα...απο το πραγματικο ζορι που τραβαω μαζι σου....το οποιο ειναι ?

Banned
    μαλιστα...απο το πραγματικο ζορι που τραβαω μαζι σου....το οποιο ειναι ?
    οτι νομιζεις οτι ενας ματσο λεφτας που τρεχουν τα λαφτα απο τα μπατζακια μου και νομιζεις οτι με λεφτα μπωρω να εξαγορασω οτι θελω ολα αυτα εσυ τα φανταστικες δεν εχουν καμια σχεση με εμενα..απλα σου μπηκε μια εικονα στο μυαλο που φανταστηκες εσυ

Banned
    Ρε αλεξανδρε τιποτα λεφτας θα εισαι και καθεται η γκομενα ακομα μαζι σου, δεν εξηγητε αλλιως, τοσα χρονια μαλακιας και το μονο που κανετε ειναι δακτυλακι και κανενα μπουκι?
    Ασε τωρα τα σαπια οτι πηγε με γκομενα αφου ουτε εσυ το πιστευεις...Σορρυ για το χωσιμο δεν με ενδιαφερει τι εισαι αλλα οτι και να εισαι ανοιξε λιγο τα ματακια σου...εκτος και αν εισαι τιποτα γερος οπως ειπε και καποιος πιο πανω...ε δλδ δν βρισκω εξηγηση...εσενα μ φαινεται το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να τν γαμ*****ς....μονο μην πουλας φουμαρα
    διαβασε... εισαι εξωπραγματικος μετα απο 7 χρονια που δε καναμε σεξ μου λες οτι με ανδιαφερει το σεξ μονο..μαλον δε βρηκες κατιο αλλο να πεις και ειπες αυτο απλα

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast