Εκτός θέματος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 234
    Senior Member
    Τι τα θες τι τα γυρεύεις... Μερικές σφαλιάρες και κάμποσες κλωτσιές χρειάζονται αλλά όπως και να΄χει η ζημιά που έχει ήδη γίνει, γίνεται και πρόκειται να γίνει δεν μπορεί να διορθωθεί.. δυστυχώς. Μου αρέσει που κάποια στιγμή στο παρελθόν τόλμησε να ξεστομίσει και το περίφημο είμαστε και οι δύο μάνες...

Senior Member
    Και γιατί όχι? Εναν καφέ μπορούμε να κατέβουμε προς τα κει να τον πιούμε...

Senior Member
    μακαρι. την κυριακη θα την αραξουμε στην πισινα. Μπορουν να παιζουν τα παιδια και εμεις να τα λεμε.

Senior Member
    Αλό?

Κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω... λες να με στράβωσε η ζέστη?

Senior Member
    μονο εμεις ειμαστε φανατικες μου φαινεται τασ μου...

Senior Member
    Ετσι φαίνεται...

Ωστε πισίνα ε? Ουάου!!!!

Senior Member
    Ασε χτες εκανα κατι απαισιο. Ειχαμε παει στο Βεικο (ενα παρκο) με κατι φιλους που εχουν ενα κοριτσακι στην ηλικια του γιου μου. Τον επιασε το στραβο του, δεν ηθελε να παιξει με το κοριτσακι, το εκανε απο αντιδραση μαλλον, και ηρθε και κολλησε πανω μου και γκρινιαζε. Η υπομονη μου ειχε εξαντληθει και αρχισα να του μιλαω ασχημα, να του λεω να με παρατησει ησυχη και να φωναζω στον αντρα μου να τον παρει απο πανω μου. Ημουν απαισια, το ξερω. Αυτος απο αντιδραση οσο εγω εκανα ετσι τοσο αυτος να κολλαει επανω μου και να γκρινιαζει περισσοτερο...

Senior Member
    θελω πολυ να ερθετε αλλα δεν ξερω αν ειναι και η καλυτερη ιδεα. Πρωτον φοβαμαι μην καρφωθουμε για το που γνωριζομαστε, γιατι θα ειμαστε μονοι μας σε ησυχο περιβαλλον και μπορει να ερωτηθουμε απο πολλες μπαντες και 2ον θα εχει πολυ ζεστη. θα μπορεσεις εσυ να το αντεξεις? λογο εγκυμοσυνης εννοω.

Senior Member
    Φιλενάδα, έρχεται η επιτροπή παρηγοριάς...

Το ίδιο απαίσια έχω φερθεί και γω και μάλιστα σε σημείο να την κάνω να κλαίει γοερά. Με είχε πρήξει να την πάω σε ένα συγκεκριμένο παιδότοπο που και κοντά στο σπίτι δεν είναι και είναι σχετικά τσιμπημένος. Οταν φτάσαμε δεν κάτσαμε 10 λεπτά και ήθελε να φύγουμε. Ποιός με είδε και δεν με φοβήθηκε... Οπότε, παρηγορήσου. Ναι, ήσουν απαίσια. Οχι, δεν ήσουν η μόνη. Χαχαχα... (πικρό γέλιο)

Senior Member
    Originally posted by gramle
    θελω πολυ να ερθετε αλλα δεν ξερω αν ειναι και η καλυτερη ιδεα. Πρωτον φοβαμαι μην καρφωθουμε για το που γνωριζομαστε, γιατι θα ειμαστε μονοι μας σε ησυχο περιβαλλον και μπορει να ερωτηθουμε απο πολλες μπαντες και 2ον θα εχει πολυ ζεστη. θα μπορεσεις εσυ να το αντεξεις? λογο εγκυμοσυνης εννοω.
    Το θέμα ζέστης είναι όντως μεγάλο.

Το θέμα καρφώματος ακόμα μεγαλύτερο, κυριότερα προς τον δικό σου. Στον δικό μου θα έλεγα ότι μας κάλεσες να έρθουμε, θα έπαιρνα και την μικρή και είτε θα ερχόμασταν είτε όχι. Στον δικό σου όμως τι θα πεις? Ξέρεις αγάπη μου, το Σ/Κ που κανόνισες να περάσουμε οι τρεις μας οικογενειακά εγώ αποφάσισα να καλέσω την φίλη μου τάδε την οποία δεν την ξέρω και πολύ καλά και να γνωριστούμε καλύτερα? Ισως αυτή την συνάντηση να την κάναμε πιό καλά με το πρόσχημα να γνωριστούμε και εμείς αλλά και τα παιδιά μας καλύτερα και ίσως μιά άλλη χρονική στιγμή να ήταν πιό κατάλληλη..

Πάντως η πισίνα με δελέασε πολύ ομολογώ... Η μικρή θα έκανε τούμπες αν το μάθαινε.

Senior Member
    Αλήθεια, υπάρχει κανείς που να γνωρίζει αν η πισίνα στο Yabanaki στην Βάρκιζα λειτουργεί φέτος? Πέρισυ πάντως είχε μείνει κλειστή όλο το καλοκαίρι.

Senior Member
    Gramle, τι κάνεις εσύ ακόμα εδώ? Πότε θα μαζευτείς σπίτι σου?

Senior Member
    Διαβάζω ιστορίες μέσα σε αυτο το φόρουμ και εμπειρίες άλλων και νιώθω να μου σηκώνεται το πετσί. Και μετά τολμώ να βγω και να πω και γω το \"πρόβλημά \" μου... Αν είναι δυνατόν...

Senior Member
    Originally posted by Tass
    Ποιός φταίει? Μα εμείς φυσικά που με την δύναμη του ψήφου μας τους βάλαμε εκεί. Να΄μαστε λοιπόν καλά να τους χαιρόμαστε...
    Ρε συ Tass εγώ πιστεύω πως είναι έτσι τα πράγματα φτιαγμένα που με την δύναμη οποιουδήποτε ψήφου η κατάσταση δεν θα άλλαζε.Τι πράσινο τι κόκκινο τι κίτρινο τι μπλε;Γι\'αυτό ποτέ δεν πήγαινα τα πολιτικά.Θεωρία χωρίς πράξη....Καλά παιδιά λέει είναι αλλά Μιλάνε ΠΟΛΥ!!!

Senior Member
    Ειμαι πολυ σκατα σημερα. Χτες πηγα το παιδι να παιξει σε κατι φιλους του. Πριν παω ειπα στον αντρα μου να παει να παρει 5 πραγματα απο το μινι μαρκετ που ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας. Ο χρονος που θα σπαταλουσε θα ηταν το πολυ 10 λεπτα. Μου λεει πως αν προλαβει θα παει. Ειχε μπροστα του 3 ωρες. Να προλαβει? εγινα τουρκος. Αρχισα να βαραω πορτες και να κανω αποτομες κινησεις. Εδειχνα φανερα τον εκνευρισμο μου. Κατεβαινουμε κατω με το παιδι για να φυγουμε. Μου λεει το παιδι:\"μαμα γιατι εισαι θυμωμενη? εκανα κατι ασημο εγω?\" Του απανταω πως \"οχι δεν φταις εσυ\" και του λεω την αληθεια. \"ειμαι εκνευρισμενη με τον μπαμπα σου....κλπ\". Η ανησυχια ηταν εμφανης στο μουτρακι του. \"Μαμα, ολο μαλωνεται με τον μπαμπα, θα χωρισετε?\". Και του λεω:\"αγορι μου, μηπως ειναι καλυτερα να χωρισουμε? βλεπεις κι εσυ οτι συνεχεια μαλωνουμε. Μερικες φορες ειναι καλυτερα τα ζευγαρια να χωριζουν απ\' το να μαλωνουν συνεχεια\". Το προσωπακι του συνοφριωθηκε, κατσουφιασε. \"Δεν θελω ρε μαμα ουτε να χωρισετε ουτε να μαλωνετε. Αν χωρισετε θα πρεπει να πηγαινω μια στο ενα σπιτι μια στο αλλο. Δεν το θελω αυτο. σε παρακαλωμη χωρισετε\"
    Παω να σκασω...

Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast