το τελος μιας σχεσης κ οι επιπτωσεις πανω μου. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 40
    Banned
    Quote Originally Posted by blackswan27 View Post
    Υ.Γ αν σε έχει δεδομένο και ειδικά στη φάση που βρίσκεται τώρα,δλδ αν ξέρει πως αν σου ξαναζητήσει να είστε μαζί εσύ αμέσως θα τρέξεις,δεν θα μπορέσει να καταλάβει ακριβώς τιι αισθάνεται για σένα.. (το χω ζήσει για αυτό μιλάω με τόση σιγουριά )
    ναι αυτο ειναι αφου ηταν σε μια νιρβανα συνεχεια η δικη μου και μολις αλλαξα σταση και σταματησα να τρεχω τοσο πολυ πισω της τοτε καταλαβε οτι εχει μονο εμενα σαν καλο χαρτι στη ζωη της

Junior Member
    Quote Originally Posted by moby View Post
    Να ρωτήσω κατι ακόμα, η ακυρη αυτή κουβέντα που λες έγινε όσο ήσασταν μαζί? Δηλαδή σου είπε καλό θα ήταν να έχω κάτι καινούριο στη ζωή μου? Εσύ πότε έμαθες ότι είναι με άλλον ή δεν υπάρχει κατι, μόνο το συζητήσατε???
    η ακυρη κουβεντα εγινε ναι οσο ειμασταν ακομη μαζι μια ερα πριν χωρισουμε. δεν ειπε οτι κανει κατι με αλλον. εγω το φανταζομαι. κ μιας κ ανεφερε πως ισως χρειαζεται κατι καινουριο το συνδιασα ετσι. τελευταια βγαινει με την κολλιτη της κ τον γκομενο της. ε δεν νομιζς να βγαινουνε κ να τους κραταει το φαναρι. ολο κ καποιος αλλως θα ειναι.

Junior Member
    ότι και να σου λέει πως αισθάνεται για σένα,αυτή είναι η απόφασή της και οφείλεις να την σεβαστείς.. μάζί σου ίσως να αισθανόταν απλά μια ασφάλεια αλλα απο την στιγμη που θέλησε να κάνει κάτι καινούριο,προφανώς αυτό δεν της ήταν αρκετό.. ζήσε τη φάση του χωρισμού σου γιατί αφού την σκέφτεσαι τόσο πολύ δεν θα είναι ότι καλύτερο να εκμεταλλευτείς κάποια άλλη κοπέλα για να την ξεχάσεις και όταν πλέον θα έχει περάσει καιρός και όλο αυτό θα έχει εξασθενήσει άρχισε να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να κάνεις κάτι καινούριο με μια άλλη κοπέλα.. σχετικά με την πρώην σου,θα ήταν πιο ορθό κατα την γνώμη μου να αφήσεις να περάσει κάποιος καιρός -δεν ξέρω πόσος έχει περάσει απο τότε που χωρίσατε - και να της στείλεις ένα μήνυμα να δεις τι κάνει.. αν ανταποκριθεί΄θετικά,τότε μπορείς να επιδιώξεις να την ξαναπλησιάσεις.. έγώ έστω αν ήμουν στην θέση της αυτή τη στάση θα προτιμούσα.. αξιοπρεπής,χωρίς να ξέρει αν έκανες κάτι καινούριο ή όχι,δλδ ν έχει και τις αμφιβολίες της και αν σε ήθελα με το μήνυμα θα έπαιρνα το θάρρος να στο δείξω..
    :) afto mallon einai to pio swsto.

Junior Member
    sas euxaristw olous paidia gia thn voitheia sas. me voithisate arketa. to thema mou twra einai pos exoume na milhsoume sxedon 5 meres. apo ekei pou eixame kathimerinh epafh. sto parelthon eixame ksanaxwrisei k tote to epaiksa opws lete anetos thn ekrapsa kanonikotata den ksanasxolithika mazi ths k ksanagyrise siga siga. to thema mou twra einai pos an to kanw k twra afto mipos teleiwsei mia k kalh h olh h istoria ? mou einai ligo dyskolo na apodextw pos exei teleiwsei gia panda. thelw na elpizw akoma. h alhtheia afth einai. thelw na kanw kati alla de thelw k na thn piesw. kserw pos isws to na thn grapsw kanonika ISWS thn kanei na tarakounithei k na dei ti exase, alla poli pithanon na teleiwsei edw to thema.

Junior Member
    molis mou esteile mynhma sto fb k milame. re tha me trelanei h kopela. mou vazei na akousa kapoia tragoudia pou ths aresan. me doulevei ?

Senior Member
    μην της αναφέρεις πάντως ακόμη κάτι για σας...δεν θα το εκτιμήσει να την κυνηγήσεις... ας την αν θέλει να πει αυτή κάτι σχετικό όποτε το νιώσει...

Senior Member
    απόλυτα αναμενόμενο που σου έστειλε μήνυμα..προφανώς έχει κάποια αισθήματα για σένα ακόμη ,νιώθει και κάποια είδους ασφάλεια με σένα. και γω στη θέση της αυτό θα έκανα. θέλει προφανώς να κόψει και κίνηση,τη συμπεριφορά σου απέναντί της,να καταλαβει αν είσαι θυμωμενος μαζί της , αν αμα θελήσει να ξανακάνει κάτι μαζί της θα την δεχτεις ή θα την κόψεις, θέλει επίσης να σου δώσει και κάποιες ελπίδες , μην κάνεις και κάτι με καμία άλλη... είναι και νωρίς ακόμη ίσως και κάπως μπερδεμένη συναισθηματικά(αφου σου είπε πως θα μετανοιωσει για την αποφαση της) δεν εχει αποκοπεί τελέιως απο εσενα. Να είσαι φιλικός μαζί της οχι υπερβολικα βεβαια ,χωρίς να κάνεις κάποια νύξη για σας, μπορεις και σε καποιο μνμ της να αργησεις υπεβολικα πολυ να της απαντησεις , να ανησυχησει καλο θα της κανει .

Banned
    Quote Originally Posted by Παναγιώτης11 View Post
    molis mou esteile mynhma sto fb k milame. re tha me trelanei h kopela. mou vazei na akousa kapoia tragoudia pou ths aresan. me doulevei ?
    λυπον επιδη το ξερω αυτο το εργο ειμαι σιγουρος οτι απλα καβαλησε το καλαμι απο τη καλαμια και στο παιζει θεος για να σου ελεγε οτι θα το μετανιωσει απο πριν αυτο σημαινει οτι πουλαει τρελα.. σου λεει οτι θελει κατι καινουριο μη τη πιστευεις... εσενα θελει

Junior Member
    απόλυτα αναμενόμενο που σου έστειλε μήνυμα..προφανώς έχει κάποια αισθήματα για σένα ακόμη ,νιώθει και κάποια είδους ασφάλεια με σένα. και γω στη θέση της αυτό θα έκανα. θέλει προφανώς να κόψει και κίνηση,τη συμπεριφορά σου απέναντί της,να καταλαβει αν είσαι θυμωμενος μαζί της , αν αμα θελήσει να ξανακάνει κάτι μαζί της θα την δεχτεις ή θα την κόψεις, θέλει επίσης να σου δώσει και κάποιες ελπίδες , μην κάνεις και κάτι με καμία άλλη... είναι και νωρίς ακόμη ίσως και κάπως μπερδεμένη συναισθηματικά(αφου σου είπε πως θα μετανοιωσει για την αποφαση της) δεν εχει αποκοπεί τελέιως απο εσενα. Να είσαι φιλικός μαζί της οχι υπερβολικα βεβαια ,χωρίς να κάνεις κάποια νύξη για σας, μπορεις και σε καποιο μνμ της να αργησεις υπεβολικα πολυ να της απαντησεις , να ανησυχησει καλο θα της κανει .
    λες ε ?????????

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    λυπον επιδη το ξερω αυτο το εργο ειμαι σιγουρος οτι απλα καβαλησε το καλαμι απο τη καλαμια και στο παιζει θεος για να σου ελεγε οτι θα το μετανιωσει απο πριν αυτο σημαινει οτι πουλαει τρελα.. σου λεει οτι θελει κατι καινουριο μη τη πιστευεις... εσενα θελει
    δεν ξερω ρε γαμωτο κοντευει να με τρελανει εχω χασει τη μπαλα. λ αν βγαινει με αλλον ? το κακο της ολης υποθεσεις ειναι κ οτι ειναι πανεξθπνη η ατιμη. ειναι τελειοφοιτος πανεπιστιμιου της κριτης. ειναι καθηγητρια αρχαιον ελληνικον.

Senior Member
    ναι,αλλα αυτό δε σημαινει στα σιγουρα οτι θα γυρισει σε σενα.. ίσως να θελει να επιβεβαιωθει κιολας,γιαυτο σου λεω να κρατησεις αυτη τη σταση..να καταλαβει κ αυτη τι θελει

Senior Member
    ποσο καιρο τα ειχατε; πηγαινε καλα γενικα η σχεση σας ; τωρα πως σου μιλησε,τι σταση ειχε;

Banned
    μηπως τo τραγουδι που σου εβαλε ειναι το ti amo του umberto tozzi?

Banned
    δεν ξερω ρε γαμωτο κοντευει να με τρελανει εχω χασει τη μπαλα. λ αν βγαινει με αλλον ? το κακο της ολης υποθεσεις ειναι κ οτι ειναι πανεξθπνη η ατιμη. ειναι τελειοφοιτος πανεπιστιμιου της κριτης. ειναι καθηγητρια αρχαιον ελληνικον.
    λυπον επιδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και αισθανθηκα οντος το καημενο το μυαλουδακι μου να τριζει μπροστα στην απολυτη τζινιους και να βγαζει καπνους οντος καπια στιγμη αισθανθηκα οτι το μυαλο μου μπαταρε με διχασε τοσο πολυ που με εκανε να πιστευω οτι με αγαπα και με πουλα συγχρονος μαλον πρεπει να κανεις καπιο φιλο με το ιδιο τζινιους μυαλο γιατι υπαρχει περιπτωση να σου ανατιναξει τα μυαλα στο τελος γιατι ειναι απολυτος ικανη για αυτο και η δικη μου ειναι αρχαιολογος και εγω ειμαι απο τη κρητη δε μπωρει να ειναι τυχαιο....

Junior Member
    εχει σχεση με αλλον........ :(

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast