Results 16 to 20 of 20
Thread: ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ!!!
-
20-03-2013, 01:27 #16
Και κάτι τελευταίο, μη κάνεις πολλες συζητήσεις με τ μαμά σου μόνο τ βασικά, όταν ένα θέμα το υπεραναλύουμε βρίσκουμε πολλες πολλες λεπτομέρειες που μεγαλώνουν στο μυαλό μας, κοινός κάνουμε τ τριχα τριχια... Ξέρω πως σε αγαπά και θέλει τ καλό σου και είναι ο μονος άθρωπος π μπορεις να μιλησεις αλλα καλύτερα να κάνετε άλλες συζητήσεις, πιο ευχαριστες, να ξεφεύγεις!!! :)
- 20-03-2013, 01:43 #17
Ολα αυτα που λες ειναι πολύ σωστά....Εγω δεν θελω να τον αλλάξω και να τον φερω με τα δικα μου δεδομένα!!Αλλα του ζηταω να μ'αγαπαει και να με νοιαζεται, να κοιταζει εμας και να κανουμε μαζι πραγματα....Αυτα του ζηταω να αλλαξει, δεν θελώ τιποτα άλλο..Ναι αλλα δν μπορει να με πηγαινει συνεχεια με εναν περιβαλλον που δεν μαγαπαει, και με πληγωνουν, και καθε φορα που γυρναμε σπιτι να κλαιω ολη νυχτα...Δεν μπορω συνεχεια να του λεω ναι,ναι ναι...Καποια στιγμη χανεις την ψυχραιμια σου...
20-03-2013, 01:54 #18
Τα είπα όλα αυτά γιατί ελεγες έχει και αυτο και εκεινο το μορφωτικό επιπεδο και αλλά τετοια! Λιγο με μπερδεύεις, δε ξέρω αν έχεις όντως ξεκαθαρίσει τ είναι αυτά που θέλεις...Δηλαδη έτσι όπως είναι τον δέχεσαι δε θέλεις να τον αλλάξεις.... την αγάπη και το ενδιαφέρον τους δε το εκφραζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, μπορει να νιώθει τα χιλίαδες αλλα να μη μπορει να τ εκφράσει..
20-03-2013, 02:21 #19
20-03-2013, 22:21 #20
Εισαι μπερδεμενη γιατι ακους ενα σωρρο αποψεις και δεν ακους τον εαυτο σου. Διοχετευεις ολη σου την ενεργεια στον να ψαξεις να βρεις γιατι το κανει, πως το κανει τι σκεφτεται ενω στην τελικη δεν σου ζητησε κανεις να το κανεις. Χαραμιζεις ολο σου το ειναι για να μελετησεις την συμπεριφορα του αλλου(ποσο μαλλον των αλλων) και αναλωνεσαι σε καταστασεις που δεν οδηγουν πουθενα. Φροντισε να γεμισεις τον δικο σου κοσμο με πραγματα τα οποια δεν εινα απαραιτητη η παρουσια καποιου. Γιατι σονι και ντε να σε ακολουθει ο συζηγος σε ολα, η εσυ αντιστοιχα? Μην εξαρτασε απο το αν πειναει εκεινος για να φας. Καλη η συντροφικοτητα δεν λεω αλλα πρεπει να βρεις τι θελεις εσυ. Και δεν μιλαω για το αν θελεις να εισαι παντρεμενη η οχι. Μιλαω για απλες καθημερινες δραστηριοτητες. Βλεπεις τηλεοραση μονη σου πχ? Η περιμενεις τον αντρα σου για να διαλεξετε μαζι ταινεια και επειδη δεν εχει εκεινος ορεξη για ταινεια εσυ στεναχωριεσαι οτι δεν σε προσεχει?? Απλα δεν εχει ορεξη για ταινεια. Απολαυσε λοιπον αυτο που θες να κανεις, πχ την ταινεια, και αστον αυτον να κανει οτι καταλαβαινει καλυτερο για εκεινον. Αν το καλυτερο για εκεινον δεν εισαι εσυ, ειναι επιλογη του και εσυ δεν εχεις καμια απολυτως δικαιοδοσια να του πεις τι να κανει. Οχι γιατι ειναι ο αντρας του σπιτιου, αλλα γιατι ειναι ανθρωπος με ΘΕΛΩ.