Καπνιστές ή όχι? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Καπνίζετε?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Πάνω απο 2 πακέτα

0 0%
  • Λιγότερα απο 2 πακέτα

7 30.43%
  • Μόνο με τον καφέ ή το ποτό

3 13.04%
  • Δε καπνίζω

13 56.52%
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Εγώ καπνίζω με το ποτό συνήθως! Επίσης το τσιγάρο για μένα είναι παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές μου.. λίγες αλλά το χρειάζομαι. Γενικά δεν καπνίζω και δεν παίρνω τσιγάρα.. Αυτό το κάνω από τα σχολικά μου χρόνια και χαίρομαι που δεν είμαι εθισμένη..
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Banned
    τι να μου κλασει το τσιγαρο ? απλα καπνος ειναι. το ξεκιναμε στο λυκειο σαν μαγκια να το παιξουμε μεγαλοι, και μας γινεται συνηθειο. αλλα παραπερα δε προσφερει κατι αλλο, ουτε να τριπαρεις μπορεις μ'αυτο, ουτε καν να μεθυσεις να χαρεις. συνεχιστε ομως οσοι καπνιζετε για να παθετε καρκινο και να πεθανετε πριν την ωρα σας.

Senior Member
    Γενικά δεν τα πάω καλά με τους εθισμούς ... οπότε δεν καπνίζω !!!!!!! Αν και αν βγω σε κανένα μπαράκι νιώθω πως κάνω καμιά δεκαρια τσιγάρα λόγω παθητικού καπνίσματος... άσε που μυρίζω σαν τασάκι!!!
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Για όσους καπνίζουν, όσο παιρνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο ειναι κανεις να το κόψει επειδή τα προβλήματα και οι σκοτούρες στη ζωη πληθαίνουν και η μαγκια που προσφερε στο λύκειο έχει μετατραπεί σε διέξοδο, ήτοι ψευδαίσθηση ηρεμίας (παιχνίδι του μυαλού πιστευω ειναι και όχι αποτελεσμα του τσιγάρου). Πιο ευκολα κοβεται η μαγκια παρα μια διεξοδος/εξαρτηση.
    Χριστινα, κι εγω συνηθως με το ποτό, κι όσο να ναι το πεθυμάω σε δύσκολες στιγμες.
    ΚΕΝΟ, αυτό με τη στυτική δυσλειτουργία το λεει η επιστημη.
    γιάννης

Senior Member
    Ετσι ioanni ! Είναι διέξοδος..πάντος πρέπει να κοπεί! Κάπου διάβασα ότι προκαλεί το κάπνισμα έκκριση ντοπαμίνης σεροτονίνης με αποτέλεσμα την ευχαριστηση, άλλα....μετά αυτες πέφτουν απότομα και ξανα θέλουμε να καπνίσουμε ώσπου..απο κάποια στιγμή και μετά..για να γίνει έκκριση τους πρέπει το άτομο να καπνίσει. Αρα υπάρχει και συσχέτηση με τα ψυχικά νοσήματα και το κάπνισμα. Δλδ κάνει κακό

Banned
    Εγώ το είχα κόψει για 1,5 χρόνο αλλά το ξαναξεκίνησα....Λέω καποια στιγμή να το κόψω οριστικά απλά τώρα δεν θέλω...Μπορεί να σας ακουστεί αστείο,αλλά αυτή τη στιγμή μου αρέσει που καπνίζω...Σε έναν χρόνο ίσως γίνω ο υπερ-αντικαπνιστής προς το παρόν όμως δεν γίνεται....:)

Senior Member
    Ρε σεις σοβαρά τώρα ένα σωρό χημικά ερχόμαστε σε επαφή στην καθημερινότητά μας και το τσιγάρο σας μάρανε! Μια απόλαυση είναι και κακιά συνήθεια, αλλά και οι κακές συνήθειες χρειάζονται! ( με μέτρο φυσικά!) Κι εμένα προς το παρόν μου αρέσει που καπνίζω.. Επίσης παίζει ρόλο και ο κοινωνικός περίγυρος, αν όλοι γύρω σου καπνίζουν αυτοί που συναναστρέφεσαι καθημερινά, τότε είναι σχεδόν απίθανο.. ή θα πρέπει να αλλάξεις παρέες, ή να συνεχίσεις να καπνίζεις.. Πάντως συμφωνώ με κενό ότι δεν προσφέρει ουσιαστικά και πολλά, αλλά απλά είναι ένα συνήθειο που γίνεται εθισμός..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ρε σεις σοβαρά τώρα ένα σωρό χημικά ερχόμαστε σε επαφή στην καθημερινότητά μας και το τσιγάρο σας μάρανε! Μια απόλαυση είναι και κακιά συνήθεια, αλλά και οι κακές συνήθειες χρειάζονται! ( με μέτρο φυσικά!) Κι εμένα προς το παρόν μου αρέσει που καπνίζω.. Επίσης παίζει ρόλο και ο κοινωνικός περίγυρος, αν όλοι γύρω σου καπνίζουν αυτοί που συναναστρέφεσαι καθημερινά, τότε είναι σχεδόν απίθανο.. ή θα πρέπει να αλλάξεις παρέες, ή να συνεχίσεις να καπνίζεις.. Πάντως συμφωνώ με κενό ότι δεν προσφέρει ουσιαστικά και πολλά, αλλά απλά είναι ένα συνήθειο που γίνεται εθισμός..
    Ξέρεις εμένα δε με φοβίζει το μέλλον,να μη το πω ψυχρά τελειως...οτι δηλαδή θα σε αναγκάσει ο γιατρός να το κόψεις...Απλά βλέπω ότι δεν εχω τις ίδιες αντοχές που είχα καποτε,αλλα οκ δεν ειναι μονο απο το τσιγαρο και με ενοχλει αυτό...Ειμαι 27 δεν γερασα αλλά σε καποια φαση πρεπει να το κοψω...¨) Το μόνο σίγουρα είναι οτι δεν κανει καλο...Αλλά δεν ειναι το μοναδικο...

Senior Member
    Πάντως ξέρω άτομο που κάπνιζε από 15 χρονών σχεδόν 2-3 πακέτα την ημέρα και όταν γύρω στα 80 περίπου (είχε πολύ γερή κράση) του είπε ο γιατρός ότι άμα δεν το κόψει μετρημένα είναι τα ψωμιά του, το έκοψε από την ίδια στιγμή ΜΑΧΑΙΡΙ, από εκεί που κάπνιζε 2-3 πακέτα το κοψε τελείως, διότι φοβήθηκε τη ζωή του ο γέρος! Αυτό εμένα μου λέει ότι αν κινδυνεύει η ζωή σου κα η υγεία σου μια χαρά το κόβεις, αλλά όσο είμαστε φαινομενικά ακόμα υγιείς λέμε "έλα μωρέ τι έγινε" κτλ

Banned
    Πάντως ξέρω άτομο που κάπνιζε από 15 χρονών σχεδόν 2-3 πακέτα την ημέρα και όταν γύρω στα 80 περίπου (είχε πολύ γερή κράση) του είπε ο γιατρός ότι άμα δεν το κόψει μετρημένα είναι τα ψωμιά του, το έκοψε από την ίδια στιγμή ΜΑΧΑΙΡΙ, από εκεί που κάπνιζε 2-3 πακέτα το κοψε τελείως, διότι φοβήθηκε τη ζωή του ο γέρος! Αυτό εμένα μου λέει ότι αν κινδυνεύει η ζωή σου κα η υγεία σου μια χαρά το κόβεις, αλλά όσο είμαστε φαινομενικά ακόμα υγιείς λέμε "έλα μωρέ τι έγινε" κτλ
    Αυτό λεω ότι δε φοβαμαι γιατι ειμαι 27....Θα δούμε,κάτι θα κανουμε στο μέλλον...χεχε :)

Senior Member
    καπνίζω καποιες φορές όταν βγαίνω και καμμιά φορά όταν έχω νεύρα όπως τώρα που θελω να καπνίσω ένα ολόκληρο πακέτο!!κατα τα άλλα μπορεί όταν πάρω πακέτο να το κρατήσω κάνα 2βδόμαδο.....
    Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.

Senior Member
    Ναι αλλά να μην το κόψουμε κι εμείς κάτω από τις ίδιες συνθήκες που το έκοψε ο γέρος.. δλδ όταν φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο.. :)

Banned
    Ναι αλλά να μην το κόψουμε κι εμείς κάτω από τις ίδιες συνθήκες που το έκοψε ο γέρος.. δλδ όταν φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο.. :)
    Θέλω να πιστεύω πως όχι :) Απλά δεν είναι η ώρα ακόμη....Οπως είπα το είχα κόψει 1,5 χρόνο,απλά τωρα δεν γίνεται ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by vasso82 View Post
    καπνίζω καποιες φορές όταν βγαίνω και καμμιά φορά όταν έχω νεύρα όπως τώρα που θελω να καπνίσω ένα ολόκληρο πακέτο!!κατα τα άλλα μπορεί όταν πάρω πακέτο να το κρατήσω κάνα 2βδόμαδο.....
    Οταν έχω νεύρα κι εγώ θέλω να καπνίσω και καταλήγω να μην θυμάμαι πόσα έκανα.. όταν έχεις θυμό και νεύρα προσπάθησε όσο μπορείς να ξεδίνεις και με άλλους τρόπους γιατί είναι και ακριβά τα άτιμα! :p

Banned
    Οταν έχω νεύρα κι εγώ θέλω να καπνίσω και καταλήγω να μην θυμάμαι πόσα έκανα.. όταν έχεις θυμό και νεύρα προσπάθησε όσο μπορείς να ξεδίνεις και με άλλους τρόπους γιατί είναι και ακριβά τα άτιμα! :p
    Εχω ξεκινήσει αρκετή γυμναστική κι έτσι δεν καπνίζω για αρκετή ώρα πλέον...Αλλά να κάθομαι και να μην καπνιζω,δεν παιζει ..χχεχε :)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast