απομονωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Γεια κι απο μενα. Τα οσα περιεγραψες σχετικα με τον εαυτο σου και τη συμπεριφορα σου σε μια παρεα μου θυμιζουν παρα πολυ ενα ατομο που συναναστρεφομαι τελευταια και που με εχει μπερδεψει. Απλα για να το δεις κι απ την πλευρα των αλλων.
    Το συγκεκριμενο ατομο εχει τα εξης χαρακτηριστικα: δεν ειναι ιδιαιτερα κοινωνικος παρολο που εχει μια στανταρ παρεα, δε συμμετεχει ποτε σε συζητησεις εκτος κι αν του μιλησεις προσωπικα για κατι που τον ενδιαφερει, δε παιρνει ποτε πρωτοβουλια για να ανοιξει κουβεντα, δεν γελαει και πολυ, χανεται πολυ συχνα στις σκεψεις του και δε προσεχει τι λεμε, ειναι πολυ σοβαρος και ντροπαλος, οταν παμε να τον πειραξουμε για πλακα αυτος τα παιρνει στα σοβαρα και επιτιθεται (κομπλεξ). Γενικα εμενα μου δινει την εντυπωση του ντροπαλου που δεν ειναι κακο..αλλα και ταυτοχρονα οτι αντιπαθει τους παντες και τα παντα κι οτι βαριεται απειρα με οποιον κι αν ειναι. Τωρα τι απο αυτα οντως ισχυει δεν εχω ιδεα! Υπηρξαν 2-3 στιγμες απ τις φορες που τον ειδα που εδειξε να ενδιαφερεται για μενα αλλα η γενικοτερη συμπεριφορα του ηταν αυτη που σου περιεγραψα. Ειναι πολυ δυσκολο να εχεις να κανεις με τετοιο ανθρωπο γιατι δε ξερεις τι σκεφτεται, γιατι δινει την εντυπωση οτι δεν σε συμπαθει ή οτι σε βαριεται. Μακαρι να ηταν πιο χαλαρος και πιο γελαστος..να προσπαθουσε κι αυτος λιγο γιατι νιωθω σαν να πρεπει να τον νταντεψω, δε ξερω.

Κι εγω βρισκω τις περισσοτερες συζητησεις ανουσιες αλλα συμμετεχω. Αν πεις και μια βλακεια τι θα γινει? Μια ζωη την εχεις, δεν γινεται μονο να ασχολεισαι με τα σοβαρα και βαθια πραγματα.. Προσπαθησε να δεις τον εαυτο σου μεσα απ τα ματια των αλλων κι ισως σε βοηθησει.

Αυτα απο μενα, παντα φιλικα! :)

Junior Member
    αυτο κανω cocomero,βλεπω πως μπορει να ειμαι μεσα απο τα ματια των αλλων γιαυτο κ δε ριχνω σε κανεναν το φταιξιμο παρα μονο σε μενα.κ εγω δε μολυμιλαω κ δε πολυγελαω.προσπαθω να μην ενοχλω κ γιαυτο απομονωνομαι.αν ποτε πιασω κατι που θα μπορουσα να πω σε μια κουβεντα(εγινε προσφατα) πηγα να πω κατι κ μιλησαν πανω στη φωνη μου σα να μη μιλαγα κ ετσι σταματησα.πραγματικα δε θελω να ενοχλω.δε κατπιεζω κανεναν κ ουτε παρακαλαω να μου μιλησουν.μου αρεσει να ειμαι εξω κ γιαυτο αραζω σε μια μερια κ ειτε κανω οτι ακουω,ειτε ακουω τη μουσικη αν ειναι ροκ κ μου αρεσει ;).μαλλον θα αρχισω να βγαινω μονος μου.ισως περναω καλυτερα ετσι.ισως κανω κ καμια γνωριμια πιο ευκολα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12