Άγχος και απομόνωση σε σχετικά μικρή ηλικία. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Member
    δεν ξερω =(

Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Καλημερα Αλεξανδρα! Η δικη μου συμβουλη ειναι να μην παρασυρεσαι. Στην εφηβεια ολοι μας επηρεαζομασταν, προσπαθουσαμε να μπουμε λιγο πολυ σε ενα κοινο τροπο διασκεδασης...και τί καταλαβαμε; Ολη αυτη η νεοελληνικη παρακμη οπως καλα αναφερθηκε, ευτυχως, δεν ταιριαζει σε ολους! Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο οτι μπορει απλα να μην ανηκεις εδω; Δεν ειναι κακο! Εγω οταν εζησα ενα διαστημα στη Γαλλια, αναθεωρησα για πολλα πραγματα, καθως γνωρισα πολυ κοσμο που ποτε δεν ασχοληθηκε με την ξεφρενη ζωη του Παρισιου, ζουσαν στην εξοχη, κανανε μπαρμπεκιου και περνουσαν υπεροχα! Και δεν ειναι καθολου κατακριτεο αν δε σου αρεσει το nightlife εκει, καθως εχουν χιλιες δυο αλλες διοδους, τις τεχνες, τον αθλητισμο, κτλ κτλ. Ολη η αυτη η πιεση που νιωθεις ειναι εν μερει κοινωνικη, και λογικο ειναι, οταν ημουν 16 πασχιζα πχ να πεισω τον εαυτο μου οτι μου αρεσουν συγκεκριμενα ρουχα που ηταν τοτε στη μοδα γιατι ησουν "εξωγηινος" αν δε σου αρεσαν. Τωρα βεβαια τα σκεφτομαι ολα αυτα και γελαω, αλλα τοτε δεχομουν μια κοινωνικη πιεση και φυσικα οχι μονο για ρουχα, για αλητειες, για καπνισμα, για να εχω σχεση, κτλ κτλ. Αλεξανδρα μου η ζωη σου ειναι μπροστα να την φτιαξεις οπως θες εσυ, οσο μπορεις μην επηρεαζεσαι. Ολοι βρισκουμε τον δρομο μας μια μερα και πιστεψε με, αυτος που τοτε ηταν κοινωνικα αποδεκτος, στην ενηλικη ζωη μπορει να σου φανταζει απλα ανουσιος.
    πολύ ωραίο ποστ
    Αλεξάνδρα, διαβασε το προσεκτικά και σταμάτα να αγχώνεσαι που δεν ακολουθείς το κοπάδι....

Senior Member
    "Father,why am i not like the others?"
    "Why do you have to be like the others"

Ξεκολλα....
    Αν δεν σου αρεσει να βγαινεις το βραδυ μην βγαινεις;;;
    Γιατι πρεπει να θεωρει φυσιολογικο αυτο π οι αλλοι κανουν και γιατι πρεπει να το κανεις κι εσυ και να περνας καλα;;;

Senior Member
    Το κλειδί για την ευτυχία είναι να επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας σε αυτά που θέλουμε, όχι σε αυτά που φοβόμαστε...Το να φοβάσαι το χειρότερο, συχνά σε οδηγεί στο χειρότερο.Κάνε αυτό που νιώθεις και χαλάρωσε και σκέψου πιο θετικά ... και αν η σκέψη σου δεν μπορεί να γιατρέψει το φόβο σου, το άγχος σου κτλ η δράση θα το κάνει...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Member
    Δεν ξερω =/ Πιστευω πως θα μινω μονη μ σε ολη μ τη ζωη επειδη δεν ειμαι του 'εξω' δεν ξερω. =(

Senior Member
    μονη σου δεν προκειται να μεινεισ οπωσ κ να σαι οτι κ να χεισ οποτε μην αγχωνεσαι βρεσ τα με τον εαυτο σου κ εξηγω αντε κ χεισ ψυχολογικα θα μαθεισ με τα χρονια να τα διαχειριζεσαι κ ολα καλα αντε κ εισαι χοντρη αρχισε διαιτα σιγα σιγα ενασ ωραιοσ κωλοσ ειναι καλυτεροσ ειναι οπλο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τι σε ψυχαγωγεί και σε διασκεδάζει?
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Senior Member
    Κοπελα μου εφοσον δεν σου αρεσουνε τα κλαμπ δεν σε αναγκαζει κανενας νας πας, μην νιωθεις ενοχες για αυτο! Εγω πηγαινω αραια κ που κ μου αρκει, επισης κανεις δεν πρεπει να σε πιεσει για αυτο

Senior Member
    Περασα κ εγω εφηβεια κ δεν πηγαινα κ ομως δεν ειμαι μονη μου εχω σοβαρη σχεση τωρα κ λιγες καλες φιλες εστω κ απο αποσταση, κανεις δεν λεει οτι δεν θα εισαι σαν εμενα σε μερικα χρονια, κουραγιο!

Senior Member
    Δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι κ να στενοχωριεσαι επειδη δν σ αρεσουν τα κλαμπς κ η ξεφρενη διασκεδαση ουτε να αγχωνεσαι μηπως μεινεις μονη σου. Ο καθενας εχει τα δικα του δεδομενα, αξιες κ γουστα, κ δεν υπαρχει λογος να τα αλλαξει με προσχημα την "κοινωνικη αποδοχη", διοτι μετα εχουμε το φαινομενο της "αλλοτριωσης" που λεμε, ουσιαστικα ο ανθρωπος αποξενωνεται απο τον εαυτο του και χανει την ταυτοτητα του.. και μακροπροθεσμα γινεται δυστυχης.. εσυ να επιλεγεις να ακολουθεις αυτα που σε εκφραζουν και να ξερεις οτι εκφραζουν κ πολλους αλλους, οποτε μονη σου δεν θα μεινεις! θα στραφεις κ θα επιδιωξεις φιλιες με ατομα που εχουν πανω κατω το δικο σου σκεπτικο, προτιμησεις, ακουσματα κ γουστα!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Member
    Αν μπορειτε πειτε μου κατι που μπορω να κανω =/

Member
    Εχω μια πολυ καλη φιλη που μενει σε αλλη πολη =( και μιλαω πολλες ωρεες μαζι της. και περναω πολυ ωραια!
    Μ αρεσει να παιζω υπολογιστη ... με τις φιλες μου στο σχολειο δεν βγαινουμε εξω. =/
    Αλλα ειμαστε πολυ καλα στο σχολειο
    σαν πολυ καλες κολιτες

Member
    Η μαμα μου απο τι μου ειπε ειναι αφυσικο ενα 16 χρονω παιδι να ειναι ολη μερα μεσα στο δωματιο. =( Δεν το κανω επιτιδες. 1ον διαβαζω οσο μπορω και 2ον μιλαω με αυτη την φιλη που σας λεω γτ με αυτην αισθανομαι χαλαρη. δεν εχω καμια αλλη ττετοια φιλη που να αισθανομαι ετσι =( αλλα δυστηχος ειναι μακρια απο εμενα =(

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alexandra312 View Post
    Αν μπορειτε πειτε μου κατι που μπορω να κανω =/
    Εμενα που ειμαι περιπου ιδιο χαρακτηρας με εσενα...
    Μου αρεσει παρα πολυ να βολταρω με τα ποδια με καποιο φιλο μου...Μιλαμε για ωρεεες περπατημα...
    Τον υπολογιστη οσο μπορεις να τον ελαττωνεις σιγα σιγα γιατι ειναι απιστευτα εθιστικο και σου καιει το μυαλο...
    Ααα και να κανεις οτι σε ευχαριστει οχι οτι ευχαριστει τους αλλους...
    Αυτα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alexandra312 View Post
    Η μαμα μου απο τι μου ειπε ειναι αφυσικο ενα 16 χρονω παιδι να ειναι ολη μερα μεσα στο δωματιο. =( Δεν το κανω επιτιδες. 1ον διαβαζω οσο μπορω και 2ον μιλαω με αυτη την φιλη που σας λεω γτ με αυτην αισθανομαι χαλαρη. δεν εχω καμια αλλη ττετοια φιλη που να αισθανομαι ετσι =( αλλα δυστηχος ειναι μακρια απο εμενα =(
    Δεν ειναι φυσιολογικο αλλο π βολευει τους γονεις να εχουν το παιδι τους κλεισμενο στο δωματιο εχοντας το κεφαλι τους ησυχο για το που μπορει να εισαι με ποιον να εισαι και τι κανεις αν εβγαινες εξω...

Εdit:Οπα λαθος διαβασα στο ποστ σου το αφυσικο χωρις το στερρητικο χαχαχ

Προσπαθησε να πλησιασεις τα κοριτσια απτο σχολειο π λες!!
    Last edited by Nocash; 30-03-2013 at 23:17.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast