ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by moby View Post
    Με το φτωχό μου το μυαλό και με όσα μπορεί να καταλάβει κάποιος από μια σχέση που δε τη ζει, θεωρώ πως ο άντρας σου νιωθει μειονεκτικα απεναντι σου ίσως τ δείχνεις πως είσαι πάνω απο αυτόν, αθελα σου.. ίσως αντιλαμβάνεται τις διαφορές σας και αυτός δε μπορώ να ξέρω! Απλά από αυτά που περιγράφεις αυτό βγάζει θέλει ν σε μειώνει γ να νιώθει πως δεν εισαι τόσο ψηλά! Σωστά αναρωτίεσαι μα πως αφου είναι ο ανθρωπος μου και μ'αγαπά γιατί να νιώθει κάτι τέτοιο, ξέρεις οι άνθρωποι ανεξαρτητως φυλου θέλουν να αισθάνονται την αποδοχή, ίσως ο άντρας σου να θέλει να τον θαυμάζεις καταβαθος και επειδή δε σημβαίνει να τρέχει στη οικογένεια του που αν όντως δε σε συμπαθεί τα άσχημα σχόλια θα πηγαίνουν και θα έρχονται ίσως να τ δίνει μια ικανοποίηση! Υποθέσεις κάνω πάντα, εννοείται δε μπορώ να ξέρω ακριβώς! Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω πως είναι θετικό που άλλαξε συμπεριφορά, σημαίνει πως κατι σημαίνεις γ αυτόν, δε νομίζω πως θα συνεχίσει μια ζωή έτσι... Χέσε τη κοινωνία και τα σχόλια, σκέψου αν τον αγαπάς και θέλεις να προσπαθήσεις! Επίσης θέλω να πω πως για να επιβιώση μια σχέση πρέπει να υπάρχει ο θαυμασμός προς τον συντροφό μας, πάψε να λες πως θα ήθελα να είναι έτσι και αλλίως και μη τ υποδικνύεις πως να φαίρεται δεν υπάρχει χειρότερο απο το να θέλεις να τον αλλάξεις προσπάθησε να τον δεχτείς ετσι όπως είναι με τα καλά του και τα κακά του. Φτίαξε μια λίστα με ότι θετικό έχει πάνω του,δες τν άντρα σου με άλλο ματι! Επίσης όταν κάνει κάτι όμορφο να του το λες, μου άρεσε αυτό πολυ, φαντάζομαι αν δείχνεις ενθουσιασμό σε μικρά πράγματα θα αρχίσει να τα κάνει πιο συχνα! Τέλος να τ λες τ εκτιμας σε αυτον γ να βλέπει πως η γυναίκα του τον αγάπα και τον δέχεται, πες του είσαι πολυ καλος σε αυτο και ειλικρινεις και ευχαριστος και ότι αλλο σου έρθει!!! Το σημαντικότερο ας κάνει η οικογένεια του ότι θέλει εσυ μην αντιδρας και μη τ λες παλι στους δικους σου θα παμε.... Αν δεις πως δε οδηγει πουθενά χωρισε τον είσαι πολυ μικρη γ να ζησεις μια ζωη σκατα επειδη τ θελει η κοινωνια!!!!!
    Και κάτι τελευταίο, μη κάνεις πολλες συζητήσεις με τ μαμά σου μόνο τ βασικά, όταν ένα θέμα το υπεραναλύουμε βρίσκουμε πολλες πολλες λεπτομέρειες που μεγαλώνουν στο μυαλό μας, κοινός κάνουμε τ τριχα τριχια... Ξέρω πως σε αγαπά και θέλει τ καλό σου και είναι ο μονος άθρωπος π μπορεις να μιλησεις αλλα καλύτερα να κάνετε άλλες συζητήσεις, πιο ευχαριστες, να ξεφεύγεις!!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by moby View Post
    Με το φτωχό μου το μυαλό και με όσα μπορεί να καταλάβει κάποιος από μια σχέση που δε τη ζει, θεωρώ πως ο άντρας σου νιωθει μειονεκτικα απεναντι σου ίσως τ δείχνεις πως είσαι πάνω απο αυτόν, αθελα σου.. ίσως αντιλαμβάνεται τις διαφορές σας και αυτός δε μπορώ να ξέρω! Απλά από αυτά που περιγράφεις αυτό βγάζει θέλει ν σε μειώνει γ να νιώθει πως δεν εισαι τόσο ψηλά! Σωστά αναρωτίεσαι μα πως αφου είναι ο ανθρωπος μου και μ'αγαπά γιατί να νιώθει κάτι τέτοιο, ξέρεις οι άνθρωποι ανεξαρτητως φυλου θέλουν να αισθάνονται την αποδοχή, ίσως ο άντρας σου να θέλει να τον θαυμάζεις καταβαθος και επειδή δε σημβαίνει να τρέχει στη οικογένεια του που αν όντως δε σε συμπαθεί τα άσχημα σχόλια θα πηγαίνουν και θα έρχονται ίσως να τ δίνει μια ικανοποίηση! Υποθέσεις κάνω πάντα, εννοείται δε μπορώ να ξέρω ακριβώς! Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω πως είναι θετικό που άλλαξε συμπεριφορά, σημαίνει πως κατι σημαίνεις γ αυτόν, δε νομίζω πως θα συνεχίσει μια ζωή έτσι... Χέσε τη κοινωνία και τα σχόλια, σκέψου αν τον αγαπάς και θέλεις να προσπαθήσεις! Επίσης θέλω να πω πως για να επιβιώση μια σχέση πρέπει να υπάρχει ο θαυμασμός προς τον συντροφό μας, πάψε να λες πως θα ήθελα να είναι έτσι και αλλίως και μη τ υποδικνύεις πως να φαίρεται δεν υπάρχει χειρότερο απο το να θέλεις να τον αλλάξεις προσπάθησε να τον δεχτείς ετσι όπως είναι με τα καλά του και τα κακά του. Φτίαξε μια λίστα με ότι θετικό έχει πάνω του,δες τν άντρα σου με άλλο ματι! Επίσης όταν κάνει κάτι όμορφο να του το λες, μου άρεσε αυτό πολυ, φαντάζομαι αν δείχνεις ενθουσιασμό σε μικρά πράγματα θα αρχίσει να τα κάνει πιο συχνα! Τέλος να τ λες τ εκτιμας σε αυτον γ να βλέπει πως η γυναίκα του τον αγάπα και τον δέχεται, πες του είσαι πολυ καλος σε αυτο και ειλικρινεις και ευχαριστος και ότι αλλο σου έρθει!!! Το σημαντικότερο ας κάνει η οικογένεια του ότι θέλει εσυ μην αντιδρας και μη τ λες παλι στους δικους σου θα παμε.... Αν δεις πως δε οδηγει πουθενά χωρισε τον είσαι πολυ μικρη γ να ζησεις μια ζωη σκατα επειδη τ θελει η κοινωνια!!!!!
    Ολα αυτα που λες ειναι πολύ σωστά....Εγω δεν θελω να τον αλλάξω και να τον φερω με τα δικα μου δεδομένα!!Αλλα του ζηταω να μ'αγαπαει και να με νοιαζεται, να κοιταζει εμας και να κανουμε μαζι πραγματα....Αυτα του ζηταω να αλλαξει, δεν θελώ τιποτα άλλο..Ναι αλλα δν μπορει να με πηγαινει συνεχεια με εναν περιβαλλον που δεν μαγαπαει, και με πληγωνουν, και καθε φορα που γυρναμε σπιτι να κλαιω ολη νυχτα...Δεν μπορω συνεχεια να του λεω ναι,ναι ναι...Καποια στιγμη χανεις την ψυχραιμια σου...

Quote Originally Posted by ΝΙΚΙ View Post
    Ολα αυτα που λες ειναι πολύ σωστά....Εγω δεν θελω να τον αλλάξω και να τον φερω με τα δικα μου δεδομένα!!Αλλα του ζηταω να μ'αγαπαει και να με νοιαζεται, να κοιταζει εμας και να κανουμε μαζι πραγματα....Αυτα του ζηταω να αλλαξει, δεν θελώ τιποτα άλλο..Ναι αλλα δν μπορει να με πηγαινει συνεχεια με εναν περιβαλλον που δεν μαγαπαει, και με πληγωνουν, και καθε φορα που γυρναμε σπιτι να κλαιω ολη νυχτα...Δεν μπορω συνεχεια να του λεω ναι,ναι ναι...Καποια στιγμη χανεις την ψυχραιμια σου...
    Τα είπα όλα αυτά γιατί ελεγες έχει και αυτο και εκεινο το μορφωτικό επιπεδο και αλλά τετοια! Λιγο με μπερδεύεις, δε ξέρω αν έχεις όντως ξεκαθαρίσει τ είναι αυτά που θέλεις...Δηλαδη έτσι όπως είναι τον δέχεσαι δε θέλεις να τον αλλάξεις.... την αγάπη και το ενδιαφέρον τους δε το εκφραζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, μπορει να νιώθει τα χιλίαδες αλλα να μη μπορει να τ εκφράσει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΝΙΚΙ View Post
    Piece Of Mind..Τον παντρευτηκα για να κανω ευτιχισμενους τους αλλους, αδιαφορωντας για την προσωπικη μου ευτυχια....Τωρα που εχω ξυπνησει κατα καποιον τροπο απο το ονειρο, και βλεπω τα πραγματα πιο καθαρα, ειδα οτι εκανα λαθος που τον παντρευτηκα...Εβαλα στην ακρη τον εαυτο μου και παντα αυτο εκανα για να μην πληγωσω τους δικους μου ανθρωπους...
    Εβλεπα τα ελλατωματα του, εβλεπα οτι δεν ημουν πραγματικα ευτιχισμενη κατα τα αλλα τον παντρευτηκα, τον νοιαζομαι αλλα δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι του και το ξερω γιατι δεν με καλυβει σαν αντρας ισως αυτο φταιει, δεν με κανει να αισθανομαι διπλα του μοναδικη και προπαντως γυναικα..
    Τωρα τελευταια εχει αλλαξει και δεν ξερω τι να σκεφτω...........Γιατι να τα κανει τωρα???Αυτα θα επρεπε να τα κανει πριν....
    καλλιο αργα παρα ποτε Νικη..Προχωρα και κανε ευτιχισμενη την Νικη,αδιαφορησε για το τι λενε οι γυρω και κανε αυτο που νιωθεις..Κανε οτι λεει το ονομα σου και Νικη-σε..

Senior Member
    Εισαι μπερδεμενη γιατι ακους ενα σωρρο αποψεις και δεν ακους τον εαυτο σου. Διοχετευεις ολη σου την ενεργεια στον να ψαξεις να βρεις γιατι το κανει, πως το κανει τι σκεφτεται ενω στην τελικη δεν σου ζητησε κανεις να το κανεις. Χαραμιζεις ολο σου το ειναι για να μελετησεις την συμπεριφορα του αλλου(ποσο μαλλον των αλλων) και αναλωνεσαι σε καταστασεις που δεν οδηγουν πουθενα. Φροντισε να γεμισεις τον δικο σου κοσμο με πραγματα τα οποια δεν εινα απαραιτητη η παρουσια καποιου. Γιατι σονι και ντε να σε ακολουθει ο συζηγος σε ολα, η εσυ αντιστοιχα? Μην εξαρτασε απο το αν πειναει εκεινος για να φας. Καλη η συντροφικοτητα δεν λεω αλλα πρεπει να βρεις τι θελεις εσυ. Και δεν μιλαω για το αν θελεις να εισαι παντρεμενη η οχι. Μιλαω για απλες καθημερινες δραστηριοτητες. Βλεπεις τηλεοραση μονη σου πχ? Η περιμενεις τον αντρα σου για να διαλεξετε μαζι ταινεια και επειδη δεν εχει εκεινος ορεξη για ταινεια εσυ στεναχωριεσαι οτι δεν σε προσεχει?? Απλα δεν εχει ορεξη για ταινεια. Απολαυσε λοιπον αυτο που θες να κανεις, πχ την ταινεια, και αστον αυτον να κανει οτι καταλαβαινει καλυτερο για εκεινον. Αν το καλυτερο για εκεινον δεν εισαι εσυ, ειναι επιλογη του και εσυ δεν εχεις καμια απολυτως δικαιοδοσια να του πεις τι να κανει. Οχι γιατι ειναι ο αντρας του σπιτιου, αλλα γιατι ειναι ανθρωπος με ΘΕΛΩ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12