ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by lonely- View Post
    ??????? ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εισαι οσο πιο γρηγορα το αποδεχτεις τοσο καλυτερα
    ας προσεχες λουσου τα τωρα

Senior Member
    ??????? ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πραγματικά ρε κοπέλα μου αν κάνεις έρωτα χωρίς προφυλάξεις κάποια στιγμη θα συνέβαινε και αυτό, θα μπορούσες να αρχίσεις τα αντισυλλιπτικά.. Επίσης τ περιμένεις να σου πουμε εμεις τώρα και ρωτάς αν είμαι και δεν είμαι... Πάνε στο γυναικολόγο να σου πει και αν είσαι άνοιξε ένα ωραιότατο θεματάκι που να λέει είναι έγκυος τ να κάνω.. Αντιλαμβάνομαι πως έφαγες φρίκη ούτε εγώ θα ήθελα σε αυτή την ηλικία αλλά κάνε κατι πριν περάσουν οι 9 μήνες.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αφου δε θες να γινεις μανουλα απο τωρα γιατι το κανετε χωρις προφυλακτηρα?
    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ...... ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ...... :confused:

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αφου δε θες να γινεις μανουλα απο τωρα γιατι το κανετε χωρις προφυλακτηρα?
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    .................................................. .................

Senior Member
    Quote Originally Posted by moby View Post
    Πραγματικά ρε κοπέλα μου αν κάνεις έρωτα χωρίς προφυλάξεις κάποια στιγμη θα συνέβαινε και αυτό, θα μπορούσες να αρχίσεις τα αντισυλλιπτικά.. Επίσης τ περιμένεις να σου πουμε εμεις τώρα και ρωτάς αν είμαι και δεν είμαι... Πάνε στο γυναικολόγο να σου πει και αν είσαι άνοιξε ένα ωραιότατο θεματάκι που να λέει είναι έγκυος τ να κάνω.. Αντιλαμβάνομαι πως έφαγες φρίκη ούτε εγώ θα ήθελα σε αυτή την ηλικία αλλά κάνε κατι πριν περάσουν οι 9 μήνες.....
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΡΜΟΝΙΚΟ......ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.....

Banned
    Μα δεν πηγες ακομα???

Banned
    ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ...... ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ...... :confused:
    ε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να παρασυρθεις κ ολας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Μα δεν πηγες ακομα???
    ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ....? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ε δεν ειναι και πολυ δυσκολο να παρασυρθεις κ ολας...
    ΤΟ ΞΕΡΩ...... :(

Senior Member
    Καλησπερα!! Τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης απο γυναικα σε γυναικα διαφερουν. Μοιαζουν ομως πολυ με τα συμπτωματα του περιμενω περιοδο αλλα περιοδος δεν κατεβαινει. Στην παρουσα φαση εχεις αγχωθει τοσο με το θεμα αυτο γιατι νιωθεις οτι αφηνεις τον εαυτο σου απροστατευτο για την απολαυση του αλλου και οι φοβιες σου συσορευτικαν. Μπορει ολο αυτο που νιωθεις να ειναι καθαρα ψυχολογικο, μπορει ομως και να μην ειναι. Δεν μπορουμε να ειμαστε γιατροι. Το σιγουρο ειναι οτι ο εαυτος σου δεν νιωθει ανετα με το ελευθερο σεξ και αντιδρα με αυτες τις επιλογες σου. Κοιμασαι συνεχεια πχ γιατι αποφευγεις την πραγματικοτητα. Τρως λαιμαργα για να ευχαριστησεις και να δωροδοκισεις τον εαυτο σου για τις λαθος επιλογες σου. Οι θηλες μπορει να ειναι σκληρες γιατι περιμενεις περιοδο. Αν σου πουμε κιαλλα συμπτωματα, ακομη και να μην τα εχεις, με την σκεψη και μονο μπορει να τα αποκτησεις. Ναι μπορει να εχεις πεισει την εαυτο σου οτι εισαι εγκυος, να ζαλησεις τον συντροφο σου με το ειμαι δεν ειμαι για να αγχωθει, και στην συνεχεια να τρομαξει για το τι μπορει να συμβει και να μην το ξανακανετε χωρις. Ενω θα μπορουσε να το συζητησετε. και αν δεν συμφωνει ο καθενας στον δρομο του. Αν κατι τυχει εσυ θα κουβαλησεις το βαρος μια ζωη. Οχι εκεινος. Οποτε και προστατευσε τον εαυτο σου απο εδω και περα.

Ομως δεν μπορει να καθεσαι να παρακολουθεις ετσι τις εξελιξεις στην ζωη σου. Ελεος για εσενα μιλας οχι για καμια ξενη. Πηγαινε σε εναν γιατρο για να επιβαιβεωθεις για το τι σου συμβαινει. Ουτως η αλλιως πρεπει να κανεις ενα τεστ ΠΑΠ απο την στιγμη και μετα που ηταν ελευθερος μεσα σου. Δεν ξερεις σε ποσες αλλες το εχει βαλει ετσι μεσα και τι κουβαλαει η καθε μια.

Senior Member
    πως θα το βγαλετε το μουλικο;;;

Banned
    Quote Originally Posted by thomas98 View Post
    πως θα το βγαλετε το μουλικο;;;
    Θωμα με επωνυμο 76 και σημερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Θωμα με επωνυμο 76 και σημερα..
    εσυ ρε ζωντοβολο τι ανακατευεσαι;;;;
    εσενα ρωτησα;;;;
    αι χασου μαλακω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Καλησπερα!! Τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης απο γυναικα σε γυναικα διαφερουν. Μοιαζουν ομως πολυ με τα συμπτωματα του περιμενω περιοδο αλλα περιοδος δεν κατεβαινει. Στην παρουσα φαση εχεις αγχωθει τοσο με το θεμα αυτο γιατι νιωθεις οτι αφηνεις τον εαυτο σου απροστατευτο για την απολαυση του αλλου και οι φοβιες σου συσορευτικαν. Μπορει ολο αυτο που νιωθεις να ειναι καθαρα ψυχολογικο, μπορει ομως και να μην ειναι. Δεν μπορουμε να ειμαστε γιατροι. Το σιγουρο ειναι οτι ο εαυτος σου δεν νιωθει ανετα με το ελευθερο σεξ και αντιδρα με αυτες τις επιλογες σου. Κοιμασαι συνεχεια πχ γιατι αποφευγεις την πραγματικοτητα. Τρως λαιμαργα για να ευχαριστησεις και να δωροδοκισεις τον εαυτο σου για τις λαθος επιλογες σου. Οι θηλες μπορει να ειναι σκληρες γιατι περιμενεις περιοδο. Αν σου πουμε κιαλλα συμπτωματα, ακομη και να μην τα εχεις, με την σκεψη και μονο μπορει να τα αποκτησεις. Ναι μπορει να εχεις πεισει την εαυτο σου οτι εισαι εγκυος, να ζαλησεις τον συντροφο σου με το ειμαι δεν ειμαι για να αγχωθει, και στην συνεχεια να τρομαξει για το τι μπορει να συμβει και να μην το ξανακανετε χωρις. Ενω θα μπορουσε να το συζητησετε. και αν δεν συμφωνει ο καθενας στον δρομο του. Αν κατι τυχει εσυ θα κουβαλησεις το βαρος μια ζωη. Οχι εκεινος. Οποτε και προστατευσε τον εαυτο σου απο εδω και περα.

Ομως δεν μπορει να καθεσαι να παρακολουθεις ετσι τις εξελιξεις στην ζωη σου. Ελεος για εσενα μιλας οχι για καμια ξενη. Πηγαινε σε εναν γιατρο για να επιβαιβεωθεις για το τι σου συμβαινει. Ουτως η αλλιως πρεπει να κανεις ενα τεστ ΠΑΠ απο την στιγμη και μετα που ηταν ελευθερος μεσα σου. Δεν ξερεις σε ποσες αλλες το εχει βαλει ετσι μεσα και τι κουβαλαει η καθε μια.
    ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.....ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ....... ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ.....ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ........ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ.....

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast