νιωθω απλα απογοητευση... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Banned
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Ρίξαμε λίγο το επίπεδο του θέματος ή μου φαίνεται?
    Αλέξανδρε, στα λόγια που γράφεις βλέπω και δικές μου σκέψεις. Πόσοι άνθρωποι έχουμε την ίδια σκέψη στο μυαλό? Πιστεύω αρκετοί.
    ακριβως... στοχος μου ηταν παντα να βρισκομαι κοντα σε αυτους που με καταλαβαινουν..

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχ
    α
    χα
    χα
    ΧΑΧα
    ΧαΧα
    ΧαΧΑ
    Χα
    Χα
    ΧαχΑΧ
    α
    Ρε μεγαλε σε ξαναρωταω ποσων χρονων εισαι;...
    29 χρονων...

Senior Member
    Aντε ρε και δε σου φαινεται!!!

Banned
    Αλεξανδρε. Ξεκολλα λιγο ρε αδερφε , ολοι αγαπησαμε και ολοι πληγωθηκαμε .... Βγες εξω γνωρισε καμια γυναικα και μιλα λιγο με κοσμο ...

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Αλεξανδρε. Ξεκολλα λιγο ρε αδερφε , ολοι αγαπησαμε και ολοι πληγωθηκαμε .... Βγες εξω γνωρισε καμια γυναικα και μιλα λιγο με κοσμο ...
    δεν καταλαβες εισαι εκτος θεματος με τη κοπελα μου τα παμε καλα για αλλα θεματα μιλαω εγω σκεφτομαι καπιους αλλους που κατεριψαν καθε ρεκορ αχαριστιας πατησαν πανω στα λογια που τους ειπα εγω με χρισιμοποιησαν κανονικα και τωρα δε θυμουνται καν πιος ειμαι... ιδικα αυτο το τραγουδι που ελεγε αχ και να παλευα στη τρικιμια παρα να αντεξω τι δικη σου αχαριστια ειναι οτι πρεπει γα τη περιπτωση...
    Last edited by αλεξανδρος_77; 24-03-2013 at 17:04.

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν καταλαβες εισαι εκτος θεματος με τη κοπελα μου τα παμε καλα για αλλα θεματα μιλαω εγω σκεφτομαι καπιους αλλους που κατεριψαν καθε ρεκορ αχαριστιας πατησαν πανω στα λογια που τους ειπα εγω με χρισιμοποιησαν κανονικα και τωρα δε θυμουνται καν πιος ειμαι...

Καλε μου Αλεξανδρε δε πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη τοσο στους ανθρωπους... Θα πρεπει να επιλεγεις τους φιλους σου και θα πρεπει να δινεις τοσα πολλα σε ατομα που δε το αξιζουν ..... Να με αυτο καταλαβαινεις και οτι δεν ειναι φιλοι σου .... Γιατι ενας πραγματικος φιλος στα δυσκολα φαινεται

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Καλε μου Αλεξανδρε δε πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη τοσο στους ανθρωπους... Θα πρεπει να επιλεγεις τους φιλους σου και θα πρεπει να δινεις τοσα πολλα σε ατομα που δε το αξιζουν ..... Να με αυτο καταλαβαινεις και οτι δεν ειναι φιλοι σου .... Γιατι ενας πραγματικος φιλος στα δυσκολα φαινεται
    βασικα απλα το εκανα επιδη ηξερα οτι αν δε με ακουσουν θα τους παρει και θα τους σηκωσει για παραδηγμα ηξερα ενα κοριτσι πολυ παλια που παντα πιστευα οτι εχει αστερι μεσα της δεν τα ειχαμε απλα ειμσταν φιλοι δε φανταζεσαι ποσο αρεσε και τι θαυμαστες ειχε..μου αρεσε παντα να ζω διπλα σε ανθρωπους που εχουν τα πιο δυνατα fun club μπωρω να πω οτι γνωρισα τους πιο ενδιαφεροντες περιεργους και απιστευτους ανθρωπους που θα συναντουσα ποτε.. ετσι κυκλοφορουσα παντου και μπωρω να πω οτι εκανα τη ζωη μου φοβερα ενδιαφερουσα διπλα τους στον καταλογο των χιλιαδων φιλων τους...την εβλεπα μονιμα να πινει να καπνιζει να πινει καφεδες και να κανει οτι πιθανη η απιθανη ακροτητα φανταζεσαι... εβγαλα μαλια να της λεω οτι αν συνεχισεις αυτη τη ζωη που κανεις θα γινεις τοσο χαλια που θα χασεις τα παντα.. και προτιμησε να καταστρεψει τον εαυτο της απο το να με ακουσει... σε εκδηκιθηκα τον εαυτο μου σκοτωσα μα σε εκδηκιθηκα...
    Last edited by αλεξανδρος_77; 24-03-2013 at 17:34.

Aυτό που έχεις έναν στιχο για κάθε περιπτωση με τρελαίνει :P
    Στην προκειμενη συμφωνώ με undetermined.Δυστυχως οι άνθρωποι έχουμε γίνει αχάριστοι και δημιουργούμε συνεχώς επιφανειακές σχέσεις.Προδίδουμε,μας προδίδουν,κανουμε ο,τι περνάει απ το χέρι μας για να αρέσουμε ακόμη και αν αυτό οδηγεί στον αφανισμό της προσωπικότητας μας.Εσύ να είσαι ο εαυτός σου και να προσέχεις με ποιούς συναναστρέφεσαι.Φυσικά και θα πληγωθείς,και θα νιώσεις μόνος και απ ολα.Ολα μεσα στο παιχνιδι είναι αλλά αυτό θα σε κάνει προσεκτικό και δυνατό.
    Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοητευση που νιώθεις όπως και αλλοι πολλοι εδώ μέσα όμως για όλους μας υπαρχει καποιος να μας καταλαβαινει,μην απογοητεύεσαι.

Ελπιζω να έπιασα το θεμα σου γιατι δεν μπορω να διαβάσω τα μνμτα όλων των παιδιών :)
    Πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι κάποιες μέρες είσαι το περιστέρι και κάποιες μέρες το άγαλμα.

Banned
    Quote Originally Posted by Fire View Post
    Aυτό που έχεις έναν στιχο για κάθε περιπτωση με τρελαίνει :P
    Στην προκειμενη συμφωνώ με undetermined.Δυστυχως οι άνθρωποι έχουμε γίνει αχάριστοι και δημιουργούμε συνεχώς επιφανειακές σχέσεις.Προδίδουμε,μας προδίδουν,κανουμε ο,τι περνάει απ το χέρι μας για να αρέσουμε ακόμη και αν αυτό οδηγεί στον αφανισμό της προσωπικότητας μας.Εσύ να είσαι ο εαυτός σου και να προσέχεις με ποιούς συναναστρέφεσαι.Φυσικά και θα πληγωθείς,και θα νιώσεις μόνος και απ ολα.Ολα μεσα στο παιχνιδι είναι αλλά αυτό θα σε κάνει προσεκτικό και δυνατό.
    Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοητευση που νιώθεις όπως και αλλοι πολλοι εδώ μέσα όμως για όλους μας υπαρχει καποιος να μας καταλαβαινει,μην απογοητεύεσαι.

Ελπιζω να έπιασα το θεμα σου γιατι δεν μπορω να διαβάσω τα μνμτα όλων των παιδιών :)
    ναι το επιασες..

Page 2 of 2 FirstFirst 12