το τελος μιας σχεσης κ οι επιπτωσεις πανω μου. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Quote Originally Posted by Παναγιώτης11 View Post
    εχει σχεση με αλλον........ :(

Αυτό αυτή σου το είπε??

Quote Originally Posted by Παναγιώτης11 View Post
    εχει σχεση με αλλον........ :(

Αυτό αυτή σου το είπε??

Η αποψη μου είναι πως όταν νιωθεις εβάλοτος και αισθάνεσαι πως έχεις ένα σωρό προβλήματα αυτό π θέλεις είναι μια αγκαλία θέλεις κάποιον δίπλα σου, δε θεωρώ δηλαδή πως αυτός ήταν ο λόγος που χωρίσατε.. Πιστεύω πως σε αγαπάει και να σε εκτιμά σαν άνθρωπο αλλα μπορει να μην είναι πια ερωτευμένη να τις έφυγε ο ενθουσιασμός και να μην ήθελε να είστε πια μαζί. Επίσης η κουβέντα που σου έκανε περι μιας νέας αρχής, θεωρώ διχως να ξέρω πως μπορεί να υπηρχε κάποιος π τς γυαλισε και απλά στο είπε έτσι γ ν μη φρικάρεις όταν τ μάθεις πάλι μπορεί να ισχύουν όόόόλα αυτά που λέει. Αντι να βασανίζεις το μυαλό σου και να αναρωτίεσαι τι έγινε και πως καλύτερα να το αφησεις πίσω σου, αυτή ήταν η απόφαση της και τέλος δε χρειάζεται να τραβάμε τις καταστάσεις από τα μαλλια.. Καλό είναι να το αφήσεις πίσω σου να θυμάσαι μια όμορφη σχέση και να μην περιμένεις αν θ γυρίσει και πότε, δεν αξίζει σε κανέναν μας αυτό η αναμονή είναι πολυ ασχημη.. Βρες μια δουλεία να μπορείς να απασχολείς το μυαλό σου και να μπορέσεις να ζήσεις, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεχάσει και πήγαινε παρακάτω....

Senior Member
    Παναγιώτη ελπίζω να σε βοηθήσω ... 1) ο πόνος του χωρισμού http://tokleidi.wordpress.com/2013/0...C%CE%BF%CF%8D/ και 2) Άρρωστη αγάπη http://tokleidi.wordpress.com/2013/0...C%CF%80%CE%B7/

Γνωρίζω στο πετσί μου πως απο την θεωρία ως την πράξη είναι μια απόφαση δρόμος..Κάνε ότι θεωρείς καλύτερο ... Άποψη μου κράτα τα καλά και την εμπειρία που αποκόμισες από την ιστορία και πήγαινε παρακάτω...
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

στα είχα πει στην αρχή και με αγνόησες ...... Κάτσε τώρα περίμενε την ..... Σόρρυ πονάει αλλά χρόνο θες να το ξεπεράσεις και απομακρύνσου για τί θα σε πληγώνει όλο και ποιο πολύ .... ότι καινούργιο σου κάτσει άστο να μπει στην ζωή σου και προχώρα...Μην κάνεις το λάθος να χαλαστείς και μπροστά της ακόμα χειρότερα θα τα κάνεις . Το μόνο να εύχεσαι κάποια στιγμή ο φλούφλης που στην έφαγε να την πληγώσει με το ίδιο νόμισμα και πίστεψέ με θα γίνει αργά η γρήγορα ......Τυχερός που ξεμπλέκεις από τέτοια άτομα !

Quote Originally Posted by pantzos View Post
    στα είχα πει στην αρχή και με αγνόησες ...... Κάτσε τώρα περίμενε την ..... Σόρρυ πονάει αλλά χρόνο θες να το ξεπεράσεις και απομακρύνσου για τί θα σε πληγώνει όλο και ποιο πολύ .... ότι καινούργιο σου κάτσει άστο να μπει στην ζωή σου και προχώρα...Μην κάνεις το λάθος να χαλαστείς και μπροστά της ακόμα χειρότερα θα τα κάνεις . Το μόνο να εύχεσαι κάποια στιγμή ο φλούφλης που στην έφαγε να την πληγώσει με το ίδιο νόμισμα και πίστεψέ με θα γίνει αργά η γρήγορα ......Τυχερός που ξεμπλέκεις από τέτοια άτομα !
    Ναι εχεις δικιο πως δεν είναι ωραιο να βρισκόμαστε στη θέση αυτού που μενει πισω και να πονάμε, αλλά τα συναισθηματα φθηρονται μακάρι οολα τα ζευγαρια να ξενέρωναν ταυτοχρονα αλλα ετσι ειναι τη μια θ πληγωθεις την αλλη θα πληγώσεις κάποιον αλλον.. Δε χρειάζεται να εύχεσαι το ''κακό'' του άλλου στη περίπτωση αυτή να τη παρατήσει ο δικός της, αν σέβεσαι και αγαπάς κάποιον πρέπει να εύχεσαι να είναι καλά ακόμα και μακρυα σου.....

ξέρω τον πόνο που νιώθει το παιδί αυτήν την στιγμή και την κοροϊδία πού έχει υποστεί . Δεν ευχήθηκα πουθενά κακό υγείας αλλά να έρθει στην κατάστασή που βρίσκεται ψυχολογικά ο φίλος μας γιατί αντί να του το κλείσει ωραία τον αφήνει και υποφέρει και του περνάει στο μυαλό ότι θα είναι μια ζωή η καβάτσα της .Αν δεν έρθει και αυτή στην κατάστασή του δεν θα μπορέσει ποτέ να αλλάξει και θα κάνει κακό και σε άλλα άτομα .....Όχι φίλε μου πρέπει να τιμωρούνται αυτοί οι τρόποι συμπεριφοράς ...

Senior Member
    η κοπέλα τα θέλει όλα δικά της. Σου έστειλε μηνυμα για να κοψει κίνηση και για να επιβεβαιωθει δινοντας σου ελπίδες και δεν σκεφτηκε την δική σου ψυχολογική κατάσταση. Απο την στιγμή που προχώρησε δεν εχεις λόγο να επιμείνεις πλέον. Απλά ζήσε τη φάση σου και προσπάθησε να βγαίνεις έξω ,να ασχολήσαι με διάφορα,να ξεχνιέσαι όσο μπορείς...

Junior Member
    Παναγιώτη γειά σου. Ειμια καινούρια σοτ forum και το μάτι μου έπεσε στο δικό σου μήνυμα διότι εγώ βρίσκομαι στην αντίστροφη κατάσταση (ημουν έτοιμη να αρχίσω να γράφω το δικό μου προβλημα) και ίσως ως γυναίκα μπορεί η γνώμη μου να έχει κάποια αξία. Δεν θα σου φάω τον χρόνο να γράψω για το δικό μου θέμα εδώ. Πρέπει όμως να σου πω πως βρίσκομαι στην φάση που θέλω να χωρίσω, το έχω αποφασίσει μέσα μου, ξέρω τις συνέπειες και το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω όσο το δυνατόν να πληγώσω λιγότερο τον άντρα μου γιατί τον αγαπώ και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο πάρα πολύ. Διαβάζοντας το μήνυμά σου νομίζω πως η κοπέλα σου (δεν είσαστε παντρεμένοι αν κατάλαβα σωστά) πρέπει να πέρασε μία αντίστοιχη φάση με αυτήν που περνάω εγώ τώρα, πριν καταφέρει να σου πει να χωρίσετε. Το ότι δεν αισθάνεται καλά σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένη πλέον μαζί σου αλλά σε νοιάζεται και λυπάται που τέλειωσε. Και το ότι "σίγουρα θα το μετανοιώσει" είναι ο τρόπος που σκέφτηκε να στο πει για να σε πληγώσει λιγότερο. Δεν υπάρχει όμως τρόπος να μην πληγώσεις τον άλλον. Και νομίζω πως σε αυτές τις περιπτώσεις η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη διότι διαφορετικά αφήνεις τον άλλον να ελπίζει... Δεν στα λέω για να σε στεναχωρήσω όλα αυτά. Απλώς νομίζω πως πρέπει να προχωρήσεις και να μην περιμένεις. Και δεν εννοώ να πας με την πρώτη που θα βρεις. Αλλά να ξαγυρίσεις στα ενδιαφέροντά σου και στους φίλους σου και σιγά σιγά θα ξαναβρείς την δύναμη και θα είσαι έτοιμος για την επόμενη σχέση. Καλή τύχη.

Banned
    Quote Originally Posted by Νεφέλη68 View Post
    Παναγιώτη γειά σου. Ειμια καινούρια σοτ forum και το μάτι μου έπεσε στο δικό σου μήνυμα διότι εγώ βρίσκομαι στην αντίστροφη κατάσταση (ημουν έτοιμη να αρχίσω να γράφω το δικό μου προβλημα) και ίσως ως γυναίκα μπορεί η γνώμη μου να έχει κάποια αξία. Δεν θα σου φάω τον χρόνο να γράψω για το δικό μου θέμα εδώ. Πρέπει όμως να σου πω πως βρίσκομαι στην φάση που θέλω να χωρίσω, το έχω αποφασίσει μέσα μου, ξέρω τις συνέπειες και το μόνο πρόβλημα είναι ότι θέλω όσο το δυνατόν να πληγώσω λιγότερο τον άντρα μου γιατί τον αγαπώ και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο πάρα πολύ. Διαβάζοντας το μήνυμά σου νομίζω πως η κοπέλα σου (δεν είσαστε παντρεμένοι αν κατάλαβα σωστά) πρέπει να πέρασε μία αντίστοιχη φάση με αυτήν που περνάω εγώ τώρα, πριν καταφέρει να σου πει να χωρίσετε. Το ότι δεν αισθάνεται καλά σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένη πλέον μαζί σου αλλά σε νοιάζεται και λυπάται που τέλειωσε. Και το ότι "σίγουρα θα το μετανοιώσει" είναι ο τρόπος που σκέφτηκε να στο πει για να σε πληγώσει λιγότερο. Δεν υπάρχει όμως τρόπος να μην πληγώσεις τον άλλον. Και νομίζω πως σε αυτές τις περιπτώσεις η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη διότι διαφορετικά αφήνεις τον άλλον να ελπίζει... Δεν στα λέω για να σε στεναχωρήσω όλα αυτά. Απλώς νομίζω πως πρέπει να προχωρήσεις και να μην περιμένεις. Και δεν εννοώ να πας με την πρώτη που θα βρεις. Αλλά να ξαγυρίσεις στα ενδιαφέροντά σου και στους φίλους σου και σιγά σιγά θα ξαναβρείς την δύναμη και θα είσαι έτοιμος για την επόμενη σχέση. Καλή τύχη.
    αυτο που λες βασικα ειναι πολυ αντιφατικο ομως τον αγαπας παρα πολυ ενω θες να τον χωρισεις.. μηπως ενοεις οτι τον βλεπεις σαν αδερφος σου και θες να δεις αλλον ερωτικα? απο τη στιγμη ομως που ταλαντευεσαι σε 2 αντιφατικες φρασεις ειναι πιθανο να χωρισεις και μετα αργοτερα να τον ξαναπενθυμισεις...

Page 3 of 3 FirstFirst 123