Δεν ειμαι εγω....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3
    Senior Member

Δεν ειμαι εγω....

Ακουσα οτι με εχουν συναντησει στο "Μαζι". Εγω δεν εχει τυχει να παω σε καποια συναντηση εκτος απο μια πριν πολλα χρονια, πριν ιδρυθει. Εαν καποιος με εχει "συναντησει" , θα ηθελα να μου το πει. Ειναι εκνευριστικο να λεει καποιος οτι ειμαι εγω...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν είμαι εγώ μόνο..

Συγνώμη Κηπ, αλλά για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, είπα να γράψω εδώ..

Βρε παιδιά, αν ο άλλος σου μιλάει σαν ξερόλας, επόμενο δεν είναι κι εσύ, να του μιλήσεις ανάλογα, γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα σε καταλάβει καλύτερα?
    Αν το κάνω πάντως κι εγώ, είναι από καλή πρόθεση και για να μοιραστώ με χαρά, μια πληροφορία που γνωρίζω κι όχι για να παραπλανήσω,
    αλλά κι ίσως επειδή παρασύρθηκα κακώς, από το ανάλογο στιλ, που αρχικά αντιμετώπισα.. Γιατί καμιά φορά, όλοι μας πέφτουμε στη παγίδα, αυτό που μας πειράζει
    στον άλλο και μας κάνει επιθετικούς απένταντί του, νάναι κι αυτό που εμείς πρώτοι, του προβάλλαμε. Και ξέρω, ότι η άποψη δεν επιβάλλεται.. ούτε
    καν η οποιαδήποτε καλοπροαίρετη συμβουλή δεν πρέπει να επιβάλλεται στον άλλο, γιατί είναι τελικά καθαρά υποκειμενική και με προσωρινό χαρακτήρα.

Και βέβαια το έχω πάντα σαν αρχή: ποτέ να μη αρέσει να κάνω, κάτι που δεν θέλω να μου κάνουν.

Κηπ, αν δεν έπρεπε να γράψω εδώ, πες μου να το σβήσω.. Ευχαριστώ.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Δεν είμαι εγώ μόνο..

Συγνώμη Κηπ, αλλά για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, είπα να γράψω εδώ..

Βρε παιδιά, αν ο άλλος σου μιλάει σαν ξερόλας, επόμενο δεν είναι κι εσύ, να του μιλήσεις ανάλογα, γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα σε καταλάβει καλύτερα?
    Αν το κάνω πάντως κι εγώ, είναι από καλή πρόθεση και για να μοιραστώ με χαρά, μια πληροφορία που γνωρίζω κι όχι για να παραπλανήσω,
    αλλά κι ίσως επειδή παρασύρθηκα κακώς, από το ανάλογο στιλ, που αρχικά αντιμετώπισα.. Γιατί καμιά φορά, όλοι μας πέφτουμε στη παγίδα, αυτό που μας πειράζει
    στον άλλο και μας κάνει επιθετικούς απένταντί του, νάναι κι αυτό που εμείς πρώτοι, του προβάλλαμε. Και ξέρω, ότι η άποψη δεν επιβάλλεται.. ούτε
    καν η οποιαδήποτε καλοπροαίρετη συμβουλή δεν πρέπει να επιβάλλεται στον άλλο, γιατί είναι τελικά καθαρά υποκειμενική και με προσωρινό χαρακτήρα.

Και βέβαια το έχω πάντα σαν αρχή: ποτέ να μη αρέσει να κάνω, κάτι που δεν θέλω να μου κάνουν.

Κηπ, αν δεν έπρεπε να γράψω εδώ, πες μου να το σβήσω.. Ευχαριστώ.
    ορθά τα λες μαρκελιτα...κ η αρχή σου σωστή..μαζί σου είμαστε...κ δεν νομίζω ο κηπ να σου πει τίποτα ....εεεε είσαι τοσο γλυκό παιδι ..σμουτσσσσσ!!!!!!
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ