Εκτός θέματος - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 234
    Senior Member
    gramle, (συγγνώμη που διακόπτω την κουβέντα σας) αλλά δεν σκεφτεσαι να πας κ εσύ σε κάποιον ειδικο? μόνη σου λες οτι εχεις μεγάλη ανάγκη να μιλήσεις...έχοντας χάσει εσύ τη μπάλα, τη χάνει κ το παιδί σου...

Senior Member
    δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη. Θελω την γνωμη ολων σας.
    Αυριο εχω ραντεβου και ειμαι πολυ αγχωμενη. Θελω να προλαβω να τα πω ολα σε ενα ραντεβου!

Senior Member
    Οποιος βιάζεται σκοντάφτει..

Σοφία, join us! Οσο πιό πολλοί τόσο πιό καλά!

Senior Member
    σε ενα ραντεβου ειναι α δ ύ ν α τ ο ν να τα πεις ολα....οποτε ξεχνα το! γι αυτο κ σε ρώτησα αν σκεφτεσαι να ξεκινήσεις μία θεραπεια με κάποιον ειδικο σε πιο μόνιμη βάση

Senior Member
    πιστευω πως σ\' αυτο το κεντρο που θα παω αυριο δεν θα ειναι μονο για μια φορα. Θελω να ελπιζω δηλαδη. Το να πληρωσω εξω το βλεπω λιγο δυσκολο. Αντε να το αντεξει η τσεπη μου για 2 με 3 φορες.

Senior Member
    Τι ώρα είναι το ραντεβού σου τελικά;

Senior Member
    Μολις γυρισα απο το ιατροπαιδαγωγικο κεντρο. Την φρικαρα την ψυχιατρο! αρχισα να μιλαω και δεν σταματαγα! ηθελα να τα πω ολα μονομιας. Δεν προλαβαινε να γραφει η φουκαριαρα. Της ειπα οσα προλαβα και σαν πρωτη γνωμη μου ειπε πως το πιο πιθανο να φταιει στη συμπεριφορα του παιδιου ειναι η σχεση μου με τον αντρα μου. Πηγα μονη γιατι αυτος ειχε δουλεια και δεν μπορουσε. Αυτη μου πε πως μαλλον το ειπε αυτος σαν δικαιολογια. Πιστευει πως δεν ηθελε να ερθει. Ετσι πιστευω κι εγω. Το βρισκει ανουσιο ολο αυτο. Δεν θελει να το πιστεψει πως υπαρχει προβλημα. Την Δευτερα θα παω και το παιδι. ΕΙναι πραγματικα πολυ ωραιο κεντρο, οργανωμενο με πολυ καλους επιστημονες. Το διαπιστωσα και μονη μου. Μου αρεσε. Μου ειπε ομως αυτη πως πρεπει οπωδηποτε να δει και τον αντρα μου.

Senior Member
    Μάλιστα... Αρα είδες που οι υποψίες σου είχαν βάση; Πως ένιωσες που επιτέλους τα είπες σε κάποια που όχι μόνο δεν σου έκανε προσωπική επίθεση όπως η προηγούμενη αλλά σε άκουσε με κατανόηση και αμεροληψία;

Senior Member
    καλα, περιμενε. Τον Γιωργο δεν τον ακουσε ακομα. Κατσε να ακουσει και αυτον. Καταρχας αυτη εκανε μονο ερωτησεις και εγω απαντουσα. Το ιστορικο εδωσα. Στην συνεχεια θα φανει. Σαν πρωτη επαφη ομως ηταν καλα. Μου αρεσε που ημουν μονη μου. Ηθελα να μιλησω μονο εγω χωρις να με διακοψει κανεις. Ηθελα να τα πω να μου φυγει καποιο βαρος. Φυσικα δεν προλαβα να πω και πολλα. Τα βασικα ειπα. Θα ηθελα αλλη μια συναντηση μονη μου αλλα αυτη επιμενει πως πρεπει να παω με τον αντρα μου.

Senior Member
    Γιατί δεν της επιμένεις και συ με την σειρά σου ότι νιώθεις πως χρειάζεσαι ακόμα μία συνάντηση κατ΄ιδίαν μαζί της; Ασε που ο Γιώργος δύσκολα θα κάνει την κίνηση να έρθει απ΄ότι φαίνεται...

Senior Member
    Γιατι οι συναντησεις ειναι περιορισμενες, νομιζω 3 στο συνολο.

Senior Member
    Μόνο;

Νόμιζα πως θα ήταν περισσότερες..

Κι αν το πρόβλημα δεν λύνεται μέσα σε τρεις συνεδρίες, τότε τι γίνεται;

Δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσεις εσύ συνεδρίες μόνη σου εκεί; Φαντάζομαι πως η τιμή θα πρέπει να είναι καλή, ή μήπως όχι;

Senior Member
    Αυτη μου ειπε οτι ειναι 3. Δεν ξερω αλλες λεπτομερειες. Θα μαθω την επομενη φορα. Νομιζω ομως οτι ειναι 3 στη σεζον. Μετα ανανεωνονται. Δεν ξερω σιγουρα ομως, μπορει να λεω και μπουρδες. Η τιμη ειναι τζαμπα! φοβερο ε? δεν πληρωσα ουτε ενα ευρωπουλακι. Και το καλυτερο ειναι πως ειναι πολυ καλο κεντρο. Αντε να δουμε. Εγω παντως θα προτιμουσα και ο Γιωργος να παει μονος του. Θα μιλουσε πιο ανετα χωρις εμενα. Τουλαχιστον για μια φορα. Και εγω θελω αλλη μια μονη μου γιατι σημερα 1 ωρα ελεγα το ιστορικο του παιδιου και για μενα μιλησα το πολυ 10 λεπτα. Αυτη ομως επεμενε να ειμαστε και οι δυο.

Senior Member
    Με μόνο τρεις συνεδρίες την σεζόν, αλήθεια πως χωρίζονται οι σεζόν άραγε, λογικό είναι να σας θέλει και τους δύο μαζί. Από την άλλη είναι απόλυτα λογικό να θέλεις και άλλη μία μόνη σου και όχι μόνο μία... Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε και περισσότερο που αισθάνεσαι όμορφα που έκανες κάτι. Αυτό στην τελική είναι και το πιό σημαντικό απ΄όλα.

Senior Member
    Αχ μωρε τασουλινι μου, σ\' ευχαριστω παρα πολυ. Αληθεια, μου σταθηκες σαν αδερφη. Αι στο καλο συγκινηθηκα...

Page 5 of 16 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast