Results 16 to 23 of 23
Thread: ηρωινη ερωτας και χαπια
-
19-03-2013, 00:46 #16
.................................................. ......δεν έχω να πω τίποτε άλλο! (γιατί είμαι απλά εκτός! ό,τι και να πω είμαι στην απ'έξω..)
- 19-03-2013, 01:18 #17
Δεν χρειαζονται αυτα τα ποσοστα φιλε,γιατι απογοητευουν και δεν ειναι εγκυρα,ειναι αναλογα το πως προσπαθει ο καθενας.Οπως και η λεξη πρεζακι δεν ειναι ωραια.Ναρκωμανεις σε αναρρωση ειμαστε,η αρρωστεια του εθισμου δεν φευγει,μαθαινεις ομως "δεξιοτητες" και τροπους να μενεις μακρυα,επισης να σου πω και σενα που εισαι 6 μηνες στην αναρρωση οτι αυτο που νιωθεις οταν περνας απο στεκια,βλεπεις ναρκωμανεις κτλπ και φρικαρεις θα σου φυγει,οσο περναει ο καιρος στην αναρρωση θα το ξεπερνας σιγα σιγα αυτο.Εγω τυχαινει να συναντω χρηστες παλιους φιλους στο δρομο και οταν τους βλεπω δεν λεω πια "αχ λες να χει καμια ψιλη να με κερασει?" "τι πρεζα να χει πανω του,καλη η κιουσπα?" Πλεον αυτο που μου βγαινει οταν τους βλεπω ειναι στεναχωρια που αυτα τα παιδια ακομα ταλαιπωρουνται με αυτη την ΑΠΑΤΗ των ντραγκς,σκεφτομαι επισης τι καλα και ελευθερος που ειμαι εκεινη την στιγμη,που εχω λεφτα στην τσεπη μου,υγεια,ηρεμια,γαληνη,σωσ το κυκλο ανθρωπων και που πανω απ ολα εχω την ελευθερια μου να κανω οτι μου γουσταρει χωρις να σκεφτομαι ποσο σταφ εχω ακομα και πως θα βρω λεφτα να γινω αυριο.Ευχομαι να μεινεις για παντα καθαρος χαρουμενος και υγιης.
Κατερινα οτι θελεις και συ και οποιοσδηποτε,να ερθεις να με ρωτησεις πριβε και αν μπορω να σε βοηθησω να ξερεις θα το κανω.Οταν εισαι ναρκωμανης σε αναρρωση και βοηθας αλλους που χουν το ιδιο προβλημα με σενα στην ουσια βοηθας τον εαυτο σου,γεμιζεις σαν ανθρωπος.
19-03-2013, 01:28 #18
α ρε παιδιά..γαμώτη δηλαδή...πις οφ μάιντ, τι να πω ειλικρινά με γεμίζεις ελπίδα, μακάρι όλοι να ήταν έτσι δυνατοί σαν εσένα, φαίνεται πως τη γουστάρεις τη ζωή, ειλικρινά μιας κι έχεις περάσει απ'όλο αυτό βοήθα κι άλλο κόσμο όσο μπορείς, να ξεφύγει...
19-03-2013, 01:55 #19
Γενικα με θεωρω αδυναμο ανθρωπο και απαισιοδοξο,ομως τοσες φορες που χω ακουσει οτι ειμαι δυνατος και πολεμιστης,εχω αρχισει και το πιστευω σιγα σιγα.Οσο για τη ζωη πραγματι την γουσταρω και ας εχει πολλες δυσκολιες και πικρες και λιγοτερες χαρες.Και για να καταλαβω οτι την γουσταρω επρεπε να περασω αρκετα χρονια προσπαθωντας να με πεθανω,ισως μου χρειαζοτανε τελικα να πεσω στα σκατα για να εκτιμησω καποια πραγματα.
20-03-2013, 14:25 #20
σας ευχαριστω ρε παιδια.. πραγματικα.. τα μηνυματα σας με ταρακουνησαν.. και πιο πολυ ενιωσα πως καποιος μπορει να νιαζεται για σενα κ ας μη σε ξερει.. νομιζω πετυχαμε το σκοπο του φορουμ..
εβαλα στοχο να καθαρισω και θα το κανω, δε θα εθελοτυφλω.. υπαρχει προβλημα και πρεπει να το παλεψω.. σας ευχαριστω πραγματικα....
20-03-2013, 20:17 #21
Θα σου το γραψω με λιγα λογια και απλα.... Βοηθησε τον εαυτο σου , βγες απο αυτο τον δρομο γιατι θα βρεθεις σε αδιεξοδο..... Δεν ειναι αργα να στρωσεις την ζωη σου ... Κανε το πρωτο βημα και ξεκινα για μπροστα .... Μην κοιταξει ξανα πισω
20-03-2013, 21:21 #22
Είσαι πολύ νέα όπως είπανε και παραπάνω!! Προσπάθησε να φύγεις μακριά από όλο αυτό το τριπάκι για να γνωρίσεις και την άλλη πλευρά της ζωής. Υπάρχουν πολλά κέντρα που μπορείς να απευθυνθείς αλλά το κυριότερο να μιλήσεις σε κάποιον, αυτός/η μπορεί να είναι και η μητέρα σου, γιατί όσο "ευάλωτη" μπορεί να είναι κ αυτή δεν μπορεί θα νοιάζεται και για εσένα παιδί της είσαι. Όσον αφορά τον φίλο σου, προσπάθησε να απομακρυνθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς. Θα κοιτάξεις τον εαυτό σου και στην τελική να ζήσεις(ίσως το παρατραβάω αλλά πρέπει να ταρακουνηθείς). Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το κάνεις και ότι νοιάζεσαι και ίσως τον αγαπάς και δεν θέλεις να πάθει τίποτα κακό. Όταν όμως πρόκειται να πάθεις και εσύ κακό, φυσικά θα κοιτάξεις το καλό σου. Μπορεί να σε παρασύρει και αυτός, μπορεί και εσύ να είσαι ευαίσθητη και να θέλεις να του συμπαρασταθείς σε αυτό που ζει.. πολλά μπορεί που μόνο εσύ το ξέρεις, αλλά αν φύγεις μακριά του θα δεις ότι θα είναι εν μέρη πιο εύκολο να αφήσεις αυτή την ζωή που κάνεις. Από εκεί και πέρα θα δεις ότι θα αρχίσεις να νιώθεις πολύ καλύτερα από ότι πιστεύεις τώρα και θα γνωρίσεις την πραγματική ζωή όπως την ζουν οι περισσότεροι! Προσπάθησε να πείσεις τον ευατό σου ότι θα τα καταφέρεις και ότι είσαι αφοσιωμένη στην δική σου Ιθάκη(=στόχο). Μην υποκύψεις σε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί μπροστά σου, που σίγουρα θα βρεθεί. Να λες μόνο είσαι δυνατή και θέλεις μια νέα αρχή στην ζωή σου, να κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικά για αυτό που θα επιλέξεις εσύ από εδώ και πέρα να είσαι.!!! Εύχομαι να τα καταφέρεις και είμαι σίγουρη ότι μπορείς, αρκεί να το πιστέψεις!!! Να προσέχεις
20-03-2013, 22:16 #23
Η γνωση ειναι δυναμη και "οπλο " σε καθε προβλημα και δυσκολια! Στην εποχη μας τα θεματα που εχουν να κανουν με την υγεια ειναι πολυ καλητερα απο παλαια! που οι πλουσιοι ειχαν προσβαση στην καλη θεραπεια, η που οι πιο πολλοι ειχαν τα γιατροσόφια απο το χωριο της γιαγιας!¨),ποσο μαλον στις θεραπειες απο εξαρτησεις, απο τον εθισμο! Πλεον η ιατρικη εχει παει πολυ μπροστα! καινουργια φαρμακα, ακομα κι οι πληροφοριες που μπορει να παρει ατομικα ο καθε ενας απο το ιντερνετ.
Συγκεκρημένα για την ηρωινη τα πραματα ειναι δυσκολα αλλα αμα το θες το χεις!! ,προσωπικα για παρηγοριά κι για να μην τρελαθω! οταν εκανα αποτοξινωση στο ψυχιατρειο Σταυρουπολης ,φανταζομουν τους ανθρωπους στην ιδια φαση με εμενα αλλα πριν καμια 30αρια χρονια πριν! τι περναγαν οι κακομοιροι τοτες! -ακουγα και ιστοριες απο παλαιους θεραπευτες εκει περα - "ταξιδευα λοιπον στον χρονο, την εποχη που δεν ειχαν ουτε βουπρομορφινες!ουτε τα υποκαταστατα που εχουμε τωρα! δεν ειχαν την γνωση για να ξερουν οτι καποιος σε συνδρομο στερησης εχει μεγαλη αναγκη απο πρωτεινες,απο βιταμηνες!απο ηλεκτρολητες. Δεν ειχαν ευκερα οπως σημερα τα διαφορα φαρμακα για τους πονους,κοδεινες και αλλα τετοια! σημερα υπαρχει χαπι οπως η ναλτραξονη που ειναι ασπιδα! δεν σε αφηνει να πιεις κι να θες δλδη. ο υπνος επρεπε να ερθει απο μονος του! αφου δεν ειχαν τα συγχρονα φαρμακα για υπνο ,να μην ειναι δλδη ναρκωτικα!Δεν μηλαω καν για το θεμα της ψυχικης θεραπειας ετσι? αφου μεχρι να ερθει το ΚΕΘΕΑ (στις αρχες του 1980), νομιζαν οτι ειναι συνειδητο,δλδη κατι που ηθελε κι το εκανε! κατι σαν μια κακη συνηθεια!σαν να μην βαζεις κρανος με την μηχανη, και πρεπει απλα να αρχισεις να το φορας!Τελος εκεινη την εποχη ο κοσμος εβλεπε πολυ ασχημα τους χρηστες, τους ειχε σαν απλους εγκληματιες! αν και σημερα εχουμε ρατσισμο απεναντι στους χρηστες τουλαχιστον ξερουμε οτι ειναι προβλημα ο εθισμος! οτι ειναι αρρωστος και θελει θεραπεια!
Ποποοο!! μακρολογο πολυ¨)¨), επειδη τα κεντρα αποτοξινωσης ,ακομα κι το ΟΚΑΝΑ αν και ειναι παρεξηγημενο λιγο, βεβαια για εμενα δεν ειναι λυση να παιρνεις υποκαταστατα μια ζωη!,χωρις σκοπο να τα κοψεις κι αυτα,γτ. αυτο λεει κανονικα το ΟΚΑΝΑ,ασχετα αν καποιοι τα περνουν μια ζωη! υπαρχουν ομως και αλλα οπως το ΚΕΘΕΑ που ειναι στεγνα! χωρις ουσιες ,υπαρχει και το 18ανω οπου ειναι και αυτο χωρις υποκαταστατα αλλα μπορει να σου γραψει ο ψυχιατρος καποια φαρμακα -πολυ ελαφρα ομως- μονο αν ειναι μεαγαλη αναγκη. Εκτος απο αυτα υπαρχουν και οι Ν.Α. οπου ειναι παρα πολυ καλο, εχει τα 12 βηματα, κατι που ειναι καλο κι για αυτους που δεν εχουν θεμα με ουσιες, ειναι πολυ σημαντικο το οτι η θεραπεια που κανουν για τους χρηστες ειναι πολυ καλη και για ολων τον κοσμο! σου μαθαινουν να σεβεσαι τον αλλον ,να ακους, να μπορεις να επικοινωνεις ,να μην κανεις τον εξηπνακια και να υποτιμας τους γυρο σου! σου μαθαινουν πραματα ωραια! φενετε λοιπον αν καποιος εχει βγαλει καποια τετοια θεραπεια!