Εγω ποναω παροτι τωρα ολα καλα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 56
    Senior Member

Smile Εγω ποναω παροτι τωρα ολα καλα!

Καλησπερα σας παιδια, τωρα αποφασισα μοιραστω την ιστορια μου που ανηκει στο παρελθον, περασμενα αλλα οχι ξεχασμενα! Ημουν ενα πολυ μαζεμενο παιδι μεγαλωσα με εναν πολυ επιθετικο πατερα κ σ ολο το σχολειο δεν εκανα ουτε αληθινες φιλες ουτε τιποτα μαζι με αγορι, Οταν περασα στο πανεπιστημιο εκανα επιτελους 4 5 φιλες που πραγματικα δεθηκαμε τρομερα κ εντελως αποτομα οταν ημουν στο δευτερο ετος πεθανε ο πατερας μου παροτι δεν τα πηγαιναμε καλα ενιωσα εντελως μετερωρη, τοτε εμφανιστηκανε στην ζωη μας καποιος θειος που μετακομισε κοντα μας τον οποιο δεν γνωριζα εκ των προτερων απο κοντα, αυτος ερχοτανε διαρκως σπιτι μας δεθηκαμε μαζι του κ ηταν παρα πολυ τρυφερος με ολους μας μεσα στο πενθος μας, κ καναμε παρεα κ μου εγινε πραγματικα απαραιτητος σε τρομερο σημειο, τοτε εμφανισε ενα διαφορετικο προσωπο με πλησιασε πιεστικα απο κοντα κ επειτα επιμενοντας οτι με λατρευει με κακοποιησε ερωτικα μερικες φορες μην μπορωντας εγω να αντιδρασω κ εννοειται μου ειπε μην πω τιποτα σε κανεναν, δεν μπορω να περιγραψω τις τυψεις μου! κ το αδιεξοδο μου επειδη φοβουνα τις συνεπειες που θα ειχε στο σοι μας αυτη η αληθεια, παραλληλα αυτος ο ανθρωπος αρχισε να την πεφτει στις φιλες μου κ παροτι εγω τις προειδοποιουσα να μην κανουνε τιποτα μαζι του λεγωντας τους οτι με τις γυναικες δεν ειναι καλος κ σαν συγγενη τον γνωριζουμε μην μπορωντας να ομολογησω την αληθεια η μια φιλη μου εμπλεξε μαζι του κανοντας με να παθω νευρικο κλονισμο, Παλι καλα που απομακρυνθηκε απο εμενα για τα καλα ομως το γεγονος οτι εμπλεξε την φιλη μου με εκανε τρομερα να νιωσω, Οταν εγιναν ολα αυτα για καλη μου συγκυρια γνωρισα το αγορι μου που θα παντρευτουμε θελουμε οικογενεια κ ολα εγιναν καλα, ο θειος μαζι με την φιλη μου ομως δεν επαψαν να ερχονται σπιτι μου κ οι τυψεις μου τρομερες συν το γεγονος οτι επρεπε να τον περιποιουμαι ως επισκεπτη, τοτε εγινε η μεγαλη φασαρια ο πατερας του θειου αυτου αποδεδειγμενα μας εκλεψε ενα μεγαλο ποσο που του εμπιστευτηκαμε για να κανει για εμας μια οικοδομη ως πολιτικος μηχανικος κ εκεινοι λενε σε ολους οτι ειμαστε αδικοι κμ εκεινοι δεν εκαναν τιποτα κ γενικα απομακρυνθηκαμε απο αυτους μια κ καλη, η φιλη μου επισης απμακρυνθηκε απο εμενα μην πιστευωντας με τον παντρευτηκε κ απεκτησαν κ μια κορη, Αυτο που με ποναει παρα πολυ δεν ειναι τα λεφτα που χασαμε, ειναι το γεγονος οτι θελω διακαως αυτην την κοπελα στην ζωη μου κ προπαντος το γεγονος οτι οφειλω να μην μιλησω για ολα για να προστατεψω τους δικους μου κ το αγορι μου απο το να πανε να του κανουνε ζημια κ να βρεθουνε μεσα, Πηγαινω σε ειδικο που της τα ειπα ολα κ σε πνευματικο στην εκκλησια πηγα κ με βοηθαει ομως η πληγη ειναι ανοικτη γνωριζω οτι καποτε πρεπει να μιλησω οταν οι επιπτωσεις ισως ειναι λιγοτερες ομως το οτι η φιλη μου ειναι απων απο την ζωη μου ειναι απεριγραπτο, Οποιος επιθυμει ας μου πει την γνωμη του για ολα!

Banned
    αντιμετωπισα και εγω ενα παρομοιο θεμα που δυστιχως εγινε η αιτια να υποφερω 7 χρονια οταν ανακαλυψα απο τις αντιδρασεις που ειχε η κοπελα μου οτι της συνεβει κατι παρομοιο χωρις να μπωρω να ξερω τι συνεβει ακριβως απλα την εβλεπα με το καλημερα εχθρικη επιθετικη καχυποπτη να φοβαται τα παντα και να βλεπει παντου εχθρους. η ιστορια σου ταιριαζει παρα πολυ με τη δικη μου αφου απο οτι ειχα παρατηρισει ειχε οντος παρα πολα νευρα τοσα πολα που δε τη χοραγε ο τοπος ειχε συνεχομενες κρισεις οργης προς τα παντα

Senior Member
    Κοιτα πρεπει να σταθεις πλαι της εγω ακομα δεν βρηκα το κουραγιο να μιλησω στο αγορι μου επειδη θα ειναι ασυγκατητος ο θυμος του εναντιον αυτου του ανθρωπου ομως θα μαθει καποτε, Εγω δεν αντιμετωπιζω κριση οργης οπως η κοπελα σου ομως αντιμετωπιζω εφιαλτες, Παραλληλα αδυνατω να συναναστραφω με πολυ κοσμο κ αρνουμαι να εργαστω με κοσμο, οικιακα ειμαι κ ετσι κ δεν ειχα καποιο εισοδημα θα ημουν κ αφραγκη εντελως, Κοινωνιοφοβικη εγινα απο αυτην την κατασταση, δεν ανεχομαι να με πλησιασει αγνωστος κοσμος, Οταν με πλησιασει καποιος αντρας εκτος απο το αγορι μου νιωθω ασκημα, Περασα καταθλιψη κ ακομα να συνελθω πληρως, Μου λειπει τρομερα κ η φιλη μου η οποια δεν γνωριζει το παραμικρο κ θεωρει οτι αδικησαμε τον αντρα της κ τον πεθερο της που τους λεμε κλεφτες, Επομενως νιωθω κ αυτον τον πονο, Προβλημα μου ειναι οτι νιωθω οτι δεν πρεπει να μιλησω ακομα σ ολους ομως δεν γνωριζω ποτε πρεπει να το κανω, Εσεις τι προτεινετε? Ευχαριστω που μου μιλησες κ εσυ για το προβλημα της κοπελας!

Senior Member
    Καλησπερα!! Αρχικα ο Θειος σου θεωρω οτι πιστευε οτι η σεξουαλικη συνευρεση σας ηταν απο κοινου, οποτε και δεν θεωρει οτι εκανε καποιο σφαλμα. Επισης, εκεινα εκει τα χαδια, τα φιλια, η οτι αλλο τελος παντων μπορει να προεκυψε, παρολο που τωρα ξεφουσκωσε και καταλαβαινεις οτι ηταν λαθος (εξου και οι τυψεις) εκεινη την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που συνεβει σου ηταν και απαραιτητο ασχετα αν προηλθε απο συγγενικο προσωπο. Για αυτο εξαλλου και δεν εφερες ουσιαστικη αντιρριση.
    Τωρα οσον αφορα την φιλεναδα σου, ειναι γνωστο το ριτο οτι ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις και τις επιλογες του. Αν της πεις τι συνεβει με τον θειο, πιστευεις οτι 1) θα σε πιστεψει και 2) αν σε πιστεψει θα σε δικαιολογησει για την πραξη σου? Εσυ εισαι εκεινη που ανοιξες τα ποδια και συν τις αλλης ο θειος μπορει να ισχυριστει οτι εσυ εκανες την αρχη.Και ποιον θα πιστεψει στο τελος? μα φυσικα τον αντρα της, και πατερα του παιδιου της. Για να φτασει ως εκει του εχει εμπιστοσυνη.

Εμενα αυτα δεν με προβληματιζουν.. Με προβληματιζει που αγχωνεσαι για τη φιλη σου γιατι θεωρεις οτι δεν εκατσε να γνωρισει τον δεσμο της - θειο σου και το παρελθον του.
    (Εγω στην θεση σου θα προβληματιζομουν: Τι οφελως εχω αν το μαθει η φιλη μου αυτο???)

Οπου αυτο σημαινει οτι ισως και να μην την νοιαζει με τι εχει ξαπλωσει αυτος ο αντρας.(Δευτερος προβληματισμος: Σε πιο σημειο ακριβως καιγεσαι για την φιλη??Σε αυτο που η ιδια δεν ενδιαφερθηκε να μαθει??) Προβλημα της λοιπον.
    Επισης αν ο αντρας αυτος θελει και να καρατησει μυστικο την προσωπικη του ζωη, συγνωμη αλλα πρεπει να το σεβαστεις. Αν εσυ τωρα θες να εκθεσεις την προσωπικη σου ζωη, διαλεξε καποιον αλλον. Οχι πια την φιλη σου. Ειναι θεμα σχεσης πλεον. Δεν εχεις δικαιωμα να χωθεις σε ενα ζευγαρι που δειχνει ευτυχισμενο. Κανε την ζωη σου πλεον.
    Εχεις δικα σου προβληματα. Οσον αφορα τα χρηματα, λυπαμαι για αυτο αλλα δεν μπορω να κανω κατι. Σιγουρα σου προδωσε ακομη μια φορα τα αισθηματα, τωρα πια θα ξερεις. Κρατα την απαραιτητη αποσταση απο αυτον τον ανθρωπο για να μην σε ξαναπληγωσει, και οσον αφορα την φιλη σου, εχει κανει ηδη τις επιλογες της. Θα βρεις αλλη φιλη. Ψαξε μεσα σου εκει υπαρχει μια και σε περιμενει.

Senior Member
    Εγω δεν καταλαβα γιατι δεν ειπες τιποτα απο την πρωτη στιγμη. Λες φοβασαι τις συνεπεις που θα ειχε αυτο στο σοι. Τι εννοεις δηλαδη?

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Κοιτα πρεπει να σταθεις πλαι της εγω ακομα δεν βρηκα το κουραγιο να μιλησω στο αγορι μου επειδη θα ειναι ασυγκατητος ο θυμος του εναντιον αυτου του ανθρωπου ομως θα μαθει καποτε, Εγω δεν αντιμετωπιζω κριση οργης οπως η κοπελα σου ομως αντιμετωπιζω εφιαλτες, Παραλληλα αδυνατω να συναναστραφω με πολυ κοσμο κ αρνουμαι να εργαστω με κοσμο, οικιακα ειμαι κ ετσι κ δεν ειχα καποιο εισοδημα θα ημουν κ αφραγκη εντελως, Κοινωνιοφοβικη εγινα απο αυτην την κατασταση, δεν ανεχομαι να με πλησιασει αγνωστος κοσμος, Οταν με πλησιασει καποιος αντρας εκτος απο το αγορι μου νιωθω ασκημα, Περασα καταθλιψη κ ακομα να συνελθω πληρως, Μου λειπει τρομερα κ η φιλη μου η οποια δεν γνωριζει το παραμικρο κ θεωρει οτι αδικησαμε τον αντρα της κ τον πεθερο της που τους λεμε κλεφτες, Επομενως νιωθω κ αυτον τον πονο, Προβλημα μου ειναι οτι νιωθω οτι δεν πρεπει να μιλησω ακομα σ ολους ομως δεν γνωριζω ποτε πρεπει να το κανω, Εσεις τι προτεινετε? Ευχαριστω που μου μιλησες κ εσυ για το προβλημα της κοπελας!
    βλεπω και σε αυτα που λες κατι αντιστοιχο και αυτη δεν αφινει κανενα να δει τον πραγματικο της εαυτο τη βλεπω μονιμα να παιζει θεατρο παντου..τη βλεπω και αυτη να αισθανετε ασχημα αλλα δε το διχνει το λεει μονο σε μενα.. μιλησε στο αγορι σου πες του το πρωτα με υπαινιγμους πχ πια ειναι η γνωμη σου για τις γυναικες που της κακοποιησαν σεξουαλικα για να δεις τι θα σου απαντησει και αν σε στριμοξει η δεις οτι δε σε παιρνει να του πεις παρταπανω πες του για μια φιλη μου το λεγα πιγενε του το ετσι σιγα σιγα γιατι φανταζομαι οτι θα ειναι σοκ για αυτον...μιλησε του με υπονοουμενα οταν λες νιωθ ασχημα τι ακριβως ενοεις με ενδιαφερει και εμενα... εγω πχ οταν γνωρισα τη ... παρατηρισα οτι τα νευρα της ηταν σε κακα χαλια την ακουμπησα μια μερα κατα λαθος στη πλατη οχι με πονηρες διαθεσεις στην αρχη και εβλεπα οτι τιναζοταν σαν να την διαπερναγε ηλεκτρικο ρευμα εσυ τι ακριβως σου συμβενει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Καλησπερα!! Αρχικα ο Θειος σου θεωρω οτι πιστευε οτι η σεξουαλικη συνευρεση σας ηταν απο κοινου, οποτε και δεν θεωρει οτι εκανε καποιο σφαλμα. Επισης, εκεινα εκει τα χαδια, τα φιλια, η οτι αλλο τελος παντων μπορει να προεκυψε, παρολο που τωρα ξεφουσκωσε και καταλαβαινεις οτι ηταν λαθος (εξου και οι τυψεις) εκεινη την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που συνεβει σου ηταν και απαραιτητο ασχετα αν προηλθε απο συγγενικο προσωπο. Για αυτο εξαλλου και δεν εφερες ουσιαστικη αντιρριση.
    Τωρα οσον αφορα την φιλεναδα σου, ειναι γνωστο το ριτο οτι ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις και τις επιλογες του. Αν της πεις τι συνεβει με τον θειο, πιστευεις οτι 1) θα σε πιστεψει και 2) αν σε πιστεψει θα σε δικαιολογησει για την πραξη σου? Εσυ εισαι εκεινη που ανοιξες τα ποδια και συν τις αλλης ο θειος μπορει να ισχυριστει οτι εσυ εκανες την αρχη.Και ποιον θα πιστεψει στο τελος? μα φυσικα τον αντρα της, και πατερα του παιδιου της. Για να φτασει ως εκει του εχει εμπιστοσυνη.

Εμενα αυτα δεν με προβληματιζουν.. Με προβληματιζει που αγχωνεσαι για τη φιλη σου γιατι θεωρεις οτι δεν εκατσε να γνωρισει τον δεσμο της - θειο σου και το παρελθον του.
    (Εγω στην θεση σου θα προβληματιζομουν: Τι οφελως εχω αν το μαθει η φιλη μου αυτο???)

Οπου αυτο σημαινει οτι ισως και να μην την νοιαζει με τι εχει ξαπλωσει αυτος ο αντρας.(Δευτερος προβληματισμος: Σε πιο σημειο ακριβως καιγεσαι για την φιλη??Σε αυτο που η ιδια δεν ενδιαφερθηκε να μαθει??) Προβλημα της λοιπον.
    Επισης αν ο αντρας αυτος θελει και να καρατησει μυστικο την προσωπικη του ζωη, συγνωμη αλλα πρεπει να το σεβαστεις. Αν εσυ τωρα θες να εκθεσεις την προσωπικη σου ζωη, διαλεξε καποιον αλλον. Οχι πια την φιλη σου. Ειναι θεμα σχεσης πλεον. Δεν εχεις δικαιωμα να χωθεις σε ενα ζευγαρι που δειχνει ευτυχισμενο. Κανε την ζωη σου πλεον.
    Εχεις δικα σου προβληματα. Οσον αφορα τα χρηματα, λυπαμαι για αυτο αλλα δεν μπορω να κανω κατι. Σιγουρα σου προδωσε ακομη μια φορα τα αισθηματα, τωρα πια θα ξερεις. Κρατα την απαραιτητη αποσταση απο αυτον τον ανθρωπο για να μην σε ξαναπληγωσει, και οσον αφορα την φιλη σου, εχει κανει ηδη τις επιλογες της. Θα βρεις αλλη φιλη. Ψαξε μεσα σου εκει υπαρχει μια και σε περιμενει.
    Aννα , απο ποτε ο βιασμος ειναι κατι απαραιτητο για μια κοπελα?
    H μυσπ μιλησε εξ αρχης για κακοποιηση , δεν μιλησε για συναινετικη συνευρεση.
    Το γεγονος δε , οτι για τον ανθρωπο αυτο ειχε συναισθηματα πριν τον βιασμο της , απλα κανει τα πραγματα χειροτερα για την ιδια και την κανει να νιωθει μεγαλυτερες τυψεις , ενω ουσιαστικα δεν εχει καμμια ευθυνη.
    Ετσι και αλλιως ειναι γνωστο πως οι περισσοτεροι βιασμοι διαπραττονται απο δραστες γνωστους στο θυμα , και δυστυχως αυτο δημιουργει λανθασμενες αντιληψεις γυρω απο το θεμα , αντιληψεις οπως: Φταει το θυμα , ο δραστης δεν καταλαβε την αρνηση του θυματος , το θυμα το ηθελε κλπ.
    Προσωπικα πιστευω πως η γυναικα του πρεπει να το μαθει . Δεν μιλαμε απλα για ενα κομματι της προσωπικης του ζωης πριν τον γαμο , μιλαμε για ενα εγκλημα .

Μυσπ θα επρεπε να ειχες κανει καταγγελια οταν συνεβει το περιστατικο , τωρα ειναι καπως αργα αλλα νομιζω οτι πρεπει να το καταγγειλεις , και νομιζω πως θα ηταν καλο να μιλησεις με τους δικους σου για αυτο.

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Aννα , απο ποτε ο βιασμος ειναι κατι απαραιτητο για μια κοπελα?
    H μυσπ μιλησε εξ αρχης για κακοποιηση , δεν μιλησε για συναινετικη συνευρεση.
    Το γεγονος δε , οτι για τον ανθρωπο αυτο ειχε συναισθηματα πριν τον βιασμο της , απλα κανει τα πραγματα χειροτερα για την ιδια και την κανει να νιωθει μεγαλυτερες τυψεις , ενω ουσιαστικα δεν εχει καμμια ευθυνη.
    Ετσι και αλλιως ειναι γνωστο πως οι περισσοτεροι βιασμοι διαπραττονται απο δραστες γνωστους στο θυμα , και δυστυχως αυτο δημιουργει λανθασμενες αντιληψεις γυρω απο το θεμα , αντιληψεις οπως: Φταει το θυμα , ο δραστης δεν καταλαβε την αρνηση του θυματος , το θυμα το ηθελε κλπ.
    Προσωπικα πιστευω πως η γυναικα του πρεπει να το μαθει . Δεν μιλαμε απλα για ενα κομματι της προσωπικης του ζωης πριν τον γαμο , μιλαμε για ενα εγκλημα .

Μυσπ θα επρεπε να ειχες κανει καταγγελια οταν συνεβει το περιστατικο , τωρα ειναι καπως αργα αλλα νομιζω οτι πρεπει να το καταγγειλεις , και νομιζω πως θα ηταν καλο να μιλησεις με τους δικους σου για αυτο.
    βασικα ειναι φοβερα δυσκολο να μιλησει κανεις για αυτο εγω που εχω καταριψει καθε ρεκορ επικοινωνιακης διαθεσης δε μπωρεσα να τη κανω να μηλισει πιο ανοιχτα και ακομα χειροτερα υπαρχουν καπιοι που μονιμα εκμεταλευονται το νομο της σιωπης για να συνεχισουν το καταστροφικο τους εργο.... αυτο ειναι το πιο εξοργιστικο απο ολα...

Senior Member
    Αναφερει οτι αρχικη του προθεση ηταν να πλησιασει τρυφερα. Δεν το αντιλαμβανομαι σαν επιθεση, τουλαχιστον απο τον καναπε μου. Δεν ημουν εκει για να δω. Χρησιμοποιω το μερος απο το κειμενο της :
    εμφανιστηκανε στην ζωη μας καποιος θειος που μετακομισε κοντα μας τον οποιο δεν γνωριζα εκ των προτερων απο κοντα, αυτος ερχοτανε διαρκως σπιτι μας δεθηκαμε μαζι του κ ηταν παρα πολυ τρυφερος με ολους μας μεσα στο πενθος μας, κ καναμε παρεα κ μου εγινε πραγματικα απαραιτητος σε τρομερο σημειο, τοτε εμφανισε ενα διαφορετικο προσωπο με πλησιασε πιεστικα απο κοντα κ επειτα επιμενοντας οτι με λατρευει με κακοποιησε ερωτικα μερικες φορες μην μπορωντας εγω να αντιδρασω κ εννοειται μου ειπε μην πω τιποτα σε κανεναν,
    Μερικες φορες δελεαζεσαι τοσο που δεν μπορεις να πεις οχι οταν εισαι ευαλοτος.Νομιζεις οτι ο αλλος που εμπιστευτικες να σε βοηθησει, για να επιλεγει αυτον τον τροπο κατι θα ξερει και δοκιμαζεις. Επιλεγεις να μην αντισταθεις. Δεν ξερεις γιατι δεν λες οχι, δεν ξερεις γιατι κανεις κατι που δεν σου αρμοζει.
    Δεν το λες ομως βιασμο. Τουλαχιστον εγω που περασα απο εκει, βιασμο δεν το ειπα. Ειπα οτι ημουν σε μια κατασταση που δεν μπορουσα να ακουσω τον εαυτο μου στο τι πραγματικα χρειαζεται και του εδωσα λαθος υποστηρηξη.
    Οπως και να εχει επειδη καθε ανθρωπος ειναι και ξεχωριστος στις αντιδρασεις του,ζητω συγνωμη απο την κοπελα που ανοιξε το θεμα αν η αντιληψη μου ειναι λαθος και αναμενω τον σχολιασμο της.

Banned
    Quote Originally Posted by Anna M. View Post
    Αναφερει οτι αρχικη του προθεση ηταν να πλησιασει τρυφερα. Δεν το αντιλαμβανομαι σαν επιθεση, τουλαχιστον απο τον καναπε μου. Δεν ημουν εκει για να δω. Χρησιμοποιω το μερος απο το κειμενο της :
    εμφανιστηκανε στην ζωη μας καποιος θειος που μετακομισε κοντα μας τον οποιο δεν γνωριζα εκ των προτερων απο κοντα, αυτος ερχοτανε διαρκως σπιτι μας δεθηκαμε μαζι του κ ηταν παρα πολυ τρυφερος με ολους μας μεσα στο πενθος μας, κ καναμε παρεα κ μου εγινε πραγματικα απαραιτητος σε τρομερο σημειο, τοτε εμφανισε ενα διαφορετικο προσωπο με πλησιασε πιεστικα απο κοντα κ επειτα επιμενοντας οτι με λατρευει με κακοποιησε ερωτικα μερικες φορες μην μπορωντας εγω να αντιδρασω κ εννοειται μου ειπε μην πω τιποτα σε κανεναν,
    Μερικες φορες δελεαζεσαι τοσο που δεν μπορεις να πεις οχι οταν εισαι ευαλοτος.Νομιζεις οτι ο αλλος που εμπιστευτικες να σε βοηθησει, για να επιλεγει αυτον τον τροπο κατι θα ξερει και δοκιμαζεις. Επιλεγεις να μην αντισταθεις. Δεν ξερεις γιατι δεν λες οχι, δεν ξερεις γιατι κανεις κατι που δεν σου αρμοζει.
    Δεν το λες ομως βιασμο. Τουλαχιστον εγω που περασα απο εκει, βιασμο δεν το ειπα. Ειπα οτι ημουν σε μια κατασταση που δεν μπορουσα να ακουσω τον εαυτο μου στο τι πραγματικα χρειαζεται και του εδωσα λαθος υποστηρηξη.
    Οπως και να εχει επειδη καθε ανθρωπος ειναι και ξεχωριστος στις αντιδρασεις του,ζητω συγνωμη απο την κοπελα που ανοιξε το θεμα αν η αντιληψη μου ειναι λαθος και αναμενω τον σχολιασμο της.
    βασικα απο το τροπο που θετεις ετσι το θεμα εγω καταλαβενω κατι αλλο οτι μαλον το ειδες ετσι επιδη απλα ηταν ο τροπος που το ειδες ετσι ...καταλαβενεις τι προσπαθω ακριβως να πω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα απο το τροπο που θετεις ετσι το θεμα εγω καταλαβενω κατι αλλο οτι μαλον το ειδες ετσι επιδη απλα ηταν ο τροπος που το ειδες ετσι ...καταλαβενεις τι προσπαθω ακριβως να πω?
    Ειναι προφανες νομιζω......

Senior Member
    Nα ρωτησω εγω κατι...
    Ποσων ετων ηταν ο "Θειος";;

Senior Member
    Καλησπερα σας παλι! Εκτιμω που πηρα τοσες απαντησεις απο εσας! Ο θειος ηταν 36 ετων τοτε κ εγω 19 παρθενα κ μολις ειχα χασει τον πατερα μου ο οποιος παντα με καλυπτε πρακτικα κ με προστατευε απο καθε προβλημα παροτι δεν ημασταν συναισθηματικα κοντα κ οταν πεθανε ενιωσα εντελως ανυπερασπιστη, ο θειος ηταν για εμενα υποκαταστατο του πατερα σαν φιλος η σαν αδερφος κ ποτε δεν τον προκαλεσα για να γινει ο,τι εγινε, ανακαλυψα στην πορεια οτι εχει ιδιαιτερα αρρωστημενα σεξουαλικα ενστικτα κοροιδευει τις γυναικες κ βγαινει με πολλες παραλληλα παρακολουθει πορνοταινιες πασης φυσεως κ παραφυεως κ απολαμβανει τα βρωμολογα κ αυτα τα ειπα σ ολες μου τις φιλες παροτι η μια δεν ακουσε κ θεωρησε οτι μπορει να τον κανει καλο ανθρωπο, Κατηγορω τον εαυτο μου που δεν καταφερα να του αντισταθω ομως ελλατωμα μου ειναι οτι εξαρταμαι απολυτα αν αγαπησω καποιον κ ημουν κ σε ιδιαιτερα εαυλωτη κατασταση κ αν οχι βιασμος ειναι σιγουρα κακοποιηση σωματικη κ ψυχολογικη, Τρεμω τι θα γινει αν μιλησω επειδη με τροπο ρωτησα το αγορι μου ενω βλεπαμε μια ταινια κακοποιησης τι θα εκανε αν μαθαινε οτι επαθα κ εγω κ μου ειπε θα πηγαινε να σκοτωσει αυτον που το εκανε κ επισης ειναι κ η γιαγια μου που ειναι αρρωστη κ νιωθω οτι θα πεθανει απο τον καημο της συν οι αλλοι θειοι που θα θελουνε να του επιτεθουνε, Η φιλη μου ειναι πολυ οδυνηρη απωλεια για εμενα σε τετοιο βαθμο που νιωθω οτι δεν δυναμαι να κανω νεες φιλες καθομαι μεσα στο σπιτι κ βγαινω μονο με το αγορι μου κ τις αλλες φιλες που ομως ειναι μακρυα κ δεν βλεπω συχνα, κ γενικα δεν γνωριζω ποτε πρεπει να μιλησω για ολα αυτα στο αγορι μου κ στο σοι με ποιον τροπο πως θα περιγραψω στην φιλη μου να πιστεψει κ να με συγχωρεσει που δεν μιλησα νιωριτερα επειδη δεν ειναι ευκολο να μιλησει ανθρωπος που υπεστη κακοποιηση

Senior Member
    Εχεις κανει προβλημα το να μιλησεις στο αγορι σου. Δεν ειναι αυτο το κυριο θεμα. Το ερωτημα ειναι τοτε γιατι δεν ειπες τιποτα? Λες οτι δεν ηθελες τις συνεπειες που θα ειχε στο σοι. Τι θες να πεις?

Senior Member
    Επισης να προσθεσω οτι ειμαι 99,9999 % οτι ο ανθρωπος αυτος δεν αγαπαει την φιλη μου, καθοτι αρκετα τεμπελης κ αστατος στις δουλειες του ποτε δουλευει κ ποτε καθεται επειδη ολο τον απολυουνε εψαχνε εναγωνιως νυφη για να τον τρεφει, την ιδια περιοδο που κυνηγουσε την φιλη μου κυνηγουσε κ μια αλλη φιλη μου κ της ελεγε τα ιδια, Οταν τελικα αρραβωνιαστηκε την φιλη μου τον επιασα να μιλαει με μια αλλη κ μαλιστα παντρεμενη που το κανανε περιστασιακα κ να της λεει να του στειλει φωτογραφιες τις να την δει γυμνη κ οτι δεν θα το καταλαβει η αρραβωνιστικια του, Ειναι τρομερο αλλα η αγωνια μου μην μαθευτει κατι για τα παλια με εκαναν να καταπιω την γλωσσα μου κ δεν τα ειπα αυτα τα περιστατικα στην φιλη μου, Πως να σωσω ομως καποια που δεν θελει να σωθει? αλλιμονο η φιλη μου ειναι τρομερα ευπιστος ανθρωπος κ πιστευει οτι θα τον κανει ανθρωπο!

Page 1 of 4 123 ... LastLast