Εγω ποναω παροτι τωρα ολα καλα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    Εγω το αγορι μου μου λεει να κανω φιλες να βγαινω επειδη ειμαστε σε διαφορετικη πολη κ οταν ειναι εφικτο κανονιζουμε, αλλα του λεω με ενδιαφερεις εσυ κυριως, κ δεν πειραζει που καθομαι μεσα, κ δεν μπορει να καταλαβει το λογο οταν βρω την δυναμη να του μιλησω θα καταλαβει

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Η κοπελα σου δεν ειναι πεισματαρα ειναι απλα πολυ πληγωμενη κ ο πονος της για οσα περασε κτιζουν ενα τεραστιο τοιχο γυρω της αρνησης για μερικα πραγματσ οπως η δουλεια κ την φυλακιζουνε μεσα σε αυτο,Μαλλον δεν θα φερει αποτελεσμα να προσπαθησεις ντε κ καλα να σου μιλησει, Ειναι προτιμωτερο να μιλησει πρωτα σε καποιο ουδετερο ανθρωπο κ να προετοιμαστει ψυχολογικα κ επειτα σου μιλαει οταν αυτη θελει, Δεν βλεπεις εμενα? Μιλαω με ανεση σε εσενα για οσα εγιναν ενω στο αγορι μου προστοπαρων δεν καταφερα, Εννοειται κ το αγορι μου αγαπαω κ εσυ αγαπας την κοπελα σου απλα ειμαι πιο ανετη σε ενα ανθρωπο σαν εσενα που ειναι εκτος απο την ζωη μου, δεν σημαινει οτι η κοπελα σου δεν σε αγαπαει αντιθετως της εισαι ακρως απαραιτητος! Πρεπει να την ενθαρρυνεις να δει ειδικο η να εγγραφει σε καποιο φορουμ οπως αυτο εδωπερα κ προσθεου μην επιμενεις να ανοιχτει περισσοτερο σε γνωριμιες να δουλεψει κτλ....
    δε νομιζω να κανει κατι αυτη τη στιγμη απλα χορτασε και δε θελει αλλο απλα θελει ενα ανθρωπο διπλα της ανα πασα στιγμη σε ψυχολογικο θεμα να του μιλαει συνεχεια σαν εμενα...

Banned
    δεν επιμενω απλα ωρες ωρες μου πεταει κατι περιμενε λιγο ελα αυριο ελα την επομενη εβδομαδα και τετοια δηλαδη την ενδιαφερει το ψυχολογικο να ναι καπιος διπλα της συνεχεια αλλα στο αωματικο αλλες φορες μου λεει ελα και αλλες περιμενε.. αρα σε γενικες γραμες δεν εχουμε καπιο προβλημα εκτος απο της φορες που μου λεει ελα αυριο μεθαυριο σε 10 μερες και εγω θα χρειαστω μερικα ηρεμιστικα μεχρι να το αποφασισει... αλλα καπιο αλλο προβλημα δεν εχουμε... η τουλαχιστον και να εχουμε θα το λυσουμε οστοσο τρωει κατι φλασιες ωρες ωρες που ο καλυτερος τροπος για να την παλεψεις ειναι να αραξεις σε κανενα κρεβατι για κανενα 7ωρο η σε καμια ξαπλωστρα με κανενα φραπε διπλα και μερικα βιβλια αυτοβοηθειας μεχρι να βγει απο την αφασια και να θυμιθει οτι σε χρειαζεται...
    Last edited by αλεξανδρος_77; 28-03-2013 at 10:01.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν επιμενω απλα ωρες ωρες μου πεταει κατι περιμενε λιγο ελα αυριο ελα την επομενη εβδομαδα και τετοια δηλαδη την ενδιαφερει το ψυχολογικο να ναι καπιος διπλα της συνεχεια αλλα στο αωματικο αλλες φορες μου λεει ελα και αλλες περιμενε.. αρα σε γενικες γραμες δεν εχουμε καπιο προβλημα εκτος απο της φορες που μου λεει ελα αυριο μεθαυριο σε 10 μερες και εγω θα χρειαστω μερικα ηρεμιστικα μεχρι να το αποφασισει... αλλα καπιο αλλο προβλημα δεν εχουμε...
    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧXAXAXAαχαχ αχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    αΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧ
    ωΧΧΧ φιλε μπορεις να μη ξαναποσταρεις;;;
    Εχω πεθανει με τα ποστ σου φιλε δεν αντεχω αλλο λυπησου με!

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧXAXAXAαχαχ αχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    αΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧ
    ωΧΧΧ φιλε μπορεις να μη ξαναποσταρεις;;;
    Εχω πεθανει με τα ποστ σου φιλε δεν αντεχω αλλο λυπησου με!
    θα χρειαστω μεταφραστη με αυτα που λες ωρες ωρες δε σε καταλαβενω καθολου σα να μιλας κανεζικα αμα εχεις παιθανει βαλε μου απλα προσθηκη στη λιστα αγνοησης και κατσε στη ησυχια σου εδω μεσα καπιοι εμδιαφερονται για αυτα που λεω αν δε το εχεις καταλαβει

Senior Member
    Παω στοιχημα οτι το δικο μου ποστ βγαζει πιο πολυ νοημα απο το πμ π μ ειχες στειλει......

θα γυρισει ο τροχος χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχ εχω αφισει εποχη πρεπει να γραψω βιβλιο με τιτλο αλεξανδρος story

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Παω στοιχημα οτι το δικο μου ποστ βγαζει πιο πολυ νοημα απο το πμ π μ ειχες στειλει......

υπαρχει και τραγουδι το ξερεις? πατα θα γυρισει ο τροχος δαντης.

Banned
    οστοσο αυτο θα μπωρουσε να λεει..
    θα γυρισει ο τροχος
    και στη αγκαλια μου θα πεσεις ευτιχως
    γιατι αυτος ο χαρακτιρας σου ο σπαστικος
    εγω θα τον εξημερωσω δε μπα να ειναι και κακος!!!
    σοβαρα μου αρεσει η ποιηση...

Senior Member
    Ρε αλεξ ωρες ωρες δε σε καταλαβαινω μαλλον θα χρειαστω μεταφραστη αυτα που γραφεις μου φαινονται
    κανεζικα
    χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Η κοπελα σου πολλες φορες εχει αυτα τα πανω κατω στην διαθεση της λογω της τραυματικης εμπειριας που βιωσε κ δεν επιτρεπεται να εισαι ανυπομονος μαζι της κ πιστευω οτι με τον καιρο θα ειναι ολο κ ηρεμοτερη μαζι σου, κ εγω κ το αγορι μου ειχαμε αρχικα καποιο θεμα στην σωματικη επαφη που πιστευω προηλθε απο αυτο που επαθα παλια κ δεν μπορουσα να του πω γιατι αυτο ομως με τον καιρο τωρα ολα καλα, Ειδες που παροτι ειναι αδυνατον να ξεπεραστει η κακοποιηση αν πλαι σου ειναι ο καταλληλος ανθρωπος εν μερει γινεσαι καλυτερα, Εγω ειμαι ιδιαιτερα μπλοκαρισμενη σε κοινωνικο επιπεδο δεν θελω γνωριμιες η δουλεια μου λειπει παρα πολυ η φιλη μου κ δυστυχως αυτο δεν καλυτερευει!

Banned
    Quote Originally Posted by μυσπ View Post
    Η κοπελα σου πολλες φορες εχει αυτα τα πανω κατω στην διαθεση της λογω της τραυματικης εμπειριας που βιωσε κ δεν επιτρεπεται να εισαι ανυπομονος μαζι της κ πιστευω οτι με τον καιρο θα ειναι ολο κ ηρεμοτερη μαζι σου, κ εγω κ το αγορι μου ειχαμε αρχικα καποιο θεμα στην σωματικη επαφη που πιστευω προηλθε απο αυτο που επαθα παλια κ δεν μπορουσα να του πω γιατι αυτο ομως με τον καιρο τωρα ολα καλα, Ειδες που παροτι ειναι αδυνατον να ξεπεραστει η κακοποιηση αν πλαι σου ειναι ο καταλληλος ανθρωπος εν μερει γινεσαι καλυτερα, Εγω ειμαι ιδιαιτερα μπλοκαρισμενη σε κοινωνικο επιπεδο δεν θελω γνωριμιες η δουλεια μου λειπει παρα πολυ η φιλη μου κ δυστυχως αυτο δεν καλυτερευει!
    ναι σε πιανω και αυτη ειχε μια φιλη και της λειπει βασικα δε τη πιεζω αλλα μερικες φορες της βαζω χερι χαιδευοντας τη ε τι να κανω αμα εχω συνεχεια ενα σωμα να κολαζει αγιους... διπλα μου.. ευκολο ειναι δεν ειναι... και ωρες ωρες με προκαλει και ολας μου ακουμπαει κ@@λο για να με κουρδισει και μετα μου λεει τωρα θα κοιμηθω κατσε ησυχο χααχαααχ ναι ειχε και αυτη μια φιλη που κανανε παρεα απο μικρα παιδια και καπια στηγμη τη παρατησε και εκανε παρεα με ενα ...τοφαλο και μετα απο αυτο φρικαρε... πολυ...

Senior Member
    Εμενα ειναι πιο σοβαρη η περιπτωση επειδη η φιλη μου παντρευτηκε αυτον που με κακοποιησε κ επειτα οταν εγινε η φασαρια με τα λεφτα αυτος της επεισε κ την απομακρυνε οτι τον κατηγορησαμε αδικα τον πατερα του ο οποιος αποδεδειγμενα μας εκλεψε, Κτισαμε μια οικοδομη κ τον βαλαμε ως συγγενη κ μηχανικο επιβλεπει κ του δωσαμε καποια λεφτα να πληρωνει τους εργατες κ μετα αφαντος τα λεφτα, εκτος απο αυτο μας επισκεφτηκε κ ενας μαστορας κ μας ειπε οτι του εδωσε λιγοτερα απο οσα επρεπε κ ο,τι κακομεταχειζονταν κ δεν πληρωνε κ τους εργατες, ο μαστορας ομως ειναι αγιος ανθρωπος κ δεν ηθελε να κανει καταγγελια, παθαμε ολοι κλονισμο μετα απο αυτο κ αποφασισαμε να τους βγαλουμε απο την ζωη μας ειδικα εγω που γνωριζεις τι επαθα, ομως δυστυχως ετσι απομακρυνθηκε κ η φιλη μου που δεν πιστευει ολα αυτα κ ουτε γνωριζει το μου εκανε ο αντρας της κ ο,τι ο πεθερος της μας εκλεψε

Senior Member
    Μυσπ λυπαμαι πολυ για αυτο που συνεβη με τον θειο.. εσυ δεν εφταιγες σε τιποτα και σε καμια περιπτωση να μην εχεις ενοχες οτι εφταιξες εσυ, το σφαλμα ειναι ολο δικο του, και φανηκε ποσο σκατανθρωπος ειναι, διοτι οχι μονο δεν σεβαστηκε το πενθος σας και δεν εκτιμησε την εμπιστοσυνη που δειξατε στο προσωπο του τις δυσκολες εκεινες ωρες, αλλα αντ' αυτου "χρησιμοποιησε" και καπηλευτηκε αν θες το πενθος και τις δυσκολες συγκυριες προκειμενου να βγαλει στην πειφανεια ολες τις αρρωστημενες ορεξεις και διαστροφες του.. ετυχε να βρεθεις εσυ στο δρομο του, σε καμια περιπτωση ομως μην βλεπεις τον εαυτο σου ως θυμα..
    Το οτι παρολο π ειναι παντρεμενος με την φιλη σου ξενοκοιταει κ ξενοπ*δαει, δειχνει το ευτελες ποιον του χαρακτηρα του και ποσο λιγος ανθρωπος ειναι (αν μπορει να χαρακτηριστει ως ανθρωπος).. εγω θα σου προτεινα το εξης : καταρχην με αυτην την φιλη καλο ειναι να εχεις τυπικες σχεσεις κ μην περιμενεις να γινει κολλητη, ασχετα αν παλιοτερα υπηρξε.. ξερω οτι σου λειπει, αλλα οι καταστασεις ειναι τετοιες που καλο θα ηταν να εχεις αποστασεις απο αυτο το ζευγαρι.. δν ωφελει πιστεψε με σε τιποτα να την εχεις κολλητη σου.. μπορεις να κανεις νεες φιλιες.. οσο για το γεγονος, πιστευω οτι οφειλεις να πεις στην φιλη σου τι εχει κανει ο τυπος στο παρελθον, καθως κ να αναφερεις τα ξενοκοιταγματα κ τα ξενοπηδ*ματα του.. οφειλει να γνωριζει.. απο κει κ περα αν θα συνεχισει να ειναι μαζι του ειναι δικη της επιλογη, αλλα εσυ πρεπει να εχεις τη συνειδηση σου ησυχη οτι εκανες αυτο π επρεπε.. αν αυτη δεν θελει να το δει κ να το παραδεχτει και θεωρησει οτι "πας να της χαλασεις την οικογενειακη ευτυχια", προβλημα της.. εσυ ομως θα εχεις κανει αυτο π πρεπει..

Διοτι οπως ειπε κ η μπετελ παραπανω, δν μιλαμε για ενα κομματι απο την παρελθοντικη ερωτικη ζωη του.. δεν ησουν καποια πρωην του η οποια παει περασε κ τωρα δν υπαρχει λογος η νυν συζυγος να μαθει τπτ.. ησουν μια κοπελα π σε δυσκολη της φαση την εκμεταλλευτηκε κ εκανε κατι απαραδεκτο.. μιλαμε για εγκλημα.. κ οφειλει να γνωριζει με τι ατομο εχει να κανει.. καθως κ να ξερει οτι ο μαγκας ο πολλα βαρυς μη χεσω ξενοκοιταει κ ξενοπηδ*ει.. ο ανθρωπος εχει διαπραξει εγκλημα ουσιαστικα.. αν δλδ ηταν δολοφονος/εμπορος ναρκωτικων/ τρομοκρατης η ο,τι αλλο, δεν θα ενημερωνες τη φιλη σου?

Οσο για το αγορι σου, εφοσον λες οτι δεν νιωθεις ανετα ακομα να του το πεις κ λες οτι αυτος πιθανον να αγριεψει πολυ κ να παει να τον σκοτωσει, καλο ειναι προς το παρον κ εφοσον κι εσυ δν νιωθεις ετοιμη να μη του μιλησεις.. δεν ξερω αν ειναι σωστα αυτα π σ λεω, ας γραψουν κι αλλοι, προσπαθησα να σου πω μια γνωμη, απο κει κ περα ολα να πανε καλα κ δυναμη
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Καλα ειναι τρομερα οσα μου εγραψες αγαπητο μελος πραγματικα τα εκτιμω! Κ εγω περιπου την ιδια αποψη εχω με εσενα που ειμαι μεσα στην κατασταση, Παλαιοτερα ενιωθα περισσοτερες τυψεις αλλα τωρα ηρεμησα με το καιρο, η απωλεια της φιλης μου ειναι κατι που δεν παλευεται,Καθηκον μου ειναι να πω ο,τι εγινε στο αγορι μου στους δικους μου κ στην φιλη μου καποτε, Ομως πιστευω οτι δεν ειναι καταλληλη στιγμη για ολους τους λογους που αναφερα, Πρεπει πρωτα απο ολα να μην ζει η γιαγια μου επειτα πρεπει να προετοιμασω το αγορι μου για να εκνευριστει οσο πρεπει αλλα να μην παει να τον κατασκοτωσει μετα πρεπει να μιλησω συγγενεις κ να τους παρακαλεσω μην μπλεξουν κ τελος το δυσκολοτερο κομματι ειναι να μιλησω στην φιλη μου, Δυστυχως ο θειος ειναι ενας αλητης κ ειναι ικανος να κανει το ιδιο αλλεπαληλες φορες, Απο μια αποψη ειναι θετικο που εγινε η φασαρια με τα λεφτα κ ετσι απομακρυνθηκαμε απο αυτους ομως νιωθω σε απογνωση απο το γεγονος οτι πηρε η μπαλα κ η φιλη μου επισης δεν ειναι στην ζωη μου,Αναρωτιεμαι τι θα κανει οταν μαθει την αληθεια, θεωρεις οτι θα μπορεσει να με συγχωρεσει? Ειναι παρα πολυ ζορικο να καταλαβει οτι παρολο που την αγαπαω παρα πολυ οφειλα να την θυσιασω μην λεγοντας την την αληθεια προς οφελος ολων των δικων μου κ για το αγορι μου κιολας

Senior Member
    Αν ειναι ατομο σωστο και με νορμαλ σκεπτικο η φιλη σου θα το εκτιμησει και δεν θα σου κρατησει κακια.. διοτι θα εκτιμησει οτι προσπαθησες να την προστατεψεις απο ενα ρεμαλι το οποιο αργοτερα με την προιστορια που εχει ενδεχεται να την ξυλοφορτωνει η να κανει και τπτ χειροτερο.. βεβαια οπως σου ειπα ενδεχεται αρχικα να θυμωσει και να απομακρυνθει πιστευοντας οτι ετσι πας να της χαλασεις την οικογενειακη της ευτυχια και οτι ζηλευεις κτλ κτλ.. εσυ ομως θα εισαι με τη συνειδηση σου ησυχη.. και θα ευχεσαι να μην ερθει η στιγμη που θα πιστεψει αυτα που της ειχες πει αλλα θα ειναι αργα.. αυτα
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast