Βαριεμαι συνεχειααα.....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    Senior Member

Βαριεμαι συνεχειααα.....

Γειααα!!!
    Παιδες τις τελευταιες μερες παρουσιαζω εντονη βαρεμαρα..
    Βαριεμαι να σηκωθω το πρωι, βαριεμαι να διαβασω, βαριεμαι να ξεκουνηθω να βγω εξω..
    Πολυ βαρεμαρα (οχι καταθλιψη)
    Ειδικα με το διαβασμα εχω τεραστιο θεμα..
    Βαριεμαι παααρα πολυ κ μονο π βλεπω το βιβλιο νυσταζω...
    Κ να γραψω ακομη βαριεμαι/..
    Τι να κανω εχετε καμια ιδεα?
    Πως το αντιμετωπιζετε εσεις οταν σας πιανει? Τι κανετε για να ξεκουνηθειτε??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Φαε παγωτο σοκολατα και μετα κανε σεξ.

Senior Member
    Μπορεις απλα να ενδωσεις στην βαρεμαρα , καποια στιγμη θα βαρεθεις να καθεσαι και θα ξεκουνηθεις . . .
    Αλλα οκ για δυο τρεις μερες οχι για κανα μηνα. Αν δεν σου περασει αμεσα να κανεις κατι εστω και με το ζορι και μετα θα συνηθισεις.

Για το διαβασμα αυτο που κανω εγω και πιανει ειναι το εξης λεω θα κανω 5 ασκησεις και θα διαβασω μονο ενα θεμα , και συνηθως οταν εχω ολοκληρωσει αυτο που ειχα ορισει ως στοχο δεν εχω ορεξη να το παρατησω και καταληγω να δουλευω 4 ωρες συνεχομενα.
    Και ετσι για παρηγορια να σου πω πως εχω ενα βιβλιο 1358 σελιδες και ειναι μονο ο πρωτος τομος απο 3 και αφορα μονο ενα μαθημα απο τα 5 που εχω για αυτο το εξαμηνο .Δηλαδη fuck!!!

Senior Member
    Μπετελ το θεμα ειναι οτι παω school αδιαβαστη κ λεω ο,τι να ναι κ βαριεμαι κιολας κ ειμαι μονιμως σαν κοιμισμενη..
    Και για καφε βαριεμαι να παω..
    Και στο σπιτι βαριεμαι να διαβασω..
    Ακομη κ στο pc να κατσω βαριεμαι..
    Να ενδωσω ναι, αλλα δν πρεπει κ καποιες δουλειες να γινουν?
    Γαμησε τα ρε συ...

Senior Member
    Enjoy the boredom, sometimes it can be pretty creative

Senior Member
    Τοτε θα πρεπει να πιεστεις ωστε να εισαι τουλαχιστον ενταξει στις υποχρωσεις σου . Εστω και με το ζορι.
    Λογικα ειναι απλη φαση και θα περασει , ποσο καιρο εισαι ετσι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Enjoy the boredom, sometimes it can be pretty creative
    Creative δεν νομιζω, discreative σιγουρα, διοτι καταληγω να μν κανω τιποτα η να κανω με το ζορι.. Μια αισθηση γμτ τοσο χαλαρη.. τι να πω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Τοτε θα πρεπει να πιεστεις ωστε να εισαι τουλαχιστον ενταξει στις υποχρωσεις σου . Εστω και με το ζορι.
    Λογικα ειναι απλη φαση και θα περασει , ποσο καιρο εισαι ετσι?
    Εχει 2 βδομαδες.. στο μαθημα βαριεμαι εντωμεταξυ να εξηγαω κ τα λεω απο μεσα απο το βιβλιο.. μετα απο καθε μερα κανονικα πρεπει να κανουμε εκτιμησεις κ αξιολογησεις στις ενοτητες π εχουμε αναλαβει, κ εγω βαριεμαι να τα κανω κ λεω θα τα κανω το σ/κ ολα μαζεμενα, αλλα δν μπορω μετα να θυμαμαι της καθε ημερας.. με αποτελεσμα να ξεχναω πολλα χρησιμα.. αλλα κ κατι αναλαφρο να κανω κ πιο ευχαριστο παλι βαριεμαι..

Senior Member
    Κι η κόρη μου βαριέτε..τις περνάει..μετά ξαναβαριέτε..αχ νιάτα..και που να φτάσετε στην ηλικία μου. Εγώ θαλεγα ότι οση΄ωρα κι αν καθήσεις να διαβάσεις δε θα εμπεδώσεις τίποτε με το ζόρι, ενω..αν καθήσεις μισή ωρίτσα με όρεξη θα αποστηθίσεις κεφάλαιο. Οπότε όταν σουρθει η διάθεση έστω και λίγο άνοιξε βιβλίο. Μη ξεχνάμε ότι μπήκε κι Άνοιξη, παιζει κι αυτό, έρχετε κι ο καιρός που θα τελειώσουν τα σχολεία,,οπότε λογικό το βρίσκω να βαρέθηκες

Senior Member
    Kαταλαβα σε τι φαση εισαι , και φανταζομαι το να αφηνεις δουλεια για το ΣΚ θα σε κανει να αγχωνεσαι καθως θα μαζευεται πολυ δουλεια για δυο μερες .
    Κανε τουλαχιστον λιγη δουλιτσα καθε μερα ή κρατα σημειωσεις μετα το μαθημα.
    Θα μπορουσες επισης οταν γυρνας στο σπιτι , να κανεις διαλλειμα για τρεις ωρες , ακουγοντας μοσικη και κανοντας κατι που σε χαλαρωνει για παραδειγμα ενα μπανιο , και μετα να δουλευεις για λιγο , αλλα φροντισε να τηρεις το προγραμμα που φτιαχνεις , Με λιγα λογια βρες μια ρουτινα ωστε να μπορεις να λειτουργεις καπως.

Και αυτο που λεει η Ελλη απο πανω ειναι καλη ιδεα , οταν εχεις λιγη διαθεση εστω και για 5 λεπτα εκμεταλλευσου το.

Banned
    Λακρυ κανε κατι να σπασεις την μονοτονια..... Η βαρεμαρα ερχεται απο την συνηθεια ..... Σπαστην και θα δεις οτι θα αλλαξει

Senior Member
    Ελλη ποσο ειναι η κορη σου? Εγω μαλλον ειμαι μεγαλυτερη γιατι.. Παλια παντως δν βαριομουνα ετσι, ημουν ολη την ωρα στην τσιτα κ ειχα ενεργητικοτητα κ μ λεγανε "ολη την ωρα χοροπηδας σαν το κατσικι", τωρα νιωθω θαρρεις κ βγηκα απο το ΚΑΠΗ :p
    Απο την αλλη λεω αμα βαλω προγραμμα ισως ειναι ψυχαναγκαστικο κ ισως αγχωθω περισσοτερο σε περιπτωση π δν το τηρησω, διοτι παλια εβαζα προγραμμα για την καθε μερα, γραπτως, πχ 2-5 διαβασμα, 5-8 σχολη, 8.30- 9.30 ιντερνετ, 10-2 εξοδος κτλ κτλ, για να μην παραστρατω, αλλα η γιατρος μ μου ειχε πει "τελικα ποσο σημαντικος κ απαραιτητος ειναι ο ελεγχος" αλλα απο την αλλη αμα τα αφησω να κυλισουν απο μονα τους, οταν εμενα θα μου φυγει η βαρεμαρα, θα χει φυγει κ το πουλι (μεταφρορικα !)

Senior Member
    Η κόρη μου είναι 17 και καλή μαθήτρια θάλεγα, απο τώρα ανχώνετε επίσης για του χρόνου στις πανελλήνιες, λέει ότι αν διαβάσει μπορεί αλλα βαριέτε..μετά τις περναει.Κοίτα κι εγώ θυμάμε απο τον εαυτό μου πρόγραμμα δε μπορούσα να τηρήσω, όταν είχα διάθεση διάβαζα και τότε εμπέδωνα, ενω διαφορετικά ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ επάνω στο βιβλίο. Εντάξει μη το αφήσεις κι εντελώς να κυλήσει απο μόνο του, απλά τη στιγμή που θα σου έρθει διάβασε.Καλή επιτυχία και δύναμη

Senior Member
    Εχω επισης κ το αλλο το ψυχαναγκαστικο (καλα κ τι δν εχω, θα γελατε με τις βλακειες μ ειμαι σιγουρη, αλλα τεσπα :p)
    Παντα οριζω καποια μερα της εβδομαδας κ λεω οτι απο Πεμπτη πχ θα τακτοποιησω τις εκρεμμοτητες μου, θα βαλω ενα προγραμμα στην καθημερινοτητα μ, θα οριοθετησω καποιες υποχρεωσεις κ εν ολιγοις θα προσπαθησω να επαναφερω τον ελεγχο, κ αυτο το υπολογιζω απο τις 12 π μπαινει η καινουργια μερα, πολυ ψυχαναγκαστικο ε? Το κανω αυτο μπας κ ξεκουνηθω απο την βαρεμαρα π με διεπει, αλλα συνηθως το διατηρω για λιγο καιρο κ μετα παλι χαλαει.. τι να κανω για να μν βαριεμαι κ να εχω εναν ελεγχο στη ζωη μ κ εναν προγραμματισμο, χωρις ομως να καταφευγω σε ψυχαναγκαστικα σχεδια? any ideas??

Καταρχήν να ξέρεις ότι το να κάθεσαι όλη μέρα σε κάνει να καθήσεις άλλο τόσο και παραπάνω. Πρέπει να δεις θετικά το όλο θέμα γιατί αλλιώς θα είσαι πάντα έτσι. Ξύπνα μια μέρα νωρίς το πρωί, πήγαινε μια βόλτα με την παρέα, γενικώς κάνε κάτι δημιουργικό που να σου αρέσει και να έχεις μεράκι σε αυτό. Αργότερα διάβασε, κάτι που θα σου προσφέρει πολλές γνώσεις και θα σου ανοίξει το μυαλό. Απλά όταν είναι να κάνεις κάτι να είσαι θετική γιατί πχ αν λες θα κάνω αυτό αχ πόσο βαριέμαι, και να βγω έξω θα βαρεθώ, ε λογικό είναι να βαρεθείς αφού πηγαίνεις με τέτοια πρόθεση. Δες λίγο πιο αισιόδοξα την κατάσταση. Δεν λέω θα τύχει και κάποια στιγμή να το πάθεις αυτό απλά πρέπει να το ελέγχεις διότι διαφορετικά θα έχεις μια μονότονη ζωή χωρίς παρέες, γιατί και αυτές δεν θα αργήσουν να το καταλάβουν και σιγά σιγά θα μείνεις εσύ και η βαρεμάρα!

Page 1 of 2 12 LastLast