Εκτός θέματος - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 234
    Senior Member
    τωρα μολις μιλουσα με μια φιλη μου και μου ειπε για ενα καταπληκτικο βιβλιο που λεγεται: \"Αγάπησε τον εαυτο σου, η ζωη θα σ\'αγαπησει\". Εχει να κανει με το ποσο επηρεαζεται η ζωη σου απο τα παιδικα σου βιωματα. Επειδη ξερει τα προβληματα μου, μου ειπε οτι ειναι οτι πρεπει για μενα. Ειναι λεει φοβερο βιβλιο. Το εχεις διαβασει?

Senior Member
    Οχι. Καλά που το είπες, θα κοιτάξω να το πάρω και γω. Και έψαχνα για ένα καλό βιβλίο σήμερα...

Μόλις είδα και το προηγούμενο σχόλιό σου... τα χαρτομάντηλα!

Μπα σε καλό σου! Θα με αφυδατώσεις καλοκαιριάτικα...

Senior Member
    Originally posted by gramle
    Ειμαι πολυ σκατα σημερα. Χτες πηγα το παιδι να παιξει σε κατι φιλους του. Πριν παω ειπα στον αντρα μου να παει να παρει 5 πραγματα απο το μινι μαρκετ που ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας. Ο χρονος που θα σπαταλουσε θα ηταν το πολυ 10 λεπτα. Μου λεει πως αν προλαβει θα παει. Ειχε μπροστα του 3 ωρες. Να προλαβει? εγινα τουρκος. Αρχισα να βαραω πορτες και να κανω αποτομες κινησεις. Εδειχνα φανερα τον εκνευρισμο μου. Κατεβαινουμε κατω με το παιδι για να φυγουμε. Μου λεει το παιδι:\"μαμα γιατι εισαι θυμωμενη? εκανα κατι ασημο εγω?\" Του απανταω πως \"οχι δεν φταις εσυ\" και του λεω την αληθεια. \"ειμαι εκνευρισμενη με τον μπαμπα σου....κλπ\". Η ανησυχια ηταν εμφανης στο μουτρακι του. \"Μαμα, ολο μαλωνεται με τον μπαμπα, θα χωρισετε?\". Και του λεω:\"αγορι μου, μηπως ειναι καλυτερα να χωρισουμε? βλεπεις κι εσυ οτι συνεχεια μαλωνουμε. Μερικες φορες ειναι καλυτερα τα ζευγαρια να χωριζουν απ\' το να μαλωνουν συνεχεια\". Το προσωπακι του συνοφριωθηκε, κατσουφιασε. \"Δεν θελω ρε μαμα ουτε να χωρισετε ουτε να μαλωνετε. Αν χωρισετε θα πρεπει να πηγαινω μια στο ενα σπιτι μια στο αλλο. Δεν το θελω αυτο. σε παρακαλωμη χωρισετε\"
    Παω να σκασω...
    Ξεχασα να σας πω τι εγινε μετα. Οτι γινεται συνηθως! οταν γυρισα απο την φιλη μου ειχε ολα τα φωτα σβηστα στο σπιτι και ηταν ξαπλωμενος στο κραββατι. Ετσι κανει οταν τον πιανουν οι κρισεις πανικου. Παει και ξαπλωνει. Εμενα ομως μου φαινεται πολυ υπερβολικο. Νομιζω οτι το κανει για να νιωσω ασχημα. \"Να κοιτα τι μου εκανες, το επαθα παλι\". Ξερω κι εγω τι να πω? Δεν μπορω αλλο μωρε, ΒΑΡΕΘΗΚΑ

Senior Member
    Για τον Γιώργο λες; Και φυσικά στο μίνι μάρκετ δεν πήγε έτσι; Τον πρόλαβε η κρίση πανικού φαίνεται...

Συγνώμη για το ύφος αλλά έχει αρχίσει και με εκνευρίζει και μένα η στάση του. Φαντάσου...

Senior Member
    οχι, στο μινι μαρκετ πηγε τελικα, η κριση φαινεται πως ηρθε μετα, 1 λεπτο πριν ερθω!
    Συνηθως μετα απο τετοια περιστατικα κανει αυτο που του λεω. Τι να το κανω ομως μωρε? με χαλασε εμενα για μια μαλακια? με χαλασε. Οταν κανει παπαρια μετα γινεται πολυ καλος. Αυτο ειναι που με εκνευριζει. Χωρις να το συζητησει το γεγονος καθολου γινεται ο καλυτερος μεχρι την επομενη μαλακια του. Εκει που ειμαστε καλα και εγω ειμαι ευτυχισμενη (οσο τελος παντων μπορει να γινει αυτο), εκει δινει μια κλωτσια και το χυνει το γαλα!

Senior Member
    Κοίτα να δεις πόσα κοινά έχουν οι άντρες μας. Να τους γνωρίσουμε βρε! Θα τα πάνε περίφημα οι δυό τους!

Πω, πω! Τα πήρα τώρα...!

Senior Member
    τι να πω μωρε τασ, τεσπα ας αλλαξουμε θεμα γιατι το \"εκτος θεματος\" το οικειοποιηθηκα μου φαινεται.

Απο το σφιξιμο το πολυ καπνιζω σαν αραπης. Πως θα γινει ρε γαμωτο μου να το κοψω το παλιοπραμα? νομιζω οτι δεν μπορω χωρις αυτο. τωρα θα μου πεις ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι, ελα μου ντε που στο δικο μου το ρημαδομυαλο ειναι συνεχεια... Με την πρωτη αναποδια η κινηση μου ειναι κατευθειαν στο πακετο. Πολυ φοβαμαι με ολα αυτα που ακουω. Ο καρκινος των πνευμονωνεχει αυξηθει δραματικα στις γυναικες

Senior Member
    Οντως...

Δυστυχώς εδώ δεν έχω μήτε γνώμη μήτε συμβουλή. Βλέπεις είμαι περιστασιακός καπνιστής και μάλλον έχω το γονίδιο που μου επιτρέπει να το κόβω όποτε θέλω χωρίς στερητικά σύνδρομα κι έτσι δεν μπορώ να καταλάβω το θέμα της εξάρτησης.

- Μην με μισήσεις τώρα, σε παρακαλώ!-

Οπότε, θα σιωπήσω καλύτερα επί του θέματος.

Αυτό θα ήταν καλό να το κουβεντιάσεις με τον δικό μου. Σκέτη τσιμινιέρα αδερφάκι μου. Κι όλο το κόβει.. από αύριο!

Senior Member
    ελα ρε τασ που θα σε μισησω επειδη δε καπνιζεις! χαιρομαι πολυ για σενα. Γενικα τους χαιρομαι τους ανθρωπους που δεν ειναι εξαρτημενοι απο ουσιες. Ειναι δυνατοι ανθρωποι που περνουν την ζωη στα χερια τους και δεν εχουν αναγκη απο ψευτοπραγματα.

Senior Member
    Ευχαριστώ... αδερφούλα!

Senior Member
    θελω τοσο μα τοσο πολυ να παω διακοπες με καποια φιλη μου, με τα παιδια μας σε ενα ησυχο νησακι σε ενα δωματιο μπροστα στη θαλασσα με μπολικα βιβλια και καλη διαθεση. Δεν θελω με τιποτα να παω με τον αντρα μου. Θα με αγχωσει με το παραμικρο. Ξερεις, μην παρκαρουμε εδω γιατι μπορει να μας το τρακαρουν, μην φαμε εδω γιατι μπορει να μην ειναι καλα κτλ.

Senior Member
    Ωστε είναι αγχώδης γενικότερα; Ευτυχώς ο δικός μου καθόλου. Περισσότερο είμαι εγώ θα έλεγα, όχι βέβαια σε υπερβολικό βαθμό.

Και γω θα ήθελα να πάω διακοπές σε ένα μέρος πολύ κοντά στην θάλασσα, με πολλά βιβλία και χαλάρωση γενικότερα, με τα παιδιά να παίζουν...

Αχ, πόσο θέλω να πάω διακοπές... δεν λέγεται!

Senior Member
    α, ο δικος μου παρα πολυ. θα κανει δεκα γυρους ωσπου να βρει το ιδανικο παρκινγκ. Οχι γωνιες, οχι ηλιο, οχι στενο δρομακι... Εγω παλι ειμαι της ιδιοσυγκρασιας πως το αυτοκινητο το εχουμε για να μας εξυπηρετει και οχι για να το εξυπηρετουμε εμεις.

Senior Member
    Ετσι είναι ακριβώς. Αλοίμονο αν ήταν διαφορετικά. Τα μέσα είναι για να μας εξυπηρετούν όχι για να μας καταδυναστεύουν...

Αλλωστε οι απόλυτα ιδανικές συνθήκες δεν πετυχαίνονται ούτε σε περιβάλλον εργαστηρίου.

Senior Member
    gramle, συγνώμη που παρεμβαίνω, και ίσως πω και μλκία, αλλά στους πανικούς νομίζω πως τον αδικείς. Είναι μεγάλο ζόρι και προφανώς τον πιάνουν όταν τον πιάνουν και οι ανασφάλειες (καβγάς, κουβέντες δυσάρεστες κλπ).

Έχω διαβάσει όλη την ιστορία σου, και πιστεύω πως μόνο κακό κάνετε ο ένας στον άλλο πια. Μην τον κατηγορείς για κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει (πανικός). Χώρισέ τον να βρείτε και οι τρείς -και το παιδί εννοώ- την υγεία σας.

Page 6 of 16 FirstFirst ... 45678 ... LastLast