Πως η συζήτηση για το σεξ οδηγεί στο χωρισμό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Junior Member
    Αυτό το απαίσιο ερώτημα που πάντα απαντάται καθυστερημένα με βασανίζει "είναι αυτός ο ιδανικός για μενα ή τα ελαττώματα του αυτά θα αποτελέσουν αιτία χωρισμού στο μέλλον και χάσιμο χρόνων?" Ο εγωισμός καταστρέφει σχέσεις και εγώ εδώ έχω να αντιμετωπίσω αρκετό. Και να αδιαφορήσω για όλα τα άλλα, σεξ, κτλ...κρατιέται σχέση με το να υποχωρεί μόνο ο ένας?
    Ελπίζω να μην κατάφερα να σας ζαλίσω.Είστε αρκετά εξυπηρετικοί πάντως, δε μπορώ να πω και σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση.Απλά με βασανίζει καιρό η σκέψη για το αν θα αντέξω μια ζωή υποκοής και να περνάω τις σκέψεις μου απο χίλια κύματα πριν τις εκφρασω. Απλά δεν έχω τα κότσια να το αντιμετωπίσω κατάματα...Είπαμε η συνήθεια της συμβίωσης σε καθιστά λιγότερο ανεξάρτητο...

Banned
    Aν αισθανεσαι ετσι καλο ειναι να το τελειωσεις..Γιατι δεν ειναι οτι κανεις υποχωρησεις οι οποιες καλο ειναι να υπαρχουν για να μπορει να αντεξει μια σχεση,αμφιδρομα ομως!Κανεις συμβιβασμους και αυτοι οπου παιζονται το εργο δεν εχει καλο τελος!Αυτα ειχα να σου πω.

Senior Member
    τον εχεισ μαθημενο να υποχωρεισ οτι κ να κανει εγω τι θα κανα αν ημουν γυναικα τ εξηγεισ τι παιζει οτι υποχωρεισ συνεχεια κ οτι αυτοσ δεν καταλαβαινει κανεισ καυγα κ φευγεισ χωριζεισ περιμενεισ κανα μηνα να σε παρει τηλεφωνο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Οι άντρες έχουν μια τάση (μάλλον έμφυτη) να παίρνουν αυτά τα θέματα ως προσωπική προσβολή. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να του δείξεις και όχι να του πεις οτι χρειάζεσαι ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί του ... προσπάθησε να κάνεις πράξεις και να μιλάς λιγότερο ... Αυτός απο την κουβέντα σας κατάλαβε οτι είναι ''λίγος'' για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου.. εσύ όμως δεν είπες αυτό. αυτός τώρα αισθάνεται θιγμένος και εσύ αισθάνεσαι πως μιλάς σε κάποιον που δεν μπορεί να σε καταλάβει και κάνεις και την επέκταση της σκέψης σου πως ίσως δεν είναι ο ιδανικός ... Αυτό είναι και το πιο συχνό πρόβλημα επικοινωνίας που αντιμετωπίζουν τα δυο φύλα οι άντρες προσωποποιούν τα πάντα και οι γυναίκες κάνουν απίστευτες προεκτάσεις στην σκέψη τους αφου συνδέουν μια διαφωνία σε κάτι με άλλα προβλήματα τις σχέσεις και του συντρόφου. Αν θέλεις να το λύσεις επικεντρώσου σε αυτό το πρόβλημα και κάνε πράξεις πχ θέλω να περάσω το διήμερο μαζί σε ένα ξενοδοχείο γιατί μου έλειψες πολύ ( ο άντρας θα νιώσει περήφανος που τον θέλεις και σημαντικός για σένα)... Αν ψύχραιμα και σοβαρά αισθάνεσαι πως έχετε χοντρό πρόβλημα και πως το περιστατικό ήταν η κορυφή του παγόβουνου δώσε ένα τέλος...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Μην απομονώνεις ορισμένα χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας του ή κάποιες δυσκολίες που σε ενοχλούν και αυτα να τα αναγαγεις σε όλο. Αν τα αισθηματα σου γι αυτον καθως και τα θετικα του στοιχεια υπερτερούν τοτε επιλέγεις όχι απλά να εξακολουθεις να εισαι μαζι του αλλα αφού αυτος δεν παίρνει την πρωτοβουλία πάρε εσυ την πρωτοβουλία και βρες τους καταλληλους τροπους που τουλάχιστον θα βελτιώσουν αυτα που σε ενοχλούν. Για χωρισμο δε συζηταμε, αυτο ειναι η εσχατη λύση όταν έχουμε εξαντλήσει όλες τις άλλες δυνατότητες. Το υφος του λόγου σου καθε άλλο παρα ταση προς χωρισμό δειχνει, μαλλον δειχνει ότι αγαπας πραγματικα αυτον ανθρωπο κι η αγαπη σου αυτη επισκιαζεατια απ αυτα που μας περιεγραψες οτι σε ενοχλούν. Γνωμη μου, παρε πρωτοβουλία, βρες τους τροπους να βελτιωσεις τη σχεση ή/και κανε υπομονη αν οι αναγκες της δουλειας του ειναι τοσο πιεστικες και μαλιστα στην περιοδο που διανύουμε που η δουλεια παει να γινει προνομιο.
    γιάννης

Junior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ, ησασταν άκρως κατατοπιστικοι. Αυτή τη φορά δεν θα υποκυψω για συγχώρεση σε κάτι που δεν εσφαλα, θα τον αφήσω να πάρει το χρόνο του όπως και ζήτησε και μετά αν δω ότι άφησε πίσω του αυτές τις χαζες νοοτροπιες της αυτοάμυνας χωρίς να έχει δεχτεί επιθεση θα αναλαβω δραση στους τομεις που ξερω. Και θα μαθω καλα και τη νοηματικη μηπως σε αυτη τη γλωσσα δεν θιγεται τοσο...η επικοινωνια μηπως δεν ειναι τοσο απαραιτητη πλεον και εμεις οι γυναικες πρεπει να ριχνουμε νερο στο κρασι μας μεχρι να σταματησει να θεωρειται κρασι;φοβάμαι πως η αδυναμία του να χωρισεις μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή εκτός του αν αποβεί η πιο σοφή απόφαση. Για να κλεισω και να μην σας απασχολω άλλο, δεν έχω γενικευσει το θέμα δυστυχώς σε όλη του την προσωπικότητα. Έχει πολύ ισχυρή αντιθέτως και απ όσο τον έχω καταλάβει θεωρεί την υποχώρηση ως αδυναμία με αποτέλεσμα να μην υποκύπτει ποτέ κ να μη σκέφτεται διαλλακτικα. Υποστηρίζει αυτά που θα βάλει στο μυαλό του με κάθε συνέπεια κ κόστος... άντε βγάλει αλρη έτσι. Θα δείξει... αναμενω κ γωνία αντιδράσεις πέρα από το ψυχρό κλίμα που επικρατεί πλέον..... Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.

Senior Member
    έχοντας ως αφορμή το ποστ σου γράψαμε το παρακάτω άρθρο ελπίζω να σε βοηθήσει ... http://tokleidi.wordpress.com/2013/0...F%CF%83%CF%89/
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandragr View Post
    η αδυναμία του να χωρισεις μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή
    Αυτο ειναι το αιτιο για τα περισσότερα θέματα που γράφονται στο φορουμ. Αν βρισκοταν ενα χαπι γι αυτο, ο κοσμος θα ηταν καλυτερος.

Senior Member
    Αλεξάνδρα, δεν υπάρχουν θέματα ταμπού, ούτε πλάγιοι τρόποι για να τεθούν τα ζητήματα που αφορούν στη σχέση. Οφείλουμε στον εαυτό μας και στον άλλο να ειμαστε ανοιχτοί και διαλλακτικοί σε όλα, βάζοντας τον εαυτό μας και στη θέση του άλλου. Ο σύντροφός σου -από τον τρόπο που τον περιγράφεις- φαίνεται ισχυρογνώμων και εγωιστής. Αυτά του τα χαρακτηριστικά θα τα βρίσκεις διαρκώς μπροστά σου καθ' όλη τη διάρκεια της συμβίωσή σας. Εχε δε υπ΄όψη σου πως αυτά που μας ενοχλούν στον άλλο, όσο δεν τα διευθετούμε τόσο περισσότερο μας ενοχλούν με το πέρασμα του χρόνου. Μη βάζεις λοιπόν τα προβλήματα κάτω από το χαλί, γιατί πάντα θα σκοντάφτεις επάνω τους. Εφ' όσον δοκιμάσεις όλους τους δυνατούς τρόπους να του περάσεις το μήνυμά σου κι εκείνος δεν ανταποκριθεί, κλείσε την πόρτα πίσω σου...

Page 2 of 2 FirstFirst 12