Results 46 to 60 of 69
Thread: Τι έχω σχέση ή Φιλία;
-
29-03-2013, 10:51 #46
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
- 29-03-2013, 11:58 #47
λοιπόν Κενό νομίζω ότι περιέγραψες επακριβώς τη σχέση αυτή, τα σχολιαρόπαιδα. Ή μάλλον δεν ξέρω αν έχετε δει αυτή τη σειρά το Downton Abbey που δείχνει τη ζωή του 20 κάπως έτσι μοιάζουν τα πράγματα άντε κάνα χέρι ή ένα πονηρό φιλάκι καπου που να μην υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα.Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.Από τη στιγμή που δεν το στηρίζω ως κοπέλα του τον στηρίζω ως φίλη. Μόνο αυτό μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή. Όσο τον γνώριζα τόσο απομακρυνόμουν από το σεξουαλικό κομμάτι το οποίο παρεμπιπτόντως δε το θεώρησα ποτέ ταμπού. Αυτό που προσπαθώ να δω είναι τι έχει σπάσει μέσα μου.
τώρα για το θέμα ότι πήγαινε με γυναίκες επί πληρωμή ναι ήταν πριν από εμένα αλλά όχι ότι και τώρα ξέρω τι μου γίνεται. Δε θέλω να μπω σε διαδικασία παρακολούθησης το θεωρώ αρρωστημένο όσο δε πάει. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πράγμα σε έναν άνδρα το σιχαίνομαι. Δεν είναι μόνο το θέμα τι έχει κολλήσει ή τι θα μπορεί να έχει κολλήσει αλλά το ότι εξαναγκάζει τον εαυτό του να πάει με τέτοιες γυναίκες, πράγμα το οποίο μπορεί να το βρει και τσάμπα.
Το θέμα να του ορμήξω μου το έχει πει και η κολλητή μου. Αλλά το βρήκα ειλικρινά αστείο.
Frini το ότι το έχω συνειδητοποιήσει είναι αυτό που με τρομοκράτησε. Αν δεν είχα τρομοκρατηθεί όσο δε πάει δεν θα άνοιγα το θέμα. Όλα μου φαίνονται περίπλοκα ή ότι τα έχω κάνει περίπλοκα.
29-03-2013, 12:32 #48
Laterna μην ακυρώνεις εσυ τον εαυτό σου και την θηλυκότητα σου επειδή βρέθηκε ένας άντρας να έχει σαν "πρότυπο" αλλου είδους γυναίκες . Άλλωστε αυτό μπορεί να μην ισχύει καν και να είναι δικές σου ανασφάλειες. Πιθανόν να έχει άλλα προβλήματα.
Αν σας ενδιαφέρει όμως η σχέση θα καθίσετε και θα τα συζητήσετε και δεν θα παίζετε σαν σχολιαρόπαιδα.
Μην μπαίνεις στο τρυπάκι να αμφισβητείς την γυναικεία σου υπόσταση επειδή ένας άντρας δεν σου έχει εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον "όταν έπρεπε". Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς σε μια ώριμη συζήτηση μαζί του, ανασκουμπώσου και προχώρησε τη ζωή σου.Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
29-03-2013, 12:38 #49
Γειά σου Laterna :)
Συμφωνώ με το Κεράσι, ότι κι εσύ έχεις τα θεματάκιά σου.. Κι εκείνος όπως λες θα κάνει ψυχοθεραπεία.. Εσύ τί θα κάνεις?
Εκείνος με την ψυχοθεραπεία ίσως και να προχωρήσει αν τα βρει με τον εαυτό του.. και ν' αφήσει σ' εσένα να κρατάς το δεκανίκι,
γιατί δεν θα τόχει πια ανάγκη. Μην κρύβεσαι πίσω από το ρόλο της "φίλης", γιατί αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας δεν είναι
όπως ήδη ειπώθηκε ούτε σχέση, αλλά ούτε και φιλία κι άδικα βασανίζεσαι και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου..
Και το πρόβλημα στη "σχέση" σας ξεκίνησε με σένα κι από τις αναστολές σου.. εξαίτιας του φόβου της απόρριψης! Για κείνον δηλ.
αρχικά ήσουν επιθυμητή, εσύ φοβήθηκες από ντροπή για το σώμα σου. Χρειάζεται λοιπόν και συ να δουλέψεις με σένα.. είτε μείνεις
τελικά σ' αυτή τη "σχέση" είτε φύγεις. :)Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
29-03-2013, 13:03 #50
οχι αλλα πολοι αντρες δεν εχεις προσεξει μαλον τι κοιτανε ιδικα οταν οι γυναικες γυριζουν τη πλατη τους... ακομα και εγω που δε γυρισα να κοιταξω τιποτα μια ζωη στο τελος δε μπωρεσα να αντισταθω... γιατι ποιος ειπε οτι ακυρονεται? εγω παντος δε το ειπα ειπα οτι αν εχει της συγκεκριμενες προδιαγραφες μπωρει απλα να τα καταφερει καλυτερα η μπωρει τελοσπαντον να το χρησιμοποιησει αυτο πιο ευκολα για να εξημερωσει ενα αντρα.. μαλον αυτο ισχιει για τους πιο ψυχρους και σνομπ αντρες που δε γυριζουν ευκολα να δουν μια γυναικα ερωτικα εγω τουλαχιστον αυτους ξερω γιατι αυτους συναναστραφικα μια ζωη ειχαν μεν πολους φιλους αλλα το αλλο φυλο το κοιταζαν δυσκολα ερωτικα ε αυτοι οι συγκεκριμενοι αντρες που ξερω εγω πρεπει να δουν πολα για να ξυπνισει μεσα τους ο ποθος για μια γυναικα για αυτο επιδη αυτος ο τυπος μου θυμιζει αυτους που ηξερα για αυτο μυριστικα τι μπωρει να θελει... οστοσο υπαρχουν και αλλοι αντρες αλλου στιλ που δε θελουν να δουν τιποτα και καλυπτονται πολυ ευκολα αν και υπαρχουν και αυτοι εγω τυχαινει να μη τους γνωριζω γιατι ηταν μακρυα μου μια ζωη.. τωρα ο συγκεκριμενος τυπος ομως ετσι οπως τον βλεπω για να του ξυπνισει ο ποθος ετσι οπως ειναι στο κοσμο του με τα ψυχολογικα του θα πρεπει μαλον να την ακουσει χοντρα για να βγει απο την αφασια που βρισκετε με καπια που εχει πολυ καλο σωμα αλλιος δεν τον κοβω ουτε ψυχολογικα να ξεπερνα ουτε τιποτα γιατι και εγω ετσι ειμουν δεν ηθελα να δω ερωτικα γυναικα μια ζωη και εμφανιστικε μπρωστα μου αυτη και με εκανε να συνελθω με αυτο το τροπο...
Last edited by αλεξανδρος_77; 29-03-2013 at 13:19.
29-03-2013, 13:11 #51
Δηλαδή μπορει μια γυναικα να εξημερώσει έναν άντρα μ' αυτό που οι άντρες κοιτάνε όταν οι γυναίκες γυρίζουν την πλάτη τους ?:confused:
Να μετατρέψεις το "ετσι συνέβη" σε "ετσι το θέλησα" αυτό και μόνο ονομάζω λύτρωση ΝΙΤΣΕ
29-03-2013, 13:42 #52
βεβαιος για τους αντρες με ψυχολογικα η προβληματα ταυτοτητας η για αυτους που δεν αισθανονται φανατικοι αντρες η οπιαδηποτε αλλη κατηγορια που εχει καπιο προβλημα σεξουαλικο αν δε δουν κατι να τους ταρακουνισει καπος δε προκειται να συγκινιθουν.. λειτουργει ως βοηθεια και αυτο... αν δε το ξερεις θα εισαι αλλη περιπτωση αλλης κατηγοριας... ηξερα πχ καπιον φιλο μου που τα ειχε με μια που δεν ειχε καλο σωμα και τον εβλεπα μονιμα να μου λεει οτι δε γουσταρει τη γυναικες κλπ κλπ και ειχε αρκετα ψυχολογικα... και στο τελος αυτη τη παρατησε και βρικε αλλη οπως τη περιεγραφα και ετσι συνηλθε...
29-03-2013, 15:08 #53
Βρε αλέξανδρε κάθε άνθρωπος δλδ πρέπει να βρει το κατάλληλο σιρόπι για να δέσει το γλυκό του; Λίγο υπερβολικό δεν είναι;
Μαρκέλλα είμαι από τους ανθρώπους που προσπαθώ να λύνω τα δικά μου προβλήματα μόνη μου. Δεν μ΄αρέσει να βάζω άλλους να μου κάνουν τη δουλειά. Ακούγεται εγωιστικό το ξέρω.Θα τον βάλω κάτω σήμερα κι όλας να τα πούμε.Μπας και καταλήξω κάπου.
29-03-2013, 15:30 #54
29-03-2013, 15:49 #55
μπορει να μην εσπασε κατι, απλα να μην ταιριαζατε ποτε. και να τον εβλεπες ερωτικα στο ξεκινημα επειδη δεν υπηρχε καποιος αλλος στη ζωη σου. αφου ειδες ομως οτι ουτε εκεινος σε καλυπτει, δε σου βγαζει κατι ερωτικο, εστω δε προχωραει, τοτε σταματησε το μυαλο σου να σκεφτεται το σεξ μαζι του.
δεν χρειαζεται να τον παρακολουθησεις, μια κουβεντα για να ξεκαθαρισεις τα πραγματα αρκει. ρωτα τον σχετικα με το σεξ, αν θα ηθελε να παει με ρωσιδα, γιατι κρατιεται και δεν αυνανιζεται μπροστα σου, αν βλεπει εσενα ερωτικα. το εγραψα και πισω, ελλειψη επικοινωνιας δειχνει το κακο κρεβατι.
στα μπουρδελα συνηθως το κανουν με καποτα. οποτε μην σιχαινεσαι τοσο, πολυ πιθανο να μην εχει κολλησει τιποτα.
οσο κι αν σου φαινεται αστειο να του ορμηξεις, θα λειτουργουσε. γενικα οι ελληνιδες δε κανουν το πρωτο βημα ποτε, ουτε στο φλερτ, ουτε στο κρεβατι. τα περιμενουν ολα ετοιμα και τελικα απογοητευονται. γιατι δε παιρνετε τη κατασταση στα χερια σας ? καντο κι αν δεις οτι δε παει, χωρισε.
29-03-2013, 15:54 #56
29-03-2013, 17:06 #57
δε χρειαζεται να ειναι ετσι ακριβως η σκηνη οπως τη φανταστικες, και γυμνη απ'το μπανιο να βγει, και στο καναπε ενω βλεπουν τηλεοραση λιγο να του τριφτει, και προστυχα απλα να του μιλησει, δε θελει πολυ ο αντρας για να καβλωσει. αυτο αν ειναι φυσιολογικος ο συγκεκριμενος και δεν εχει καποιο προβλημα εκει κατω.
29-03-2013, 17:11 #58
29-03-2013, 17:30 #59
29-03-2013, 22:51 #60
Συμφωνώ απόλυτα με κενό.. αν θες να προσπαθήσεις ακόμη για αυτη τη σχέση που έχετε θα ηταν προτιμότερο να συζητήσετε το θέμα του σεξ.. και εν τέλη να του "ορμήξεις".. είναι μια λύση κι αυτή ,αφού απο μόνος του δεν κάνει τίποτα. Και απο την αντίδρασή του να κρίνεις οριστικά αν μπορείς και θέλεις να προχωρήσεις μαζί του. Διαφορετικά, απο τη στιγμη που η σχέση αυτή δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω -και δεν αναφέρομαι μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι- καλύτερα να την τερματίσεις . Εξάλλου δεν θα ήθελες έναν άντρα που να δείχνει ότι σε θέλει και πως σε αποδέχεται όπως είσαι; Ο άνθρωπος έχει ψυχολογικά και αν δεν έχεις την υπομονή να τον στηρίξεις παραπάνω ως ερωτική του σύντροφος δεν έχει κάποιο νόημα,αντιθετα θα σε φθήρει και σένα ψυχικά. Σημασία έχει να κάνουμε σχεσεις που μας βοηθάνε να εξελιχθούμε ως άνθρωποι και που μας πηγαινουν σε ένα παραπάνω επίπεδο. Επιπλέον, δεν καταλαβαίνω γιατί σου έχει μεταδώσει αυτο το κόμπλεξ για το γυναικείο σώμα ... Αυτό σε υποβιβάζει πολύ ως γυναίκα μόνο και μόνο που στο αναφέρει.. Προφανώς δεν έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης πάνω σε αυτό το θέμα και αυτό θα σου δημιουργεί άθελά σου ένα μόνιμο πρόβλημα..Αυτό το είδος σεξουαλικού καπιταλισμού πρέπει επιτέλους να σταματήσει ! και μεις να σταματήσουμε να το ανεχόμαστε...